Vanden Brande Erik

Contactgegevens Vanden Brande Erik: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vanden Brande Erik: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vanden Brande Erik

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard Saint-Michel 55 Box 10; 1040; Bruxelles (Etterbeek), België

Telefoon (phone): 02 736 10 48 (+32-02 736 10 48) 02 736 10 48 (+32-02 736 10 48)

Fax (fax): 02 736 83 99 (+32-02 736 83 99) 02 736 83 99 (+32-02 736 83 99)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vanden Brande Erik: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vanden Brande Erik"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vanden Brande Erik"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vanden Brande Erik, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vanden Brande Erik. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vanden Brande Erik, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vanden Brande Erik. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vanden Brande Erik
Products information Vanden Brande Erik

BTW identificatienummer (tax): BE08716522216
Ondernemingsnummer: 6053161621
Hoofdstad (capital): 925,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 343,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Vanden Brande Erik zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vanden Brande Erik
(Get full report from official database of BE for Vanden Brande Erik)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vanden Brande Erik
Addition kinds of activities for Vanden Brande Erik

331301. Mangaanlegeringen | Manganese alloys
29110601. Benzeen, gemaakt in raffinaderijen | Benzene, made in refineries
30690302. Baby broek, gevulkaniseerde rubber of rubberen stof | Baby pants, vulcanized rubber or rubberized fabric
31310501. Box tenen, leer | Box toes, leather
48220203. Radiotelegraafdiensten | Radio telegraph services
50920206. Speelkaarten | Playing cards
62899901. Financiële verslaggeving | Financial reporting
75210102. Inham parkeerplaatsen | Tow-in parking lots

Werken bij Vanden Brande Erik: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vanden Brande Erik: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vanden Brande Erik. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vanden Brande Erik. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    plaatsen van staalconstructies

  • Machine operator (NOKERE)

    Regio: NOKERE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taak als operator bestaat er uit om: plaatsen van aluminiumband op de haspel gebruiken van rolbrug opstarten en stoppen van machine starten en stoppen van orders in computer instellen machine naargelang het type rolluikkasten uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit nemen van corrigerende actes bij vaststellen van afwijkingen melden van afwijkingen registreren van vaststellingen op de controlefiche verpakken van de afgewerkte rolluikkasten

  • Proces operator - Regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf die acties is in de materiaaltechnologie, zijn we op zoek naar een proces operator. Taken: Bedienen van meerdere machines en reactoren en analyseren van stalen uit het productieproces, volgens de vooropgestelde werkinstructies, om de opgelegde productie output te garanderen binnen de gestelde normen kwantiteit, kwaliteit, milieu en veiligheid. Bespreken en controleren van toegewezen productieorder, in afstemming met leidinggevende, Controleren en aanvoeren van de nodige hoeveelheden grondstoffen uit wachtzones Laden en bedienen van machine(s)/reactoren volgens voorgeschreven werkprocedures, in samenspraak met mede proces- en hoofdoperatoren UItvoeren van diverse fysische en chemische standaardtesten op stalen uit het productieproces Registreren van de gevraagde procesgegevens en opgemerkte afwijkingen

  • Cnc-operator / frezer (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Adecco Oudenaarde zoekt een CNC-operator /frezer (m/v) voor een bedrijf in de regio. In het bedrijf worden matrijzen voor tal van klanten op maat gemaakt. Je leest de plannen die zijn opgemaakt voor de aanmaak van nieuwe matrijzen. Je voert de instructies op het plan minitieus en correct uit. Daarbij ga je bijzonder nauwkeurig te werk, dit tot op 0,01 cm. Je programmeert de freesmachines en controleert de gefreesde stukken. Je zorgt ervoor dat de machine juist is ingesteld en start de productie op. Je bedient de machine. Je werkt deze stukken waar nodig bij met de techniek van draadvonken. Je zorgt voor een perfect afgewerkt eindproduct. Dit is een job met veel variatie. Routinematig werken is hier niet aan de orde.

  • Werken als huishoudhulp Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor het op orde zetten van de productieomgeving. Dit doe je aan de hand van een veegmachine of doe je manueel.

  • Studentenjob zondag 18+ (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    We bieden je verschillende jobs aan binnen een gezellige supermarkt. We zoeken cijfermatige studenten die goed met de kassa kunnen werken. We hebben ook andere afdelingen zoals de bakkerij, slagerij, charuterie, zuivel, traiteur,.. Kortom voor elk wat wils.

  • Gedreven B2B Account Manager Telefonie (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP TalentXperts

    Type: Vaste Job

    TalentXperts, dé expert in het rekruteren en selecteren van toptalent. Zowel voor managers, hogere bedienden en expertrollen in een organisatie zoeken we naar de juiste profielen met de juiste attitude. We denken mee met onze klant en staan garant voor duurzame en kwalitatieve oplossingen. Voor één van onze klanten, JOJO Systems, al bijna 30 jaar dé expert inzake elektronica, zoeken we een Account Manager Telefonie om het team te versterken. - Als gedreven account manager in hart en nieren bijt je je graag vast in dossiers, die je met plezier van A tot Z opvolgt. - Je verkoopt telefooncentrales als totaaloplossing: hardware/toestellen, vaste en mobiele lijnen en aanverwante producten en diensten. - Je zorgt voor een uitstekende service en klantencontact en streeft naar een lange termijn relatie. - Je zorgt voor behoud van de bestaande klantenportefeuille en tracht die ook uit te breiden door actieve prospectie. - Je richt je op het domein van telefonie en telefooncentrales, maar uiteraard informeer je prospects en klanten over het volledige dienstenaanbod van JOJO, eventueel technisch ondersteund door een collega. - Je werkt nauw samen met het sales team, alsook met de technische collega’s.

  • assertiviteitstrainer volwassenen (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Heffen zijn we op zoek naar een assertiviteitstrainer voor volwassenen. Je werkt samen met sportcoach, yoga coach, kinesist, studiecoach, loopbaancoach, ... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuissen.be

  • Logopedist(e) (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: PRAKTIJK DORP 3

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als logopedist(e) in onze multidisciplinaire praktijk Praktijk Dorp 3. Ons team bestaat uit een diëtiste, een volwassenen- en kinderpsycholoog, volwassenen- en kinder- auticoach en een psychiater. We zijn op zoek naar een logopedist(e) die aan de slag gaat met kinderen en volwassenen met taalproblemen (schrijven, lezen, spreken, taalbegrip, woordvindingsmoeilijkheden, stotteren, stemproblemen), slikproblemen en tevens de screening en behandeling van o.m. dyscalculie, dyslexie, afasie, dysorthografie, dysfasie en dyspraxie op zich neemt. Goede kennis van ontwikkelingsproblematiek (ASS, ADHD, ADD) bij kinderen en volwassenen is een pluspunt. Er is ook ruimte om de eigen specialisatie en interesses uit te werken. Binnen ons team werk je actief en aangenaam samen met de andere teamleden. Je engageert je tevens voor regelmatig teamoverleg (a rato van maximaal 1x/maand). Je zorgt voor je eigen dossiers en volgt je eigen administratie correct op.

  • Verkoopster (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGUA CON GAS

    Type: Flexijob

    Als verkoper ben je medeverantwoordelijk voor de verkoop van onze producten in onze vestiging in Lokeren ● Je begeleidt onze klanten bij de keuze van geschikte ensembles en de samenstelling van hun garderobe ● Je hebt hierbij voortdurend contact met klanten en de andere leden van het verkoop team ● Bovendien ondersteun je het vaste team bij extra evenementen zoals outlets, modeshows en fotoshoots

Zoek naar antwoorden van Vanden Brande Erik in sociale netwerken
Look for responds of Vanden Brande Erik in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vanden Brande Erik. Laat een reactie achter voor Vanden Brande Erik. Vanden Brande Erik bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vanden Brande Erik. Leave a respond for Vanden Brande Erik. Vanden Brande Erik on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vanden Brande Erik op de google maps. Adres en contacten Vanden Brande Erik
Location of Vanden Brande Erik on the google maps. Address and contacts of Vanden Brande Erik

Andere gerelateerde bedrijven als come Vanden Brande Erik Vanden Brande Erik: VANLOMMEL | Faucon I | BUREAU VAN WAEYENBERGE | GARAGE MARO | Hessenhuis

Other related companies as Vanden Brande Erik: VANLOMMEL | Faucon I | BUREAU VAN WAEYENBERGE | GARAGE MARO | Hessenhuis

Vanden Brande Erik is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vanden Brande Erik, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08716522216. Het bedrijf Vanden Brande Erik bevindt zich op het adres: Boulevard Saint-Michel 55 Box 10; 1040; Bruxelles (Etterbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 925,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 343,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Vanden Brande Erik zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vanden Brande Erik is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vanden Brande Erik is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vanden Brande Erik, openstaande posities, locatie van Vanden Brande Erik op de kaart.

Vanden Brande Erik is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vanden Brande Erik, company assigned to the tax number BE08716522216. The company Vanden Brande Erik is located at the address: Boulevard Saint-Michel 55 Box 10; 1040; Bruxelles (Etterbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 925,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 343,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Lawyers. Products created in Vanden Brande Erik were not found.
The main activity of Vanden Brande Erik is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Vanden Brande Erik is not available. You also can look at reviews of Vanden Brande Erik, open positions, location of Vanden Brande Erik on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vanden Brande Erik, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vanden Brande Erik, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vanden Brande Erik, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vanden Brande Erik, employees, financial statistics.