FANTASIA LEDERWAREN BVBA

Particuliere bedrijvenElektriciteit, Gas en Sanitair • FANTASIA LEDERWAREN BVBA

Contactgegevens FANTASIA LEDERWAREN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FANTASIA LEDERWAREN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FANTASIA LEDERWAREN BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Centrumlaan 7; 3600; Genk, België

Telefoon (phone): 089 35 33 91 (+32-089 35 33 91) 089 35 33 91 (+32-089 35 33 91)

Fax (fax): 089 30 44 38 (+32-089 30 44 38) 089 30 44 38 (+32-089 30 44 38)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FANTASIA LEDERWAREN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FANTASIA LEDERWAREN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FANTASIA LEDERWAREN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FANTASIA LEDERWAREN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FANTASIA LEDERWAREN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FANTASIA LEDERWAREN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FANTASIA LEDERWAREN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FANTASIA LEDERWAREN BVBA
Products information FANTASIA LEDERWAREN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07940063476
Ondernemingsnummer: 6873016357
Hoofdstad (capital): 520,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 839,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in FANTASIA LEDERWAREN BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Leather goods - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FANTASIA LEDERWAREN BVBA
(Get full report from official database of BE for FANTASIA LEDERWAREN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FANTASIA LEDERWAREN BVBA
Addition kinds of activities for FANTASIA LEDERWAREN BVBA

2047. Hond- en kattenvoer | Dog and cat food
208701. Voedselkleurstoffen | Food colorings
34820000. Wapenmunitie | Small arms ammunition
51590503. Pinda's (bulk), ongeroerd | Peanuts (bulk), unroasted
58120110. Koreaans restaurant | Korean restaurant

Werken bij FANTASIA LEDERWAREN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FANTASIA LEDERWAREN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FANTASIA LEDERWAREN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FANTASIA LEDERWAREN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende || Technische Affiniteit || SNELLE OPSTART VERZEKERD! (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Administratieve ondersteuning Het beheren van de mailbox, agenda, planaanvragen, transport en materiaalbeheer Planning opmaken van kleine aannemerswerken Input van de gevens in de tool van onze klant Stockbeheer van de gebruikte materialen Signalisatievergunningen aanvragen Meetstalen en bestelbonnen opmaken Aanvragen en beheer van Klip/Klim

  • Kostprijsberekenaar/Estimating Engineer (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een de grootste onafhankelijke bordenbouwer in Limburg zijn we op zoek naar een kostprijsberekenaar/estimating engineer. Tot je takenpakket behoren de volgende taken: Als lid van de verkoopafdeling sta je in voor de kostprijsberekening en het opstellen van de offertes. Je interpreteert de lastenboeken en schemas Je bepaalt de materiaalkeuze en werkt de kostprijsberekening (m.b.t. materialen,montagetijden, engineering) uit. Je krijgt een intern opleidingstraject aangeboden door de salesploeg

  • Assistant Accountant met ambitie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Een ideale volgende stap als Junior Accountant in uw professionele ontwikkeling. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een beursgenoteerde, groeiende onderneming actief in de vastgoedsector. Om hun groei verder te bestendigen kijken ze uit naar een Junior Accountant met reeds een 1ste werkervaring achter de rug. Je wordt ingeschakeld voor het voeren van de boekhouding van verschillende dochterondernemingen. Een opportuniteit in een snel groeiend vastgoedbedrijf gelegen te Antwerpen-Centrum en vlot te bereiken met de fiets, het openbaar vervoer en de wagen. Omschrijving Als Junior Accountant kom je terecht in een team van een 5-tal Accountants en zal je instaan voor volgende taken: Controleren en inboeken van aankoopfacturen Verwerken van financiële verrichtingen Voorbereiding van de maandelijkse - afsluitingen (afschrijvingen, provisies, …) Boekhouding van diverse dochterondernemingen Op termijn kan er ook rapportering bijkomen Als Junior Accountant zal je kunnen groeien in de functie en rapporteren aan de Hoofdboekhouder.

  • Metselaar met interesse in een job kort bij huis! (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als vakman bent u op zoek naar een job kort bij huis, geen onnodige verplaatsingen meer,...? Dan is deze job zeker iets voor jou! jouw takenpakket bestaat uit: het uitzetten van profielen op de werf uitvoeren van metselwerkzaamheden voorbereidende taken, mortel maken,... orde bewaren, materiaal onderhouden,...

  • Operator (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een mooi bedrijf gelegen in Oudenaarde, zijn we dringen op zoek naar een machinebediener voor 2 ploegen. Je staat in voor het besturen, instellen en bevoorraden van jouw toegewezen machine. Je staat er niet alleen voor, jij en jouw collega bedienen de machine samen.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Zwemlesgever (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een sport- en fitnesscomplex in Tongeren zijn we op zoek naar een zwemlesgever. Je bent verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen. Mogelijke lessen zijn: watergewenning, het aanleren van zwemslagen,... De lessen vinden plaats op wekelijkse basis (woensdagnamiddag en zaterdag). Je engagement voor een volledig schooljaar wordt wel verwacht. Ook sta je in voor de administratieve opvolging zoals het invullen van de zwemlijsten. Je werkt nauw samen met en rapporteert aan de zwembadmanager. Er wordt verwacht dat je de nodige veiligheidsprocedures opvolgt en naleeft.

  • Jobstudent pizzaleveraar (m/v) - rijbewijs A of B is een must (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, gelegen te Gent en actief in het maken van lekkere pizza's, zijn we op zoek naar enthousiaste jobstudenten. Je staat in voor de levering van de pizza's bij de klanten, dit door middel van een brommer. Onze klant is elke dag open van 11u30 tem 22u30. Ben jij minstens 1 dag in het weekend beschikbaar? Hecht je ook veel belang aan enthousiasme, klantvriendelijkheid en een verzorgd voorkomen? Dan ben JIJ de kandidaat die wij zoeken! Werkuren bespreekbaar!

  • Jobstudent magazijn (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee met de verhuis van ons magazijn van Bonheiden naar Zoersel. Je pakt alles mee uit. Je hangt alle kledij klaar. Daarnaast helpt je met het fotoshooten van nieuwe kledij. Deze foto's wordej nadien op onze webshop gepubliceerd.

  • Mechanisch ontwerper (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een Mechanical Design Engineer! Binnen het team van R&D, staat u in voor het volledige ontwerp van productiemachines in SolidWorks. Aan de hand van klantspecificaties ontwerpt u complete productiemachines. U voert zelfstandig berekeningen voor technische constructies uit. U modelleert in SolidWorks (samenstelling en detailengineering). U bent verantwoordelijk voor de validatie en documentatie van nieuwe installaties en onderdelen. U begeleidt andere collega’s in de productie waar het ontwerp wordt gemaakt. U onderhoudt contact met de klant (researchers) en voert technische onderhandelingen met leveranciers. U staat in voor de controle en vrijgave van tekeningen en stuklijsten.

  • Uitzendconsulent Konvert Interim Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor ons kantoor, Konvert Interim Kortrijk, zijn wij op zoek naar een gedreven Uitzendconsulent(e) (m/v) met of zonder ervaring: Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: - Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten - Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken - Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling - Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties

  • Project Consultant/Functioneel Analist (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ASSUSOFT

    Type: Vaste Job

    U maakt deel uit van een Assusoft Project Team, onder leiding van een ervaren Senior Consultant. Initieel zal u werken aan kleinere opdrachten. Na opleiding in de materie en systemen zal u gaandeweg worden ingeschakeld in grotere opdrachten en projecten. Uiteindelijk zal u de kans krijgen om zelf de volledige verantwoordelijkheid van projecten te dragen. Enkele aspecten van de jobinhoud: Uitbreiden van de bestaande klantenportfolio,ofwel door implementatie van het pakket bij nieuwe klanten, ofwel door het toevoegen van extra modules bij bestaande klanten in diverse sectoren Klanten assisteren en begeleiden bij vragen (aanpassingen, …) in verband met de software en actief mee op zoek gaan naar nieuwe opportuniteiten waarbij onze software een ondersteuning kan bieden Functionele vraagstukken van klanten analyseren Uitwerken van een oplossing op maat van de bedrijfsprocessen en op basis van deze analyse, nagaan in welke mate een specifieke oplossing generiek kan worden toegepast bij andere klanten Vanuit de ervaring met bestaande klanten voorstellen ter verbetering van de software uitwerken Vorm geven aan en verfijnen van werkmethodieken binnen Assusoft NV

Zoek naar antwoorden van FANTASIA LEDERWAREN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FANTASIA LEDERWAREN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FANTASIA LEDERWAREN BVBA. Laat een reactie achter voor FANTASIA LEDERWAREN BVBA. FANTASIA LEDERWAREN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FANTASIA LEDERWAREN BVBA. Leave a respond for FANTASIA LEDERWAREN BVBA. FANTASIA LEDERWAREN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FANTASIA LEDERWAREN BVBA op de google maps. Adres en contacten FANTASIA LEDERWAREN BVBA
Location of FANTASIA LEDERWAREN BVBA on the google maps. Address and contacts of FANTASIA LEDERWAREN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FANTASIA LEDERWAREN BVBA FANTASIA LEDERWAREN BVBA: HOLVRIEKA | CASA DO PORTO | France Wine Service | WAFELBAKKERIJ PAREDIS | Association de Psychologues-Le Choix de Paroles

Other related companies as FANTASIA LEDERWAREN BVBA: HOLVRIEKA | CASA DO PORTO | France Wine Service | WAFELBAKKERIJ PAREDIS | Association de Psychologues-Le Choix de Paroles

FANTASIA LEDERWAREN BVBA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FANTASIA LEDERWAREN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07940063476. Het bedrijf FANTASIA LEDERWAREN BVBA bevindt zich op het adres: Centrumlaan 7; 3600; Genk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 520,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 839,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Leather goods - Retail. Producten gemaakt in FANTASIA LEDERWAREN BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FANTASIA LEDERWAREN BVBA is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FANTASIA LEDERWAREN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FANTASIA LEDERWAREN BVBA, openstaande posities, locatie van FANTASIA LEDERWAREN BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

FANTASIA LEDERWAREN BVBA is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is FANTASIA LEDERWAREN BVBA, company assigned to the tax number BE07940063476. The company FANTASIA LEDERWAREN BVBA is located at the address: Centrumlaan 7; 3600; Genk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 520,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 839,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Leather goods - Retail. Products created in FANTASIA LEDERWAREN BVBA were not found.
The main activity of FANTASIA LEDERWAREN BVBA is Electric, Gas and Sanitary Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FANTASIA LEDERWAREN BVBA is not available. You also can look at reviews of FANTASIA LEDERWAREN BVBA, open positions, location of FANTASIA LEDERWAREN BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over FANTASIA LEDERWAREN BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FANTASIA LEDERWAREN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FANTASIA LEDERWAREN BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FANTASIA LEDERWAREN BVBA, employees, financial statistics.