LANE SCHOONHEIDSINSTITUUT

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • LANE SCHOONHEIDSINSTITUUT
Private companiesUnited States Postal Service • LANE SCHOONHEIDSINSTITUUT

Contactgegevens LANE SCHOONHEIDSINSTITUUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LANE SCHOONHEIDSINSTITUUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

LANE SCHOONHEIDSINSTITUUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Putlaan 44; 2650; Edegem, België

Telefoon (phone): 03 457 42 53 (+32-03 457 42 53) 03 457 42 53 (+32-03 457 42 53)

Fax (fax): +32 (67) 502-56-93 +32 (67) 502-56-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LANE SCHOONHEIDSINSTITUUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LANE SCHOONHEIDSINSTITUUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LANE SCHOONHEIDSINSTITUUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LANE SCHOONHEIDSINSTITUUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LANE SCHOONHEIDSINSTITUUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LANE SCHOONHEIDSINSTITUUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LANE SCHOONHEIDSINSTITUUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LANE SCHOONHEIDSINSTITUUT
Products information LANE SCHOONHEIDSINSTITUUT

BTW identificatienummer (tax): BE09599273681
Ondernemingsnummer: 2539184570
Hoofdstad (capital): 798,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 790,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in LANE SCHOONHEIDSINSTITUUT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beauty salons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LANE SCHOONHEIDSINSTITUUT
(Get full report from official database of BE for LANE SCHOONHEIDSINSTITUUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor LANE SCHOONHEIDSINSTITUUT
Addition kinds of activities for LANE SCHOONHEIDSINSTITUUT

281901. Elements | Elements
35780100. Boekhoudmachines en kassa's | Accounting machines and cash registers
37219900. Vliegtuigen, nv | Aircraft, nec
50470202. Tandartsen 'professionele benodigdheden | Dentists' professional supplies
73130101. Radio reclame vertegenwoordiger | Radio advertising representative
79999909. Picknickbewerking | Picnic ground operation

Werken bij LANE SCHOONHEIDSINSTITUUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LANE SCHOONHEIDSINSTITUUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LANE SCHOONHEIDSINSTITUUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LANE SCHOONHEIDSINSTITUUT. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Heelkunde D3 (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5709 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: D3 Heelkunde Jobtime: 80% (30.4 uur/week) of 90/100% bespreekbaar Contract: bepaalde duur (1 jaar) Heelkunde D3 biedt zorg aan o.a. patiënten van de disciplines: longziekten, TBC, HIV, thoraxchirurgie, endocrinologie. Wil je werken met een multiculturele populatie in een dynamisch team? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, totale en planmatige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit, eventueel met de steun van ziekenhuis- en verzorgingsassistenten. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. Je staat onder leiding van de (vervangend) hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer dan Maricel Vasquez Gomez, Verpleegkundig afdelingshoofd ZNA Stuivenberg, tel. 03 217 70 22. Heb jij er 100% zin in?

  • Call Agent M/V (Regio Limburg (B)-Limburg (NL))

    Regio: Regio Limburg (B)-Limburg (NL)

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij dit Contact Center gaan gezelligheid en kwaliteit hand in hand. Daarom zoeken wij voor ons callcenter in Maastricht leuke, energieke mensen die onze teams komen versterken. Heb jij een vlotte babbel, hou je van verkopen en van afwisseling en uitdagingen?

  • Voedingsoperator 2 ploegen - Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor FrieslandCampina gelegen te Meldert (Lummen) zijn wij op zoek naar een gemotiveerde machineoperator die in 2 ploegen kan werken. Taken: - Het beheersen en optimaal bedienen van installaties en processen van de lijn, zodat de arbeidsveiligheid, milieuaspecten, voedselveiligheid en kwaliteit van het product gegarandeerd zijn - Blokkades oplossen - Signaleren van afwijkingen en hiervan melding maken - Zorgdragen en toezien op de correcte naleving van de veiligheids-, bedrijfs-, hygiëne- en milieuvoorschriften - Verrichten van de vastgestelde (kwaliteits) controles - Signaleren, corrigeren en rapporteren van afwijkingen - Verantwoordelijk voor schoonmaak, orde en netheid op de werkplek. Je respecteert de voorschriften met betrekking tot de HACCP-regels en veiligheidsregels Gerelateerde trefwoorden: productie, voeding, Lummen, Meldert, operator, machine, storingen, technisch, doorgroeien, ...

  • Assistant Controller (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een internationaal bedrijf actief in de automobielsector, gelegen in Gent, is op zoek naar een tijdelijke Assistant Controller. Heb je reeds ervaring met afsluittaken en controlling en ben je snel beschikbaar van december tot en met augustus? Dan is deze job iets voor jou! Jouw takenpakket als Assistant Controller: Je bent verantwoordelijk voor het afsluitproces inclusief rapporteringen aan de groep (maand-, kwartaal- en jaarrapporteringen). Je staat in voor de SOX controles Je staat in voor het opmaken van de forecast en de budgetten Je staat in voor de consolidaties en reconciliaties Je behandelt de variantie analyses Je rapporteert aan de group controller

  • Poetshulp Kortenberg (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je VAN 06/06/2017 TEM 14/07/2017 ORGANISEREN WIJ IN SAMENWERKING MET VDAB EEN OPLEIDING PARTICULIERE SCHOONMAAK. NA DEZE OPLEIDING BIEDEN WIJ JE EEN VAST CONTRACT AAN BIJ PUUUR. INTERESSE? KOM NAAR HET INFOMOMENT OP 22/05/2017 OM 13U30 BIJ VDAB LEUVEN, DIESTSEPOORT 6/63, 3000 LEUVEN (NAAST HET STATION)

  • Student tolk Nederlands - Frans / 60u werken, verspreid tussen september en december / regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Studeer jij momenteel nog verder? En heb jij tijd over om een extra centjes te verdienen? Dan is deze vacature zeker iets voor jou ! Voor onze klant in de regio van Menen zoeken wij een student tolk Nederlands - Frans. Je zal helpen bij het vertalen van de onthaalbrochure (40-tal pagina's) en de nieuwe website.

  • zaalhulp (jobstudent weekends en vakanties) (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: De Zandbank

    Type: Studentenjob

    Als zaal hulp onthaal je de klanten, neem je bestellingen op en bedien je de klanten. Je ruimt de tafels af en zet de zaal terug op orde.

  • JOBSTUDENT MEDEWERKER ZONNEBANKCENTRUM EN SCHOONHEIDSSALON (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: FM SECURE

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en het begeleiden van mensen naar de zonnebank en naar het schoonheidssalon. Je legt afspraken vast. Je krijgt van ons een opleiding om de verschillende huidtypes te leren kennen.

  • Straffe technieker projectwerk regio Kempen (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: YONTEC

    Type: Vaste Job

    Jouw Functie: Als industriële onderhouds- of storingstechnieker heb je geen twee linker handen en weet je wel het een en het ander over mechanica, elektriciteit of beiden, en kan je deze kennis optimaal benutten in de praktijk. Je bent gepassioneerd door techniek en je bent een geboren problemsolver. Onze projecten zijn verschillend van klant tot klant, waardoor je mogelijk in een team terecht komt van techniekers of aangewezen bent op jezelf. In sommige gevallen kan het wel eens wat kouder zijn of net warmer, afhankelijk van het product. Projecten kunnen van enkele weken tot maanden duren & zijn telkens in overleg met jou. We houden uiteraard rekening met je voorkeuren, talenten en bereikbaarheid om zo de juiste match te maken tussen jou en onze klanten.

  • timmerman/dakwerker (LANDEGEM)

    Regio: LANDEGEM

    Bedrijf: VAN PARYS CHRISTOPHE

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken voor onze jonge en dynamische onderneming een gemotiveerde werknemer met veel doorzettingsvermogen. Voornamelijk buitenschijnwerk dakconstructies en gevelbekleding zijn onze specialiteit. Nauwkeurig en gestructureerd samenwerken is belangrijk. U bezit bijvoorkeur een rijbewijs B.

  • TRANSPORTPLANNER ENGELAND (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DE VREESE LOGISTIC

    Type: Vaste Job

    Voor de Engelse markt zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je takenpakket zal bestaan uit: aanmaken van de orders opvolgen van de ritten opvolgen van het wagenpark contacten onderhouden met zowel klanten als chauffeurs ... Bij de uitvoering van je taken heb je nauwe contacten met de collega's van het departement Frankrijk.

  • Verkopers M/V regio Blankenberge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

Zoek naar antwoorden van LANE SCHOONHEIDSINSTITUUT in sociale netwerken
Look for responds of LANE SCHOONHEIDSINSTITUUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor LANE SCHOONHEIDSINSTITUUT. Laat een reactie achter voor LANE SCHOONHEIDSINSTITUUT. LANE SCHOONHEIDSINSTITUUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LANE SCHOONHEIDSINSTITUUT. Leave a respond for LANE SCHOONHEIDSINSTITUUT. LANE SCHOONHEIDSINSTITUUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LANE SCHOONHEIDSINSTITUUT op de google maps. Adres en contacten LANE SCHOONHEIDSINSTITUUT
Location of LANE SCHOONHEIDSINSTITUUT on the google maps. Address and contacts of LANE SCHOONHEIDSINSTITUUT

Andere gerelateerde bedrijven als come LANE SCHOONHEIDSINSTITUUT LANE SCHOONHEIDSINSTITUUT: F.T.A. | Mistler P | DIANA ERIC | Auto Consulting | H. RAYEN

Other related companies as LANE SCHOONHEIDSINSTITUUT: F.T.A. | Mistler P | DIANA ERIC | Auto Consulting | H. RAYEN

LANE SCHOONHEIDSINSTITUUT is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LANE SCHOONHEIDSINSTITUUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09599273681. Het bedrijf LANE SCHOONHEIDSINSTITUUT bevindt zich op het adres: Putlaan 44; 2650; Edegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 798,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 790,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Beauty salons. Producten gemaakt in LANE SCHOONHEIDSINSTITUUT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LANE SCHOONHEIDSINSTITUUT is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LANE SCHOONHEIDSINSTITUUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LANE SCHOONHEIDSINSTITUUT, openstaande posities, locatie van LANE SCHOONHEIDSINSTITUUT op de kaart.

LANE SCHOONHEIDSINSTITUUT is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is LANE SCHOONHEIDSINSTITUUT, company assigned to the tax number BE09599273681. The company LANE SCHOONHEIDSINSTITUUT is located at the address: Putlaan 44; 2650; Edegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 798,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 790,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Beauty salons. Products created in LANE SCHOONHEIDSINSTITUUT were not found.
The main activity of LANE SCHOONHEIDSINSTITUUT is United States Postal Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LANE SCHOONHEIDSINSTITUUT is not available. You also can look at reviews of LANE SCHOONHEIDSINSTITUUT, open positions, location of LANE SCHOONHEIDSINSTITUUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LANE SCHOONHEIDSINSTITUUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LANE SCHOONHEIDSINSTITUUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LANE SCHOONHEIDSINSTITUUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LANE SCHOONHEIDSINSTITUUT, employees, financial statistics.