Neyens Pierre

Contactgegevens Neyens Pierre: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Neyens Pierre: address, phone, fax, email, website, opening hours

Neyens Pierre

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Diekirch 140; 6700; Arlon, België

Telefoon (phone): 063 22 26 98 (+32-063 22 26 98) 063 22 26 98 (+32-063 22 26 98)

Fax (fax): 063 21 75 63 (+32-063 21 75 63) 063 21 75 63 (+32-063 21 75 63)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Neyens Pierre: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Neyens Pierre"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Neyens Pierre"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Neyens Pierre, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Neyens Pierre. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Neyens Pierre, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Neyens Pierre. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Neyens Pierre
Products information Neyens Pierre

BTW identificatienummer (tax): BE01171386718
Ondernemingsnummer: 8642913818
Hoofdstad (capital): 406,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 635,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Neyens Pierre zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Neyens Pierre
(Get full report from official database of BE for Neyens Pierre)

Aanvulling soorten activiteiten voor Neyens Pierre
Addition kinds of activities for Neyens Pierre

162901. Dammen, waterwegen, dokken en andere mariene constructies | Dams, waterways, docks, and other marine construction
344201. Venster- en deurkaders | Window and door frames
27710000. Wenskaarten | Greeting cards
28690315. Stearzuurzouten | Stearic acid salts
30890322. Ramen, kunststoffen | Windows, plastics
32310501. Medisch en laboratoriumglaswerk: gemaakt van aangekochte glas | Medical and laboratory glassware: made from purchased glass
32810203. Lampbasis, onyx | Lamp bases, onyx
39310507. Heads, drum | Heads, drum
73360000. Commerciële kunst en grafisch ontwerp | Commercial art and graphic design

Werken bij Neyens Pierre: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Neyens Pierre: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Neyens Pierre. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Neyens Pierre. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier | Farmaceutisch bedrijf | Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het magazijn van een farmaceutisch bedrijf in Bornem zoeken wij magazijniers. Je takenpakket zal vooral bestaan uit: het orderpicken van lenzen uitsorteren van de goederen goederen klaarzetten voor verzending

  • Installateur Branddetectie (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Dilsen - Stokkem zijn we op zoek naar een installateur Je takenpakket bestaat uit: - Kabelwerkzaamheden, zoals het leggen en verleggen van kabels - Mechanische werkzaamheden, zoals het plaatsen van kabelbanen, kabelgoten en buizen - Elektro-werkzaamheden, zoals het aansluiten van elektromotoren, motorisch en pneumatisch aangedreven kleppen, stroomverdeelkasten en panelen, het onderhoud van elektrische installaties, testen en in bedrijf stellen. - Op verplaatsing werken

  • Administratief bediende dossierverwerking (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zoek je een toffe job, waar je jouw administratieve skills kan gebruiken en versterken? Solliciteer dan snel hier! Onze klant te Brugge zoekt dringend een bediende dossieradministratie voor een tijdelijke opdracht tot 31 december 2018. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Je biedt administratieve ondersteuning aan de dienst Studies - Je voegt overzichtsplannen toe voor het uittekenen door de Teamleider Ontwerp Netten - Je staat in voor alle administratieve formaliteiten bij de aanvraag van en na het bekomen van vergunningen en actualiseert nadien de statussen in Wevab - Je start het veiligheidsdossier op; het aanvragen van plannen van interne en externe leidingen - Je zorgt voor de input van allerhande administratieve gegevens (tijdslast, …) in SAP - Je verzorgt alle administratie rond meldingen naar de verschillende instanties - Je verzamelt en controleert terugkomende dossiers en sluit deze technisch af ...

  • Monteur regio Limburg (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Monteur regio Limburg draag je mede zorg om onze machines in de regio in een optimale technische en optische staat te houden voor onze klanten. Je wordt breed ingezet voor monteurswerkzaamheden aan al onze verhuurartikelen. Je gaat met depots samenwerken om de verhuurvloot in een optimale conditie te houden tevens behoren storingen op verplaatsing bij de klant tot je werkzaamheden. Om deze taken goed uit te kunnen voeren krijg je de beschikking over een goed uitgeruste servicewagen een Ipad en een telefoon.

  • KOELTECHNIEKER (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een opleiding koeltechniek genoten Europese erkenning/certificaat is een pluspunt Je bent op zoek naar een zeer afwisselende job Je kan koelinstallaties installeren en herstellen Je bent bereid productscholing te volgen Kan je nauwkeurig werken

  • Poetshulp Balegem 38u (BALEGEM)

    Regio: BALEGEM

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Balegem (waaronder 1 gezin meerdere uren per week!) zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf of je voltijds of deeltijds wil werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Gemotiveerde thuishelper via dienstencheques (Kasterlee) (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS KASTERLEE

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. U woont in de regio Kasterlee ? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken. Ook kandidaten uit de randgemeenten zijn welkom als ze niet opkijken tegen de verplaatsing. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • HUISHOUDHULP BISSEGEM (M/V) deeltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Restaurantmedewerker STUDENT (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: QUICK OOSTAKKER

    Type: Studentenjob

    Als medewerker (kassa/keuken) ben je verantwoordelijk voor het aangename onthaal en de smakelijke ervaring van ons gamma Burgers.

  • Marketing Assistant - Student job (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Cross International

    Type: Studentenjob

    Ben je gepassioneerd door Marketing en ben je twee halve dagen per week beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wil je graag jouw kennis van Marketing omzetten in de praktijk en heb je zin om mee te bouwen aan onze marketing- en communicatiestrategie? Jouw takenpakket: Je staat in voor het operationeel uitvoeren van de contentplanning en voorziet de nodige content hiervoor. Je maakt social media posts aan en plaatst deze op het juiste kanaal Je ondersteunt ons in het zoeken zoeken naar artikels, maken van foto's, videos, etc. Je adviseert ons over mogelijke content en houdt ons op de hoogte van de nieuwste trends. Je staat in voor de redactie van onze interne en externe nieuwsbrief.

  • Freelanc Vertegenwoordiger Zonnepanelen (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: WSA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een gerenomeerde firma in de sector zijn wij op zoek naar freelance vertegenwoordigers. Afspraken worden voor u ingepland, mooie verloning per verkocht project. Meer info? [email protected]

  • E-commerce I Flexi (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Flexijob

    The Lab heeft met zijn geeky webshop de handen vol om de collectie voortdurend up to date te houden. Breng jij als marketeer het product aan de man? Als E-commerce medewerker haal je voldoening uit een vlekkeloze aankoop van bestelling tot levering. Ben jij in staat om met jouw enthousiasme de werkdruk van jouw collega’s te verlichten? Werk je het liefst achter de schermen en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en is orde en structuur een absolute must? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou! TAKEN Verzameling en verwerking van de productinformatie voor de e-shop Verzameling van het beeldmateriaal om de producten aantrekkelijk te presenteren Continue kwaliteitscontrole Je houdt de doelgroep steeds in het achterhoofd Je bent sterk op de hoogte van SEO en weet hoe je het moet toepassen Je houdt steeds de huis- en schrijfstijl voor ogen Je kan nieuwe producten foutloos opladen en bewerken Je houdt controle op de stockbeheersing Je gaat actief op zoek naar ideeën en verbeteringen voor de webshop Je kan meehelpen op beurzen indien nodig Je helpt bij de verwerking van orders en het verzenden ervan

Zoek naar antwoorden van Neyens Pierre in sociale netwerken
Look for responds of Neyens Pierre in social networks

Lees alle opmerkingen voor Neyens Pierre. Laat een reactie achter voor Neyens Pierre. Neyens Pierre bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Neyens Pierre. Leave a respond for Neyens Pierre. Neyens Pierre on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Neyens Pierre op de google maps. Adres en contacten Neyens Pierre
Location of Neyens Pierre on the google maps. Address and contacts of Neyens Pierre

Andere gerelateerde bedrijven als come Neyens Pierre Neyens Pierre: P. DENS EN CO | THE LOOK | GALERIE 3 KONINGEN | IRKA SECURITY | WILFRIED ROBBELEIN

Other related companies as Neyens Pierre: P. DENS EN CO | THE LOOK | GALERIE 3 KONINGEN | IRKA SECURITY | WILFRIED ROBBELEIN

Neyens Pierre is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Neyens Pierre, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01171386718. Het bedrijf Neyens Pierre bevindt zich op het adres: Rue de Diekirch 140; 6700; Arlon. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 406,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 635,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Neyens Pierre zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Neyens Pierre is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Neyens Pierre is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Neyens Pierre, openstaande posities, locatie van Neyens Pierre op de kaart.

Neyens Pierre is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Neyens Pierre, company assigned to the tax number BE01171386718. The company Neyens Pierre is located at the address: Rue de Diekirch 140; 6700; Arlon. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 406,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 635,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Lawyers. Products created in Neyens Pierre were not found.
The main activity of Neyens Pierre is Amusement and Recreation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Neyens Pierre is not available. You also can look at reviews of Neyens Pierre, open positions, location of Neyens Pierre on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Neyens Pierre, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Neyens Pierre, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Neyens Pierre, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Neyens Pierre, employees, financial statistics.