Seynaeve Lederwaren

Contactgegevens Seynaeve Lederwaren: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Seynaeve Lederwaren: address, phone, fax, email, website, opening hours

Seynaeve Lederwaren

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Roeselaarsestraat 11; 8870; Izegem, België

Telefoon (phone): 051 30 27 26 (+32-051 30 27 26) 051 30 27 26 (+32-051 30 27 26)

Fax (fax): 051 31 94 72 (+32-051 31 94 72) 051 31 94 72 (+32-051 31 94 72)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Seynaeve Lederwaren: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Seynaeve Lederwaren"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Seynaeve Lederwaren"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Seynaeve Lederwaren, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Seynaeve Lederwaren. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Seynaeve Lederwaren, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Seynaeve Lederwaren. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Seynaeve Lederwaren
Products information Seynaeve Lederwaren

BTW identificatienummer (tax): BE02819885253
Ondernemingsnummer: 6813140869
Hoofdstad (capital): 675,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 814,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Seynaeve Lederwaren zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Leather goods - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Seynaeve Lederwaren
(Get full report from official database of BE for Seynaeve Lederwaren)

Aanvulling soorten activiteiten voor Seynaeve Lederwaren
Addition kinds of activities for Seynaeve Lederwaren

3553. Houtbewerkingsmachines | Woodworking machinery
202600. Vloeistofmelk | Fluid milk
513199. Stukartikelen en opvattingen, anders | Piece goods and notions, nec
26559903. Lintblokken, vezel: gemaakt van gekochte materialen | Ribbon blocks, fiber: made from purchased material
30690804. Tepels, rubber | Nipples, rubber

Werken bij Seynaeve Lederwaren: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Seynaeve Lederwaren: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Seynaeve Lederwaren. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Seynaeve Lederwaren. Looking for open vacancies in other companies

  • diensthoofd technische uitvoerende dienst (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: LOCHRISTI GEMEENTE

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    zie vacaturebericht

  • Handlanger (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de job als stoelmonteur zoeken we handige harry's voor 2 soorten werk: 1) je bent de persoon die instaat voor de bekleding van de busstoelen. Je staat hierbij aan de machine die de bestikte stof over de stoel trekt met jouw hulp. De Stof wordt binnenstebuiten over de stoel getrokken en jij duwt hierbij mee de stoel tegen de machine. Daarna kijk je of de stoel deftig bekleed en is en indien nodig trek je deze verder goed met alle voorzichtigheid. Je werkt bij deze job boven de schouders. 2) Je bent de persoon die instaat voor de montage van de beklede stoelen (per 2) op de frames die later in de bus worden gemonteerd door een collega. Wanneer je de stoelen op hun frame geplaatst hebt, voorzie je deze indien nodig ook van de nodige pompjes e.d. die ervoor zorgen dat de stoelen versteld kunnen worden (meer achteruit zitten, vooruit, beenondersteuning,...). Dit is fysiek zwaar werk daar je in staat moet zijn de stoelen op hun frame te krijgen. Uiteraard zijn er collega's die je daarbij kunnen helpen! Ben jij een handige harry en schrikt fysiek zwaarder werk je niet af? Dan ben jij misschien wel de kandidaat die morgen meebouwt aan onze bussen!

  • Tijdelijke Poetshulp - deeltijds (SEMMERZAKE)

    Regio: SEMMERZAKE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groothandel in Semmerzake zijn we op zoek naar een poetshulp voor 2 dagen per week. Dit voor het schoonmaken van de winkel, het magazijn en vrachtwagens. Dit is voor een vervanging van een zieke medewerker (ongeveer 2 maand).

  • Boekhoudkundig medewerker regio Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant regio Sint-Lievens-Houtem zijn wij op zoek naar een enthousiaste boekhoudkundige medewerker. Jou voornaamste taken zullen bestaan uit: - Je maakt deel uit van de financiële afdeling van het bedrijf en verzorgt vanuit deze functie de leveranciersboekhouding. - Je hebt op regelmatige basis contacten met onze verschillende leveranciers, zowel voor het aanmaken van leveranciersbetalingen als voor het verwerken van inkomende facturen. - Verder volg je de tijdige betaling van deze facturen op. Je codeert ook de facturen en voert deze in in het boekhoudprogramma (SAP). - Je zet de betalingen klaar en controleert ook of de binnenkomende facturen correct zijn. - In deze functie rapporteer je aan de verantwoordelijke finance en IT.

  • Lasser samensteller (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Lasser samensteller gezocht! Ben jij de Lasser samensteller die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons! Voor onze klant in Bocholt zijn we dringend op zoek naar een Lasser samensteller. Samen met je collega's sta je in voor het lassen en samen stellen van containers en persen. Het betreft hier om grote onderdelen zoals trechters, tunnels, bordessen en afscherming; custom made.

  • Dringend meewerkend ploegbaas gezocht (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Houthalen is Konvert Construct op zoek naar een gemotiveerde meewerkende ploegbaas voor werven in Limburg en Vlaams-Brabant. Ben je gemotiveerd en heb je reeds ervaring als ploegbaas metselaar? Ben je communicatief, ondernemend en een geboren leider? Solliciteer nu via 011 60 33 67 of per mail via [email protected].

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student afwasser (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Als student afwasser (m/v) werk je in een brasserie te Kruishoutem. Je wast alle bestek, borden, pannen,…af en zet alles netjes terug op de juiste plaats. Dit doe je snel, maar ook nauwkeurig.

  • Jobstudent Frituur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 't Brugsch Friethuys

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken verschillende jobstudenten, in overleg wordt er een vrijdagavond en zatermiddag gewerkt terwijl je collega die week de zaterdagavond en zondagmiddag werkt. Je werkt 2 weekends op 3. Er zijn 4 plaatsen beschikbaar zodanig er gemakkelijk aanpassingen mogelijk zijn wegens ziekte, vakantie, etc.. We zoeken een jobstudent in de strikte betekenis, dus een persoon die zijn studies belangrijk vindt maar ondertussen toch nog een cent wil bijverdienen volgens de wettelijke barema's. Studenten die zo veel mogelijk uren willen presteren: gelieve u te onthouden. Het betreft hier maximum 10 uurtjes per week zodanig dat uw studies, werk alsook sociale contacten in balans kunnen blijven.

  • DAKWERKER / HELLENDE DAKEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GardenFIXers Roeselare

    Type: Vaste Job

    Werken uitvoeren op hellende daken : dakpannen, leien, tegelpannen alsook uitvoeren van gevelbekleding. .Het lezen van een plan is een sterk punt. Afvoerbuizen en hanggoten kunnen plaatsen. Je hebt ervaring in een soort gelijke functie.

  • Octrooigemachtigde (patent attorney) (m/v) (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: DENK IP

    Type: Vaste Job

    Als octrooigemachtigde volg je een IP portefeuille op, in de breedste zin van het woord, voor verschillende klanten. Je bent verantwoordelijk voor het bekomen van geschikte bescherming voor IP van je klanten. Je voert vooronderzoeken uit. Je doorloopt, al dan niet via een externe gemachtigde, octrooiprocedures in binnen- en buitenland, incl. het schrijven van octrooiaanvragen en het uitwerken van antwoorden op beschikkingen. Je supporteert IP beslissingen. Je voert marktvrijheidsonderzoeken uit, en ondersteunt advocaten in geschillen. Je werkt nauw samen met het team octrooigemachtigden en paralegals.

  • Kinderverzorgende (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: KINDERDAGVERBLIJF WA WAA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het onthaal van de ouders en de verzorging van de kindjes. Je bedenkt activiteiten met de kindjes en houdt hen creatief bezig. Je bereidt en geeft maaltijden. Je poetst ruimtes. Je werkt samen in een team.

Zoek naar antwoorden van Seynaeve Lederwaren in sociale netwerken
Look for responds of Seynaeve Lederwaren in social networks

Lees alle opmerkingen voor Seynaeve Lederwaren. Laat een reactie achter voor Seynaeve Lederwaren. Seynaeve Lederwaren bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Seynaeve Lederwaren. Leave a respond for Seynaeve Lederwaren. Seynaeve Lederwaren on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Seynaeve Lederwaren op de google maps. Adres en contacten Seynaeve Lederwaren
Location of Seynaeve Lederwaren on the google maps. Address and contacts of Seynaeve Lederwaren

Andere gerelateerde bedrijven als come Seynaeve Lederwaren Seynaeve Lederwaren: Filip Hairstudio | Defoy A | JULIEN HALLAERT | NATHALIE DE BOEL | Centrum voor Nascholing

Other related companies as Seynaeve Lederwaren: Filip Hairstudio | Defoy A | JULIEN HALLAERT | NATHALIE DE BOEL | Centrum voor Nascholing

Seynaeve Lederwaren is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Seynaeve Lederwaren, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02819885253. Het bedrijf Seynaeve Lederwaren bevindt zich op het adres: Roeselaarsestraat 11; 8870; Izegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 675,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 814,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Leather goods - Retail. Producten gemaakt in Seynaeve Lederwaren zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Seynaeve Lederwaren is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Seynaeve Lederwaren is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Seynaeve Lederwaren, openstaande posities, locatie van Seynaeve Lederwaren op de kaart.

Seynaeve Lederwaren is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Seynaeve Lederwaren, company assigned to the tax number BE02819885253. The company Seynaeve Lederwaren is located at the address: Roeselaarsestraat 11; 8870; Izegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 675,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 814,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Leather goods - Retail. Products created in Seynaeve Lederwaren were not found.
The main activity of Seynaeve Lederwaren is United States Postal Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Seynaeve Lederwaren is not available. You also can look at reviews of Seynaeve Lederwaren, open positions, location of Seynaeve Lederwaren on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Seynaeve Lederwaren, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Seynaeve Lederwaren, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Seynaeve Lederwaren, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Seynaeve Lederwaren, employees, financial statistics.