Sevens &

Contactgegevens Sevens &: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sevens &: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sevens &

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Henegouwenstraat 38; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 225 97 82 (+32-09 225 97 82) 09 225 97 82 (+32-09 225 97 82)

Fax (fax): +32 (19) 973-58-61 +32 (19) 973-58-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sevens &: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sevens &"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sevens &"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sevens &, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sevens &. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sevens &, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sevens &. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sevens &
Products information Sevens &

BTW identificatienummer (tax): BE03619689941
Ondernemingsnummer: 8843414306
Hoofdstad (capital): 154,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 622,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Suitcases - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): Leather goods - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sevens &
(Get full report from official database of BE for Sevens &)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sevens &
Addition kinds of activities for Sevens &

3669. Communicatieapparatuur, nv | Communications equipment, nec
16110100. Wegwijzers en rails | Highway signs and guardrails
23950100. Quilt- en quiltbenodigdheden | Quilting and quilting supplies
50949903. Juwelen | Jewelry
73899900. Zakelijke dienstverlening, nec, nec | Business services, nec, nec
89990000. Diensten, niet inbegrepen | Services, nec

Werken bij Sevens &: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sevens &: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sevens &. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sevens &. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopster (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in een orthopedische schoenwinkel regio Kortrijk waar comfortschoenen worden verkocht. Met jouw glimlach ontvang jij dagelijks de klanten in de winkel. Door jouw leergierigheid ken je ook al snel verschillende soorten schoenen en steunzolen, en kan je de klant op een correcte manier adviseren. Soms spring je ook bij bij de zaakvoerder, die ook podoloog is. Je ontvangt klanten, zet hun voetbad klaar en na de behandeling zorg je ook dat alles terug netjes is.

  • Service advisor (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij een grote interesse in de autosector en beschik jij over administratief en organisatorisch talent? Lees dan zeker verder, want dan ben jij misschien de kandidaat die we zoeken! Voor de vestiging te Zaventem zoekt onze klant, een prestigieus automerk, een gemotiveerde service advisor m/f. Je zal het eerste aanspreekpunt worden voor de klanten in de showroom. Je gaat na welke herstellingen er dienen te gebeuren en stelt hiervoor de juiste vragen. Bij teruggave van de auto overloop je met hen de herstellingen die door de mechaniekers zijn gebeurd. Verder zal je nieuwe wagens aan de klanten overhandigen en hen meer uitleg geven over de werking van hun nieuwe aanwinst. Je beantwoordt telefonische oproepen en vragen via e-mail, uiteraard met oog voor een uitstekende klantenservice. Verder doe je de opmaak van facturen. Als laatste zal je samen met je collega's de showroom en de tentoongestelde wagens in perfecte staat houden.

  • Orderpicker (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: t-interim Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    adhv bestelbon zet je bestellingen klaar,  je werkt met handscan

  • BEKISTER (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een minimum ervaring van 5 jaar als bekister. Je genoot een opleiding bouw. Veiligheid op de werf draag je hoog in het vaandel.

  • Huishoudhulp 18u/w (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Neerpelt

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gezin in Neerpelt zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je werkt er op maandag 7u, dinsdag 7u en woensdag 4u. Het takenpakket ziet er als volgt uit: - vloeren schoonmaken - meubilair afstoffen - ramen lappen - strijken (4u/w) - ...

  • Student(e) afwas (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Studentenjob

    Verzorgen en organiseren van het vaatwerk

  • Student promo Marche-En-Famenne (NAMUR)

    Regio: NAMUR

    Bedrijf: ADECCO HOSPITALITY

    Type: Studentenjob

    Pour notre client Panama, nous recherchons des étudiants qui peuvent effectuer des missions de promotion à Marche-en-Famenne tout au long de l'année. Pour différentes marques.

  • Telecomtechnieker (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Als telecomtechnieker wordt u ingeschakeld om het netwerk sneller te maken door het vervangen van componenten in de hoofdkast. De werken vinden steeds buiten plaats, het gebruik van een ladder is in bepaalde gevallen nodig.

  • Traineeship Banking (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Vaste Job

    Heb je een Master in een economische of financiële afstudeerrichting, ben je schoolverlater of heb je maximum 3 jaar ervaring? Dan hebben wij een geweldige opportuniteit voor u! Wij, Experts Kempen & Limburg zijn de selectieafdeling voor gekwalificeerde bedienden en managers binnen de Adecco Groep. Wij richten ons op de rekrutering, selectie , testing en assessments van gekwalificeerde bedienden, specifiek voor de regio Kempen & Limburg. Onze specialiteit bevindt zich in Finance, Logistics, Human Resources en Sales. Bij onze klant, grootbank in België, bieden we een Local Commercial Traineeship aan: Zin om vandaag de bank van morgen uit te tekenen? In een bank in een wereld die verandert, maken onze medewerkers van die verandering hun sterkste troef en zetten ze uitdagingen om in opportuniteiten. Ze anticiperen om onze klanten innovatieve oplossingen aan te bieden, die perfect aansluiten bij hun behoeften. Als grootste bank van het land, geeft ze haar medewerkers de kans om zich continu te ontwikkelen in een betekenisvolle, stimulerende en flexibele werkomgeving. Goed nieuws: voor hun Easy Banking Center zoeken ze collega's die klaar staan om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Omdat de klanten zo divers zijn, is het werk dat ook. Je toekomstige job! Het commercieel traineeship duurt 9 tot 12 maanden en bereidt je voor om, in één van de sites van het Easy Banking Center, Adviseur Priority by James of Klantenadviseur te worden. Als Adviseur Priority by James ben je Relation Manager van vermogende, druk bezette klanten die een voorkeur hebben voor advies op afstand. Je analyseert hun beleggingsportefeuille en geeft hen persoonlijk en pro-actief advies . Beleggingen staan hierbij centraal, maar je verstrekt je klant eveneens advies over andere bank- en verzekeringsproducten. Als Klantenadviseur ben je Relation Manager van beroepsactieve klanten die weinig tijd hebben om voor hun advies naar een bankkantoor te gaan. Je adviseert hen per telefoon en per videoconferentie in hun plannen en dromen, en bent expert in de materie van consumenten- en woonkredieten, verzekeringen en digitale bancaire oplossingen. Gedurende het traineeship zal je werken in diverse kantoren van Limburg om zo goed mogelijk alle facetten aan te leren, na afloop kan een vaste locatie bepaald worden.

  • Schoonma(a)k(st)er mobiele toer - regio Eeklo/Maldegem (36u) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: CLEANDIENST

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde schoonmaakster/schoonmaker voor een tewerkstelling in de regio Eeklo en omstreken voor een tewerkstelling op een mobiele toer. Samen met een collega voer je de schoonmaak uit bij verschillende klanten in de regio. Jullie krijgen hiervoor een firmawagen ter beschikking. Voorziene uurrooster : nog niet beschikbaar Totaal uren : ca 36 uren per week Voor deze functie moet u in het bezit zijn van een rijbewijs.

  • Fabrieksagent/exclusief verdeler van duitse thermossen zoekt vertegenwoordiger op commissiebasis (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fabtrieksagent Gronico te Herk de stad zoekt voor de verdeling van haar exclusieve agentuur van ROTPUNKT thermoskannen made in Germany ( www.rotpunkt4u.de) meerdere vertegenwoordigers in gans Belgie om deze exclusieve artikelen te verdelen aan de vakhandel- winkels. Doelgroep voor deze exclusieve artikelen zijn : Kookwinkels Meubelzaken Gadgetwinkels Superrettes Diy Bakwinkels Koffie- en theewinkels Natuurwinkels en oliewinkels Drankencenters Huishoud en geschenkwinkels Enkel op zelfstandige basis ( u dient dus in bezit te zijn van een btwnr) Hoge commisielonen Alles is bespreekbaar voltijds of deeltijds Interesse neem contact bvba Gronico Trading Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36 - 013 55 26 39 [email protected]

  • SYSTEM ENGINEER (LASNE)

    Regio: LASNE

    Bedrijf: SYSTEMAT

    Type: Werfreserve

    SYSTEMAT is op zoek naar een (m/v) SYSTEM ENGINEER om zijn Services departement in Waals-Brabant (Lasne-Waterloo) en/of Wilrijk (Antwerpen) te versterken. - U zorgt voor de installaties en ondersteuning van werkplekken, servers, applicaties en netwerkmateriaal. - U werkt in het kader van Systemat projecten bij klanten. - U werkt samen met Products specialists en biedt second en third level ondersteuning bij onze klanten. - Binnen deze stimulerende en in voordurende evoluerende omgeving, zullen uw technische kennis en uw ervaring benut worden.

Zoek naar antwoorden van Sevens & in sociale netwerken
Look for responds of Sevens & in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sevens &. Laat een reactie achter voor Sevens &. Sevens & bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sevens &. Leave a respond for Sevens &. Sevens & on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sevens & op de google maps. Adres en contacten Sevens &
Location of Sevens & on the google maps. Address and contacts of Sevens &

Andere gerelateerde bedrijven als come Sevens & Sevens &: Glenco BVBA | Equitatus K | Scheepmans M | VERSCHUERE | Husson V

Other related companies as Sevens &: Glenco BVBA | Equitatus K | Scheepmans M | VERSCHUERE | Husson V

Sevens & is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sevens &, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03619689941. Het bedrijf Sevens & bevindt zich op het adres: Henegouwenstraat 38; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 154,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 622,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Leather goods - Retail. Lijst met producten zijn Suitcases - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van Sevens & is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sevens & is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sevens &, openstaande posities, locatie van Sevens & op de kaart.

Sevens & is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sevens &, company assigned to the tax number BE03619689941. The company Sevens & is located at the address: Henegouwenstraat 38; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 154,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 622,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Leather goods - Retail. List of products are Suitcases - Mfg. & Whol..
The main activity of Sevens & is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Sevens & is not available. You also can look at reviews of Sevens &, open positions, location of Sevens & on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sevens &, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sevens &, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sevens &, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sevens &, employees, financial statistics.