ENTREPRISES GENERALES ROOSEN SA

Contactgegevens ENTREPRISES GENERALES ROOSEN SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ENTREPRISES GENERALES ROOSEN SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ENTREPRISES GENERALES ROOSEN SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. De Landen 66 4287 Lincent - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-19-51-99-30 32-19-51-99-30

Fax (fax): 32-19-65-61-64 32-19-65-61-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ENTREPRISES GENERALES ROOSEN SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ENTREPRISES GENERALES ROOSEN SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ENTREPRISES GENERALES ROOSEN SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ENTREPRISES GENERALES ROOSEN SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ENTREPRISES GENERALES ROOSEN SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ENTREPRISES GENERALES ROOSEN SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ENTREPRISES GENERALES ROOSEN SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ENTREPRISES GENERALES ROOSEN SA
Products information ENTREPRISES GENERALES ROOSEN SA

BTW identificatienummer (tax): BE03102783203
Ondernemingsnummer: 8526458740
Hoofdstad (capital): 938,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 403,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in ENTREPRISES GENERALES ROOSEN SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Public works contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ENTREPRISES GENERALES ROOSEN SA
(Get full report from official database of BE for ENTREPRISES GENERALES ROOSEN SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ENTREPRISES GENERALES ROOSEN SA
Addition kinds of activities for ENTREPRISES GENERALES ROOSEN SA

5541. Benzine tankstations | Gasoline service stations
6513. Operators in het appartementencomplex | Apartment building operators
341100. Metalen blikjes | Metal cans
22730202. Deurmatten: papier, gras, riet, kokos, sisal, jute, lompen, enz. | Door mats: paper, grass, reed, coir, sisal, jute, rags, etc.
35850301. Oven, warme lucht: elektrisch | Furnaces, warm air: electric
38429901. Plakband en pleisters, medicijn of niet-medicijn | Adhesive tape and plasters, medicated or non-medicated
50650102. Telegraaf apparatuur | Telegraph equipment
54990205. Water: gedestilleerde minerale of lente | Water: distilled mineral or spring
59450202. Dolls en accessoires | Dolls and accessories
76992503. Herstelling van de automaat | Vending machine repair

Werken bij ENTREPRISES GENERALES ROOSEN SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ENTREPRISES GENERALES ROOSEN SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ENTREPRISES GENERALES ROOSEN SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ENTREPRISES GENERALES ROOSEN SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker klantendienst (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het opstellen van offertes, het vast leggen van afspraken,... Je beantwoordt vragen van de klanten. Je staat in voor algemene administratie. Je staat in voor telefonie (inbound)

  • Medewerker personeelsdienst m/v (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als medewerker op de personeelsdienst zal je ingeschakeld worden voor personeelsadmnistratie en loonverwerking (redelijk manueel). Je zal opleidingen organiseren, deze aanvragen, de facturatie ervan opvolgen en de nodige subsidies aanvragen. Het verwerken van schadegevallen valt ook in uw takenpakket.

  • CHAUFFEUR C dag uren (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in het mixen en verkoop van verf, te Kontich zoeken we een voerder rijbewijs C (m/v) Taken: Je zal instaan voor het laden van je camion en dezelfde dag ook de producten af te leveren bij de klanten. Je werkt in dag uren, je start op om 7u30.

  • Elektricien / hoogtewerker M/V (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een elektricien die bij onze klant te Aalter aan de slag gaat krijgt deze taken toegewezen: Je staat in voor het herstellen en onderhoud van de openbare verlichting langs gewestwegen en autosnelwegen; Je helpt mee bij de montage van nieuwbouw verlichtingsinstallaties; Ook in-dienst-stellen van dynamische verkeersborden behoort tot je takenpakket; Alsook het uitrusten van kruispunten met driekleurige verlichtingssignalisatie; De werken die je uitvoert zijn eveneens voor tunnels vliegvelden bruggen en kunstwerken.

  • Vrijwillige ANIMATOREN regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STERKKAMP

    Type: Studentenjob

    Wat verwachten we van jou? Je geeft volgens een uitgewerkt draaiboek (waarbij eigen inbreng mogelijk is) animatie aan maximum acht deelnemers Je ondersteunt de therapeut tijdens de therapie Je begeleidt je groepje kinderen gedurende een hele week In Antwerpen tijdens herfst-, krokus-, paas-, en zomervakantie. #opvoeder#begeleider#therapeut#psycholoog#leerkracht#animator#psychologie

  • Bijlesgever Spaans (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen en/of taalcursussen voor Spaans aan volwassenen. Je kiest zelf welk niveau, welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Gemotiveerd Horeca-personeel voor verscheidene topevenementen (LEUVEN) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FLYING SERVICE LEUVEN

    Type: Studentenjob

    Als horeca-projectbureau, opgericht in 2004 zijn wij gespecialiseerd in het ondersteunen van grote en kleine evenementen met eigen opgeleid horecapersoneel. Zo zijn wij al 14 jaar actief in de boeiende wereld van events en hospitality, met uiteenlopende opdrachten van sportevenementen (Ronde van Vlaanderen, Memorial van Damme, veldrijden, vip van verschillende 1°klasse voetbalploegen,…), entertainment (sportpaleis, musicals, festivals als tomorrowland- werchter-..., …) als internationale congressen, bedrijfsevenementen en exclusieve private feestjes en dit zowel in de keuken als voor de zaalbediening. Voor de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar gemotiveerde kelners. Je beslist zelf hoeveel je wil werken. Je bepaalt zelf de drukte in je agenda. Wij willen onze brigade van kelners van alle leeftijden graag uitbreiden met nieuwe gemotiveerde krachten.

  • Commercieel adviseur verzekeringen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: VERZEKERINGEN MISSIAEN

    Type: Vaste Job

    - het actief beheer van polisdossiers - Het voeren van verkoopactieve adviesgesprekken - Het proactief uitdiepen van bestaande cliënten van het agentschap - Het detecteren van nieuwe mogelijkheden en het contacteren van prospecten binnen het werkgebied

  • Mechanieker (h/f) (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Vaste Job

    Mechanieker (M/V) (Regio Brakel) Konvert Oudenaarde zoekt een mechanieker voor een groeiende KMO gespecialiseerd in mechanische herstellingen, slijtvaste coatings, laswerken en onderhoud. Vanwege de groei van de organisatie zijn we op korte termijn op zoek naar een mechanieker. Functieomschrijving: • Monteren en demonteren van sassen, sluizen en kleppen • Opschuren en draaien van flenzen, rotors, stators, rollen, astappen, etc. • Controles uitvoeren: visuele controle, maten en toleranties controleren • Meedenken om je werk zo kwalitatief en efficiënt mogelijk te organiseren • Maturiteit en verantwoordelijkheidszin zijn belangrijke pijlers in deze functie • Je zal opgeleid worden en nauw samenwerken met onze ervaren mechaniekers

  • Medewerker verkoop groenten en fruit (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Brasschaat zijn we dringend op zoek naar 2 verkoopsters Verkopen van groenten en fruit Onderhoud winkel Bedienen kassa Mensen onthalen en verder helpen

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Freelance projectverpleegkundige (W) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

Zoek naar antwoorden van ENTREPRISES GENERALES ROOSEN SA in sociale netwerken
Look for responds of ENTREPRISES GENERALES ROOSEN SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ENTREPRISES GENERALES ROOSEN SA. Laat een reactie achter voor ENTREPRISES GENERALES ROOSEN SA. ENTREPRISES GENERALES ROOSEN SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ENTREPRISES GENERALES ROOSEN SA. Leave a respond for ENTREPRISES GENERALES ROOSEN SA. ENTREPRISES GENERALES ROOSEN SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ENTREPRISES GENERALES ROOSEN SA op de google maps. Adres en contacten ENTREPRISES GENERALES ROOSEN SA
Location of ENTREPRISES GENERALES ROOSEN SA on the google maps. Address and contacts of ENTREPRISES GENERALES ROOSEN SA

Andere gerelateerde bedrijven als come ENTREPRISES GENERALES ROOSEN SA ENTREPRISES GENERALES ROOSEN SA: TEDDY'S | COIFFURE MARITA | M猫tre Carr茅 (Le) | Delannoy BVBA | Lete Andre

Other related companies as ENTREPRISES GENERALES ROOSEN SA: TEDDY'S | COIFFURE MARITA | M猫tre Carr茅 (Le) | Delannoy BVBA | Lete Andre

ENTREPRISES GENERALES ROOSEN SA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ENTREPRISES GENERALES ROOSEN SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03102783203. Het bedrijf ENTREPRISES GENERALES ROOSEN SA bevindt zich op het adres: R. De Landen 66 4287 Lincent - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 938,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 403,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Public works contractors. Producten gemaakt in ENTREPRISES GENERALES ROOSEN SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ENTREPRISES GENERALES ROOSEN SA is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ENTREPRISES GENERALES ROOSEN SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ENTREPRISES GENERALES ROOSEN SA, openstaande posities, locatie van ENTREPRISES GENERALES ROOSEN SA op de kaart.

ENTREPRISES GENERALES ROOSEN SA is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is ENTREPRISES GENERALES ROOSEN SA, company assigned to the tax number BE03102783203. The company ENTREPRISES GENERALES ROOSEN SA is located at the address: R. De Landen 66 4287 Lincent - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 938,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 403,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Public works contractors. Products created in ENTREPRISES GENERALES ROOSEN SA were not found.
The main activity of ENTREPRISES GENERALES ROOSEN SA is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ENTREPRISES GENERALES ROOSEN SA is not available. You also can look at reviews of ENTREPRISES GENERALES ROOSEN SA, open positions, location of ENTREPRISES GENERALES ROOSEN SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ENTREPRISES GENERALES ROOSEN SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ENTREPRISES GENERALES ROOSEN SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ENTREPRISES GENERALES ROOSEN SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ENTREPRISES GENERALES ROOSEN SA, employees, financial statistics.