Takeuchi Risa

Contactgegevens Takeuchi Risa: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Takeuchi Risa: address, phone, fax, email, website, opening hours

Takeuchi Risa

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard du Souverain 34; 1170; Bruxelles (Watermael-Boitsfort), België

Telefoon (phone): 02 660 70 92 (+32-02 660 70 92) 02 660 70 92 (+32-02 660 70 92)

Fax (fax): 02 673 07 24 (+32-02 673 07 24) 02 673 07 24 (+32-02 673 07 24)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Takeuchi Risa: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Takeuchi Risa"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Takeuchi Risa"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Takeuchi Risa, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Takeuchi Risa. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Takeuchi Risa, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Takeuchi Risa. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Takeuchi Risa
Products information Takeuchi Risa

BTW identificatienummer (tax): BE05537628173
Ondernemingsnummer: 7719238281
Hoofdstad (capital): 997,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 677,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Takeuchi Risa zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Takeuchi Risa
(Get full report from official database of BE for Takeuchi Risa)

Aanvulling soorten activiteiten voor Takeuchi Risa
Addition kinds of activities for Takeuchi Risa

097102. Jachtdiensten | Hunting services
20230103. Verse babyformule | Fresh baby formula
35419905. Snij- en afwerkmachines | Gear cutting and finishing machines
35560401. Brouwerijen en Mouters 'machines | Brewers' and maltsters' machinery
36479907. Streetcar verlichting fixtures | Streetcar lighting fixtures

Werken bij Takeuchi Risa: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Takeuchi Risa: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Takeuchi Risa. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Takeuchi Risa. Looking for open vacancies in other companies

  • Servicemonteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een filiaal in Gent zijn we op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze servicemonteur (m/v). * Als servicemonteur legt u slang- en buisverbindingen aan volgens de wensen van onze klanten. * Taken: onderhoud van technische installaties, zowel in de bouw als in industrie, installatiewerkzaamheden en serviceverlening aan onze serviceklanten.

  • Boekhoudkundig medewerker regio Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant regio Sint-Lievens-Houtem zijn wij op zoek naar een enthousiaste boekhoudkundige medewerker. Jou voornaamste taken zullen bestaan uit: - Je maakt deel uit van de financiële afdeling van het bedrijf en verzorgt vanuit deze functie de leveranciersboekhouding. - Je hebt op regelmatige basis contacten met onze verschillende leveranciers, zowel voor het aanmaken van leveranciersbetalingen als voor het verwerken van inkomende facturen. - Verder volg je de tijdige betaling van deze facturen op. Je codeert ook de facturen en voert deze in in het boekhoudprogramma (SAP). - Je zet de betalingen klaar en controleert ook of de binnenkomende facturen correct zijn. - In deze functie rapporteer je aan de verantwoordelijke finance en IT.

  • Management Assistant (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf Regio Roeselare zoeken we een Management Assistant. In deze functie bent u: administratieve rechterhand van de zaakvoerder algemene administratie inboeken uitgaande en inkomende facturen controle facturen leveranciers BTW admnistratie opvolging betalingen klanten en leveranciers assistentie bij loon- en wedde administratie voorbereidende deeltaken voor opmaak kwartaal en jaarafsluitingen

  • Buiten Schrijnwerker Aluminium (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een gerenommeerd bedrijf in het plaatsen van Aluminium constructies. Wij zoeken een gemotiveerde plaatser die geen 9 tot 5 mentaliteit heeft. U staat in voor het plaatsen van constructies op werven van ziekenhuizen, casino's, rusthuizen, industriebouw.... U kan in team werken en kan s'morgen opstarten omstreeks 6u. U vertrekt steeds vanuit Wervik.

  • Renovatie-arbeider (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Konvert Construct Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf zijn wij op zoek naar een metselaar/renovatie arbeider. - Je hebt reeds ervaring als metselaar of bent een gemotiveerde schoolverlater. - Je staat open voor feedback en bent leergierig ingesteld. - Je bent flexibel. Vereisten: - Je volgde een opleiding bouw of hebt reeds ervaring in de bouwsector. - Je leert graag en snel bij. - Rijbewijs B is pluspunt. Aanbod: - Een marktconform loon, volgens pc 124. - Fulltime job, met optie vast, mits positieve interimperiode. - Je komt terecht in een aangenaam team. Interesse? Stuur dan je meest recente cv door naar [email protected] of bel ons op het nr 053/70.60.25.

  • Chauffeur CE m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een stabiele onderneming gevestigd in Ieper zoeken we een chauffeur CE trekker-oplegger! Uurrooster is bespreekbaar! Vooral rijden regio Duitsland - keuze tussen dagritten of uitslapen in de vrachtwagen.

  • KEUKENPLAATSERS (M/V) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: AUGUSTYNS KEUKENS BVBA

    Type: Vaste Job

    Als keukenplaatser bij Augustijns Keukens ben je een ‘ambassadeur’ die vooral graag zijn job goed doet en fier is over zijn afgeleverde projecten. In een team van 2 à 3 personen plaats je keukens, maatkasten en dressings bij zowel particulieren, alsook op projecten. Tevens zorg je mee voor de aansluitingen van de elektrische toestellen en de loodgieterij. Je hebt hierin voldoende ervaring om jonge snaken op te leiden op de werkvloer en je kennis te delen. Werken met hoogstaande kwaliteit uit eigen productie geeft jou een meerwaarde aan je job.

  • Chauffeur CE Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant Renewi, een groot, internationaal bedrijf, zijn we op zoek naar een chauffeur (m/v) met rijbewijs CE. Je vertrekt 's morgens vanuit de vestiging Kampenhout en werkt je opgemaakte routelijsten af (dagritten) Je bestuurt een vrachtwagen type trekker-oplegger. Je staat in voor het eerstelijnsonderhoud van het voertuig. TEWERKSTELLINGSPLAATS: Kampenhout

  • Elektricien openbare verlichting (Sint-Truiden) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Verstraete Enteprises is een elektrotechnisch bedrijf, gekend voor kwaliteit, veiligheid en multicultureel georiënteerd teamwork. Om een verdere groei te kunnen waarmaken zijn we momenteel op zoek naar een technieker openbare verlichting voor de regio van Sint-Truiden. In deze functie voer je werken uit aan de bovengrondse lijnen (openbare verlichting). Samen met een collega plaats je de (verlichtings)palen, armaturen en lampen, en spoor je fouten op in de verschillende soorten netten. Om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren, maak je gebruik van een hoogtewerker.

  • Gemotiveerd commerciële calculator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Maldegem

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van Konvert Eeklo zijn we op zoek naar een commercieel ingestelde calculator. Dit voor voorstudie en calculatie van de prijsoffertes voor balustrades bij aanzienlijke bouwprojecten. Je staat onder begeleiding van de commercieel manager die tevens de hoofdcalculator is.

  • Diensthoofd wasserij en naai-atelier (KLERKEN)

    Regio: KLERKEN

    Bedrijf: De Vleugels

    Type: Vaste Job

    De Vleugels garandeert een kwaliteitsvolle en warme ondersteuning voor 330 mensen met een verstandelijke beperking. Onze industriële wasserij is één van de ondersteunende diensten binnen de organisatie. Naast de hotelwas, staan de medewerkers van de wasserij in voor het wassen van de kledij van onze cliënten. Deze persoonlijke kledij wordt geplooid, gesorteerd op naam en op die manier terug bezorgd in de leefgroepen. De medewerkers van het naaiatelier staan in voor het maken van linnen in diverse vormen en speciale kledij voor sommige cliënten, het tekenen van de persoonlijke kledij, herstelwerk en werken op sommige momenten actief mee in het wasserijproces. De wasserij werkt 6 dagen op 7 ( niet op zondag ) met dagdiensten. Het team bestaat momenteel uit 18 medewerkers. Het diensthoofd stuurt zowel de werking en organisatie van wasserij en naaiatelier aan en geeft leiding aan de medewerkers van beide diensten. Het diensthoofd werkt actief mee op de werkvloer in combinatie met de eigen taken als diensthoofd.

  • Vroedvrouw (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerde vroedvrouw. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuissen.be (Heffen)

Zoek naar antwoorden van Takeuchi Risa in sociale netwerken
Look for responds of Takeuchi Risa in social networks

Lees alle opmerkingen voor Takeuchi Risa. Laat een reactie achter voor Takeuchi Risa. Takeuchi Risa bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Takeuchi Risa. Leave a respond for Takeuchi Risa. Takeuchi Risa on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Takeuchi Risa op de google maps. Adres en contacten Takeuchi Risa
Location of Takeuchi Risa on the google maps. Address and contacts of Takeuchi Risa

Andere gerelateerde bedrijven als come Takeuchi Risa Takeuchi Risa: Persian Gallery | HUIS HAPRI | O.B.M. Systems | SLEGTEN & TOEGEMANN | ST.TRUID. MODEL AERO CLUB

Other related companies as Takeuchi Risa: Persian Gallery | HUIS HAPRI | O.B.M. Systems | SLEGTEN & TOEGEMANN | ST.TRUID. MODEL AERO CLUB

Takeuchi Risa is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Takeuchi Risa, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05537628173. Het bedrijf Takeuchi Risa bevindt zich op het adres: Boulevard du Souverain 34; 1170; Bruxelles (Watermael-Boitsfort). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 997,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 677,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Takeuchi Risa zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Takeuchi Risa is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Takeuchi Risa is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Takeuchi Risa, openstaande posities, locatie van Takeuchi Risa op de kaart.

Takeuchi Risa is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Takeuchi Risa, company assigned to the tax number BE05537628173. The company Takeuchi Risa is located at the address: Boulevard du Souverain 34; 1170; Bruxelles (Watermael-Boitsfort). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 997,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 677,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Lawyers. Products created in Takeuchi Risa were not found.
The main activity of Takeuchi Risa is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Takeuchi Risa is not available. You also can look at reviews of Takeuchi Risa, open positions, location of Takeuchi Risa on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Takeuchi Risa, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Takeuchi Risa, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Takeuchi Risa, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Takeuchi Risa, employees, financial statistics.