Lebeau Laurence

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • Lebeau Laurence

Contactgegevens Lebeau Laurence: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lebeau Laurence: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lebeau Laurence

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Defacqz 78-80; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles), België

Telefoon (phone): 02 534 20 20 (+32-02 534 20 20) 02 534 20 20 (+32-02 534 20 20)

Fax (fax): 02 534 30 18 (+32-02 534 30 18) 02 534 30 18 (+32-02 534 30 18)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lebeau Laurence: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lebeau Laurence"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lebeau Laurence"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lebeau Laurence, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lebeau Laurence. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lebeau Laurence, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lebeau Laurence. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lebeau Laurence
Products information Lebeau Laurence

BTW identificatienummer (tax): BE06690917968
Ondernemingsnummer: 8115570068
Hoofdstad (capital): 776,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 175,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Lebeau Laurence zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lebeau Laurence
(Get full report from official database of BE for Lebeau Laurence)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lebeau Laurence
Addition kinds of activities for Lebeau Laurence

5963. Directe verkoopinstellingen | Direct selling establishments
603600. Spaarinstellingen, behalve federale | Savings institutions, except federal
12229903. Ondergrondse mijnbouw, subbituminous | Underground mining, subbituminous
17310201. Geautomatiseerde besturingsinstallatie | Computerized controls installation
22110502. Cheviots, katoen | Cheviots, cotton
23890101. Cummerbunds | Cummerbunds
26730200. Voedselopslag en vuilniszakken (kunststof) | Food storage and trash bags (plastic)
29520201. Baksteenbekleding, asfalt | Brick siding, asphalt
92299902. Emergency Management Office, de overheid | Emergency management office, government

Werken bij Lebeau Laurence: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lebeau Laurence: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lebeau Laurence. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lebeau Laurence. Looking for open vacancies in other companies

  • Marktspecialist (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een drijvende kracht voor de Customer Service afdeling. Je zal het rechtstreekse aanspreekpunt vormen voor de klant en voor de ontvangst, voorbereiding en opvolging van orders. Je reageert snel en correct op de vragen van de klant met betrekking tot orders, levering- en termijnmogelijkheden en eventuele klachten. Tot je takenpakket behoren ook het toezicht op leveringen, leveringsvoorwaarden en transporten. Daarnaast analyseer en optimaliseer je de informatie van de goederenstroom naar de klant. Tot slot zal je ook de retouraanvragen behandelen en werk je aan verbeteringsactiviteiten.

  • Ploeg Wegenwerkers. (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    DRINGEND GEZOCHT ! Gemotiveerde ploeg wegenwerkers.... Heb jij kennis van rioleringen, werk jij graag in de buitenlucht en ben je niet vies van fysiek zwaar werk? Dan zoeken wij jou! Na een positieve interimperiode zal er een vast contract aangeboden worden onder het paritair comité van de bouwsector. Er zijn verschillende opstapplaatsen voorzien in de kempen... Wenst u meer info? contacteer ons dan snel !

  • huishoudhulp (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: SUSANA GOMES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetsvrouw of poetsman word je in ons dienstenchequebedrijf ingeschakeld in huishoudelijke taken bij particuliere mensen thuis. Je hebt volgende taken: schoonmaken ruiten wassen wassen en strijken afwassen kleine naaiwerken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • Verkopers (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Je bent vlot in de omgang, wil je handen uit de mouwen steken en op verschillende locaties in Antwerpen een superieur reinigingsproduct voor velgen demonstreren en verkopen. Kies zelf je dagen en locatie uit. We voorzien een standje en banden waarop je je volledig kan uitleven. TV shopping en Tel Sell zijn lang achterhaald. Een persoonlijke aanpak en duidelijke oplossing wordt hoog in het vaandel gedragen. Hierdoor vliegt het product van de schappen. Je wordt ondersteund op elk mogelijk vlak zodat je de beste verkoper in jezelf naar boven kan brengen. Twijfel niet om contact op te nemen voor deze flexibele en sociale vacature! perfect polish en wash - Jij biedt de oplossing

  • INDUSTRIAL ELECTRICIAN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Actemium

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een technisch uitdagende en variërende job in een industriële omgeving? Je bent veiligheidsbewust en een échte teamplayer? Dan is deze job iets voor jou! Met veiligheid als prioriteit, zorg jij als Industrial Electrician bij onze klanten voor de installatie, het onderhoud en het uitvoeren van herstellingen aan elektrische installaties met oog voor kwaliteit.  Functiebeschrijving: Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden, herstellen en in werking stellen van elektrische installaties. Je monteert de nodige kabelbanen, conduct en ondersteuningen. Je trekt kabels van verschillende secties. Je sluit verschillende types van kabels aan. Je installeert en sluit de elektriciteitskasten en verdeeldozen aan. Je voert de nodige testen op elektrische kringen uit. Je rapporteertaan de voorman. Je profiel: Je bent in het bezit van een A2 of A3 Elektriciteit. Ervaring in de industrie is een pluspunt, maar geen vereiste! Je heeft een zeer goede kennis Nederlands. Je bent in het bezit van een VCA-attest en eigen vervoer. Je bent veiligheidsbewust en beschikt over voldoende verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent gemotiveerd en flexibel. Wat bieden wij? Bij Actemium - merk van VINCI Energies - aan de slag gaan, dat betekent kiezen voor een innovatieve omgeving, met gepassioneerde collega’s. We geven je zowel de omkadering (training en coaching) als de opportuniteiten nodig om je loopbaan een échte impuls te geven. Je komt terecht in een bedrijf waar veiligheid en collegialiteit voorop staan, en waar tegelijk ruimte wordt gegeven om je eigen ding te doen. Dankzij onze organisatiestructuur en duidelijke loopbaanpaden heb je zicht op je toekomst en blijf je groeien. Je kan rekenen op een contract van onbepaalde duur, met een compleet en competitief verloningspakket en een interessanteverlofregeling. We organiseren ook tal van sportieve, culturele en familiale activiteiten. We werven aan op basis van competenties ongeacht geslacht, leeftijd, origine of fysieke beperking. Interesse? Solliciteer online of stuur je cv en motivatiebrief naar [email protected] Neem gerust ook een kijkje op onze website www.vinci-energies.be  of op onze Facebook pagina, en ervaar 'the VINCI Energies way of life’!

  • Werfleider met ervaring (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Constructiv

    Type: Vaste Job

    Constructiv, het sectorfonds van de bouw, is op zoek naar een ervaren werfleider voor een bouwbedrijf uit Nieuwpoort, gespecialiseerd in het plaatsen van aluminium dakgoten en het isoleren van bedrijfsgebouwen. Jouw takenpakket bestaat uit: verantwoordelijk voor de projecten planning leiding geven waken over de veiligheid Je vertrekt 's morgens vanop de koer.

  • PROJECTLEIDER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DENECKERE LIEVEN

    Type: Vaste Job

    Als projectleider zorg je ervoor dat de projecten van A tot Z correct uitgevoerd worden. Je staat daarbij in voor: de organisatie van de studie, de uitvoering en het oplossen van technische problemen. de dagelijkse contacten met studieburelen, klanten, leveranciers. het financiële resultaat van het project. Verder denk je actief mee met de klant en werkt oplossingen uit voor zijn problemen. Je stuurt je teams met monteurs aan.

  • Assistent kostprijsberekening (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: BAKKER & PARTNERS

    Type: Vaste Job

    Ondersteuning bieden bij het maken van voorcalculaties voor verkoopsdoeleinden aan de hand van een lastenboek of beschrijving Berekeningen maken aan de hand van de informatie die je verkrijgt vanuit verschillende afdelingen (aankoop, studie, productie, personeelszaken…) Het samenstellen van de catalogi en het aanvullen van verschillende opties en details Het aanpassen van de prijzen en offertes Het continu updaten van de materialen, technologieën, productieprocessen… Het omzetten van cijfergegevens in sjablonen en structuren die zorgen voor toegankelijkheid en transparantie Het uitvoeren van controles op de prijzen en prijscatalogi, bestelbonnen, facturering… Het rapporteren van de aanpassingen en calculaties naar de hoofdverantwoordelijke verkoop en de beheerders van het management informatie systeem

  • Productiemedewerker / magazijnmedewerker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: HEVADEX

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het afvullen en verpakken van coatingproducten, zoals o.a. luchtdichting coatings en beschermfolies. Daarnaast sta je ook in voor magazijnwerk: Je ontvangt de goederen en verpakkingen. Je controleert de leveringen. Je plaatst de goederen op de daarvoor voorziene plaats.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Pauwels Consulting - Junior System Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Role   For our client with offices in Leuven, Ghent or Nivelles, we are looking for multiple Junior System Engineers. After a period of integration and trainings about their several business lines: You will participate in the installation, implementation and configuration of their integrated solutions (Desktop virtualisation, Servers, Security, Storage...) You carry out improvements on the IT-Infrastructure of their clients You test and validate their implemented solutions You build a good customer relationship, based on your professional advice You help a Project Manager with the project's follow-up   Profile You have a Bachelor or Master degree in IT You are dynamic and have a passion for information technology You have a theoretical knowledge of systems You are communicative, pro-active, customer oriented and have a positive team spirit You speak perfect Dutch and French. A good knowledge of English is a big plus.   Conditions Challenging projects based on your interests and skills Personal follow-up and clear, transparent communication both before and after commencement of employment Possibility to follow extra training Inspiring network events and legendary after work drinks Strong network of industry leading clients Expertise within IT, Engineering and Life Sciences A flying start for every Junior, growth opportunities and possibility to share gathered knowledge for more Senior employees

  • Beheerscontroleur - On Site - Edegem - Werfreserve (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Als Beheerscontroleur On Site, verzeker je de goede werking en controle van de administratie en van het economisch beheer van de site bij één van onze grootste contracten. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en implementeren van het interne controlesysteem binnen de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor : Financieel & administratief beheer van de site : Organisatie en controle van de aankoopcyclus (bestelbons, verzendingsnota's, ...) Het boeken van de aankoopcyclus (intern systeem: Click & buy) (verzendingnota's, facturen, stock, kleine kassa, onkostennota's, ...) en de verkoopcyclus (opmaak facturatie klant, opbrengsten en stortingen, ...) De interne controle op de site organiseren en dit volgens de interne procedures van Sodexo: Controle van de leveringen Controle van cashstroom: kassa en stortingen Controle van de inventarissen Controle van de facturatie Enz. Analyse van de resultaten Maandelijkse analyse en becommentariëren van de resultaten naar de Client Relations Manager (CRM). Gedetailleerde analyse van de kosten (Food &Beverage costs, personeelskosten, afschrijving en andere uitbatingskosten, ....) Berekening van diverse ratio's en indicatoren voor de opvolging en optimalisatie van de kosten Opvolging actieplannen m.b.t. kostenoptimalisaties opgesteld samen met de CRM Voorstellen formuleren om de controles te optimaliseren ifv de behoeften van de site Allerhande ad hoc analyses Interne en externe rapportering Maandelijkse rapportering en afsluit (in samenwerking met de boekhouding) Opvolging van de beheersindicatoren (vb. F&B costs, verkoopmix, personeelskosten, ...) Rapportering naar de klant ifv zijn vraag Budgetbeheer Helpen bij het opstellen van de jaarlijkse budgetten samen met de General Services Manager Maandelijkse herziening van de forecast volgens de economische tendensen op de site Algemene administratie / loonadministratie Je helpt, indien nodig, bij de algemene administratie en loonadministratie. Dit onder aansturing van de CRM

Zoek naar antwoorden van Lebeau Laurence in sociale netwerken
Look for responds of Lebeau Laurence in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lebeau Laurence. Laat een reactie achter voor Lebeau Laurence. Lebeau Laurence bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lebeau Laurence. Leave a respond for Lebeau Laurence. Lebeau Laurence on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lebeau Laurence op de google maps. Adres en contacten Lebeau Laurence
Location of Lebeau Laurence on the google maps. Address and contacts of Lebeau Laurence

Andere gerelateerde bedrijven als come Lebeau Laurence Lebeau Laurence: FLOREAL | La maison du Billard | INTER-GAMES | FIRMIN STAELENS | RUDI HOUTHOOFDT

Other related companies as Lebeau Laurence: FLOREAL | La maison du Billard | INTER-GAMES | FIRMIN STAELENS | RUDI HOUTHOOFDT

Lebeau Laurence is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lebeau Laurence, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06690917968. Het bedrijf Lebeau Laurence bevindt zich op het adres: Rue Defacqz 78-80; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 776,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 175,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Lebeau Laurence zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lebeau Laurence is Depotinstellingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lebeau Laurence is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lebeau Laurence, openstaande posities, locatie van Lebeau Laurence op de kaart.

Lebeau Laurence is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lebeau Laurence, company assigned to the tax number BE06690917968. The company Lebeau Laurence is located at the address: Rue Defacqz 78-80; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 776,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 175,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Lawyers. Products created in Lebeau Laurence were not found.
The main activity of Lebeau Laurence is Depository Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Lebeau Laurence is not available. You also can look at reviews of Lebeau Laurence, open positions, location of Lebeau Laurence on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lebeau Laurence, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lebeau Laurence, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lebeau Laurence, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lebeau Laurence, employees, financial statistics.