ORDE VAN DE ADVOCATEN

Contactgegevens ORDE VAN DE ADVOCATEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ORDE VAN DE ADVOCATEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ORDE VAN DE ADVOCATEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Britse Lei 55; 2000; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 242 07 77; 03 242 07 70 (+32-03 242 07 77; 03 242 07 70) 03 242 07 77; 03 242 07 70 (+32-03 242 07 77; 03 242 07 70)

Fax (fax): 03 238 29 12; 03 238 24 55 (+32-03 238 29 12; 03 238 24 55) 03 238 29 12; 03 238 24 55 (+32-03 238 29 12; 03 238 24 55)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ORDE VAN DE ADVOCATEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ORDE VAN DE ADVOCATEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ORDE VAN DE ADVOCATEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ORDE VAN DE ADVOCATEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ORDE VAN DE ADVOCATEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ORDE VAN DE ADVOCATEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ORDE VAN DE ADVOCATEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ORDE VAN DE ADVOCATEN
Products information ORDE VAN DE ADVOCATEN

BTW identificatienummer (tax): BE09332855224
Ondernemingsnummer: 3896545410
Hoofdstad (capital): 410,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 850,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in ORDE VAN DE ADVOCATEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ORDE VAN DE ADVOCATEN
(Get full report from official database of BE for ORDE VAN DE ADVOCATEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ORDE VAN DE ADVOCATEN
Addition kinds of activities for ORDE VAN DE ADVOCATEN

514700. Vlees en vleesproducten | Meats and meat products
721600. Droogreinigingsinstallaties, behalve tapijten | Drycleaning plants, except rugs
20410102. Cakemeel | Cake flour
24310100. Deuren en deurdelen en afwerking, hout | Doors and door parts and trim, wood
25310101. Blackboards, hout | Blackboards, wood
33569901. Batterij metaal | Battery metal
50219901. Boekenkasten | Bookcases
79990702. Schiettent | Shooting gallery

Werken bij ORDE VAN DE ADVOCATEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ORDE VAN DE ADVOCATEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ORDE VAN DE ADVOCATEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ORDE VAN DE ADVOCATEN. Looking for open vacancies in other companies

  • PROJECT MANAGER WAREHOUSING (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    De bestaande magazijnprocessen analyseren en evalueren Nieuwe procedures opstellen met aandacht voor kwaliteit, veiligheid en efficiëntie De lay-out van het magazijn evalueren om de nauwkeurigheid, snelheid en efficiëntie te vergroten De verdeling en het bereik van de magazijnactiviteiten en -taken evalueren Coachen en trainen van een team van orderverzamelaars   Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Sint-Niklaas ben ik op zoek naar een tijdelijke project manager om het warehouse te optimaliseren. Deze opdracht zal minstens 6 maand tot 1 jaar duren.  

  • Chauffeur CE Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dagelijks lever je en haal je machines op bij klanten met een dieplader. Bij het leveren geef je een correcte en bondige uitleg over de werking en veilig gebruik van het toestel.

  • Instrumentist (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een ziekenhuis te Gent zijn wij opzoek naar een Instrumentist(e)  : Taken: Instrumenteren bij een operatie Lange uren zijn geen probleem

  • BANDENKRAANMACHINIST - OPIE VAST (DEUX-ACREN)

    Regio: DEUX-ACREN

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voert allerhande kraanwerk uit binnen de grond- en afbraakwerken. Je werkt hiervoor met een bandenkraan (16 à 24 ton). Je vertrekt 'smorgens rechtstreeks van bij jouw thuis naar de werf.

  • Rolbrugbedienaar (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor een vlot transport van de elementen van en naar de laadplaats door middel van de rolbrug. Deze taak combineer je met het takenpakket van kwaliteitscontroleur van de afgewerkte betonnen balken. Hierbij kijk je nauwkeurig de afwerking ervan na en werk je bij waar nodig.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS SINT- DENIJS -WESTREM (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint-Denijs-Westrem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Jobstudent op zaterdag (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Studentenjob

    Niets leuker dan in het weekend opstaan met de geur van verse boterkoeken of wat dacht je van de geur van: eclairs, zwaantjes, merveilleux, sponscake met aardbei,...? Wij zijn op zoek naar zoetebekken om onze luxe-taartjes te helpen versieren en inpakken.

  • Jobstudent(e) kelner te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor residentie Ten Eeckhoute op zoek naar een enthousiaste jobstudent kelner die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je houdt de cafetaria open en bedient de klanten. Je ruimt de tafels af en reinigt de cafetaria. Je bereidt alles voor, je doet de afwas.

  • Student bakkerij Gentbrugge (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij, regio Gentbrugge, zoeken wij een enthousiaste student(e)/ weekendwerker die op zoek is naar een leuke bijverdienste. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je zal in het weekend worden ingeschakeld en eventueel op weekdagen ook indien je beschikbaar bent.  Er is ook kans op een langere tewerkstelling tijdens schoolvakanties. Bij voorkeur kan je in het weekend afwisselen tussen werken op zaterdag en werken op zondag. 

  • JUNIOR AANKOPER - VAST CONTRACT (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Als JUNIOR AANKOPER kom je terecht in het commerciële aankoopteam met als doel om na een interne opleidingsperiode door te groeien naar een volwaardige aankoopfunctie. Hierbij zal je dan verantwoordelijk worden voor: Het leggen van commerciële contacten in binnen- en buitenland, hierbij zal je ondersteuning krijgen van de back office medewerkers; Je doet prospecties en leert je markt perfect kennen om zo mogelijke grondstoffen te lokaliseren; Je verzamelt de meest actuele informatie, stelt offertes en contracten op en volgt deze nauw op; Hiernaast ben je verantwoordelijk voor de interne communicatie,  het opvolgen en afwikkelen van claims; Je leert het hele bedrijf en alle afdelingen goed kennen om het productieproces beter te begrijpen en zo dus ook je markt; Je rapporteert in deze functie aan de aankoopdirecteur. Trefwoorden: junior , aankoper , aankoopfunctie , aankoop , vast contract , vaste job , commercieel , commerciëel , commerciële , commerciele , productie  , productieomgeving , metaal , chemie , prospectie , prospecties , prospecteren , sales , buyer , aankoopassistent , Kempen , Beerse , ... Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.selecthr.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio    Voor onze klant, een internationaal productiebedrijf te Beerse, actief in het recycleren en het raffineren van non-ferrometalen kijken we uit naar een gedreven, taalvaardige JUNIOR AANKOPER.   Heb jij een relevant bachelordiploma? Ben jij commerciëel ingesteld? Heb jij kennis van meerdere talen? Werk je graag met cijfers? Ben je bereid om regelmatig verplaatsingen te doen naar het buitenland? Solliciteer dan nu via de link of neem contact op met [email protected] // 014 40 50 00.

  • Ontwerper - mechanische en hydraulische installaties (MOUSCRON)

    Regio: MOUSCRON

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Ter uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker die technisch geschoold is met interesse of ervaring in mechanische & hydraulische installaties. Taken: Opmeten op werf Ontwerp en hydraulische berekening van de installatie Opmaak van AS BUILT dossier Overdracht en communicatie met projectopvolgers

  • Junior Teamleader met ambitie (productie Wilrijk) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: COCA-COLA ENTERPRISES BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Hey, net afgestudeerde Master. Is mensen coachen jou op het lijf geschreven en spreekt het werken in een performante productieomgeving jou aan? Ben je ambitieus en zie je een carrière bij Coca-Cola European Partners wel zitten? Dan is de functie van Teamleader echt iets voor jou. We zoeken iemand die in zijn toekomst wil investeren en net dat tikkeltje verder denkt. De site in Wilrijk heeft zeer veel know-how, biedt je een opleidingstraject op maat en geeft je de kans om een breed scala aan projecten uit te werken. Taken: Projecten uitwerken rond het verbeteren van zowel technische, sociale als economische aspecten. Verantwoordelijkheid voor de prestaties van de ploeg, inclusief productie en technische dienst, schoonmaak, onderhoud en opstart- en afsluitactiviteiten Coachen en ontwikkelen van een team van een 15-tal operatoren Instaan voor de naleving van het budget Preventieve & correctieve actieplannen voor continue verbetering ontwikkelen Incidentbeheer en het beheer van veiligheids- en gezondheidsrisico’s Arbeidsplanning opstellen en ervoor zorgen dat er op korte termijn kan ingespeeld worden op de schommelingen in de vraag Een topteam rond je opbouwen van gedreven, bekwame mensen Zelf een grote dosis energie toevoegen om elke dag uitmuntende resultaten te halen en kwaliteit te leveren Trefwoorden: team leader, teamleader, meestergast, productieleider, verantwoordelijke, leidinggevende, people manager, lijnverantwoordelijke, productie, production, supply chain, project, projectleider, young potential, high potential

Zoek naar antwoorden van ORDE VAN DE ADVOCATEN in sociale netwerken
Look for responds of ORDE VAN DE ADVOCATEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ORDE VAN DE ADVOCATEN. Laat een reactie achter voor ORDE VAN DE ADVOCATEN. ORDE VAN DE ADVOCATEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ORDE VAN DE ADVOCATEN. Leave a respond for ORDE VAN DE ADVOCATEN. ORDE VAN DE ADVOCATEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ORDE VAN DE ADVOCATEN op de google maps. Adres en contacten ORDE VAN DE ADVOCATEN
Location of ORDE VAN DE ADVOCATEN on the google maps. Address and contacts of ORDE VAN DE ADVOCATEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ORDE VAN DE ADVOCATEN ORDE VAN DE ADVOCATEN: LAMBRECHT A | PETIT ZOO (LE) | J.E.V. SCREEN | CHARLES LEBON | Ernst

Other related companies as ORDE VAN DE ADVOCATEN: LAMBRECHT A | PETIT ZOO (LE) | J.E.V. SCREEN | CHARLES LEBON | Ernst

ORDE VAN DE ADVOCATEN is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ORDE VAN DE ADVOCATEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09332855224. Het bedrijf ORDE VAN DE ADVOCATEN bevindt zich op het adres: Britse Lei 55; 2000; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 410,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 850,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in ORDE VAN DE ADVOCATEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ORDE VAN DE ADVOCATEN is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ORDE VAN DE ADVOCATEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ORDE VAN DE ADVOCATEN, openstaande posities, locatie van ORDE VAN DE ADVOCATEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ORDE VAN DE ADVOCATEN is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is ORDE VAN DE ADVOCATEN, company assigned to the tax number BE09332855224. The company ORDE VAN DE ADVOCATEN is located at the address: Britse Lei 55; 2000; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 410,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 850,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Lawyers. Products created in ORDE VAN DE ADVOCATEN were not found.
The main activity of ORDE VAN DE ADVOCATEN is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ORDE VAN DE ADVOCATEN is not available. You also can look at reviews of ORDE VAN DE ADVOCATEN, open positions, location of ORDE VAN DE ADVOCATEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ORDE VAN DE ADVOCATEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ORDE VAN DE ADVOCATEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ORDE VAN DE ADVOCATEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ORDE VAN DE ADVOCATEN, employees, financial statistics.