Op 't Roodt Carine

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • Op 't Roodt Carine
Private companiesTextile Mill Products • Op 't Roodt Carine

Contactgegevens Op 't Roodt Carine: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Op 't Roodt Carine: address, phone, fax, email, website, opening hours

Op 't Roodt Carine

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bree?rsteenweg 344-1; 3640; Kinrooi, België

Telefoon (phone): 089 70 18 68 (+32-089 70 18 68) 089 70 18 68 (+32-089 70 18 68)

Fax (fax): 089 84 38 54 (+32-089 84 38 54) 089 84 38 54 (+32-089 84 38 54)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Op 't Roodt Carine: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Op 't Roodt Carine"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Op 't Roodt Carine"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Op 't Roodt Carine, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Op 't Roodt Carine. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Op 't Roodt Carine, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Op 't Roodt Carine. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Op 't Roodt Carine
Products information Op 't Roodt Carine

BTW identificatienummer (tax): BE08667633056
Ondernemingsnummer: 2943481445
Hoofdstad (capital): 515,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 582,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Op 't Roodt Carine zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Op 't Roodt Carine
(Get full report from official database of BE for Op 't Roodt Carine)

Aanvulling soorten activiteiten voor Op 't Roodt Carine
Addition kinds of activities for Op 't Roodt Carine

3085. Kunststof flessen | Plastics bottles
20799908. Salade-oliën, behalve maïs: groente geraffineerd | Salad oils, except corn: vegetable refined
24210106. Silo voorraad, hout: gezaagd | Silo stock, wood: sawed
34830104. Fin gemeenschappen: mortel, bom, torpedo, enz. | Fin assemblies: mortar, bomb, torpedo, etc.
36799911. Sokken, elektronische buis | Sockets, electronic tube
73710000. Aangepaste computerprogrammeringsdiensten | Custom computer programming services

Werken bij Op 't Roodt Carine: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Op 't Roodt Carine: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Op 't Roodt Carine. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Op 't Roodt Carine. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Hasselt zoekt Trixxo een gemotiveerde elektricien. Het gaat om een tijdelijke opdracht van 2 maanden. Je hebt een opleiding elektriciteit succesvol afgerond en bent in het bezit van een VCA-attest. Je zal instaan voor het trekken van kabels, het plaatsen van elektriciteitskasten, verlichting plaatsen en dergelijke meer. Herken jij jezelf in dit profiel? Stel je dan zeker kandidaat!

  • Afweger van grondstoffen Estée Lauder Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als afweger voer je het voorbereidende werk uit van een compounder. Op basis van een productieorder pick je de nodige grondstoffen die hiervoor nodig zijn. Je zal de bevraagde hoeveelheid grondstof zeer nauwkeurig afwegen in een afgesloten ruimte, mobiele weegschaal, chemiekluis of shippingruimte. Wanneer je de weging met het ene product hebt uitgevoerd, reinig en ontsmet je al het hulpmateriaal. Als je product is afgewogen zal je dit samen met je volledig afgewerkt productieorder op locatie zetten. Je maakt daarvoor gebruik van een transpallet & scanner.

  • Metser (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Renovatie-en restauratiemetselwerker - Regio Oosterzele Je bent als metser tewerkgesteld binnen de afdeling restauratie, renovatie en speciale technieken je bent verantwoordelijk voor het opmetsen van massieve muren, herstel / ( in)metsen van plaatselijke stenen in bestaande muren en (in)metsen van natuursteenelementen. werven : renovatieprojecten.

  • Huishoudhulp REGIO WOLVERTEM (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

  • Jobstudent elke vrijdag van 16.00u tot 24.00u - Olen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een jobstudent op lange termijn die in Olen elke vrijdag kan werken van 16.00u tot 24.00u. Dit is voornamelijk voor het laden en het lossen van vrachtwagens.

  • Jobstudenten tuincentrum (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Rijkevorsel zijn we op zoek naar jobstudenten die in het weekend willen werken gedurende het volledige jaar. Je staat in voor de verkoop van tuinmeubelen/barbeque's/tuinhout/potterie/vijverartikelen en de kassa. Je zal de winkel mee op orde houden, helpen aan de kassa, klanten verder helpen, ... Je hebt interesse in tuinartikelen en je spreekt vloeiend Nederlands. Je hebt een enthousiaste persoonlijkheid Ben jij de student die wij zoeken? Solliciteer dan online of bel ons op 03/322.32.60

  • Intern Accountmanager Bouw (Export) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Vaste Job

    Zeer gevarieerde Interne Verkoopsfunctie in de bouwsector. Bedrijfsomschrijving Multinational in de bouwsector. Omschrijving Eerstelijn contactpersoon voor je toegewezen klanten. Prijsonderhandelingen voeren in samenwerking met de medewerkers op de buitendienst. Beantwoorden van inkomende vragen en samen zoeken naar een oplossing. Problem Solving.

  • Assistant Warehouse Supervisor (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Als assistent warehouse supervisor ben je samen met de warehouse supervisor verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie en planning van het magazijn. · Je coördineert de dagelijkse werkzaamheden/magazijnoperaties: ontvangst chauffeurs en toewijzing kaai (in samenwerking met de ploegchefs), communicatie tussen transportafdeling en commerciële binnendienst, voorbereiding laadplanning · Je staat in voor het inplannen van personeel en middelen en zorgt er mee voor dat de doelstellingen voor het team behaald worden · Je signaleert knelpunten in werkprocessen en doet voorstellen voor efficiëntere werkwijzen en methoden · De administratieve opvolging van een toekomstig ‘slot booking systeem’ zal ook tot jouw verantwoordelijkheden behoren · Tenslotte zal je ook het voorraadbeheer van de consumables voor jouw rekening nemen samen met een aantal administratieve taken (CMR, klassement) Je rapporteert aan de warehouse supervisor en hebt dagelijks verschillende interne contacten (commerciële binnendienst, transportafdeling…. ) en externe contacten (transporteurs).

  • Commercieel administratief bediende (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: Dyco nv

    Type: Vaste Job

    Onthaal van klanten & leveranciers aan de telefoon en in de showroom Orders opnemen, naar leveranciers doorgeven & klasseren Problemen bij leveringen oplossen Binnenkomende collectiestukken controleren Retours van goederen organiseren en controleren. Mailings organiseren en verzenden en dagelijks briefwisseling posten Klanten bellen die te laat betalen.

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • VERTEGENWOORDIGER meubelhandel/decoratie OP ZELFSTANDIGE BASIS - NIET IN LOONDIENST- hoge commissie (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bent u reeds actief in de meubelbbranche - decoratiebranche ?? Wij zijn een groothandel/fabrieksagent van geschenkartikelen en gebruiksartikelen alsook verschillende decoratieve elementen voor binnen en buiten. Wij kijken momenteel uit naar een accountmanager op zelfstandige basis voor België voor het bezoeken van deze doelgroep en aanverwanten om onze collecties te verkopen. U DIENT DUS IN HET BEZIT TE ZIJN VAN EEN BTW NUMMER. Wij verdelen verschillende exclusieve gamma s en zijn op zoek naar personen die dit al dan niet als hoofd- of bijartikelen willen presenteren aan de vakhandel.

  • Wervingsreserve leerkracht JAVA (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: GO! Onderwijs

    Type: Werfreserve

    Voor ons opleidingscentrum in Lommel op campus Mercurius zoeken we geïnteresseerde en gemotiveerde leerkrachten Java. Dit is een erg specifieke module binnen ons opleidingsaanbod die niet erg frequent wordt ingericht. Om ervoor te zorgen dat de cursus kan starten zodra zich voldoende cursisten hebben aangemeld, wordt een wervingsreserve aangelegd.

Zoek naar antwoorden van Op 't Roodt Carine in sociale netwerken
Look for responds of Op 't Roodt Carine in social networks

Lees alle opmerkingen voor Op 't Roodt Carine. Laat een reactie achter voor Op 't Roodt Carine. Op 't Roodt Carine bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Op 't Roodt Carine. Leave a respond for Op 't Roodt Carine. Op 't Roodt Carine on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Op 't Roodt Carine op de google maps. Adres en contacten Op 't Roodt Carine
Location of Op 't Roodt Carine on the google maps. Address and contacts of Op 't Roodt Carine

Andere gerelateerde bedrijven als come Op 't Roodt Carine Op 't Roodt Carine: I.V.O.S.E.M.C.A. VZW | I.D.M. | CAR DISCOUNT | Goosse Confection | LECLERCQ

Other related companies as Op 't Roodt Carine: I.V.O.S.E.M.C.A. VZW | I.D.M. | CAR DISCOUNT | Goosse Confection | LECLERCQ

Op 't Roodt Carine is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Op 't Roodt Carine, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08667633056. Het bedrijf Op 't Roodt Carine bevindt zich op het adres: Bree?rsteenweg 344-1; 3640; Kinrooi. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 515,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 582,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Op 't Roodt Carine zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Op 't Roodt Carine is Textielmolenproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Op 't Roodt Carine is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Op 't Roodt Carine, openstaande posities, locatie van Op 't Roodt Carine op de kaart.

Op 't Roodt Carine is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Op 't Roodt Carine, company assigned to the tax number BE08667633056. The company Op 't Roodt Carine is located at the address: Bree?rsteenweg 344-1; 3640; Kinrooi. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 515,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 582,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Lawyers. Products created in Op 't Roodt Carine were not found.
The main activity of Op 't Roodt Carine is Textile Mill Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Op 't Roodt Carine is not available. You also can look at reviews of Op 't Roodt Carine, open positions, location of Op 't Roodt Carine on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Op 't Roodt Carine, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Op 't Roodt Carine, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Op 't Roodt Carine, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Op 't Roodt Carine, employees, financial statistics.