Hens Tom

Contactgegevens Hens Tom: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hens Tom: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hens Tom

Regio (region): N\A, België

Adres (address): de Merodelei 112; 2300; Turnhout, België

Telefoon (phone): 014 43 77 18 (+32-014 43 77 18) 014 43 77 18 (+32-014 43 77 18)

Fax (fax): 014 42 40 59 (+32-014 42 40 59) 014 42 40 59 (+32-014 42 40 59)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hens Tom: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hens Tom"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hens Tom"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hens Tom, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hens Tom. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hens Tom, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hens Tom. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hens Tom
Products information Hens Tom

BTW identificatienummer (tax): BE01179901123
Ondernemingsnummer: 8729431152
Hoofdstad (capital): 852,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 454,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Hens Tom zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hens Tom
(Get full report from official database of BE for Hens Tom)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hens Tom
Addition kinds of activities for Hens Tom

478999. Transportdiensten, NIET, NIET | Transportation services, nec, nec
25910204. Venetiaanse jaloezieën | Venetian blinds
26210704. Papierpapier | Newsprint paper
35410504. Tapping machines | Tapping machines
39449909. vliegers | Kites
50640200. Elektrische entertainment apparatuur | Electrical entertainment equipment
51130304. Corrugated and solid fiber boxes | Corrugated and solid fiber boxes
73380200. Stenografische diensten | Stenographic services
79480406. Volbloed paardenrennen | Thoroughbred horse racing
79969903. Pretpark, amusement | Theme park, amusement

Werken bij Hens Tom: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hens Tom: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hens Tom. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hens Tom. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur Rijbewijs C/E (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekende klant in Antwerpen zijn we opzoek naar 2 chauffeurs met rijbewijs C of CE. Je gaat aan de slag bij stadsreiniging Je bestuurt voertuigen zoals vrachtwagens, huisvuilwagens en kraanwagens. Je werkt samen met enkele collega’s om afval op te halen, vuil te verwijderen, materiaal te vervoeren … Indien nodig veeg je zelf mee, laad je materiaal in of uit, voer je herstellingen uit of voer je andere taken uit. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van de collega’s met wie je samenwerkt. Je vult de weegbonnen, autovoerderkaart en controlelijsten van het voertuig in. Ook het onderhoud en de goede werking van de voertuigen en materialen waarmee je werkt, maken deel uit van je opdracht als chauffeur. Verder help je mee tijdens sneeuw-en ijzelacties.  

  • Servicetechnieker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend bedrijf met specialisatie in sectionale poorten zijn wij op zoek naar een servicetechnieker. Ben jij graag op de baan? Heb je technisch inzicht? Is het oplossen van storingen een uitdaging voor jou? Solliciteer dan nu! Als servicetechnieker zal je instaan voor: Onderhoud aan sectionale poorten Herstellen van sectionale poorten Oplossen van storingen op elektrisch, mechanisch en elektronisch vlak

  • Junior technisch profiel (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    It’s you we care about! Bij Itzu jobs gaan wij net dat tikkeltje verder voor de juiste Match ! Met een specialisatie in verschillende niches slaan wij onze vleugels uit. Vlieg jij mee? Voor onze klant te Beveren zijn wij dringend op zoek naar een junior technieker. Bij voorkeur hvac, elektriciteit of mechaniek komt ook aan bod. Je wordt tewerk gesteld op de site van Beveren waar je een interne opleiding krijgt van een zeer ervaren technieker. De firma neemt al het onderhoud van bv hvac, elektriciteit, sanitiar, hoogspanning, etc onder hun vleugels.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudelijke taken (poetsen, strijken,...) bij particulieren.

  • Jobstudent Inpakafdeling voor de maand OKTOBER/NOVEMBER (M/V) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: KLINGELE CHOCOLADE

    Type: Studentenjob

    Voor ons chocoladebedrijf in Evergem zoeken we jobstudenten die kunnen werken in september en oktober. Voor één of meerdere vaste dagen in de week of voor volledige weken. Functieomschrijving: Het inpakken van de verwerkte producten, zowel machinaal als manueel De verpakte goederen voorzien van de juiste etiketten Afgewerkte goederen in rekken zetten Indien nodig inspringen waar hulp nodig is, ook productie Oplossen van kleine verpakkingsproblemen Op het einde van de dagtaak de verpakkingsruimte op orde brengen Profiel: Goede kennis van NL Je studeert een bachelor of masteropleiding Je bent een harde werker Je vindt kwaliteit belangrijk Periode: Wij zoeken jobstudenten die één of meerdere (vaste) dagen per week kunnen werken, dit in vroege en/of afwisselend late ploeg. Vroege ploeg: maandag tot donderdag: 6u tot 14.30u, vrijdag: 6u tot 12.30u - Late ploeg: maandag tot donderdag: 11u-19.30 u, vrijdag: 11u tot 17.30u.

  • RESERVE STOKER - MAASEIK (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: Wienerberger

    Type: Vaste Job

    In onze steenfabriek in Maaseik maken we gevelstenen volgens een ambachtelijk bakproces dat onze producten meteen plaatst in het absolute top segment op de Belgische en de Nederlandse markt. We ontvangen regelmatig architekten die met onze producten prestigieuze projecten ontwikkelen ( zowel restauraties van abdijen en oude karaktervolle gebouwen , alsook nieuwe projecten met een authentieke uitstraling).                We zijn op zoek naar een reserve Stoker Jouw Functie: - Je werkt met collega’s in of rond de ringoven. - Je werkt aan het inzetten van stenen, het uitkruien van stenen , het sorteren van de gebakken stenen in de verschillende kwaliteiten. - Je werkt graag met je handen en je schept voldoening in het deel uitmaken van een team dat topproducten maakt. - Je leert het proces sturen in de kolen gestookte ringoven - Je ontwikkelt een grondige kennis van de oven en leert hoe je de ovencondities moet bijsturen om een bepaald eindproduct te bekomen. Jouw Profiel: - Een specifiek diploma is geen vereiste. - Technisch inzicht is een vereiste - Je kan heel zelfstandig werken. - Je werkt in een 2 ploegensysteem + je bent bereid om 2 weekend per maand te komen werken Geïnteresseerd? Neem contact op met Stefan Vandenbruaene op het nummer 089/410891 of via mail [email protected] Wij garanderen u een vertrouwelijke behandeling van uw kandidatuur!

  • Allround Commercieel Expediteur (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Vandaag zoeken we een Allround Commercieel Expediteur (m/v) in de regio Antwerpen voor een kleinere set-up met een onbeperkt aantal mogelijkheden. Onze opdrachtgever is actief in een groeiend logistiek segment en heeft een sterke groei in het vooruitzicht. De Missie: Jij bent verantwoordelijk voor het uitwerken van prijzen voor logistieke diensten. Je negotieert prijzen met de klanten en stelt procedures op. Je behandelt expeditiedossiers van A tot Z, waarbij je je eigen accounts beheert. Je beschikt over volledige autonomie om je functie op termijn uit te bouwen. Je creativiteit ga je ombuigen in het op maat aanbieden van oplossingen voor je klanten. Deze extra service is voor jou een evidentie om de juiste oplossing met de juiste toegevoegde waarde te kunnen bieden. Je houdt van duidelijk targets die in het hier en nu plaatsvinden, maar daarnaast kijk je ook op de lange termijn naar een win-win situatie voor je klanten. Je gaat contracten opstellen en deze controleren en opvolgen. Je buigt je over alle orderbevestigingen, facturatie leidt alles in goede banen.

  • Elektricien openbare verlichting (Sint-Truiden) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Verstraete Enteprises is een elektrotechnisch bedrijf, gekend voor kwaliteit, veiligheid en multicultureel georiënteerd teamwork. Om een verdere groei te kunnen waarmaken zijn we momenteel op zoek naar een technieker openbare verlichting voor de regio van Sint-Truiden. In deze functie voer je werken uit aan de bovengrondse lijnen (openbare verlichting). Samen met een collega plaats je de (verlichtings)palen, armaturen en lampen, en spoor je fouten op in de verschillende soorten netten. Om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren, maak je gebruik van een hoogtewerker.

  • Bewakingsagenten met EXE14 (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor een grote speler op de markt zijn we dringend op zoek naar ervaren bewakingsagenten. Je zal o.a. instaan voor controlerondes, controlekamer, loket in-uit schrijvingen,... Je zal tewerkgesteld worden op een bedrijf te Linkeroever

  • PA (m/v) voor CEO (masterniveau) - Antwerpen (1291150) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Secretary Plus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als high level personal assistant (m/v) ondersteun je de CEO op administratief en organisatorisch vlak teneinde op een confidentiële wijze bij te dragen tot een vlot verloop de dagelijkse werkzaamheden. Jobinhoud: * Je beheert de agenda en staat in voor de coördinatie van activiteiten van het directielid; * Je verzorgt de correspondentie en staat in voor het mailboxbeheer; * Je bent verantwoordelijk voor de praktische en organisatorische voorbereiding en opvolging van vergaderingen en dossiers; * Je bent verantwoordelijk voor het organiseren en opvolgen van diverse activiteiten en events; * Je staat in voor de opvolging van een aantal toegewezen dossiers; * Je bent verantwoordelijk voor het documentbeheer; * Office management voor een 20-tal collega's. De functie kan nog uitgebreid worden afhankelijk van de competenties en interesses van de persoon die wordt aangeworven.

  • Onderzoeker/ster Klantentevredenheid (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: CERTUP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een tweetalige deeltijdse onderzoeker/ster met interesse voor klantentevredenheid en de markt van opleiding & consulting. Je functie - Autonoom telefonische kwaliteitsonderzoeken uitvoeren, volgens het Qfor-kwaliteitsmodel met ClientScan bij organisaties die diensten aanbieden op vlak van opleiding en consulting. - Een tevredenheidsonderzoek op basis van het Qfor-kwaliteitsmodel betekent concreet: een kwalitatief open en gestructureerd telefoongesprek, waarin de tevredenheid van de klant in kaart wordt gebracht; online registratie van de onderzoekinformatie en de resultaten; briefing aan de kwaliteitsauditor. De ideale kandidaat is hoger opgeleid. een professional, al dan niet met ervaring in klantentevredenheidsonderzoeken of telefonische enquêtes. perfect tweetalig en vlot communicatief. luistervaardig en objectief. flexibel, met een gezonde nieuwsgierigheid en een open geest. zelfstandig en respecteert deadlines. werkt vlot met een pc. onmiddellijk beschikbaar tijdens de werkuren.

  • Cronos International - Application Architects (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For the European Commission in Brussels, we are looking for several Application Architects. Task description requirements gathering through use case business logic implementation using PL/SQL SQL queries optimisation UX in ColdFusion and JQuery design and development of the complex parts of the systems code quality review unit and system testing Required expertise ColdFusion Oracle database PL/SQL JQuery UML and Agile methodologies Fuxe-Box and FW1 Web Services (REST, SOAP) Ability to participate in multi-lingual meetings (English and French), ease of communication (both verbal and written) Capability of rapid self-starting, learning and of integration in an international/multi-cultural environment Optional skills/knowledge Jira Confluence SVN/GIT EUI Angular JavaScript HTML5 Python PHP Node.js Profile Experience: minimum 3 years Resistant to the stress, reliable and great worker Constructive participation in meeting Team spirit and Team Player High degree of initiative, commitment, independence and cooperation Service oriented and quality mind-set Capability of working in an international/multicultural environment Good communication skills (both verbal and written, both English and French)

Zoek naar antwoorden van Hens Tom in sociale netwerken
Look for responds of Hens Tom in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hens Tom. Laat een reactie achter voor Hens Tom. Hens Tom bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hens Tom. Leave a respond for Hens Tom. Hens Tom on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hens Tom op de google maps. Adres en contacten Hens Tom
Location of Hens Tom on the google maps. Address and contacts of Hens Tom

Andere gerelateerde bedrijven als come Hens Tom Hens Tom: MARAN YACHTING | DF ENTRERISES | ABC NATUURSTEEN | Piron Andr茅 | Berner Sennen

Other related companies as Hens Tom: MARAN YACHTING | DF ENTRERISES | ABC NATUURSTEEN | Piron Andr茅 | Berner Sennen

Hens Tom is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hens Tom, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01179901123. Het bedrijf Hens Tom bevindt zich op het adres: de Merodelei 112; 2300; Turnhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 852,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 454,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Hens Tom zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hens Tom is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hens Tom is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hens Tom, openstaande posities, locatie van Hens Tom op de kaart.

Hens Tom is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hens Tom, company assigned to the tax number BE01179901123. The company Hens Tom is located at the address: de Merodelei 112; 2300; Turnhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 852,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 454,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Lawyers. Products created in Hens Tom were not found.
The main activity of Hens Tom is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Hens Tom is not available. You also can look at reviews of Hens Tom, open positions, location of Hens Tom on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hens Tom, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hens Tom, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hens Tom, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hens Tom, employees, financial statistics.