Serrien Katrien

Contactgegevens Serrien Katrien: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Serrien Katrien: address, phone, fax, email, website, opening hours

Serrien Katrien

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Louise 137 Box 1; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 543 02 00 (+32-02 543 02 00) 02 543 02 00 (+32-02 543 02 00)

Fax (fax): 02 538 13 78 (+32-02 538 13 78) 02 538 13 78 (+32-02 538 13 78)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Serrien Katrien: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Serrien Katrien"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Serrien Katrien"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Serrien Katrien, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Serrien Katrien. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Serrien Katrien, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Serrien Katrien. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Serrien Katrien
Products information Serrien Katrien

BTW identificatienummer (tax): BE01931091308
Ondernemingsnummer: 6201202392
Hoofdstad (capital): 428,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 496,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Serrien Katrien zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Serrien Katrien
(Get full report from official database of BE for Serrien Katrien)

Aanvulling soorten activiteiten voor Serrien Katrien
Addition kinds of activities for Serrien Katrien

8399. Sociale diensten, nec | Social services, nec
221100. Breedgeweven stofmolens, katoen | Broadwoven fabric mills, cotton
08319901. Boskwekerijen | Forest nurseries
14999920. Wurtziliet mijnbouw | Wurtzilite mining
15220202. Renovatie, hotel / motel | Renovation, hotel/motel
35850000. Koel- en verwarmingsapparatuur | Refrigeration and heating equipment
36430200. Elektrische schakelaars | Electric switches
50120203. Brandweerwagens | Fire trucks
94119905. Leraar certificatie bureau | Teacher certification bureau

Werken bij Serrien Katrien: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Serrien Katrien: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Serrien Katrien. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Serrien Katrien. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakmedewerkers chocoladebedrijf (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een groot chocoladebedrijf te Lier, dat instaat voor de productie van Belgische truffels en pralines, zijn wij op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers.  Je zal onder andere instaan voor onderstaande zaken:  Inpakken van truffels en pralines.  Het rapen van truffels en afpakken van pralines. Controles uitvoeren op de producten.  De productielijnen en machines reinigen.  Afwassen. Je verwittigt de verantwoordelijke bij technische problemen. 

  • Laborant(e) Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een laborant voor een groot productiebedrijf in Tienen. Tewerkstelling in dagdienst. tijdelijke opdracht van 4 weken. Als laborant sta je in voor volgende taken: Analyses uitvoeren op suikerstalen / afgewerkte producten Analyses ter controle van tussenstappen in het productieproces

  • Verko(o)p(st)er lampen (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken iemand dat zeer goed tweetalig (FR/NL) is en dat interesse heeft in alles wat met lampen/lichten te maken heeft. Verder moet deze persoon bereidt zijn om 4/5de aan de slag te gaan. Je werkt zeker op maandag en zaterdag, andere dagen zijn bespreekbaar. Je werkt steeds van 10h-18h. Je vervangt iemand gedurende drie maanden in deze functie. Je bent verko(o)p(st)er in een winkel en het is belangrijk dat je klantgericht bent, sociaal en weet hoe je mensen kan helpen in hun aankoop.

  • Heftruckchauffeur/Magazijnier (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in het mengen van grondstoffen, zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur die naast de activiteiten als heftruckchauffeur ook mee gaat helpen laden en lossen en het magazijn gaat ondersteunen. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en eigen creativiteit kan gebruiken bij het vinden van oplossingen.

  • Huishoudhulp regio Lembeke- voltijds / deeltijds (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Kaprijke zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Jobstudent in metaalfabriek SEPTEMBER (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Je wordt tewerkgesteld in een metaalfabriek en je staat in voor de controle van uitgaande goederen. Het nauwkeurig opmeten hydraulische slangen en controle of deze voldoende geperst zijn.

  • Student verkoper/verkoopster fashion (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Student en op zoek naar een bijverdienste in de retail/fashion? Voor onze klant in Lokeren zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten met een passie voor mode! Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice, leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staat deze af te werken aan een hoog tempo

  • Technieker landbouwtoestellen (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een familiebedrijf actief in verhuur en verkoop van landbouwtoestellen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde technieker. Samen met de zaakvoerder en nog één collega ben je verantwoordelijk voor onderhoud en herstel van landbouwmachines (rollend materiaal zoals kranen, knikladers en tractoren). Indien nodig ga je ook langs bij klanten om depannages uit te voeren (tijdens de werkuren).

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Commercieel service technieker (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: RD TECHNIEK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een onderhoudstechnieker ! Ben jij een jonge gemotiveerde technieker (m/v) met een commerciële touch ? Heb jij genoten van een opleiding in de sanitair en cv ? Ben jij een leergierig persoon ? Kun je zelfstandig werken ? Heb jij interesse in een vaste job in een jong en dynamisch bedrijf dat zich verspreid over heel Vlaanderen ? Stuur dan jouw cv door naar [email protected] of maak een afspraak op 012/210203 en misschien word jij onze nieuwe collega !!!

  • Logopedist (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een zelfstandig logopedist. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Zelfstandig verpleegkundigen (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wegens uitbreiding van onze activiteit zoekt OTV HOME CARE verpleegkundigen die op zelfstandige basis kunnen werken in de thuisverpleging.

Zoek naar antwoorden van Serrien Katrien in sociale netwerken
Look for responds of Serrien Katrien in social networks

Lees alle opmerkingen voor Serrien Katrien. Laat een reactie achter voor Serrien Katrien. Serrien Katrien bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Serrien Katrien. Leave a respond for Serrien Katrien. Serrien Katrien on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Serrien Katrien op de google maps. Adres en contacten Serrien Katrien
Location of Serrien Katrien on the google maps. Address and contacts of Serrien Katrien

Andere gerelateerde bedrijven als come Serrien Katrien Serrien Katrien: Climatic BVBA | LA CLEF D?OR | VAN PUYMBROECK W | Jardinet (Le) | TATTOO SHOP

Other related companies as Serrien Katrien: Climatic BVBA | LA CLEF D?OR | VAN PUYMBROECK W | Jardinet (Le) | TATTOO SHOP

Serrien Katrien is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Serrien Katrien, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01931091308. Het bedrijf Serrien Katrien bevindt zich op het adres: Avenue Louise 137 Box 1; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 428,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 496,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Serrien Katrien zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Serrien Katrien is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Serrien Katrien is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Serrien Katrien, openstaande posities, locatie van Serrien Katrien op de kaart.

Serrien Katrien is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Serrien Katrien, company assigned to the tax number BE01931091308. The company Serrien Katrien is located at the address: Avenue Louise 137 Box 1; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 428,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 496,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Lawyers. Products created in Serrien Katrien were not found.
The main activity of Serrien Katrien is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Serrien Katrien is not available. You also can look at reviews of Serrien Katrien, open positions, location of Serrien Katrien on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Serrien Katrien, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Serrien Katrien, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Serrien Katrien, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Serrien Katrien, employees, financial statistics.