Indra Bresseleers Esthetiek

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • Indra Bresseleers Esthetiek
Private companiesTransportation Services • Indra Bresseleers Esthetiek

Contactgegevens Indra Bresseleers Esthetiek: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Indra Bresseleers Esthetiek: address, phone, fax, email, website, opening hours

Indra Bresseleers Esthetiek

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bergsebaan 74; 2960; Brecht (Sint-Job-in-'t Goor), België

Telefoon (phone): 03 636 27 26 (+32-03 636 27 26) 03 636 27 26 (+32-03 636 27 26)

Fax (fax): +32 (11) 615-39-23 +32 (11) 615-39-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Indra Bresseleers Esthetiek: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Indra Bresseleers Esthetiek"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Indra Bresseleers Esthetiek"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Indra Bresseleers Esthetiek, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Indra Bresseleers Esthetiek. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Indra Bresseleers Esthetiek, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Indra Bresseleers Esthetiek. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Indra Bresseleers Esthetiek
Products information Indra Bresseleers Esthetiek

BTW identificatienummer (tax): BE04749633789
Ondernemingsnummer: 6389617919
Hoofdstad (capital): 859,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 617,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Indra Bresseleers Esthetiek zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beauty salons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Indra Bresseleers Esthetiek
(Get full report from official database of BE for Indra Bresseleers Esthetiek)

Aanvulling soorten activiteiten voor Indra Bresseleers Esthetiek
Addition kinds of activities for Indra Bresseleers Esthetiek

5571. Motorrijders | Motorcycle dealers
357802. Rekenmachines en machines toevoegen | Calculators and adding machines
371500. Vrachtwagens | Truck trailers
09129909. Stralen, vangen van | Rays, catching of
35420103. Schaafmachines, kracht | Shearing machines, power
42129909. Lichte transport en cartage, lokaal | Light haulage and cartage, local
50850111. Plastic flessen | Plastic bottles

Werken bij Indra Bresseleers Esthetiek: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Indra Bresseleers Esthetiek: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Indra Bresseleers Esthetiek. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Indra Bresseleers Esthetiek. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelverkoper m/v Schoenenafdeling (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Beringen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelverkoper M/V. Je zal instaan voor: - Kassawerk - Winkelverkoop aan de afdeling Schoenen - Rekken inladen - Klanten verder helpen met vragen

  • Medewerker magazijn (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een medewerker magazijn, om manueel verpakkingen marsepein te helpen maken, en deze te palletiseren. Dit is manueel werk, en kan fysisch zwaar worden.

  • Productiearbeider afvuller - dagdienst regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Tijdens het productieproces sta je in het etiketteren van potten en afwegen van chemische producten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het correct stapelen van deze producten. Je werkt van maandag tot en met vrijdag in dagdienst (7.45 - 16.30 uur).

  • Werken als huishoudhulp - koken Heist o/d Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Voor deze vacature zijn de meest voorkomende werkzaamheden: koken, strijken, boodschappen doen en de keuken poetsen. ONMIDDELLIJKE INDIENSTTREDING!!!

  • DRINGEND ! Huishoudhulp in kader dienstencheques regio Staden, Oostniewkerke, Roeselare, .... (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Net-Werk!

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn een stabiel dienstenchequebedrijf die op zoek zijn naar meerdere nieuwe medewerkers, zowel voltijds als deeltijds. Bij onze dienst word je opgeleid, opgevolgd en ondersteund in uw werk! Jouw vaste werkuren worden in samenspraak met jou opgemaakt, in functie van uw gezinsleven en jouw verlangens.Aantal uren is bespreekbaar: tussen 12u/week en 38u/week. kan ook gecombineerd worden met een andere deeltijdse job! Er kan ook rekening gehouden worden met 2-wekelijkse uurroosters, om makkelijker te combineren met co-ouderschapsregelingen. (ene week meer werken dan andere week) De taken bestaan vooral uit poetsen, wassen, strijken dit bij particulieren, zowel bij bejaarden als bij jonge gezinnen. Deze aanwervingen zijn voor onbepaalde duur. Extra premie's te verdienen, bovenop het baremaloon! Leeftijd, geslacht, herkomst en ervaring spelen geen rol! Motivatie en enthousiasme zijn belangrijker! Dé ideale job voor mensen die hun beroepsleven willen afstemmen op hun gezinsleven!

  • Exclusieve huismanager (M/V) regio Sint-Andries 20u per week (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 à 24 uren per week, te presteren in 4 à 5 dagen, voor gastgezinnen wonende in Sint-Andries. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, wassen en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Huldenberg, 16 uur per week (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, voor een gastgezin wonende te Huldenberg. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schoten – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • VERKOPER-MAGAZIJNIER (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: PHILIPPAERTS

    Type: Vaste Job

    Ons tuincenter bestaat uit diverse afdelingen, o.a.: tuinbenodigdheden, dierenafdeling, plantenafdeling, bakbenodigdheden, enz. Je zal instaan voor een gevarieerd takenpakket: uitpakken van binnenkomende goederen het prijzen van producten alsook het controleren op juistheid (facturen en bestelbons nakijken) helpen bij het laden en lossen ordenen en poetsen van rekken kassawerk, bedienen van de klanten en uitleg verschaffen i.v.m. producten stockbeheer plaatsen van bestellingen etalages opbouwen meehelpen in het benzinestation ...

  • Boekhouder A-Z (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: PARTNERS IN ACCOUNTANCY

    Type: Vaste Job

    Je wordt verantwoordelijk voor de boekhouding van verschillende entiteiten. Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan uit: * BTW aangifte * Kwartaalafsluiting * Voorbereiden jaarrekening * Inboeken aan -verkoopfacturen * Meewerken aan ad-hoc projecten zoals digitalisering, ... * Uitbouw en ondersteuning bieden ikv interne controle

  • STORINGSTECHNIEKER (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: NV TerBeke Pluma

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het uitvoeren van mechanische en elektrische onderhoudswerkzaamheden aan machines teneinde de werkzekerheid van deze machines mee te kunnen verzekeren. Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud. Uitvoeren van werkbons volgens planning teneinde technische storingen op een adequate en vlotte wijze te kunnen verhelpen. Voorbereiden van en meehelpen aan een groot periodiek onderhoud teneinde de operationele werkzekerheid van de machines mee te kunnen verzekeren.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste provincie West Vlaanderen Oostende (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons!

Zoek naar antwoorden van Indra Bresseleers Esthetiek in sociale netwerken
Look for responds of Indra Bresseleers Esthetiek in social networks

Lees alle opmerkingen voor Indra Bresseleers Esthetiek. Laat een reactie achter voor Indra Bresseleers Esthetiek. Indra Bresseleers Esthetiek bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Indra Bresseleers Esthetiek. Leave a respond for Indra Bresseleers Esthetiek. Indra Bresseleers Esthetiek on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Indra Bresseleers Esthetiek op de google maps. Adres en contacten Indra Bresseleers Esthetiek
Location of Indra Bresseleers Esthetiek on the google maps. Address and contacts of Indra Bresseleers Esthetiek

Andere gerelateerde bedrijven als come Indra Bresseleers Esthetiek Indra Bresseleers Esthetiek: BBL | AMERICA-CLEAN | Badoux A | CARTERIE SHOP | UCB SA

Other related companies as Indra Bresseleers Esthetiek: BBL | AMERICA-CLEAN | Badoux A | CARTERIE SHOP | UCB SA

Indra Bresseleers Esthetiek is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Indra Bresseleers Esthetiek, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04749633789. Het bedrijf Indra Bresseleers Esthetiek bevindt zich op het adres: Bergsebaan 74; 2960; Brecht (Sint-Job-in-'t Goor). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 859,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 617,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Beauty salons. Producten gemaakt in Indra Bresseleers Esthetiek zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Indra Bresseleers Esthetiek is Transportdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Indra Bresseleers Esthetiek is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Indra Bresseleers Esthetiek, openstaande posities, locatie van Indra Bresseleers Esthetiek op de kaart.

Indra Bresseleers Esthetiek is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Indra Bresseleers Esthetiek, company assigned to the tax number BE04749633789. The company Indra Bresseleers Esthetiek is located at the address: Bergsebaan 74; 2960; Brecht (Sint-Job-in-'t Goor). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 859,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 617,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Beauty salons. Products created in Indra Bresseleers Esthetiek were not found.
The main activity of Indra Bresseleers Esthetiek is Transportation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Indra Bresseleers Esthetiek is not available. You also can look at reviews of Indra Bresseleers Esthetiek, open positions, location of Indra Bresseleers Esthetiek on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Indra Bresseleers Esthetiek, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Indra Bresseleers Esthetiek, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Indra Bresseleers Esthetiek, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Indra Bresseleers Esthetiek, employees, financial statistics.