Victor Inge

Contactgegevens Victor Inge: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Victor Inge: address, phone, fax, email, website, opening hours

Victor Inge

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Neerveld 101-103; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert), België

Telefoon (phone): 02 743 43 43 (+32-02 743 43 43) 02 743 43 43 (+32-02 743 43 43)

Fax (fax): 02 743 43 10 (+32-02 743 43 10) 02 743 43 10 (+32-02 743 43 10)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Victor Inge: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Victor Inge"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Victor Inge"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Victor Inge, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Victor Inge. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Victor Inge, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Victor Inge. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Victor Inge
Products information Victor Inge

BTW identificatienummer (tax): BE05972686767
Ondernemingsnummer: 7785156250
Hoofdstad (capital): 951,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 234,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Victor Inge zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Victor Inge
(Get full report from official database of BE for Victor Inge)

Aanvulling soorten activiteiten voor Victor Inge
Addition kinds of activities for Victor Inge

22599900. Breiwerkfabrieken, nec, nec | Knitting mills, nec, nec
23710103. Petten, vacht | Caps, fur
32319906. Kijk kristallen, glas | Watch crystals, glass
59449901. Sieraden, edelstenen en edele metalen | Jewelry, precious stones and precious metals
59990600. Telefoon- en communicatieapparatuur | Telephone and communication equipment
73899928. Ijsoppervlak onderhoud: hockey, krullen, enz. | Ice surface maintenance: hockey, curling, etc.
82499901. Luchtvaart school | Aviation school

Werken bij Victor Inge: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Victor Inge: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Victor Inge. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Victor Inge. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren heftruckchauffeur (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Schoten zijn we op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur.  Je zal werken in daguren en tijdelijk ingeschakeld worden met kans op verlenging.  Heb je de nodige ervaring dan zijn we op zoek naar jou!  Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Arbeider vlasbewerking (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in de productieafdeling. De vlasbalen worden machinaal aangebracht. Ze zijn voorzien van een touw, dit touw moet je uithalen en op een spoel draaien die dan machinaal opgewonden wordt. Jij zorgt ervoor dat het vlas mooi verspreidt wordt op de werkband en dat er geen gaten in zitten. Het vlas wordt dan bewerkt in de machine. De stenen en afval worden eruit gehaald. Het kan soms wel een stoffige omgeving zijn (er zijn wel afzuigmachines aanwezig). In de verpakkingsafdeling wordt de controle gedaan van het bewerkte vlas, je haalt de kleurverschillen eruit. In de zomermaanden wordt het vlas geoogst. De werkuren zijn van 8 u tot 12u en van 13u tot 17u . In het voorjaar gaat men vooral zaaien van het vlas.

  • Techniekers On-site (m/v) (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote logistieke speler in de regio, zijn wij dringend op zoek naar 2 techniekers. Als On-site technieker ben je, naar de klanten toe, de spilfiguur van het bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor de herstellingen van onder andere TV's, koelkasten, vaatwassers, wasmachines, etc... Hiernaast zorg je ook voor een efficiënte installatie van deze toestellen. Je zorgt voor een professionele opvolging (periodiek onderhouden van koffiemachines). De herstellingen, installaties gebeuren bij de klant (vooral particulieren en/of bedrijven). Je installeert of bouwt nieuwe apparaten nauwkeurig in. Je staat de klanten eveneens te woord bij vragen en geeft hen de nodige raad bij problemen met hun toestellen. Je registreert de uitgevoerde werkzaamheden nauwkeurig op de tablet. Indien nodig, draag je zorg voor een correcte afhandeling van de verbruikte onderdelen. Kortom een afwisselende functie met genoeg sociale contacten en waarin jij voldoende uitdaging hebt.

  • Huishoudhulp (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Agilitas Oudenaarde

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Jobstudent kledingzaak Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak in Poperinge zijn wij op zoek naar een jobstudent verkoopster/verkoper. Je bent verantwoordelijk voor de kassa. Daarnaast spring je bij in de winkel om mensen te adviseren in hun keuze van kledij. Je bent het visitekaartje van de winkel, waarbij je de klanten vriendelijk onthaalt en helpt waar nodig.

  • CHAUFFEUR CE M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Vaste Job

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Het takenpakket bestaat uit: - Je vervoert de bestelde goederen van het distributiecentrum naar de winkels - Je laadt en lost de goederen met een elektrische transpallet

  • Payroll en Compensation & Benefits Manager te Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    - Je bent met jouw team verantwoordelijk voor een correcte en tijdige uitvoering van de loon- en personeelsadministratie van 1200 medewerkers en daarmee samenhangende compensation & benefits activiteiten.  - Je past een correct loonbeleid toe in de verschillende afdelingen. - Je houdt de sociale en fiscale wetgeving nauwgezet bij en zorgt dat de wijzigingen correct worden geïmplementeerd. - Samen met jouw team bepaal je de afdelingsdoelstellingen om steeds een vernieuwende en geoptimaliseerde dienstverlening te garanderen.  - Bij hoge nood bied je ondersteuning door het zelf uitvoeren van de payroll en loonadministratie.  - In samenwerking met de Fleet Manager beheer je het wagenpark op een correcte en kostenefficiënte manier.  - Je onderneemt acties om de groepsverzekeringen en de pensioenplannen van de medewerkers te optimaliseren.  - Je bent het aanspreekpunt voor het managementteam i.h.k.v. sociaal- fiscale aangelegenheden en adviseert vanuit aangeboden overheidsmaatregelen teneinde de loonkost te beheersen. - Je fungeert als aanspreekpunt voor het managementteam en medewerkers voor alle sociaal juridische zaken en je neemt met jouw kennis van zaken besluitvormingen om de efficiëntie en correcte afhandeling van dossiers te garanderen. - Je bent de contactpersoon voor het sociaal secretariaat en de verzekeringsmaatschappijen.  - Je inspireert jouw teamleden tot verdere ontplooiing en je motiveert hen tot een efficiënte en aangename samenwerking.  - Je rapporteert aan de HR Director. Bedrijfsprofiel: Onze partner is een internationaal bedrijf en leider in zijn segment.  Om de hard HR afdeling te leiden zijn ze op zoek naar een voltijdse Payroll en Compensation & Benefits Manager mét juridische achtergrond.

  • Automecanicien (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een klant te Hasselt zijn we dringend op zoek naar een zelfstandige automecanicien. Je staat in voor het onderhoud van personenwagens.

  • DOCENT FRANS (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BERLITZ LANGUAGE CENTERS BENELUX

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Frans te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Zelfstandig kantoorhouder arrondissement Veurne (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als:?Zelfstandig kantoorhouder voor?een kantoor in arrondissement Veurne Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.? Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio Antwerpen (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk Antwerpen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

Zoek naar antwoorden van Victor Inge in sociale netwerken
Look for responds of Victor Inge in social networks

Lees alle opmerkingen voor Victor Inge. Laat een reactie achter voor Victor Inge. Victor Inge bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Victor Inge. Leave a respond for Victor Inge. Victor Inge on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Victor Inge op de google maps. Adres en contacten Victor Inge
Location of Victor Inge on the google maps. Address and contacts of Victor Inge

Andere gerelateerde bedrijven als come Victor Inge Victor Inge: D.E.F. CLEAN | ALAIN NACHTERGAELE | Cuypers Consulting BVBA | ARCOMET VERHUUR | JOVADO BVBA

Other related companies as Victor Inge: D.E.F. CLEAN | ALAIN NACHTERGAELE | Cuypers Consulting BVBA | ARCOMET VERHUUR | JOVADO BVBA

Victor Inge is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Victor Inge, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05972686767. Het bedrijf Victor Inge bevindt zich op het adres: Rue Neerveld 101-103; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 951,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 234,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Victor Inge zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Victor Inge is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Victor Inge is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Victor Inge, openstaande posities, locatie van Victor Inge op de kaart.

Victor Inge is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Victor Inge, company assigned to the tax number BE05972686767. The company Victor Inge is located at the address: Rue Neerveld 101-103; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 951,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 234,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Lawyers. Products created in Victor Inge were not found.
The main activity of Victor Inge is Fishing, Hunting and Trapping, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Victor Inge is not available. You also can look at reviews of Victor Inge, open positions, location of Victor Inge on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Victor Inge, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Victor Inge, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Victor Inge, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Victor Inge, employees, financial statistics.