Blues - Fleecewear NV

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • Blues - Fleecewear NV
Private companiesTransportation Services • Blues - Fleecewear NV

Contactgegevens Blues - Fleecewear NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Blues - Fleecewear NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Blues - Fleecewear NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Welvaartstraat 8 2200 Herentals, België

Telefoon (phone): 14 (+32-14) 14 (+32-14)

Fax (fax): 14 (+32-14) 14 (+32-14)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Blues - Fleecewear NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Blues - Fleecewear NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Blues - Fleecewear NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Blues - Fleecewear NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Blues - Fleecewear NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Blues - Fleecewear NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Blues - Fleecewear NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Blues - Fleecewear NV
Products information Blues - Fleecewear NV

BTW identificatienummer (tax): BE01072235107
Ondernemingsnummer: 9667663574
Hoofdstad (capital): 645,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 341,000,000 EUR
Werknemers (employees): 3 to 5
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Promotional clothing; Rain and wet weather clothing

Product categorie (product category): Leisure Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Blues - Fleecewear NV
(Get full report from official database of BE for Blues - Fleecewear NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Blues - Fleecewear NV
Addition kinds of activities for Blues - Fleecewear NV

20489904. Aardworm eten en beddengoed | Earthworm food and bedding
29110301. Zure olie | Acid oil
36210110. Krachtgeneratoren | Power generators
39310111. Sleutels, piano of orgel | Keys, piano or organ
64119911. Onderzoeksdiensten, verzekeringen | Research services, insurance

Werken bij Blues - Fleecewear NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Blues - Fleecewear NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Blues - Fleecewear NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Blues - Fleecewear NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C - Bijverdienste op woensdag (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde chauffeur C voor het vervoeren zowel veevoeders als zakgoedbestellingenvoor op woensdag. Eventueel kan dit worden aangevuld met andere dagen in de week. Je vertrekt in Izegem en levert uit naar verschillende plaatsen in België. Ze verwachten van jou een zekere flexibiliteit en vooral de nodige verantwoordelijkheid en zorg voor het materiaal.

  • Planner productie m/v (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tof productie bedrijf gelegen te Genk zijn wij op zoek naar een productie planner m/v. Je staat in voor o De dagelijkse productieorders en stemt deze af op het productieschema om ervoor te zorgen dat we de meest efficiënte productiecapaciteit kunnen realiseren. o bewaakt de MRP-vereisten op dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse basis om ervoor te zorgen dat producten op tijd aan klanten worden geleverd. o Opzetten, controleren en bewaken voorraadniveaus in overleg met supply chain o Neemt deel aan en stelt voorstellen op voor verbeteringsprojecten om ervoor te zorgen dat de meest geavanceerde technologieën kunnen worden toegepast met betrekking tot voorraad- en productiebeheer o Beheert de informatie en planningsgegevens in MRP / ERP om een nauwkeurig informatiesysteem te garanderen o Beheert de Material Master / BOM's (stuklijst) en routings

  • 1st Line Support Engineer M/V (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Support Engineer verleen je informaticaondersteuning voor hard- softwaretoepassingen aan klanten, zowel telefonisch als via e-mail. Ligt het netwerk plat of laat de bedrijfssoftware het afweten? Raakt iemand niet ingelogd of staat er een migratie van de mailserver op de planning? De klant rekent op jou! Je maakt gebruik van een ticketingtool: je maakt zelf tickets aan bij incidenten of volgt tickets op. Dat wil zeggen dat je best wel stressbestendig moet zijn. Maar hé, je bent een redder in IT-nood. Piece of cake dus!

  • Verkoper / Verkoopster Tuincentrum & Hobby (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper/verkoopster bij onze klant die gespecialiseerd is in Tuin en hobby artikelen zal jouw takenpakket bestaan uit Begroeten van de klanten met een grote glimlach Actief verkopen Aanvullen Winkel op orde houden Adviseren van de klanten

  • Glasplaatser (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bekwame klant van Let\\\'s Work regio Waregem zijn we op zoek naar een ervaren glasplaatser die dat extra vleugje pit in zich heeft! Je belandt in een innovatief bedrijf dat veel aandacht besteedt aan kwaliteit en een snelle, stipte service. Met zijn 30 jaar ervaring op de teller zoeken ze altijd naar klantgerichte oplossingen en dat samen met de werknemers van de firma. Jouw taak als glasplaatser zal vooral betrekking hebben op particuliere woningen (glazen deuren, glazen ramen, constructies...). Ben jij iemand die gedreven is en graag de handen uit de mouwen steekt? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Bel snel 056 51 73 38 Let\\\'s Work construct Kortrijk

  • lasser (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons gevestigd regio Menen, gaan wij op zoek naar een volautomaat LASSER. Dit voor een voltijdse betrekking.

  • Schrijnwerker op verplaatsing (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken zeer dringend een schrijnwerker voor op verplaatsing voor onze klant gelegen in Roeselare. Je werkt samen met je collega's aan het binnen- en buitenschrijnwerk van woningen, bedrijven & projecten. Het betreft zowel nieuwbouw als renovatie.

  • HUISHOUDHULP MARIAKERKE (VINDERHOUTE)

    Regio: VINDERHOUTE

    Bedrijf: HOME & CONSULTANCY

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken betrouwbare, gemotiveerde medewerkers die wensen te werken in het kader van dienstencheques in de regio Mariakerke. U voert huishoudelijke taken uit bij particulieren oa poetswerk, strijken, wassen en af en toe boodschappen doen. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging en een toffe sfeer dan hebben wij de gepaste vacature voor u! Bezoek ook eens onze website: www.HuisHoudHulpHaek.be

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Daknam – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DAKNAM)

    Regio: DAKNAM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Retie – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Godveerdegem (GODVEERDEGEM)

    Regio: GODVEERDEGEM

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • C# .Net SOFTWARE DEVELOPER (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: OTN SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Als Software Developer werk je in een zelfsturend agile team dat nieuwe functionaliteit ontwikkelt voor het XTran network management systeem. Je werkt nauw samen met de verschillende development teams (Hardware en Firmware) en de afdelingen Customer Services en Product Management.

Zoek naar antwoorden van Blues - Fleecewear NV in sociale netwerken
Look for responds of Blues - Fleecewear NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Blues - Fleecewear NV. Laat een reactie achter voor Blues - Fleecewear NV. Blues - Fleecewear NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Blues - Fleecewear NV. Leave a respond for Blues - Fleecewear NV. Blues - Fleecewear NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Blues - Fleecewear NV op de google maps. Adres en contacten Blues - Fleecewear NV
Location of Blues - Fleecewear NV on the google maps. Address and contacts of Blues - Fleecewear NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Blues - Fleecewear NV Blues - Fleecewear NV: Depora | Institut Belge de la Soudure ASBL | Willemsens Christina | Hydro Jet BVBA | Centre Neurologique Louvrex

Other related companies as Blues - Fleecewear NV: Depora | Institut Belge de la Soudure ASBL | Willemsens Christina | Hydro Jet BVBA | Centre Neurologique Louvrex

Blues - Fleecewear NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Blues - Fleecewear NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01072235107. Het bedrijf Blues - Fleecewear NV bevindt zich op het adres: Welvaartstraat 8 2200 Herentals. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 3 to 5 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 645,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 341,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Leisure Clothing. Lijst met producten zijn Promotional clothing; Rain and wet weather clothing.
De hoofdactiviteit van Blues - Fleecewear NV is Transportdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Blues - Fleecewear NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Blues - Fleecewear NV, openstaande posities, locatie van Blues - Fleecewear NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Blues - Fleecewear NV is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Blues - Fleecewear NV, company assigned to the tax number BE01072235107. The company Blues - Fleecewear NV is located at the address: Welvaartstraat 8 2200 Herentals. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 3 to 5 employees work in this company. Capital - 645,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 341,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Leisure Clothing. List of products are Promotional clothing; Rain and wet weather clothing.
The main activity of Blues - Fleecewear NV is Transportation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Blues - Fleecewear NV is not available. You also can look at reviews of Blues - Fleecewear NV, open positions, location of Blues - Fleecewear NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Blues - Fleecewear NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Blues - Fleecewear NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Blues - Fleecewear NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Blues - Fleecewear NV, employees, financial statistics.