STERKENS BVBA

Contactgegevens STERKENS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STERKENS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

STERKENS BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Essensteenweg 96 2920 Kalmthout, België

Telefoon (phone): 32.36 67 20 37 32.36 67 20 37

Fax (fax): 32.36 67 66 24 32.36 67 66 24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STERKENS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STERKENS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STERKENS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STERKENS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STERKENS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STERKENS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STERKENS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STERKENS BVBA
Products information STERKENS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08769531250
Ondernemingsnummer: 5430511474
Hoofdstad (capital): 855,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 817,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Footwear,children's

Product categorie (product category): Leather and Shoes; Shoes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STERKENS BVBA
(Get full report from official database of BE for STERKENS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor STERKENS BVBA
Addition kinds of activities for STERKENS BVBA

226902. Chemische coating of behandeling van smalle stoffen | Chemical coating or treating of narrow fabrics
594300. Kantoorartikelen | Stationery stores
20119908. Verscheidenheid van vleeswaren, vers eetbare organen | Variety meats, fresh edible organs
26760202. Panty liners: gemaakt van gekocht papier | Panty liners: made from purchased paper
31720102. Muntstukken | Coin purses
33579903. Apparaat fixture draad, nonferrous | Appliance fixture wire, nonferrous
59320401. Kleding, tweedehands | Clothing, secondhand
93110204. Loterij controle board, overheid | Lottery control board, government

Werken bij STERKENS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STERKENS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STERKENS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STERKENS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Blokkentrekker 2 ploegen Estée Lauder (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je draagt zorg voor een goede aanvoer van componenten in de productieruimte Je controleert de productieruimte op de stand van afgewerkte producten Je verzorgt transport naar het magazijn en werkt de producties administratief af d.m.v. scanning Je voert bepaalde controles (batch, aantal, labels,...) uit op componenten en afgewerkte producten

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • Lasingenieur met passie voor sterkteberekeningen (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: VAN HOOL Afdeling Bedienden

    Type: Vaste Job

    · Uw takenpakket zal bestaan uit : - Het uitvoeren van ontwerpberekeningen, optimalisaties en (validatie)testen op onderdelen, constructies en verbindingen. - Het ondersteunen en begeleiden van de uitwerking van de ontwerpoplossingen in ontwerptekeningen. - Het ondersteunen en begeleiden van de inbouw en implementatie van de ontwerpoplossingen tijdens de bouw van het eerste prototype. - Het aanreiken van relevante technische informatie, werkinstructies en onderhoudsvoorschriften. · U werkt grotendeels projectmatig. U rapporteert aan de hoofdingenieur.

  • storingstechnicus elektromechanica & PLC (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: DEPRO PROFILES

    Type: Vaste Job

    - zelfstandig storingen opsporen en verhelpen aan industriële machines en installaties. - preventieve onderhoudswerken (mechanisch en elektrisch) uitvoeren en timing opvolgen. - zelfstandig kleine projecten afwerken (onder supervisie maintenance manager).

  • Assistent winkelmanager voor 1 van onze GAMMA winkels, regio Hasselt (m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: GAMMA

    Type: Vaste Job

    Je bent medeverantwoordelijk voor een Gamma winkel. Je werkt en houdt rekening met de doelstellingen, het commerciële en sociale beleid van de winkelverantwoordelijke, de operations manager en de algemene directie. Je coördineert de activiteiten en staat mee in voor het dagelijkse beheer van de winkel. Je promoot het imago van de winkel. Je stuurt het personeel en motiveert het winkelteam in samenwerking met en onder de leiding en verantwoordelijkheid van de winkelverantwoordelijke. Ten allen tijde kan je andere dagdagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Je kunt goed plannen en organiseren. Samen zijn jullie de stuwende kracht om onze Van Neerbos bedrijfsvisie te realiseren!

  • tijdelijk administratief medewerker (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: t-office West-Vlaanderen

    Type: Vaste Job

    behandelen van binnegekomen productiestalen en salessamples ongeveer 50% meetwerk : ruwe meting van een aantal productiestalen en opmeten van prototypes voor fitting pakjes maken en comments ingeven Bedrijfsprofiel: Deze organisatie is al jarenlang actief in het ontwerpen van modieuze kledij maar tevens ook in het herbergen van bestaande merken. Ze hebben verschillende vestigingen zowel nationaal als internationaal en ondertussen werken een 60-tal medewerkers dag in dag uit om de kledij tot bij de mensen te brengen. 

  • MANAGEMENT ASSISTANT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AG REAL ESTATE

    Type: Vaste Job

    Je functie In jouw hoedanigheid als Administratieve Assistente voor het Funds & Healthcare team, zal je instaan voor de volgende taken: de coördinatie van de administratie, inclusief bepaalde specifieke stappen ondernemen en het nemen van initiatieven ten einde de verantwoordelijke en het team te ontlasten, om hen zodoende de mogelijkheid te geven om in een performante omgeving te werken. Zoals bvb: efficiënt agendabeheer volgens de interne en externe prioriteiten en verplichtingen, het organiseren van vergaderingen (opstellen en vertalen van verslagen, plannen en organiseren van de opvolgingsvergaderingen), coördineren en organiseren van zakenreizen,… het beheer van de informatiestroom, elektronisch klassement, opvolgen van het administratieve proces in een omgeving waar aan veelvuldige projecten wordt gewerkt; het produceren van rapporten over de lopende projecten (brochures en presentaties) die gericht zijn aan externe professionele partners. Dit proces omvat o.a. het vergaren van informatie en de creatie van ‘templates.’; het vertrouwelijk behandelen van binnenkomende en uitgaande post om binnen de vereiste termijnen en met respect voor kwaliteit de uitwisseling van professionele informatie te bevorderen; het typen, vertalen, nazien en opmaken van presentaties; het voorbereiden van documenten voor vergaderingen. U zal mogelijks ook gevraagd worden om deel te nemen aan bepaalde interne en externe vergaderingen en hiervoor presentaties voor te bereiden. De Administratieve Assistente werkt op een zeer ordelijke en systematische wijze en zal bijgevolg haar eigen werk kunnen organiseren met een vrij ruime autonomie. Je profiel Nauwkeurig, harde werker, zeer ordelijk, proactief en betrokken; Beschikbaar, vaardigheid om gemakkelijk van de ene taak naar de andere te wisselen; Goed organisatietalent; Aanleg om in team te werken; Problem-solver; Zin voor vertrouwelijkheid, discretie; Gemakkelijk in de omgang.

  • Expediteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als expediteur import sta je in voor de volledige afhandeling van je eigen dossiers. Je registreert orders, maakt documenten aan, kijkt inkomende facturen na enz. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bedrijf gevestigd in de haven van Antwerpen. Hun activiteiten omvatten de gehele logistieke keten zoals stouwerij, opslag, warehousing, maritieme verpakking, CFS-activiteiten, transport en logistiek.

  • Financial Controller (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: AMPLIFON BELGIUM

    Type: Vaste Job

    In de functie van Financial Controller ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het behoud van een controle- en informatiefunctie waarbij je de nodige business support levert vanuit financieel oogpunt om Amplifon te ondersteunen in het behalen van de vooropgestelde doelen en te zorgen voor een financieel gezonde toestand van de Belgische en Luxemburgse entiteit. Je evalueert de naleving van richtlijnen en reglementeringen en bekijkt de goede werking, de doeltreffendheid en de efficiëntie van bestaande processen en zorgt voor de verbetering hiervan. Je werkt hierbij nauw samen met de Director Finance & Operations, de collega-Business Analyst en de verschillende back-office departementen (IT, Customer service, payroll…). Inhoud van de functie Budgetcontrole door vergelijking van budgetten met actuals en het geven van verbetervoorstellen om bestaande verschillen weg te werken Ondersteuning in de opmaak van de jaarlijkse budgetten door het management Deelname aan de maandrapporteringen Zorgen voor financiële analyse en inzichten ter ondersteuning van beslissingen binnen de organisatie Verantwoordelijk voor controle op Law 262 compliance Uitvoeren van analyses mbt winstgevendheid op productniveau en op niveau van verdeelkanalen Anticiperen op en intiëren van prijsonderhandelingen Ad hoc analyses en rapporteringen op vraag van het management Actieve deelname aan JD Edwards and BI projecten in het verbetering van financiële tools en rapporteringen

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Vivid Resourcing - Senior Java Developer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client based in Antwerp is looking for a Senior Java / Scala developer for a 12-month freelance contract with extensions. Role To take a leading role in the development team undergoing a large expansion with an interesting project. To be able to deal with a lot of data in real-time. Be able to structure the workload and work independently. Required Skills Very strong Java developer Able to help more Junior developers Provide sound architectural guidance Knowledge with Spring Boot and REST API's Experience with distributed and scalable systems A background in real time data streaming could be beneficial - AKKA Should have an interest / practical experience with AWS Bonus Skills Knowledge / interest in Scala could be a bonus Experience with Kafka (or another message broker) Should be able to speak English Dutch/French is a plus Details Location: Antwerp Duration: 12 Months+ Start Date: ASAP If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.

  • Flexijob weekend winkelmedewerker (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een supermarkt te Staden zijn we op zoek naar een flexijobber die op zaterdag en/of zondag kan komen werken in de winkel. Je zal instaan voor kassawerk of de easypay kassa.

Zoek naar antwoorden van STERKENS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of STERKENS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor STERKENS BVBA. Laat een reactie achter voor STERKENS BVBA. STERKENS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STERKENS BVBA. Leave a respond for STERKENS BVBA. STERKENS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STERKENS BVBA op de google maps. Adres en contacten STERKENS BVBA
Location of STERKENS BVBA on the google maps. Address and contacts of STERKENS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come STERKENS BVBA STERKENS BVBA: MALHERBE ANDRة | GOEDELE VAN EEGHEM | MERTENS | COMITEC | De Marco

Other related companies as STERKENS BVBA: MALHERBE ANDRة | GOEDELE VAN EEGHEM | MERTENS | COMITEC | De Marco

STERKENS BVBA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STERKENS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08769531250. Het bedrijf STERKENS BVBA bevindt zich op het adres: Essensteenweg 96 2920 Kalmthout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 855,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 817,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Leather and Shoes; Shoes. Lijst met producten zijn Footwear,children's.
De hoofdactiviteit van STERKENS BVBA is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STERKENS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STERKENS BVBA, openstaande posities, locatie van STERKENS BVBA op de kaart.

STERKENS BVBA is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is STERKENS BVBA, company assigned to the tax number BE08769531250. The company STERKENS BVBA is located at the address: Essensteenweg 96 2920 Kalmthout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 855,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 817,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Leather and Shoes; Shoes. List of products are Footwear,children's.
The main activity of STERKENS BVBA is Eating and Drinking Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of STERKENS BVBA is not available. You also can look at reviews of STERKENS BVBA, open positions, location of STERKENS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STERKENS BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STERKENS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STERKENS BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STERKENS BVBA, employees, financial statistics.