Impact Beauté

Contactgegevens Impact Beauté: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Impact Beauté: address, phone, fax, email, website, opening hours

Impact Beauté

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Tilleul 21; 4041; Herstal (Milmort), België

Telefoon (phone): 0479 99 28 16 (+32-0479 99 28 16) 0479 99 28 16 (+32-0479 99 28 16)

Fax (fax): +32 (57) 579-31-13 +32 (57) 579-31-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Impact Beauté: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Impact Beauté"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Impact Beauté"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Impact Beauté, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Impact Beauté. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Impact Beauté, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Impact Beauté. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Impact Beauté
Products information Impact Beauté

BTW identificatienummer (tax): BE09728088378
Ondernemingsnummer: 7041656494
Hoofdstad (capital): 515,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 453,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Impact Beauté zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beauty salons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Impact Beauté
(Get full report from official database of BE for Impact Beauté)

Aanvulling soorten activiteiten voor Impact Beauté
Addition kinds of activities for Impact Beauté

16299906. Snijwerknemer | Trenching contractor
23960305. Hatters 'bont | Hatters' fur
24999911. Oars en peddels, hout | Oars and paddles, wood
26210808. Inpakpapier | Wrapping paper
36120105. Voedingsspanning boosters (elektrische transformatoren) | Feeder voltage boosters (electric transformers)
87349911. Water test laboratorium | Water testing laboratory

Werken bij Impact Beauté: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Impact Beauté: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Impact Beauté. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Impact Beauté. Looking for open vacancies in other companies

  • Tester / Foutzoeker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Oostkamp zijn wij opzoek naar testers/foutzoekers Samen met een team van collega's sta je in voor het elektrisch afregelen, testen van en foutzoeken op onderdelen en eindproducten De producten omvatten een combinatie van analoge, digitale en hoogfrequente technologieën Je draagt persoonlijk bij tot het hoge kwaliteitsniveau van de uitgeleverde producten Hiervoor sta je niet alleen in voor het opsporen van de fouten, maar eveneens voor het analyseren van de foutoorzaak en het voorstellen van correctieve acties Je kan goed samenwerken met de testassistenten en testingenieurs Je stelt zelfstandig testrapporten op met de nodige zorg

  • Servicetechieker M/V (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als service technieker bestaat je takenpakket uit: - Het preventief onderhoud van koelinginstallaties. - Het opsporen en herstellen van pannes aan koelinstallaties. - De opstart van nieuwe machines / installaties, zowel on site als intern. - Rapporteren van afwijkingen in kwaliteit en terugkoppeling van gebreken en verbeteringen. - Je bent verantwoordelijk voor alles wat bij de opstart, het onderhoud en de depannages komt kijken. Voor deze functie krijg je een interne opleiding die wordt aangevuld met externe opleidingen om te voldoen aan de nodige keuringsvereisten.

  • Verantwoordelijke Carrosserie (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn we op zoek naar Verantwoordelijke Carrosserie (m/v) - Heb jij een groot verantwoordelijkheid gevoel en kan je een team aansturen? - Heb jij een grote kennis en passie van auto’s ? - Heb jij ervaring met het programma Informex? Dan zoeken wij jou !! Taken : Je zal een team van 2 à 3 mensen aansturen. Je ontvangt klanten en onderhandeld met experts Je maakt bestekken op Je maakt planningen op.

  • ATELIERMEDEWERKER GEZOCHT - DAGWERK- REGIO DOTTENIJS (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterke firma regio Helkijn zijn we op zoek naar ateliermedewerkers met affiniteit in het hout of PVC. De firma zelf maakt poolhouses, veranda's en pergola's. Je doet de montage van A tot Z in het atelier. Dagwerk van 7-16u.

  • Junior automechanieker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    It’s you we care about! Bij Itzu jobs gaan wij net dat tikkeltje verder voor de juiste Match ! Met een specialisatie in verschillende niches slaan wij onze vleugels uit. Vlieg jij mee? Voor onze klant te Lokeren ben is Itzu jobs op zoek naar een junior automechanieker. Snelle opstart verzekerd

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem , combineren met andere gezinnen mogelijk! (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Technische Administratieve Support Service (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: TOMACH ENGINEERING nv.

    Type: Vaste Job

    Opzoeking van High Voltage, Low Voltage en LAS plannen in Project Wise (planotheek). Het onderhouden van een kwaliteitsvolle database van plannen (versies en metadata). Reservaties van plannen voor externen in Project Wise (planotheek). Het beheren van contacten met externen (recepties, verificaties, opmerkingen, ...) en de nodige acties ondernemen. Kwaliteitscontrole na ontvangst van plannen na projecten door een externe firma en/of na Redlining op post. Plannen in Project Wise (planotheek) invoeren, aanpassen en verwijderen. De opvolging en de nodige acties ondernemen bij het versturen van plannen naar de Service Centers, alsook het klassement on-site. Het aanmaken van maplijsten voor het klassement op de posten. Het beheren van Constructie dossiers. Audits uitvoeren on-site.

  • Medior Javascript Engineer (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Nanogrid

    Type: Vaste Job

    Als software engineer ben je verantwoordelijk voor het onderhouden, optimaliseren en ontwikkelen van de nanoGrid-toepassing. Teneinde de sterke performantie van onze nanoGrid-toepassing bij exponentiële groei te behouden en verder uit te bouwen. Tot je takenpakket behoren o.a. Opvolgen van softwareprojecten van begin tot einde Perfect de balans maken tussen programmeertaal en gebruiksvriendelijkheid Ontwerpen en onderhouden van interfaces en protocollen Uitvoeren van bugtests in de nanoGrid-software, fouten zoeken en oplossingen aanbrengen Het aanspreekpunt zijn voor interne klanten inzake software Gebruikershandleidingen opstellen en de software documenteren Je werkt vanuit onze hoofdzetel in Erembodegem en rapporteert rechtstreeks aan de directie.

  • Project Supervisor (met goede kennis HVAC) - Vast contract (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor één van onze klant actief in de vastgoedsector regio Gent, is Gent Technics op zoek naar een Project Supervisor. Als Project Supervisor wordt jou het volgende takenpakket toevertrouwd: - Je bent verantwoordelijk voor de implementatie van de werken met betrekking tot de gebouwen in de bestaande portefeuille. - Je volgt de projecten van A tot Z op wat betreft techniek en afwerking. - Je bent een expert op vlak van HVAC en staan het team bij op vlak van technische ondersteuning. - Je staat in voor de controle van de technische installaties en staat in voor de kwaliteit van de dienstverlening.

  • Accountmanager KMO (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Je identificeert en introduceert onze diensten bij prospecten in KMO’s. Na behoefteanalyse vertaal je de noden van (potentiële) klanten in geïntegreerde oplossingen. Zo bouw je actief professionele relaties uit met de doelgroep KMO’s, boekhouders/accountants en zelfstandigen in jouw regio, met doelstelling de klantenportefeuille verder uit te breiden. Door een punctuele opvolging en actuele kennis ben je hét aanspreekpunt voor de werkgever bij het nemen van beslissingen omtrent zijn personeelsbeleid. Verder denk je mee aan een commercieel plan voor jouw regio en rapporteer je rechtstreeks aan de salesmanager.

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

  • Mystery Shopper (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

Zoek naar antwoorden van Impact Beauté in sociale netwerken
Look for responds of Impact Beauté in social networks

Lees alle opmerkingen voor Impact Beauté. Laat een reactie achter voor Impact Beauté. Impact Beauté bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Impact Beauté. Leave a respond for Impact Beauté. Impact Beauté on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Impact Beauté op de google maps. Adres en contacten Impact Beauté
Location of Impact Beauté on the google maps. Address and contacts of Impact Beauté

Andere gerelateerde bedrijven als come Impact Beauté Impact Beauté: Verleye & Zn NV | Tolleneer Peter | Nouvelle Version | SOFES-INTER | POISSONNERIE A.B.C.

Other related companies as Impact Beauté: Verleye & Zn NV | Tolleneer Peter | Nouvelle Version | SOFES-INTER | POISSONNERIE A.B.C.

Impact Beauté is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Impact Beauté, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09728088378. Het bedrijf Impact Beauté bevindt zich op het adres: Rue du Tilleul 21; 4041; Herstal (Milmort). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 515,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 453,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Beauty salons. Producten gemaakt in Impact Beauté zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Impact Beauté is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Impact Beauté is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Impact Beauté, openstaande posities, locatie van Impact Beauté op de kaart.

Impact Beauté is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Impact Beauté, company assigned to the tax number BE09728088378. The company Impact Beauté is located at the address: Rue du Tilleul 21; 4041; Herstal (Milmort). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 515,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 453,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Beauty salons. Products created in Impact Beauté were not found.
The main activity of Impact Beauté is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Impact Beauté is not available. You also can look at reviews of Impact Beauté, open positions, location of Impact Beauté on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Impact Beauté, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Impact Beauté, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Impact Beauté, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Impact Beauté, employees, financial statistics.