SCHOENEN VILVORDIA NV

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • SCHOENEN VILVORDIA NV
Private companiesTransportation by Air • SCHOENEN VILVORDIA NV

Contactgegevens SCHOENEN VILVORDIA NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCHOENEN VILVORDIA NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCHOENEN VILVORDIA NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leuvensestraat 36 1800 Vilvoorde, België

Telefoon (phone): 32.22 51 14 91 32.22 51 14 91

Fax (fax): 32.22 51 29 44 32.22 51 29 44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCHOENEN VILVORDIA NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCHOENEN VILVORDIA NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCHOENEN VILVORDIA NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCHOENEN VILVORDIA NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCHOENEN VILVORDIA NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCHOENEN VILVORDIA NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCHOENEN VILVORDIA NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCHOENEN VILVORDIA NV
Products information SCHOENEN VILVORDIA NV

BTW identificatienummer (tax): BE05709289550
Ondernemingsnummer: 2205474853
Hoofdstad (capital): 750,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 229,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Bags,briefcases and handbags

Product categorie (product category): Leather and Shoes; Leather goods

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCHOENEN VILVORDIA NV
(Get full report from official database of BE for SCHOENEN VILVORDIA NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCHOENEN VILVORDIA NV
Addition kinds of activities for SCHOENEN VILVORDIA NV

207703. rendering | Rendering
22110205. Zakdoek stoffen, katoen | Handkerchief fabrics, cotton
23370201. Capes, behalve bont of rubber: vrouwen, misses 'en junioren' | Capes, except fur or rubber: women's, misses', and juniors'
35650203. Kartonnen verpakkingsmachines | Carton packing machines
47890101. Car loading | Car loading
63990103. Federale Spaar- en Lening Verzekeringsmaatschappij (FSLIC) | Federal savings and loan insurance corporation (fslic)
78330000. Inrijbewegende theaters | Drive-in motion picture theaters
80639901. Geestelijk ziekenhuis, met uitzondering van de mentaal retarded | Mental hospital, except for the mentally retarded
80820000. Home gezondheidszorg diensten | Home health care services

Werken bij SCHOENEN VILVORDIA NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCHOENEN VILVORDIA NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCHOENEN VILVORDIA NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCHOENEN VILVORDIA NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Lasrobot (m/v) (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als robotlasser sta je in voor het lassen van de profielen aan de hand van een robot. Hierbij zal je ook programmeren van de machine. Wij zijn op zoek naar medewerkers die niet perse gediplomeerde lassers zijn, maar wel beschikken over de affiniteit en techniek hiervan.

  • Pistoolschilder (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een pistoolschilder. Heb je ervaring als pistoolschilder? Heb je een goede fysieke conditie? (ladder gebruiken om te spuiten) Heb je ervaring in het voorbereiden van de te behandelende onderdelen? Dan is deze job misschien iets voor jou! In een team van 2 spuiters ga je 1 vrachtwagen spuiten. Je voornaamste taak bestaat uit het spuiten van de vrachtwagens af en toe moet je helpen in de voorbereiding: ontvetten van onderdelen, schuren... Je maakt zelf je verf, deze komt wel op kleur binnen maar er dient nog verdunner/verharder toegevoegd te worden. Aangezien een vrachtwagen groot en hoog is moet je telkens een ladder gebruiken en is een zeer goede fysieke conditie nodig.

  • Verantwoordelijke onderhoud vrachtwagens (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een verantwoordelijke onderhoud vrachtwagens Heb je ervaring in leiding geven? Heb je Kennis van Excel? Heb je de nodige technische kennis? Dan is deze job misschien iets voor jou! Je Coördineert tussen andere garages en toeleveranciers van wisselstukken. je bezit de nodige technische kennis en organisatietalent om autonoom deze garage te runnen

  • HALFAUTOMAAT LASSER 7267375 / 463 C (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MANPOWER Manpower Sourcing Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze gekende klant, een vooraanstaand bedrijf in zijn sector zijn we op zoek naar een HALFAUTOMAAT LASSER in de regio van Oudenaarde. In deze leuke en afwisselende job, zal je instaan voor het lassen van stalen a.d.h.v. een technische tekening (halfautomaat). Bovendien zal je inspringen bij het boren, zagen en monteren van verschillende onderdelen. Je zorgt telkens voor een nette en aangename werkplaats.

  • Machinebediener (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Machinebediener productie staat in voor het persen, omlopen en ontvormen van de aangeboden wrongelblokken op een hygiënische, gestandaardiseerde wijze zodat de gevormde kazen in ideale omstandigheden qua vorm en structuur aan hun verdere verwerking kunnen starten. Jouw takenpakket is zeer gevarieerd: voorbereiden productieinstallaties voor opstart correct opvolgen van het vooropgestelde persprogramma (ngl de kaassoort) hulp bieden bij diverse posten op de productielijn correcte en efficiënte communicatie naar jouw collega operatoren opdat het productieproces optimaal kan verlopen

  • Tuinaanlegger - Tuinonderhoud (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Heusden-Zolder zijn we op zoek naar een gemotiveerde tuinaanlegger. Je zal werken op diverse werven in de regio van Limburg en Brussel. Tuinaanleg: klinkers leggen vloeren zaaien ... Tuinonderhoud: snoeien bijwerken schuppen ... Bij voorkeur heb je al een eerste ervaring in deze functie.

  • POETSHULP DC Westkust (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio WESTKUST (Westende-Middelkerke-Nieuwpoort-Oostduinkerke-Koksijde-Adinkerke-De Panne) zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Zingem (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Software test Engingeer (november-januari) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiend IT-bedrijf dat actief is op de Corda Campus in Hasselt zoeken wij een student IT met een gezonde interesse voor software testing! Heb je nog geen ervaring met software testing? Geen probleem! Het bedrijf waar je in terechtkomt, zorgt voor een intensieve en interactieve opleiding waarbij je de kneepjes van het vak onder de knie krijgt. Na de opleiding heb je intern twee mogelijkheden: software testing of digitale televisie. Als software test engineer kom je in aanraking met verschillende IT-domeinen en bouw je gaandeweg jouw expertise op. Je voert testen uit op verschillende softwaresystemen waaronder het testen van mobile apps, web services, appliciaties, websites, ... Deze testen kunnen zowel geautomatiseerd als manueel zijn. Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen om je kennis en kunde verder uit te breiden. Afhankelijk van je ambities en je competenties kan je doorgroeien in de richting die jij wilt. Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf waar er veel aandacht is voor het team, maar ook voor jou als persoon. Er heerst een cultuur van open communicatie, veel fun en hard werken om dit alles waar te maken.

  • Polyvalent magazijnier (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket is divers: Het doen van verschillende taken met PC. Je plaatst bestellingen bij onze leveranciers. Je controleert de toegekomen leveringen. Je stockeert en klasseert de goederen in ons magazijn. Je zorgt dat het magazijn op orde staat, eigen inbreng van klassement/ordening stellen we zeker op prijs. Je zet het materiaal klaar voor de techniekers en helpt met het laden en lossen.

  • Zelfstandige uitbater voor Press Shop Knokke (Kustlaan) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Press Shop Knokke (Kustlaan)

  • Freelance Payroll Officer (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station. Om de payrollverwerking op te vangen ben ik op zoek naar een freelance payroll officer voor 2 dagen/week. Je staat in voor de organisatie en uitvoering van de payroll voor 70 FTE's zowel arbeiders als bedienden. Je werkt hiervoor nauw samen met het sociaal secretariaat SD Worx. Bedrijfsprofiel: Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station.

Zoek naar antwoorden van SCHOENEN VILVORDIA NV in sociale netwerken
Look for responds of SCHOENEN VILVORDIA NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCHOENEN VILVORDIA NV. Laat een reactie achter voor SCHOENEN VILVORDIA NV. SCHOENEN VILVORDIA NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCHOENEN VILVORDIA NV. Leave a respond for SCHOENEN VILVORDIA NV. SCHOENEN VILVORDIA NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCHOENEN VILVORDIA NV op de google maps. Adres en contacten SCHOENEN VILVORDIA NV
Location of SCHOENEN VILVORDIA NV on the google maps. Address and contacts of SCHOENEN VILVORDIA NV

Andere gerelateerde bedrijven als come SCHOENEN VILVORDIA NV SCHOENEN VILVORDIA NV: MARIE LENOIR | Lamberts Firma BVBA | JAMOULE DIESEL | GOOSSENS A | LEONIDAS

Other related companies as SCHOENEN VILVORDIA NV: MARIE LENOIR | Lamberts Firma BVBA | JAMOULE DIESEL | GOOSSENS A | LEONIDAS

SCHOENEN VILVORDIA NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCHOENEN VILVORDIA NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05709289550. Het bedrijf SCHOENEN VILVORDIA NV bevindt zich op het adres: Leuvensestraat 36 1800 Vilvoorde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 750,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 229,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Leather and Shoes; Leather goods. Lijst met producten zijn Bags,briefcases and handbags.
De hoofdactiviteit van SCHOENEN VILVORDIA NV is Vervoer per lucht, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCHOENEN VILVORDIA NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCHOENEN VILVORDIA NV, openstaande posities, locatie van SCHOENEN VILVORDIA NV op de kaart.

SCHOENEN VILVORDIA NV is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCHOENEN VILVORDIA NV, company assigned to the tax number BE05709289550. The company SCHOENEN VILVORDIA NV is located at the address: Leuvensestraat 36 1800 Vilvoorde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 750,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 229,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Leather and Shoes; Leather goods. List of products are Bags,briefcases and handbags.
The main activity of SCHOENEN VILVORDIA NV is Transportation by Air, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SCHOENEN VILVORDIA NV is not available. You also can look at reviews of SCHOENEN VILVORDIA NV, open positions, location of SCHOENEN VILVORDIA NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCHOENEN VILVORDIA NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCHOENEN VILVORDIA NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCHOENEN VILVORDIA NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCHOENEN VILVORDIA NV, employees, financial statistics.