van Gelder Sigrid

Contactgegevens van Gelder Sigrid: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data van Gelder Sigrid: address, phone, fax, email, website, opening hours

van Gelder Sigrid

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Armand Segerslei 18; 2640; Mortsel, België

Telefoon (phone): 03 449 09 11 (+32-03 449 09 11) 03 449 09 11 (+32-03 449 09 11)

Fax (fax): 03 458 09 58 (+32-03 458 09 58) 03 458 09 58 (+32-03 458 09 58)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) van Gelder Sigrid: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "van Gelder Sigrid"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "van Gelder Sigrid"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van van Gelder Sigrid, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen van Gelder Sigrid. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of van Gelder Sigrid, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees van Gelder Sigrid. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti van Gelder Sigrid
Products information van Gelder Sigrid

BTW identificatienummer (tax): BE04701019287
Ondernemingsnummer: 1831115722
Hoofdstad (capital): 956,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 850,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in van Gelder Sigrid zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor van Gelder Sigrid
(Get full report from official database of BE for van Gelder Sigrid)

Aanvulling soorten activiteiten voor van Gelder Sigrid
Addition kinds of activities for van Gelder Sigrid

2253. Brei de buitenkledingfabrieken uit | Knit outerwear mills
252200. Kantoormeubelen, behalve hout | Office furniture, except wood
01820000. Voedselgewassen die onder dekking worden gegroeid | Food crops grown under cover
17710102. Grouting werk | Grouting work
32550201. Drijvers, glastuin: klei | Floaters, glasshouse: clay
50470301. Kunstledematen | Artificial limbs

Werken bij van Gelder Sigrid: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in van Gelder Sigrid: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor van Gelder Sigrid. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for van Gelder Sigrid. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser | Conventioneel plaatbewerker (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat is er mooier dan te werken in een familiale omgeving waar het geluid van de metaalbewerkingsmachines je als muziek in de oren klinkt? Hoe tof is dit? Ervoor zorgen dat de vele bestaande klanten zoals steeds tevreden klanten blijven, en het werk van jouw voorganger die binnenkort in pensioen gaat overnemen, dat is waar dit metaalbedrijf jou voor nodig heeft. Met jouw motivatie en jouw talent ben jij de ideale persoon voor deze vacature. Je komt terecht in een echt familiebedrijf met een aangename sfeer dat al meer dan 50 jaar bestaat, en dat een heel goede naam heeft binnen de metaalsector. Je zal er vooral actief zijn als lasser, en dat zowel halfautomaat, TIG als met de baguette, en als plaatbewerker aan een conventionele snij- en plooibank. Hiernaast zal je jouw kennis ook kunnen toepassen bij het monteren van machines in de werkplaats.

  • Nachtchauffeur CE regio Houthalen (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als je werkt als chauffeur CE bij onze klant zal al het onderstaande tot jouw takenpakket behoren: het ophalen en leveren van confectie. je zal laden en lossen van goederen op een veilige en verantwoorde manier. je zal de lading zekeren. je zal vaste ritten en/of wisselende ritten uitvoeren. je zal leveringen uitvoeren van beton panelen met een binnenlader. je zal leveringen uitvoeren van bouwmaterialen met een plateau. je zal leveringen uitvoeren met een frigowagen.

  • Operator afvulafdeling (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het afvullen van onze silicone in kokers. Je taak bestaat uit het opzetten van de kuip onder de pers, het instellen van verschillende parameters op de afvulmachine en de uitvoering van de eindcontrole op het product. Je volgt nauwkeurig de productspecificaties op en houdt de machine proper. Je hecht belang aan het afleveren van een kwaliteitsvol eindproduct.

  • Poetshulp (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: DCO Werk aan huis vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen, alleenstaanden en senioren in de omgeving van Gavere, zijn we op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van dienstencheques.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij personen thuis met dienstencheques. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Jobstudent(e) gezocht voor verkoop kledij in weekend en schoolvakanties (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Rijkevorsel zijn we dringend op zoek naar een enthousiaste gemotiveerde jobstudent(e) die zich tijdens de weekends en/of schoolvakanties kan vrijmaken om ons verkoopteam te komen versterken. Jouw takenpakket: - Begroeten, klanten ontvangen en adviseren, helpen aan de paskamers ; - Kassa ; - Orde en netheid van de winkel.

  • STUDENT VERKOOP BAKKERIJ-TEAROOM - PAUL OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BOULANGERIE PAUL

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je helpt de klant in het maken van hun keuzes. Je neemt bestellingen op. Je werkt de quiches en salades af. Je bereidt de warme dranken. Je pakt de producten in voor de meeneemverkoop. Je presenteert de producten op een dienbord. Je bedient de kassa. Je doet de follow-up van de tafels in de zaal. Je staat in voor de permanente bevoorrading van etalages en toonbank. Je doet het onderhoud van de toonbankzone, verbruikszaal, toiletten en apparatuur. Je doet de afwas. Je voert de opening- en sluitingsprocedures van de winkel.

  • Student LEEN BAKKER - Regio Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Als Student bij Leen Bakker sta je in voor het controleren van de leveringen, inéén knutselen van de meubelen, opbouw in de winkel, ... Daarnaast ben je eveneens het aanspreekpunt voor de klanten bij al hun vragen.

  • Verkoopmedewerker - Beveren (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: JYSK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: De verkoop in de store, je draagt bij aan de algehele prestaties van de store en het team Je eigen productgebied in de store, inclusief het aanvullen en ordenen van producten op zo’n manier dat het gebied er altijd netjes en inspirerend uitziet Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Het overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opzetten van nieuwe acties en het maken van productpresentaties Kortom: Als enthousiaste verkoopmedewerker wil je elke dag het beste uit jezelf en uit je collega’s halen.

  • Monteur/Assembleur (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: GR technics

    Type: Vaste Job

    Mechanische en elektrische assemblage van mobiele licht- en cameramasten

  • Freelance HR Manager (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw functie omvat afwisselende taken en hierin stel je de nodige prioriteiten: - Je zorgt voor de continuïteit van de HR agenda en werkt samen met de HR Assistant aan het HR beleid. - Je staat in voor de rekrutering, selectie, aanwerving en onboarding van nieuwe medewerkers in overleg met de afdelingsverantwoordelijken en je begeleidt hen in doorstroom tot eventuele exit. Je staat in contact met de betreffende selectiepartners. - Je coördineert de noden betreffende opleidingen, trainingen en vorming. - Je superviseert de personeels- en loonadministratie, het uitvoerende gebeurt door de HR Assistant op dit vlak. - Je bent het aanspreekpunt binnen de organisatie voor alle medewerkers en directie op het vlak van HR en je zorgt voor de interne communicatie. - Je voorziet maandelijkse statistieken en rapporten vanuit eblox van SD Worx en vanuit Excel. - Je neemt deel aan de ondernemingsraad en het CPBW en het directiecomité. - Bij audits voorzie je de nodige informatie. - Je volgt functionerings- en evaluatiegesprekken op. - Je volgt de opgemaakte personeelsbudgetten op. - Je bent de mentor van de HR stagiaire die in dienst is tot maart. Bedrijfsprofiel: Mijn klant is een productiebedrijf actief in de Gentse Haven en heeft 178 medewerkers. Ze zijn marktleider in de Benelux en maken deel uit van een wereldwijde internationale groep. Ter vervanging van de huidige HR Manager die in zwangerschapsverlof gaat zijn ze op zoek naar een operationele freelance HR Manager voor 3 à 4 dagen per week. Je kan starten vanaf begin december en blijft aan tot begin juni 2019.

  • Interim Zorgkundige MERELBEKE (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor een woonzorgcentrum in Merelbeke zijn we op regelmatige basis op zoek naar zorgkundigen die graag willen bijwerken. Je bepaalt zelf of en wanneer je werkt.

Zoek naar antwoorden van van Gelder Sigrid in sociale netwerken
Look for responds of van Gelder Sigrid in social networks

Lees alle opmerkingen voor van Gelder Sigrid. Laat een reactie achter voor van Gelder Sigrid. van Gelder Sigrid bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for van Gelder Sigrid. Leave a respond for van Gelder Sigrid. van Gelder Sigrid on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie van Gelder Sigrid op de google maps. Adres en contacten van Gelder Sigrid
Location of van Gelder Sigrid on the google maps. Address and contacts of van Gelder Sigrid

Andere gerelateerde bedrijven als come van Gelder Sigrid van Gelder Sigrid: DE SEIZOENEN | Di Donato P | Martin Gérard | L. KEBAILI | VANDERSTRAETEN E. BVBA

Other related companies as van Gelder Sigrid: DE SEIZOENEN | Di Donato P | Martin Gérard | L. KEBAILI | VANDERSTRAETEN E. BVBA

van Gelder Sigrid is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is van Gelder Sigrid, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04701019287. Het bedrijf van Gelder Sigrid bevindt zich op het adres: Armand Segerslei 18; 2640; Mortsel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 956,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 850,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in van Gelder Sigrid zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van van Gelder Sigrid is Food and Kindred Products, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van van Gelder Sigrid is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van van Gelder Sigrid, openstaande posities, locatie van van Gelder Sigrid op de kaart.

van Gelder Sigrid is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is van Gelder Sigrid, company assigned to the tax number BE04701019287. The company van Gelder Sigrid is located at the address: Armand Segerslei 18; 2640; Mortsel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 956,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 850,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Lawyers. Products created in van Gelder Sigrid were not found.
The main activity of van Gelder Sigrid is Food and Kindred Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of van Gelder Sigrid is not available. You also can look at reviews of van Gelder Sigrid, open positions, location of van Gelder Sigrid on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over van Gelder Sigrid, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf van Gelder Sigrid, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about van Gelder Sigrid, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company van Gelder Sigrid, employees, financial statistics.