GOEDHUYS SCHOENHANDEL

Contactgegevens GOEDHUYS SCHOENHANDEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GOEDHUYS SCHOENHANDEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

GOEDHUYS SCHOENHANDEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Diestsesteenweg 435; 3010; Leuven (Kessel-Lo), België

Telefoon (phone): 016 25 13 06 (+32-016 25 13 06) 016 25 13 06 (+32-016 25 13 06)

Fax (fax): +32 (50) 226-56-86 +32 (50) 226-56-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GOEDHUYS SCHOENHANDEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GOEDHUYS SCHOENHANDEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GOEDHUYS SCHOENHANDEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GOEDHUYS SCHOENHANDEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GOEDHUYS SCHOENHANDEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GOEDHUYS SCHOENHANDEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GOEDHUYS SCHOENHANDEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GOEDHUYS SCHOENHANDEL
Products information GOEDHUYS SCHOENHANDEL

BTW identificatienummer (tax): BE05187713623
Ondernemingsnummer: 8518493652
Hoofdstad (capital): 100,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 110,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Shoes & slippers - Retail

Product categorie (product category): Leather goods - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GOEDHUYS SCHOENHANDEL
(Get full report from official database of BE for GOEDHUYS SCHOENHANDEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor GOEDHUYS SCHOENHANDEL
Addition kinds of activities for GOEDHUYS SCHOENHANDEL

7291. Belastingdienstvoorbereiding | Tax return preparation services
514799. Vlees en vleesproducten, niet inbegrepen | Meats and meat products, nec
721800. Industriële wasmachines | Industrial launderers
14239902. Gneiss, gebroken en gebroken-steengroeven | Gneiss, crushed and broken-quarrying
26210903. Asfaltpapier, gelamineerd | Asphalt paper, laminated
35480000. Lasapparatuur | Welding apparatus
37240000. Vliegtuigen motoren en motor onderdelen | Aircraft engines and engine parts
51599907. Koolzaad | Rapeseed

Werken bij GOEDHUYS SCHOENHANDEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GOEDHUYS SCHOENHANDEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GOEDHUYS SCHOENHANDEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GOEDHUYS SCHOENHANDEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeiders voor tijdelijke jobs (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende bedrijven in de regio van Neerpelt zijn wij op regelmatige basis op zoek naar arbeiders voor tijdelijke jobs. DIt kan zijn voor verschillende functies: - Productiewerk - Inpakwerk - Magazijnwerk -.... Afhankelijk van het bedrijf waarin u terecht komt werkt u in een ploegensysteem of in dagdienst. Deze voorkeur kan u zelf opgeven.

  • Kinesist of Psychomotorisch therapeut Psychosezorg (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5749 Locatie: ZNA Psychiatrisch ziekenhuis Stuivenberg Afdeling/ Bedrijfseenheid: Psychomotorische therapie, Psychosezorg Jobtime: 100% (38 uur/ week) Contract: onbepaalde duur met ingang van 1/11/2018 Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je staat vooral in voor de residentiële therapieën, zowel in groep als individueel. Je hebt als opdracht aan elke patiënt een individuele en planmatige zorg te bieden door toepassing van psychomotorisch-therapeutische technieken en handelingen, met inachtname van de noden en behoeften van de patiënt, met als doel het menswaardig bestaan van de patiënt te bevorderen en dit zonder onderscheid van geslacht, ras, godsdienstige of filosofische overtuiging. Je past de psychomotorisch-therapeutische technieken en handelingen deskundig en doelgericht toe in kader van opgestelde programma. Je beheert administratieve gegevens, toestellen, materialen en documentatie. Je bewaakt en verbetert de kwaliteit van het aangeboden programma, o.a. door mee te werken aan overleg en vormingsprojecten. Ook volg je opleiding en bijscholing, en kan hieraan in voorkomend geval meewerken. Je rapporteert aan de verantwoordelijke Psychomotorische therapie PZ Stuivenberg, en werkt samen binnen een multidisciplinair team. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Niels Vrijsen, HR recruiter, op 03 234 40 28. Meer weten over de functie? Contacteer Jurgen Lodewijckx, Trajectverantwoordelijke paramedisch, op 03 217 77 87. Zie je dit 100% zitten?

  • Zaalmedewerker M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een ervaren zaalmedewerker: Je staat in voor het bedienen, afruimen en netjes houden van de zaal. Je volgt hierbij de regels van de etiquette.

  • Supervisor dispatching (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is al jarenlang een begrip op het vlak van verhuizen en logistiek. Door hun internationale karakter en groei zijn wij op zoek naar een supervisor voor de dispatching afdeling. Als supervisor ben jij verantwoordelijk voor de militaire verhuisopdrachten, zowel nationaal als internationaal. Daarnaast sta je in voor het commerciële luik dat hierbij komt kijken. Elke dag opnieuw streef jij daar een optimaal rendement van jou beschikbare middelen; Je weet dan ook als geen ander jouw team aan te sturen, de planningen op te maken en volgt alles nauwkeurig op. Een greep uit jouw takenpakket? - Je staat in voor het opmaken en opvolging van de planning. Samen met je team plan je de ritten en verkoopsopdrachten - Je hebt regelmatig contact met de chauffeurs, verhuizers en klanten. - Je stuurt je team bij waar nodig - Je volgt de administratie die bij het transport komt kijken op. - Je gaat steeds op zoek naar de meest efficiënte methodes en wegen - Je geniet van je koffie en de toffe babbel met je collega's

  • JOBSTUDENT Chauffeur avondronde (m/v) (TISSELT)

    Regio: TISSELT

    Bedrijf: COMMITTED

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student (m/v) met verantwoordelijkheidsgevoel, die enkele avonden per week (ma-vrij) meedraait in onze distributie rondes. Verblijft u in de omgeving van Willebroek (of omliggende gemeenten), u bent enkele dagen per week beschikbaar tussen 18:30 tot 23:30? U heeft reeds enkele jaren rijervaring (rijbewijs B)? Dan kan u misschien bij ons aan de slag voor het leveren van medicatie aan rustoorden.

  • Jobstudent (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Junior Service Desk Application Specialist (m/v) (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: HANSEN INDUSTRIAL TRANSMISSIONS

    Type: Vaste Job

    Het merk Sumitomo Drive Technologies staat voor een gevestigde wereldwijde ontwerper, fabrikant en leverancier van precisieaandrijvingen, standaardaandrijvingen, gepersonaliseerde aandrijfoplossingen en industriële tandwielkasten. Als deel van Sumitomo Heavy Industries (SHI) Japan en de Power Transmission and Control (PTC) divisie van het bedrijf, bieden Sumitomo (SHI) Cyclo Drive Germany en Hansen Industrial Transmissions bijna 95 jaar know-how in aandrijftechnologie. Met productielocaties in Markt Indersdorf, nabij München, en Edegem, nabij Antwerpen, en dochterondernemingen in Duitsland, Benelux, Frankrijk, Italië, Spanje, Scandinavië, Turkije, Groot Brittannië en Indië, bedienen wij de EMEIA markt (Europa, Midden Oosten, Afrika, Indië) Voor onze productieplant in Edegem zijn wij op zoek naar een Junior Service Desk Application Specialist. Als Junior Service Desk Application Specialist word je tewerkgesteld in het IT service desk team, dat het eerste aanspreekpunt is voor onze medewerkers. * Je zorgt ervoor dat de nodige applicaties en data transfers tussen deze applicaties steeds optimaal blijven functioneren. * Je zorgt ervoor dat de huidige IT-oplossingen optimaal blijven functioneren en denkt proactief na over eventuele verbeteringen. * Je speelt een actieve rol bij de voorbereiding en uitvoering van veranderingen in applicaties. * Je levert support voor wat betreft onze business applicaties, en je lost eventuele problemen op, op het gebied van software, data transfer en data nauwkeurigheid. * Wanneer nodig zorg je mee voor permanentie van het service desk team. Op die manier is er steeds iemand bereikbaar voor onze medewerkers gedurende de werkuren. * Je registreert, analyseert, verdeelt en zorgt voor een oplossing van de binnenkomende IT service desk ticketten.

  • plaatsing en montage van reclametoepassingen (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: ALTITUDE SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    plaatsing en montage van diverse vormen van signalisatie. - belettering - bannerframes (buizenframes, klopframes,...) - lichtreclames - doosletters - totems - bewegwijzering -...

  • Junior Account Manager Horeca - Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de commerciële contacten met de Horeca in de regio van Kortrijk. • Optimaliseer het totale klantenvolume. • Bewaak het proces en de contracten (van het nemen van orders tot het respecteren van merken, het distributiekanaal en de betaling). • Bezoek de verkooppunten van je sector in overeenstemming met de frequentie van bezoeken vastgesteld door het management. • Verhoog en garandeer de beschikbaarheid van de producten en promoties • Optimaliseer de zichtbaarheid van de merken en promoties. • Bent ambassadeur van de kwaliteit van de producten door middel van drie pijlers: de permanente kwaliteit, opleidingen voor de uitbater organiseren en het garanderen van onderhoudsabonnement van de installaties. • Creëer nieuwe business door prospectie en onderhandeling door te luisteren naar de klant en te werken in het belang van het bedrijf. • Ontwikkel een dagelijks en wekelijks schema van je bezoeken. • Dagelijks rapportage over de doelstellingen in het CRM-systeem. • Ontwikkel en onderhoud je netwerk van klanten / verkopers en professionals in de horeca. • Beheer je budget.

  • Zelfstandig Kinderpsycholoog / Kindertherapeut (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FEINBREIN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psychologenpraktijk Feinbrein in Menen zoekt een zelfstandig psycholoog/psychotherapeut voor de ondersteuning van kinderen, jongeren en hun gezin. U werkt actief samen met verwijzers of andere relevante partners.

  • Trainer Duits (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Zaalmedewerker flexi (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: STASSART11

    Type: Flexijob

    Het vroegere klooster in de Goswin Stassartstraat is na grote renovatiewerken omgetoverd tot een toplocatie waar Bloemen De Borght en lunch-cafe Stassart 11 in mekaar vloeien in een concept waar puurheid en schoonheid hoog in het vaandel worden gedragen. Dit willen wij overbrengen in de smaakbeleving van ons nieuw restaurant. Stassart11 zoekt jou als zaalmedewerker om in ons mooi lunchrestaurant onze klanten elke dag met enthousiasme te ontvangen en de service te geven die ze verdienen. Een greep uit je taken : Mise en place van de zaal Klaarzetten/bereiden van dranken Gasten ontvangen en een toegewijde bediening Serveren en afruimen van gerechten en dranken Kassa beheren Inplannen reservaties Voorraad opvolgen en tekorten doorgeven voor bestelling

Zoek naar antwoorden van GOEDHUYS SCHOENHANDEL in sociale netwerken
Look for responds of GOEDHUYS SCHOENHANDEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor GOEDHUYS SCHOENHANDEL. Laat een reactie achter voor GOEDHUYS SCHOENHANDEL. GOEDHUYS SCHOENHANDEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GOEDHUYS SCHOENHANDEL. Leave a respond for GOEDHUYS SCHOENHANDEL. GOEDHUYS SCHOENHANDEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GOEDHUYS SCHOENHANDEL op de google maps. Adres en contacten GOEDHUYS SCHOENHANDEL
Location of GOEDHUYS SCHOENHANDEL on the google maps. Address and contacts of GOEDHUYS SCHOENHANDEL

Andere gerelateerde bedrijven als come GOEDHUYS SCHOENHANDEL GOEDHUYS SCHOENHANDEL: LESAGE METAALCONSTRUCTIE NV | Proms NV | ECOLE PRIM. COMMUNALE | HUIS LA BELLE VIE | SOLVAY S.A.

Other related companies as GOEDHUYS SCHOENHANDEL: LESAGE METAALCONSTRUCTIE NV | Proms NV | ECOLE PRIM. COMMUNALE | HUIS LA BELLE VIE | SOLVAY S.A.

GOEDHUYS SCHOENHANDEL is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GOEDHUYS SCHOENHANDEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05187713623. Het bedrijf GOEDHUYS SCHOENHANDEL bevindt zich op het adres: Diestsesteenweg 435; 3010; Leuven (Kessel-Lo). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 100,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 110,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Leather goods - Retail. Lijst met producten zijn Shoes & slippers - Retail.
De hoofdactiviteit van GOEDHUYS SCHOENHANDEL is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GOEDHUYS SCHOENHANDEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GOEDHUYS SCHOENHANDEL, openstaande posities, locatie van GOEDHUYS SCHOENHANDEL op de kaart.

GOEDHUYS SCHOENHANDEL is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is GOEDHUYS SCHOENHANDEL, company assigned to the tax number BE05187713623. The company GOEDHUYS SCHOENHANDEL is located at the address: Diestsesteenweg 435; 3010; Leuven (Kessel-Lo). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 100,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 110,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Leather goods - Retail. List of products are Shoes & slippers - Retail.
The main activity of GOEDHUYS SCHOENHANDEL is Automotive Repair, Services and Parking, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GOEDHUYS SCHOENHANDEL is not available. You also can look at reviews of GOEDHUYS SCHOENHANDEL, open positions, location of GOEDHUYS SCHOENHANDEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GOEDHUYS SCHOENHANDEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GOEDHUYS SCHOENHANDEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GOEDHUYS SCHOENHANDEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GOEDHUYS SCHOENHANDEL, employees, financial statistics.