Van der Veken Bruno

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • Van der Veken Bruno

Contactgegevens Van der Veken Bruno: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van der Veken Bruno: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van der Veken Bruno

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rijnkaai 93; 2000; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 820 68 49 (+32-03 820 68 49) 03 820 68 49 (+32-03 820 68 49)

Fax (fax): 03 485 89 39 (+32-03 485 89 39) 03 485 89 39 (+32-03 485 89 39)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van der Veken Bruno: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van der Veken Bruno"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van der Veken Bruno"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van der Veken Bruno, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van der Veken Bruno. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van der Veken Bruno, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van der Veken Bruno. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van der Veken Bruno
Products information Van der Veken Bruno

BTW identificatienummer (tax): BE06030364990
Ondernemingsnummer: 9532531738
Hoofdstad (capital): 515,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 609,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Van der Veken Bruno zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van der Veken Bruno
(Get full report from official database of BE for Van der Veken Bruno)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van der Veken Bruno
Addition kinds of activities for Van der Veken Bruno

354200. Gereedschapsmachines, metaalvormend type | Machine tools, metal forming type
30690305. Kappen, gevulkaniseerde rubber of rubberen stof | Capes, vulcanized rubber or rubberized fabric
33570102. Glasvezelkabel (geïsoleerde) | Fiber optic cable (insulated)
36440100. Elektrische aansluiting, schakelaar en zekeringdozen | Electric outlet, switch, and fuse boxes
83220502. Familie locatie service | Family location service
91310402. Uitvoerende en wetgevende kantoren gecombineerd, staatsbestuur | Executive and legislative offices combined, state government

Werken bij Van der Veken Bruno: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van der Veken Bruno: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van der Veken Bruno. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van der Veken Bruno. Looking for open vacancies in other companies

  • Hoofdmagazijnier vaste nacht (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer mooi bedrijf zijn wij op zoek naar een hoofdverantwoordelijke voor het magazijn. Je hebt een zeer ruim takenpakket en staat onder andere in voor: Het aansturen van de medewerkers en de taakverdeling en deze controleren. Controle van de ritten van de chauffeurs en deze ook opvolgen. Toezien en het strikt opvolgen van de hygiëne regels in het magazijn (verbod op eten en drinken). Veiligheid controleren van de medewerkers (bij het niet respecteren van deze regels moet men dit melden aan de preventieadviseur).

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wespelaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WESPELAAR)

    Regio: WESPELAAR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Putte-Beerzel (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Bijlesgever fysica (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Transportplanner (BOUWEL)

    Regio: BOUWEL

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Als transportplanner ga je actief op zoek naar orders Je bent verantwoordelijk voor het aannemen en bevestigen van orders Je staat in voor het inplannen van aangenomen vrachten Je plant het onderhoud van de eigen vrachtwagens in Je bent bereid om dagelijks te overleggen met collega’s en de planningsverantwoordelijke Je bent flexibel ingesteld waardoor je meewerkt aan een beurtrol om op zaterdagvoormiddag te werken.

  • Een Verantwoordelijke Aankoop-Logistiek (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een Verantwoordelijke Aankoop-Logistiek (m/v) Voltijds (38u/week) - Onbepaalde duur Opdracht: Als verantwoordelijke van twee teams die in totaal bestaan uit een twintigtal personen, coördineert u de activiteiten m.b.t. de aankoop van materiaal, verbruiksgoederen en apparatuur voor de diensten en staat u in voor het voorraadbeheer en de leveringen op de diensten. Hiervoor: - Staat u in voor de coördinatie en supervisie van de diensten Aankoop en Logistiek met het oog op een vlotte samenwerking en meer efficiëntie - Zet u de grote strategische lijnen uit met betrekking tot aankoop en logistiek evenals hun planning en bespreekt u dit met de Directie - Tracht u de noden van de gebruikers te begrijpen en te vertalen naar lastenboeken. Doet u het nodige om de aanvragen van de gebruikers te stroomlijnen en te standaardiseren teneinde de kosten te verminderen - Bent u verantwoordelijk voor de opstart van de Openbare Aanbestedingen in samenwerking met de juridische dienst - Werkt u desgevallend samen met de aankoopcentrale van MercurHosp - Controleert u of de aankoopprocedures goed nageleefd worden en spreekt u indien nodig de verantwoordelijken in kwestie hierover aan - Optimaliseert u het voorraadbeheer in samenwerking met de verantwoordelijke voor magazijn en logistiek - Zal u de Aankoopcommissie voorzitten en toezien op de toepassing van de beslissingen die er worden genomen. - Onderneemt u acties indien de leveranciers tekortschieten of hun verbintenissen niet nakomen en staat u in voor de opvolging - Brengt u regelmatig verslag uit t.a.v. de Directie over de behaalde resultaten van de Aankoopdienst en het magazijn

  • Senior Java Web Developer (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: aariXa

    Type: Vaste Job

    Ben jij de developer die op zoek is naar leuke projecten, uitdagingen, nieuwe technologieën,… En dit liefst binnen een bedrijf waar je je thuis voelt? Wil je je technische en persoonlijke horizon verbreden in een leuke en creatieve omgeving? Wens je een echt lid te zijn van de aariXa familie in plaats van als een nummer behandeld te worden? Over ons aariXa is een geweldig bedrijf waar je je thuis voelt. We zijn een groeiend bedrijf dat stabiliteit en kwaliteit boven kwantiteit kiest. Als een toegewijd IT-bedrijf, zoekend naar de meest optimale bedrijfs- en ICT-oplossingen, bepalen en optimaliseren we zowel oplossingen voor KMO’s als voor grote, internationale bedrijven. Kortom: je wilt nooit vertrekken!

  • Bediende verkoper Colruyt Hoboken (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Hulpkok (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: BAR BIER

    Type: Vaste Job

    Hulpkok in een nieuw BBQ project van Bar Bier. in een keukenteam van 3 mensen tijdens een service (chef-kok, hulp-kok, afwasser). Werken met open grill en green eggs (voornamelijk vleesgerechten).

  • Psycholo(o)g(e) / psychotherapeut(e) voor volwassenen bij groepspraktijk AXI te Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: AXI

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een klinisch psycholo(o)g(e) / psychotherapeut(e) voor volwassenen die als zelfstandige in bijberoep bereid is om mee te stappen in een groeiende groepspraktijk te Merchtem (Vlaams-Brabant), met een langdurig en loyaal engagement.

  • BEHEERDER VAN RESIDENTIELE MEDE-EIGENDOMMEN - LAMY (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674724-inline.html?cid=Partner_VDAB Het bedrijf Lamy is het Belgisch filiaal van een grote Franse groep met een brede waaier aan vastgoed diensten (vastgoed syndicus, beheer van onroerend goed en transacties & verhuur). Het team is 65 medewerkers sterk, verdeeld over de Brusselse en Antwerpse agentschappen. Om het team verder te versterken, zijn wij op zoek naar een (m/v):   BEHEERDER VAN RESIDENTIËLE MEDE-EIGENDOMMEN (Sint-Lambrechts-Woluwe) Het bedrijf Lamy is het Belgisch filiaal van een grote Franse groep met een brede waaier aan vastgoed diensten (vastgoed syndicus, beheer van onroerend goed en transacties & verhuur). Het team is 65 medewerkers sterk, verdeeld over de Brusselse en Antwerpse agentschappen. Om het team verder te versterken, zijn wij op zoek naar een (m/v):   BEHEERDER VAN RESIDENTIËLE MEDE-EIGENDOMMEN (Sint-Lambrechts-Woluwe) Uitvoering van en/of toezicht op het geheel van gebruikelijke en legale verantwoordelijkheden die inherent zijn aan het beroep van een erkend vastgoedmakelaar/syndicus zoals contractueel is vastgelegd, waaronder hoofdzakelijk de volgende taken: De voorbereiding, de convocatie, de deelname en de opstelling van proces-verbalen van de algemene overlegvergaderingen en het beheer van adviezen; Het beheer van technische dossiers; Het beheer van administratieve dossiers; Het beheer van schadedossiers; Het beheer van betwistingen; Het toezicht op de werven en/of het vertegenwoordigen van de werkleider; En toezicht op algemene wijze van alle nuttige en noodzakelijke taken verbonden aan het vastgoedbeheer, zoals het een goede huisvader betaamt. Voor deze taken, beschikt de beheerder over de hulp van een assistente en een boekhouder Ervaring is gelijkaardige functie is vereist; Zeer goede kennis Frans en Nederlands, alle andere talen zijn een plus; Kennis van de software Word, Excel & Microsoft Office Outlook; Uitstekende zelfbeheersing, flexibel, autonoom, dynamisch, verzorgd voorkomen, sociaal en vooral zeer georganiseerd; Erkenning bij BIV is een plus

  • RESERVE schoonmaak regio Knokke 2018 (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Knokke zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van Van der Veken Bruno in sociale netwerken
Look for responds of Van der Veken Bruno in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van der Veken Bruno. Laat een reactie achter voor Van der Veken Bruno. Van der Veken Bruno bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van der Veken Bruno. Leave a respond for Van der Veken Bruno. Van der Veken Bruno on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van der Veken Bruno op de google maps. Adres en contacten Van der Veken Bruno
Location of Van der Veken Bruno on the google maps. Address and contacts of Van der Veken Bruno

Andere gerelateerde bedrijven als come Van der Veken Bruno Van der Veken Bruno: MEGA 1001 STORE | DE SCHEEMAEKER D-DEVOS H | Glacier des Marquises | ORIENT KING | DE HAARSHOP

Other related companies as Van der Veken Bruno: MEGA 1001 STORE | DE SCHEEMAEKER D-DEVOS H | Glacier des Marquises | ORIENT KING | DE HAARSHOP

Van der Veken Bruno is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van der Veken Bruno, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06030364990. Het bedrijf Van der Veken Bruno bevindt zich op het adres: Rijnkaai 93; 2000; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 515,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 609,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Van der Veken Bruno zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van der Veken Bruno is Motorvrachtvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van der Veken Bruno is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van der Veken Bruno, openstaande posities, locatie van Van der Veken Bruno op de kaart.

Van der Veken Bruno is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van der Veken Bruno, company assigned to the tax number BE06030364990. The company Van der Veken Bruno is located at the address: Rijnkaai 93; 2000; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 515,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 609,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Lawyers. Products created in Van der Veken Bruno were not found.
The main activity of Van der Veken Bruno is Motor Freight Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Van der Veken Bruno is not available. You also can look at reviews of Van der Veken Bruno, open positions, location of Van der Veken Bruno on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van der Veken Bruno, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van der Veken Bruno, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van der Veken Bruno, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van der Veken Bruno, employees, financial statistics.