Van Caneghem Kris

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • Van Caneghem Kris
Private companiesFurniture and Fixtures • Van Caneghem Kris

Contactgegevens Van Caneghem Kris: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Caneghem Kris: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Caneghem Kris

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Karel Oomsstraat 22; 2018; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 259 06 29 (+32-03 259 06 29) 03 259 06 29 (+32-03 259 06 29)

Fax (fax): 03 237 11 38 (+32-03 237 11 38) 03 237 11 38 (+32-03 237 11 38)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Caneghem Kris: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Caneghem Kris"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Caneghem Kris"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Caneghem Kris, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Caneghem Kris. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Caneghem Kris, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Caneghem Kris. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Caneghem Kris
Products information Van Caneghem Kris

BTW identificatienummer (tax): BE08202087402
Ondernemingsnummer: 1696807861
Hoofdstad (capital): 881,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 872,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Van Caneghem Kris zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Caneghem Kris
(Get full report from official database of BE for Van Caneghem Kris)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Caneghem Kris
Addition kinds of activities for Van Caneghem Kris

354601. Boren en boorgereedschappen | Drills and drilling tools
355901. Naaimachines en hoed- en ritssluitmachines | Sewing machines and hat and zipper making machinery
27210104. Televisieschema's: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Television schedules: publishing only, not printed on site
31990302. Belting voor machines: massief, gedraaid, plat, enz .: leer | Belting for machinery: solid, twisted, flat, etc.: leather
33129909. Kousen, ijzer en staal: gemaakt in staalfabrieken | Well casings, iron and steel: made in steel mills
33250000. Staalgieterijen, nec | Steel foundries, nec
35669904. Snelheidswisselaars (krachtoverbrenging apparatuur), behalve auto | Speed changers (power transmission equipment), except auto
73891500. Lettering en teken schilderij diensten | Lettering and sign painting services
83319903. Beroepsrevalidatiebureau | Vocational rehabilitation agency
89990900. Wetenschappelijk advies | Scientific consulting

Werken bij Van Caneghem Kris: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Caneghem Kris: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Caneghem Kris. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Caneghem Kris. Looking for open vacancies in other companies

  • Bestuurder landbouwvoertuigen (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Bree, zijn wij op zoek naar een bestuurder landbouwvoertuigen. Takenpakket: - Je werkt met verschillende machines (zaaien, oogsten, maaien, ...)

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER KWALITEITSDIENST (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de voedingssector gaan wij op zoek naar een administratief bediende ter ondersteuning van de kwaliteitsdienst. Onderstaande behoort tot jouw takenpakket: – Input van productfiches met gegevens rond voeding

  • DAKWERKER (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: AGO Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een dakwerker. Je zal tewerkgesteld worden in een firma waar je hoofdactiviteit zal bestaan uit het uitvoeren van dakwerken platte daken met EPDM. Soms zal je ook werken op hellende daken.

  • Produktiearbeider voeding (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Agilitas Maasmechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt in 2 ploegen in de productie aan de lijn (bandwerk). Je start met dagcontracten in een oproepsysteem. Na verloop van tijd kunnen dit weekcontracten worden. Je beheerst de Nederlands taal. Alvorens de start krijg je een uitgebreide infosessie omtrent het werken in de firma. Je staat in voor het inpakken en sorteren van de onderdelen.

  • HUISHOUDHULP-regio Lummen - Halen : werken bij een correct en uitstekend bedrijf (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASPECT SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

  • Projectcoördinator drinkwaterprojecten - Domeindiensten (Brugge) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FARYS

    Type: Vaste Job

    Als senior projectcoördinator ‘Projecten’ sta je in voor de coördinatie en realisatie van opdrachten en projecten inzake het beheer en aanleg van het drinkwaternetwerk. Je coördineert de verschillende werven, fungeert als contactpersoon van de projecten en stuurt waar nodig bij. Instaan voor de voorbereiding en planning van opdrachten en projecten Analyseren van het probleem en omzetten in een project, inclusief timing Opmaak raming van het materiaal, aantal werkuren,… Organisatie van werfvergaderingen, maken van duidelijke afspraken met (onder-)aannemers en coördinatie met andere nutsmaatschappijen Optreden als contactpersoon voor de klant Instaan voor het opvolgen, bijsturen en afronden van de projecten Bewaken van het project, naar kwaliteit, timing en budget Oplossen van vragen en problemen die ontstaan in het project Toezicht en dagelijkse opvolging van de werf Evaluatie van het geleverde werk aan de hand van de gemaakte afspraken Afronden van de projectadministratie en controle van de facturen Rapporteren aan het diensthoofd om een adequate leiding, ontwikkeling en verbetering van de interne werkmethodes en –procedures te garanderen Rapporteren over geleverde prestaties en gebeurtenissen en instaan voor een vlotte informatiedoorstroming Gebreken detecteren, melden en verhelpen

  • Projectleider (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Vaste Job

    Functie: Als projectleider ben jij het aanspreekpunt voor onze grote klanten. Van A tot Z ben jij verantwoordelijk voor de goede afloop van het project. Jij bent er voor de klant bij elke vraag en elk probleem, waarbij je hen door je elektrische en technische kennis met raad en daad kan bijstaan.Naast onze klanten ben je ook het aanspreekpunt van onze techniekers. Je kan leiding geven, geeft de juiste richting aan en helpt hen verder met iedere vraag. We verwachten van jou dat je… ●Een diploma secundair onderwijs hebt in de richting elektriciteit of elektromechanica, bij voorkeur met specialisatiejaar Industriële Elektriciteit; ●Een ruime bagage hebt aan technische kennis, zoals elektriciteit (industrieel en huishoudelijk), domotica, CCTV, beveiliging, distributie, automatisering; ●Technische calculaties kan maken van installaties met bijhorende offertes; ●Commercieel ingesteld bent. Voor er aan een project begonnen kan worden moet het uiteraard eerst verkocht worden; ●Probleemoplossend kan denken. Je bent pas gelukkig als ieder probleem van de klant opgelost is.

  • PLAATSERS RAMEN EN DEUREN TE HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: WINFERA HASSELT

    Type: Vaste Job

    Zin om een toffe ploeg te vervoegen? Kom dan snel eens praten, want plaatsers ramen en deuren zijn van harte welkom bij Winfera in Hasselt.

  • Servicetechnieker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een technische opleiding gevolgd en heb je kennis van hydraulica en elektronica? Dan kom jij zeker in aanmerking om als servicetechnieker bij onze klant, een bedrijf uit Lummen dat service- en reparatiewerkzaamheden uitvoert aan onder andere wielladers, rupsladers en minigravers. Je werkt voornamelijke vanuit het atelier in Lummen. Daarnaast voer je soms ook servicopdrachten uit in het bedrijf of op de werf van de klant.

  • Freelance docent 'sportpsychologie' (locatie:Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een freelance docent sportpsychologie Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties of ervaring met het geven van coachings / trainings. Praktijkervaring is uiteraard het belangrijkste criterium om bij ons aan de slag te gaan! Als docent ben je een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • Kinderneuroloog (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    BalanSS is een multidisciplinair centrum aan de rand van Gent met een groep logopedisten, kinesisten, psychologen, diëtist, psychomotoor therapeuten, orthopedagogen,.. Door de steeds groter wordende instroom patiënten en de bouw van een extra locatie in 2019 in Latem stijgt onze nood aan een extra samenwerkingsverband met een kinderneuroloog om ons te helpen met intervisiemomenten, diagnosestelling, eventuele opstart medicatie, voorschriften verder onderzoek…. Hieronder geven we kort even onze visie en missie weer, maar kijkt u gerust op www.BalanSS.be en www.learn2Learn.be om te bekijken of u zich in onze werking kan vinden. Onze visie: Aanreiken van een warme efficiënte & kwalitatieve hulpverlening zonder wachtlijsten. Behandeling op maat en noodzaak van de patiënt met als enig doel: een snel, optimaal en bereikbaar resultaat. BalanSS – multidisciplinair centrum bestaat uit 2 afdelingen: BalanSS Diagnostiek & BalanSS Behandeling. Learn2Learn remediërende studiecoaching werkt parallel met het centrum.

  • FLEXI AFWASSER (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: TRUCKSTOP 26BIS

    Type: Flexijob

    Je reinigt, onderhoudt en rangschikt de vaat, het keukengerei en de uitrustingen. Je sorteert de afwas volgens soort en spoelt de vaat alvorens deze in de vaatwasser te zetten. Je stort afval en etensresten in vuilnisbakken, sorteert leeggoed en schuurt potten en pannen. Je neemt het afgewassen vaatwerk uit de machine en plaatst het op de daartoe bestemde ruimte. Je rangschikt het bestek en je droogt serviesgoed af. Je onderhoudt tafels, buffet en keukeninstallaties, de vaatwasmachine en de spoelbakken.

Zoek naar antwoorden van Van Caneghem Kris in sociale netwerken
Look for responds of Van Caneghem Kris in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Caneghem Kris. Laat een reactie achter voor Van Caneghem Kris. Van Caneghem Kris bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Caneghem Kris. Leave a respond for Van Caneghem Kris. Van Caneghem Kris on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Caneghem Kris op de google maps. Adres en contacten Van Caneghem Kris
Location of Van Caneghem Kris on the google maps. Address and contacts of Van Caneghem Kris

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Caneghem Kris Van Caneghem Kris: Verrezen A | AWOUTERS BETON NV | COIFFURE BETTY | P.W.A. | SUPERPUP

Other related companies as Van Caneghem Kris: Verrezen A | AWOUTERS BETON NV | COIFFURE BETTY | P.W.A. | SUPERPUP

Van Caneghem Kris is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Caneghem Kris, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08202087402. Het bedrijf Van Caneghem Kris bevindt zich op het adres: Karel Oomsstraat 22; 2018; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 881,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 872,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Van Caneghem Kris zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Caneghem Kris is Meubels en uitrustingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Caneghem Kris is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Caneghem Kris, openstaande posities, locatie van Van Caneghem Kris op de kaart.

Van Caneghem Kris is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Caneghem Kris, company assigned to the tax number BE08202087402. The company Van Caneghem Kris is located at the address: Karel Oomsstraat 22; 2018; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 881,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 872,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Lawyers. Products created in Van Caneghem Kris were not found.
The main activity of Van Caneghem Kris is Furniture and Fixtures, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Caneghem Kris is not available. You also can look at reviews of Van Caneghem Kris, open positions, location of Van Caneghem Kris on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Caneghem Kris, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Caneghem Kris, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Caneghem Kris, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Caneghem Kris, employees, financial statistics.