Jorich

Contactgegevens Jorich: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jorich: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jorich

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gasthuisstraat 61; 2300; Turnhout, België

Telefoon (phone): 014 42 06 86 (+32-014 42 06 86) 014 42 06 86 (+32-014 42 06 86)

Fax (fax): 014 43 38 56 (+32-014 43 38 56) 014 43 38 56 (+32-014 43 38 56)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jorich: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jorich"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jorich"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jorich, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jorich. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jorich, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jorich. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jorich
Products information Jorich

BTW identificatienummer (tax): BE01736633300
Ondernemingsnummer: 5967193603
Hoofdstad (capital): 817,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 627,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Jorich zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Leather goods - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jorich
(Get full report from official database of BE for Jorich)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jorich
Addition kinds of activities for Jorich

3643. Stroomdraadapparatuur | Current-carrying wiring devices
5044. Kantoorartikelen | Office equipment
347901. Etsen en gravure | Etching and engraving
362499. Koolstof- en grafietproducten, niet inbegrepen | Carbon and graphite products, nec
20529905. koekjes | Cookies
26720207. Tape, drukgevoelig: gemaakt van aangekochte materialen | Tape, pressure sensitive: made from purchased materials
28650400. Teer, koolteer, en aanverwante chemicaliën | Tar, coal tar, and related chemicals
73730403. Computer-aided manufacturing (cam) systemservice | Computer-aided manufacturing (cam) systems service
79991120. Sport instructies, scholen en kampen | Sports instruction, schools and camps
79991509. Schilderachtige spoorwegen voor amusement | Scenic railroads for amusement

Werken bij Jorich: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jorich: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jorich. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jorich. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser | Conventioneel plaatbewerker (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat is er mooier dan te werken in een familiale omgeving waar het geluid van de metaalbewerkingsmachines je als muziek in de oren klinkt? Hoe tof is dit? Ervoor zorgen dat de vele bestaande klanten zoals steeds tevreden klanten blijven, en het werk van jouw voorganger die binnenkort in pensioen gaat overnemen, dat is waar dit metaalbedrijf jou voor nodig heeft. Met jouw motivatie en jouw talent ben jij de ideale persoon voor deze vacature. Je komt terecht in een echt familiebedrijf met een aangename sfeer dat al meer dan 50 jaar bestaat, en dat een heel goede naam heeft binnen de metaalsector. Je zal er vooral actief zijn als lasser, en dat zowel halfautomaat, TIG als met de baguette, en als plaatbewerker aan een conventionele snij- en plooibank. Hiernaast zal je jouw kennis ook kunnen toepassen bij het monteren van machines in de werkplaats.

  • Horeca medewerker weekend (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE BOBBEJAANLAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    't Plezante land, Family Park Bobbejaanland zoekt nog gemotiveerde horeca medewerkers. Je helpt mee met het bereiden van de verschillende maaltijden en volgt daarbij de nodgie hygiëne regels. (HACCP). Je staat mee in voor het afruimen, afwassen, schoonmaken en afsluiten bij sluitingstijd. Je volgt mee de voorraad op en zorgt voor het plaasten van de nodige bestellingen. Als horecamedewerker ben je verantwoordelijk voor een net restaurant waar bezoekers met plezier een hapje komen eten en met de grootste zorg bediend worden.

  • Payroll Officer (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de Payroll officer waar onze grote internationale klant in Vilvoorde op zoek naar is? Onze klant is een wereldwijd technologiebedrijf, gespecialiseerd in het beheer van kantoortoestellen, oplossingen voor productieprinten, systemen voor document management en IT-diensten. Een klantgerichte aanpak staat bii dit bedrijf steeds centraal. Kennis en ervaring, maar vooral hun passie voor het vak en hun zin voor innovatie liggen aan de basis van hun continue success. Je takenpakket zal uit de volgende zaken bestaan: Een correcte en up-to-date personeelsadministratie en salarisbetaling verzekeren en de nodige rapportage naar alle betrokkenen verstrekken Algemene ondersteuning van de HR Processen Aangiftes doen, C4's opmaken

  • Eindejaarsmedewerkers orderpicker/boxer geschenkartikelen opstart 5/11 (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Konvert Interim is op zoek naar mensen die zich op het einde van het jaar vanaf ongeveer begin november tot eind december/ begin januari kunnen vrijmaken voor een tijdelijke opdracht of mensen die in die periode vrij zijn. De firma verzorgt de relatiegeschenken en bloemstukken voor grote en kleine firma`s die deze met het eindejaar wensen op te sturen. Cadeautjes zoals een doos met enkele flessen wijn, een mandje met verzorgingsproducten, bloemen, ... ze verpakken alles naar wens van de klant en daarvoor zoeken ze extra personeel. Ben je student, werkzoekende of zoek je een bijverdienste dan kun je zeker in aanmerking nodig. De firma zoekt verschillende profielen: creatievelingen, floristen, chocolatiers, magazijniers (met heftruckattest), ... Taken: - Orderpicken van goederen - Alles verpakken volgens de vooropgestelde manier - Je zorgt ervoor dat het eindproduct verzorgd bij de klant kan terecht komen

  • Lasser - Samensteller (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - voorbereidende werkzaamheden - samenstellen van eenmalige stukken of kleine series - lassen van zowel kleine als grotere onderdelen

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Kapper student (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een Kapsalon in Sint-truiden, zijn we opzoek naar een student. Volg je de opleiding kapper? Wil je graag op zaterdag bijleren? Solliciteer dan meteen!

  • STUDENT INPAKKERS EN OPSCHEPPERS (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BARAQUE

    Type: Studentenjob

    Voor Baraque Friture zijn wij continu op zoek naar pittige medewerkers die graag willen opscheppen over hun goesting om in onze keuken te gaan staan. Maar ook naar die inpakkers die keer op keer stevig onze klanten weten in te pakken met liters charme en een flinke snuif Gastvrijheid! Om al onze bestaande en nieuw op stapel staande concepten zo gestroomlijnd mogelijk te laten lopen zijn we dan ook continu op zoek naar goeie, nieuwe studenten die graag in nieuwe horeca-avonturen willen stappen.

  • Operator Meer m/v (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Vaste Job

    Operator en op zoek naar een nieuwe job in regio Hoogstraten? We zoeken een gemotiveerde machine operator voor onze klant te Meer. De firma is gespecialiseerd in het bedrukken van flessen en glazen, is hypermodern en je werkt in een sterk geautomatiseerde omgeving! Je zult constante controles uitvoeren op de producten en de drukmachine en de inpakmachine bedienen en ombouwen. Je werkt in 3 ploegen en hebt ervaring met inpakwerk en onderhouds / ombouwwerken. Je bent technisch aangelegd.

  • Assistent bouwmarktmanager doe-het-zelf zaak regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een doe-het-zelf zaak, in de regio Waasland zijn we op zoek naar een assistent bouwmarktmanager. - Je bent medeverantwoordelijk voor één van onze winkel. - Je werkt en houdt rekening met de doelstellingen, het commerciële en sociale beleid van de winkelverantwoordelijke, de operations manager en de algemene directie. - Je coördineert de activiteiten en staat mee in voor het dagelijkse beheer van de winkel. - Je promoot het imago van de winkel. - Je stuurt het personeel en motiveert het winkelteam in samenwerking met en onder de leiding en verantwoordelijkheid van de winkelverantwoordelijke. Ten allen tijde kan je andere dagdagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. - Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. - Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Je kunt goed plannen en organiseren.

  • Sanitair installateur regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Psycholo(o)g(e) of orthopedago(o)g(e) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Rosé Sublime

    Type: Zelfstandige activiteit

    DE STROMING – GROEPSPRAKTIJK VOOR PSYCHOTHERAPIE – PSYCHOLOGIE EN ORTHOPEDAGOGIE Wij zoeken een gedreven “oplossingsgerichte” persoon . Persoon heeft een opleiding met ervaring en voldoende kennis van: Individuele psychologische en pedagogische diagnostiek en behandeling Gezinsdiagnostiek, gezinsondersteuning en begeleiding Netwerkondersteuning Er wordt gewerkt onder zelfstandig statuut. Persoon moet minimum 8 uur per week werken. Belangrijk is dat de persoon in team kan werken en mee de groepspraktijk helpt uitbouwen. Wie wil nader kennismaken, bel of mail voor een afspraak Werkadres: Kuurne Info bij Xavier Maes, 0475/343653 en email: [email protected] www.groepspraktijkdestroming.com

Zoek naar antwoorden van Jorich in sociale netwerken
Look for responds of Jorich in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jorich. Laat een reactie achter voor Jorich. Jorich bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jorich. Leave a respond for Jorich. Jorich on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jorich op de google maps. Adres en contacten Jorich
Location of Jorich on the google maps. Address and contacts of Jorich

Andere gerelateerde bedrijven als come Jorich Jorich: MARC VAN MOL | THIERRY (COIFFURE) | CTS | VRIJE KLEUTERSCHOOL | ALFONS LEUCKX

Other related companies as Jorich: MARC VAN MOL | THIERRY (COIFFURE) | CTS | VRIJE KLEUTERSCHOOL | ALFONS LEUCKX

Jorich is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Jorich, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01736633300. Het bedrijf Jorich bevindt zich op het adres: Gasthuisstraat 61; 2300; Turnhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 817,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 627,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Leather goods - Retail. Producten gemaakt in Jorich zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jorich is Transportdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jorich is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jorich, openstaande posities, locatie van Jorich op de kaart.

Jorich is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Jorich, company assigned to the tax number BE01736633300. The company Jorich is located at the address: Gasthuisstraat 61; 2300; Turnhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 817,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 627,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Leather goods - Retail. Products created in Jorich were not found.
The main activity of Jorich is Transportation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Jorich is not available. You also can look at reviews of Jorich, open positions, location of Jorich on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jorich, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jorich, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jorich, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jorich, employees, financial statistics.