Leroux Emmanuel

Contactgegevens Leroux Emmanuel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Leroux Emmanuel: address, phone, fax, email, website, opening hours

Leroux Emmanuel

Regio (region): N\A, België

Adres (address): President Kennedypark 8B; 8500; Kortrijk, België

Telefoon (phone): 056 59 45 50 (+32-056 59 45 50) 056 59 45 50 (+32-056 59 45 50)

Fax (fax): 056 59 45 51 (+32-056 59 45 51) 056 59 45 51 (+32-056 59 45 51)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Leroux Emmanuel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Leroux Emmanuel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Leroux Emmanuel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Leroux Emmanuel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Leroux Emmanuel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Leroux Emmanuel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Leroux Emmanuel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Leroux Emmanuel
Products information Leroux Emmanuel

BTW identificatienummer (tax): BE06003173828
Ondernemingsnummer: 8965911865
Hoofdstad (capital): 630,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 386,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Leroux Emmanuel zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Leroux Emmanuel
(Get full report from official database of BE for Leroux Emmanuel)

Aanvulling soorten activiteiten voor Leroux Emmanuel
Addition kinds of activities for Leroux Emmanuel

245200. Geprefabriceerde houten gebouwen | Prefabricated wood buildings
25149904. Huishoudelijke meubels: gestoffeerd op metalen kaders | Household furniture: upholstered on metal frames
30890609. Spuitgieten van kunststoffen | Injection molding of plastics
34930100. Warm gevormde veren | Hot formed springs
59320201. Kunstvoorwerpen, antiek | Art objects, antique
76290100. Elektrische reparatie van persoonlijke apparaten | Electrical personal use appliance repair
79990403. Zwembad | Pool parlor

Werken bij Leroux Emmanuel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Leroux Emmanuel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Leroux Emmanuel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Leroux Emmanuel. Looking for open vacancies in other companies

  • Sanitair Installateur (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio van Roeselare zijn we dringend op zoek naar een Sanitair Installateur. Je plaatst sanitaire installaties en verwarming in nieuwbouwwoningen, scholen, ziekenhuizen en kleinere appartementsgebouwen (maximum 10 appartementen per gebouw).

  • Monteerder regio Aalst tijdelijk - dagwerk (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Aalst gaan wij op zoek naar een Monteerder (m/v) in dagwerk. Dit is een tijdelijke opdracht tot en met eind december 2018. Een greep uit je takenpakket: Je werkt zelfstandig en in teamverband op een werkpost waar een aantal opeenvolgende fijne montagehandelingen moeten gebeuren Je ontvangt het materiaal dat door de magazijniers wordt gebracht. Je interpreteert en controleert de materiaallijst, schikt het materiaal en beheert persoonlijk de magazijnbonnen voor uitneming, teruggave of schrapping van materiaal Je staat in voor de uitvoering van de montage van toestellen en assemblages in overeenstemming met de normen van de kwaliteitscontrole en volgens het werkplan beschreven in het routingboek - Je voert het werkorder zelfstandig uit en rapporteert moeilijkheden, fouten of onduidelijkheden aan de Productie-manager Je zorgt voor het inpakken van de gemonteerde toestellen/assemblages

  • Junior ICT helpdeskmedewerker (BEIGEM)

    Regio: BEIGEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kennis en/of passie van IT? Dan ben jij de kandidaat dat we zoeken voor de functie helpdeskmedewerker in Brussel. Voor een ICT dienstverlener, zijn we op zoek naar een Helpdeskmedewerker front office voor één van hun klanten te Brussel. Als helpdeskmedewerker sta je in voor de eerste lijn en het oplossen van technische problemen met betrekking tot: - Netwerk - Laptops, printers, scanners, ... - Telefonie - Applicaties - Server Het schrikt je niet af om ondersteuning te bieden via telefoon, chat, email, en andere kanalen zoals vereist. Je wordt mee ingezet op de 24/7 stand-by service. Dit gebeurt via een wisselsysteem met de collega's.

  • Tekenaar (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Kapellen zijn wij op zoek naar een tuinarchitect Functieomschrijving: U maakt plannen en ontwerpen op van tuinen. Tevens bent u actief met calculatie en het opmaken van offerten. Hiervoor hebt u dagelijks contact met leveranciers voor onderhandelingen op gebied van planten, tuinverlichting, draadafsluiting,... Ook onderhoud u contact met de landmeter voor het opmeten van de tuinen Bij onduidelijkheden hebt u ook telefonisch contact met de klant

  • Schoonmaak / afwas 12 uren per week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een restaurant te Ieper zijn wij op zoek naar een parttime medewerker voor 12 uren per week. Je zal instaan voor schoonmaak restaurant en afwas.

  • Chauffeur CE - rolcontainers - regio Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Schoten, zoeken we chauffeurs CE afzetcontainers. Dit zowel bij particulieren als bij KMO's. Je transporteert containers van en naar de klant en voorziet ze van een afdekzeil en de nodige veiligheidslichten. Als chauffeur sta je in voor het direct contact met de klant. Je bent niet alleen de stem maar ook het gezicht van het bedrijf. Je helpt de klant volgens het klant is koning principe en handelt eventuele conflicten tactvol af. Je staat in kort contact met de planning en geeft feedback daar waar nodig. Je draagt bij aan een positieve werkomgeving. Je start om 6u 's morgens en je werkt je route af. ( max. 12 u) Je staat mee in voor het kleine onderhoud van je vrachtwagen ( bv oliepijl vervangen)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Boorsem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOORSEM)

    Regio: BOORSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studentenjob herfstvakantie (m/v) te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HUNKEMOLLER

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • JOBSTUDENTEN ZORG-en VERPLEEGKUNDE (WENDUINE)

    Regio: WENDUINE

    Bedrijf: Anima Cura VZW/Zeecentrum Duneroze

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken jobstudenten zorgkunde of verpleegkunde voor de weekends en verlofperiodes (Kerstvakantie, lesvrije week 2019, weekends 2019, Paasvakantie 2019) Studenten in opleiding zorgkundige/verpleegkundige zijn van harte welkom! Jij wil bijverdienen, wij willen je ervaring bijbrengen: win-win ! frequentie van werken en job time kunnen in gezamelijk overleg bepaald worden.

  • IT Service Desk Engineer (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt onze +/- 1100 users met al hun vragen/issues over onze hardware en software in onze winkels, distributiecentra en op hoofdkantoor. Hiervoor werk je met een ticketsysteem gebaseerd op ServiceNow. Je communiceert jouw oplossingen op een correcte manier naar de eindgebruiker. Je (her)installeert hardware en dit voor een brede waaier aan apparaten, zoals desktops, laptops, smartphones, printers, pick by voice toestellen, pda’s,.. Je bemant in een beurtrol onze hotline, waar je binnenkomende calls beantwoordt en alle nieuwe tickets dispatcht. Je deelt je kennis met je collega’s door bestaande documtentatie te updaten of door nieuwe knowledgeartikels aan te maken.

  • Medewerker commerciële binnendienst regio Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een stabiele onderneming met een familiaal karakter regio Merchtem zijn wij op zoek naar een medewerker voor de commerciële binnendienst. Je zal er als binnendienstmedewerker instaan voor: bestellingen opnemen en ingeven in het systeem prijsafspraken en betalingscondities onderhouden ondersteuning van de sales manager opmaken van creditnota's en voorbereiding van de facturatie klanten te woord staan via mail of telefoon Je zal terechtkomen in een team van 3 personen waarbij je ook al back-up zal functioneren van elkaar. Heb jij reeds ervaring in een customer service of binnendienst en ben je daarnaast vlot tweetalig (NL/FR)? Stuur dan jouw CV naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Homeopaat/Homeopate (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ViZiT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt op zelfstandige basis in de groepspraktijk, waar je deel uitmaakt van ons paramedisch team. Je staat in voor het bieden van homeopathische/medische behandelingen. Je verzorgt de administratie van je eigen patiënten. Er is reeds een bestaand patiëntenbestand, maar er is ruimte om zelf nieuwe patiënten aan te brengen.

Zoek naar antwoorden van Leroux Emmanuel in sociale netwerken
Look for responds of Leroux Emmanuel in social networks

Lees alle opmerkingen voor Leroux Emmanuel. Laat een reactie achter voor Leroux Emmanuel. Leroux Emmanuel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Leroux Emmanuel. Leave a respond for Leroux Emmanuel. Leroux Emmanuel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Leroux Emmanuel op de google maps. Adres en contacten Leroux Emmanuel
Location of Leroux Emmanuel on the google maps. Address and contacts of Leroux Emmanuel

Andere gerelateerde bedrijven als come Leroux Emmanuel Leroux Emmanuel: DUMONT-GUIOT | Metro BVBA | A J D | MANEGE WITTENBERG-VANDEN BULCKE | Pauwels International

Other related companies as Leroux Emmanuel: DUMONT-GUIOT | Metro BVBA | A J D | MANEGE WITTENBERG-VANDEN BULCKE | Pauwels International

Leroux Emmanuel is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Leroux Emmanuel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06003173828. Het bedrijf Leroux Emmanuel bevindt zich op het adres: President Kennedypark 8B; 8500; Kortrijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 630,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 386,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Leroux Emmanuel zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Leroux Emmanuel is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Leroux Emmanuel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Leroux Emmanuel, openstaande posities, locatie van Leroux Emmanuel op de kaart.

Leroux Emmanuel is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Leroux Emmanuel, company assigned to the tax number BE06003173828. The company Leroux Emmanuel is located at the address: President Kennedypark 8B; 8500; Kortrijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 630,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 386,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Lawyers. Products created in Leroux Emmanuel were not found.
The main activity of Leroux Emmanuel is Personal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Leroux Emmanuel is not available. You also can look at reviews of Leroux Emmanuel, open positions, location of Leroux Emmanuel on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Leroux Emmanuel, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Leroux Emmanuel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Leroux Emmanuel, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Leroux Emmanuel, employees, financial statistics.