Sequeira Pereira Marta

Contactgegevens Sequeira Pereira Marta: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sequeira Pereira Marta: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sequeira Pereira Marta

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Terre du Prince 17; 7000; Mons, België

Telefoon (phone): 065 33 97 62; 065 36 31 42 (+32-065 33 97 62; 065 36 31 42) 065 33 97 62; 065 36 31 42 (+32-065 33 97 62; 065 36 31 42)

Fax (fax): 065 84 54 71 (+32-065 84 54 71) 065 84 54 71 (+32-065 84 54 71)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sequeira Pereira Marta: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sequeira Pereira Marta"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sequeira Pereira Marta"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sequeira Pereira Marta, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sequeira Pereira Marta. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sequeira Pereira Marta, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sequeira Pereira Marta. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sequeira Pereira Marta
Products information Sequeira Pereira Marta

BTW identificatienummer (tax): BE02422180175
Ondernemingsnummer: 7707427978
Hoofdstad (capital): 499,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 463,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Sequeira Pereira Marta zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sequeira Pereira Marta
(Get full report from official database of BE for Sequeira Pereira Marta)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sequeira Pereira Marta
Addition kinds of activities for Sequeira Pereira Marta

22959900. Gekoate stoffen, niet gegumineerd, nec | Coated fabrics, not rubberized, nec
28999920. Schuimladingsmengsels | Foam charge mixtures
34449901. Steenkoolschalen, geprefabriceerde plaatmetalen | Coal chutes, prefabricated sheet metal
36480108. Openbare verlichtingsapparatuur | Public lighting fixtures
50639904. Motorregelaars, voorgerechten en relais: elektrisch | Motor controls, starters and relays: electric

Werken bij Sequeira Pereira Marta: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sequeira Pereira Marta: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sequeira Pereira Marta. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sequeira Pereira Marta. Looking for open vacancies in other companies

  • Warehouse-operator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Magazijnier: Je pickt de goederen Je labelt, stapelt en wrapt de producten op pallet. Je laadt en lost de palletten uit de vrachtwagen Indien je een C of CE rijbewijs hebt, vervoer je de goederen zelf met de vrachtwagen.

  • Service Technieker Heftrucks (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Service technieker zal je in een korte inwerkperiode je eigen klanten binnen uw regio verder helpen in geval van storingen, defecten, depannages en onderhoud op de werkvloer van je klant. Belangrijkste verantwoordelijkheden : - uitvoering van herstellingen en onderhouden zodat een optimale bedrijfszekerheid van de toestellen wordt gerealiseerd - dagelijks indienen van correct ingevulde werkorders - beheer van de mobiele werkplaats volgens de richtlijnen Belangrijkste taken : - lokaliseert storingen en lost deze op de meest efficiënte wijze op, bij twijfel in overleg met de Service Manager en/of Planning Administrator - voert een eindcontrole uit op de goede werking van de toestellen - voert onderhoudsbeurten uit volgens de richtlijnen - maakt gereedschappen en werkplek schoon na afloop van de werkzaamheden - reageert alert op verkoopsignalen

  • Werkplaatsverantwoordelijke (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent een geboren motivator en planner? Een echte teamplayer... Dan is deze job je op het lijf geschreven. Als werkplaatsverantwoordelijke sta je in voor: het voorbereiden van de werkplanning in het atelier aansturen van de mecaniekers en bedienden eindverantwoordelijke van het aankoopbeleid opvolgen van de werkflow operationele ondersteuning bieden aan je team

  • orderpicker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als orderpicker sta je in voor het picken van voedingswaren aan de hand van bestelbonnen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Winkelmedewerker - kassa (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Voor een groot warenhuis regio Brugge zijn we op zoek naar gedreven 18+ studenten. Je zal aan de slag gaan in de groenten en fruitafdeling. 

  • Jobstudent winkels (m/v) Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Studentenjob

    Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

  • Bankwerker-bestuurder rollend materieel NMBS voor Tractiewerkplaats Schaarbeek (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: NMBS

    Type: Vaste Job

    Je rangeert het materieel (motorstellen, rijtuigen, …) in de sporenbundels van de werkplaats en voert, indien nodig, onderhoudswerkzaamheden uit op het rollend materieel. Je rangeert het materieel, eventueel met behulp van een rail-route en in samenwerking met de koerdienst. Je verricht de koppelings- en ontkoppelingsoperaties van het materieel en bereidt die voor. Je verricht ook diverse andere taken, o.a. kleine onderhoudswerken. Je geeft verbetermogelijkheden of anomalieën van tijdens je shift door naar je leidinggevende.

  • MILIEUCOÖRDINATOR niv. A/B + PREVENTIEADVISEUR type I/II (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: BOVA ENVIRO+

    Type: Vaste Job

    je stelt zelfstandig omgevingsvergunningsaanvragen op en begeleidt de klant doorheen de procedure je staat in voor de uitvoering van extern milieucoördinatorschap voor diverse sectoren je voert zelfstandig compliance audits milieu/veiligheid uit je adviseert bedrijven in hun preventie-en veiligheidsbeleid je geeft invulling aan ondersteuningscontracten, waarbij je tijdelijk of langdurig de internepreventieadviseur bijstaat in het preventiebeleid of de veiligheidsaspecten bij klanten vervult je werkt voor bedrijven uit diverse sectoren je werkt zowel zelfstandig als in teamverband met andere projectleiders/deskundigen je behartigt in belangrijke mate de belangen van de opdrachtgevers en van de projecten je geeft opleidingen, zowel intern als extern rond verschillende veiligheidsthema's en milieu je neemt de verantwoordelijkheid op voor de kwaliteit en financiële opvolging van je projecten en rapporteert aan de manager

  • Meetings and Events Consultant (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • .NET Developer (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670838-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor een KMO met meer dan 65 jaar actief in de sector van  kantoormachines en kantoorinrichting, zijn wij op zoek naar een .NET Developer m/v: Voor een project, een bedrijfseigen softwarepakket van kassasystemen, zal jij in staan voor de programmatie volgens vraag van de klant.  Het spreekt voor zich dat je hiervoor een goede kennis hebt van .NET om zelfstandig te programmeren en te ontwikkelen.  

  • Flexi Jobber Horeca (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Trixxo Horeca

    Type: Flexijob

    Wil jij in je extra tijd nog iets bij verdienden in de horeca? In onze sector mag je onbeperkt bijverdienen als flexi-jobber. Zelf je uren bepalen en inplannen wanneer je kunt. Ervaring is niet perse vereist.

Zoek naar antwoorden van Sequeira Pereira Marta in sociale netwerken
Look for responds of Sequeira Pereira Marta in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sequeira Pereira Marta. Laat een reactie achter voor Sequeira Pereira Marta. Sequeira Pereira Marta bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sequeira Pereira Marta. Leave a respond for Sequeira Pereira Marta. Sequeira Pereira Marta on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sequeira Pereira Marta op de google maps. Adres en contacten Sequeira Pereira Marta
Location of Sequeira Pereira Marta on the google maps. Address and contacts of Sequeira Pereira Marta

Andere gerelateerde bedrijven als come Sequeira Pereira Marta Sequeira Pereira Marta: Peeters W | Joly Freddy & Fils | COIFFURE IMAGINA?TIF | INTERVENTION D?POLLUTION | BRUNO GENIN

Other related companies as Sequeira Pereira Marta: Peeters W | Joly Freddy & Fils | COIFFURE IMAGINA?TIF | INTERVENTION D?POLLUTION | BRUNO GENIN

Sequeira Pereira Marta is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sequeira Pereira Marta, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02422180175. Het bedrijf Sequeira Pereira Marta bevindt zich op het adres: Rue de la Terre du Prince 17; 7000; Mons. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 499,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 463,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Sequeira Pereira Marta zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sequeira Pereira Marta is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sequeira Pereira Marta is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sequeira Pereira Marta, openstaande posities, locatie van Sequeira Pereira Marta op de kaart.

Sequeira Pereira Marta is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sequeira Pereira Marta, company assigned to the tax number BE02422180175. The company Sequeira Pereira Marta is located at the address: Rue de la Terre du Prince 17; 7000; Mons. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 499,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 463,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Lawyers. Products created in Sequeira Pereira Marta were not found.
The main activity of Sequeira Pereira Marta is Electric, Gas and Sanitary Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Sequeira Pereira Marta is not available. You also can look at reviews of Sequeira Pereira Marta, open positions, location of Sequeira Pereira Marta on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sequeira Pereira Marta, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sequeira Pereira Marta, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sequeira Pereira Marta, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sequeira Pereira Marta, employees, financial statistics.