Van Fraeyenhoven Olivier

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • Van Fraeyenhoven Olivier
Private companiesEating and Drinking Places • Van Fraeyenhoven Olivier

Contactgegevens Van Fraeyenhoven Olivier: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Fraeyenhoven Olivier: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Fraeyenhoven Olivier

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Korte Lozanastraat 20-26; 2018; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 238 78 50 (+32-03 238 78 50) 03 238 78 50 (+32-03 238 78 50)

Fax (fax): 03 237 98 99 (+32-03 237 98 99) 03 237 98 99 (+32-03 237 98 99)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Fraeyenhoven Olivier: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Fraeyenhoven Olivier"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Fraeyenhoven Olivier"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Fraeyenhoven Olivier, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Fraeyenhoven Olivier. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Fraeyenhoven Olivier, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Fraeyenhoven Olivier. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Fraeyenhoven Olivier
Products information Van Fraeyenhoven Olivier

BTW identificatienummer (tax): BE06027893066
Ondernemingsnummer: 4571929931
Hoofdstad (capital): 444,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 661,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Van Fraeyenhoven Olivier zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Fraeyenhoven Olivier
(Get full report from official database of BE for Van Fraeyenhoven Olivier)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Fraeyenhoven Olivier
Addition kinds of activities for Van Fraeyenhoven Olivier

3241. Cement, hydraulisch | Cement, hydraulic
4899. Communicatiediensten, nv | Communication services, nec
355900. Speciale industriële machines, nec | Special industry machinery, nec
561100. Kledingwinkels voor mannen en jongens | Men's and boys' clothing stores
20820102. Extract, mout | Extract, malt
22549902. Nachtkleding (nachtkleding, nachtkleding, pyjama), brei | Nightwear (nightgowns, negligees, pajamas), knit
27410201. Atlassen: uitgeverij en drukwerk | Atlases: publishing and printing
41190102. Hoorse verhuur, met chauffeur | Hearse rental, with driver
56210100. Women's specialiteiten kleding winkels | Women's specialty clothing stores

Werken bij Van Fraeyenhoven Olivier: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Fraeyenhoven Olivier: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Fraeyenhoven Olivier. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Fraeyenhoven Olivier. Looking for open vacancies in other companies

  • Schade Inspecteur (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor een vlekkeloze inspectie van schades aan wagens die in de pool komen of einde lease worden en werkt volgens een bepaalde normering en methodiek aan de hand van een camera tablet en dit al dan niet in aanwezigheid van de klant of bestuurder. Je zorgt ervoor dat deze klant of bestuurder steeds perfect geïnformeerd wordt over de schade toestand van de geinspecteerde wagen en dat de klant of bestuurder aftekent voor akkoord met de geregistreerde schades. Waar nodig geef je extra toelichtingen bij de schades aan de wagen en check je samen met de bestuurder of klant of een aangifte voor de verzekering aangewezen is. Tevens geef je nuttige tips aan de bestuurder of klant in verband met het voorkomen van schades. En noteert steeds alle bemerkingen of vragen vanwege de klant op de schade-inspectietool. Je verwerkt de schades die vastgesteld werden tijdens de inspectie binnen de afgesproken deadlines tot een schade-rapport en stuurt dit door aan de geautoriseerde personen bij de klant Naast inspectie van wagens zal je ook instaan voor het uitleveren van wagens aan bestuurders en zal je een volledig beeld geven van de uit te leveren wagen op het vlak van schades alsook andere aspecten zoals technische zaken of gebruik van de wagen.

  • Hulpkok (HEIST-AAN-ZEE)

    Regio: HEIST-AAN-ZEE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Hulpkok: Voer je voorbereidende werkzaamheden in functie van warme en koude keukenbereidingen uit. Verwerk je ingrediënten door het toepassen van basis kooktechnieken tot warme en koude keukenbereidingen. Bestel en ontvang je voedingsmiddelen binnen de keuken. Organiseer en volg je keukenprocessen op en geef je instructies aan keukenmedewerker. Je bereidt gerechten en maaltijden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens een technische fiche. Je werkt de gerechten af en controleert hun kwaliteit. Je werkt onder de verantwoordelijkheid van een kok. Je werkt in een instelling die over een keuken beschikt: restaurant traiteur industriële- en grootkeuken en dit alleen of in een team. Je werkt rechtstaand en je staat voortdurend bloot aan uiteenlopende temperaturen van koud tot warm. Je past de hygiëne en veiligheidsregels voor de behandeling van levensmiddelen strikt toe en je draagt de gepaste uitrusting. Je hebt een goede geur- en smaakgeheugen en dit om smaken en aroma's waar te nemen en te kunnen onderscheiden.

  • HUISHOUDHULP regio Ruddervoorde (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lubbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp in Brugge en omstreken (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Bijverdienste Medewerker inventaris- ook voor studenten op 06/11 (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant gespecialiseerd in winkelinventarisatiediensten zijn wij op zoek naar een medewerker voor de Carrefour winkel te Diest. De opdracht gaat door op dinsdag 6 november om 19u45. De voorziene duur is minimum 3 uren maar de opdracht is pas gedaan als de inventaris is afgelopen.

  • Studentenjob zaterdag en/of zondag buurtsupermarkt (ASPER)

    Regio: ASPER

    Bedrijf: SPAR ASPER

    Type: Studentenjob

    Afrekenen klanten aan de kassa + licht aanvulwerk

  • LESGEVER OMNISPORT (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les omnisport aan het lager onderwijs op 29 en/of 31 oktober 2018 (08:30-12:00) in Ertvelde zijn we op zoek naar een losse lesgever. De les wordt gegeven aan volwassenen. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Technisch Support ingenieur (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent het technische aanspreekpunt voor deze klanten voor collega's (in zowel het binnen- en buitenland) betreffende de diverse producten en oplossingen. Je verzorgt de technische invulling van commerciële aanbiedingen en werkt offertes voor klanten en distributeurs uit. Je helpt bij het up-to-date houden van technische documentatie (folders, instructies, handleidingen, ...) Je superviseert in tweede lijn de kwaliteitscontrole van inkomende goederen. Je staat de Senior Technical manager bij en bent mede verantwoordelijk voor het technische aspect van de producten en oplossingen. Je verzorgt de opleiding van distributeurs betreffende de producten en de installatie. Je geeft support op werven (in eerste instantie België maar op termijn eveneens rest of Europa, Afrika en Azië) en zorgt ervoor dat de HSSE en kwaliteitsstandaarden nageleefd worden. Je rapporteert hierbij rechtstreeks aan de Senior Technical Manager van het bedrijf. Voor deze functie krijg je na een inwerkperiode de mogelijkheid om regelmatig te reizen binnen Europa (verblijf van 2-3 dagen 1-2 X /maand). Occasioneel zijn er verplaatsingen naar Afrika / Azië.

  • technieker personenwagens (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DE GRANDE CARS

    Type: Vaste Job

    Ben jij de TECHNIEKER die het team van VOLVO-AUTOMOBILIA BRUGGE komt versterken ?

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • PRODUCT ONTWIKKELAAR INDUCTIVE SENSING (m/v) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: USG Professionals

    Type: Werfreserve

    • Je werkt in nauw teamverband samen met de procesingenieur, de kwaliteitsingenieur en de klant • Je werkt verschillende concepten voor het mechanisch ontwerp uit • De product ontwikkelaar is verantwoordelijk voor zijn design waarbij hij/zij zich zal steunen op technische benaderingen zoals DFMEA, tolerantierekeningen, FEM, beoordeling meetrapport, prototypes, … • De product engineer moet kwaliteitsbewust werken in een TS16949 omgeving

Zoek naar antwoorden van Van Fraeyenhoven Olivier in sociale netwerken
Look for responds of Van Fraeyenhoven Olivier in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Fraeyenhoven Olivier. Laat een reactie achter voor Van Fraeyenhoven Olivier. Van Fraeyenhoven Olivier bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Fraeyenhoven Olivier. Leave a respond for Van Fraeyenhoven Olivier. Van Fraeyenhoven Olivier on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Fraeyenhoven Olivier op de google maps. Adres en contacten Van Fraeyenhoven Olivier
Location of Van Fraeyenhoven Olivier on the google maps. Address and contacts of Van Fraeyenhoven Olivier

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Fraeyenhoven Olivier Van Fraeyenhoven Olivier: OOSTDIJK FLYERS | WILLY PETINIOT | THEOFIEL WECKX | Picard | Embajada de Colombia ante la U

Other related companies as Van Fraeyenhoven Olivier: OOSTDIJK FLYERS | WILLY PETINIOT | THEOFIEL WECKX | Picard | Embajada de Colombia ante la U

Van Fraeyenhoven Olivier is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Fraeyenhoven Olivier, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06027893066. Het bedrijf Van Fraeyenhoven Olivier bevindt zich op het adres: Korte Lozanastraat 20-26; 2018; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 444,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 661,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Van Fraeyenhoven Olivier zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Fraeyenhoven Olivier is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Fraeyenhoven Olivier is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Fraeyenhoven Olivier, openstaande posities, locatie van Van Fraeyenhoven Olivier op de kaart.

Van Fraeyenhoven Olivier is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Fraeyenhoven Olivier, company assigned to the tax number BE06027893066. The company Van Fraeyenhoven Olivier is located at the address: Korte Lozanastraat 20-26; 2018; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 444,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 661,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Lawyers. Products created in Van Fraeyenhoven Olivier were not found.
The main activity of Van Fraeyenhoven Olivier is Eating and Drinking Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Fraeyenhoven Olivier is not available. You also can look at reviews of Van Fraeyenhoven Olivier, open positions, location of Van Fraeyenhoven Olivier on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Fraeyenhoven Olivier, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Fraeyenhoven Olivier, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Fraeyenhoven Olivier, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Fraeyenhoven Olivier, employees, financial statistics.