Helsen Jan

Contactgegevens Helsen Jan: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Helsen Jan: address, phone, fax, email, website, opening hours

Helsen Jan

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pieter Reypenslei 25; 2640; Mortsel, België

Telefoon (phone): +32 (87) 809-85-51 +32 (87) 809-85-51

Fax (fax): +32 (53) 377-49-72 +32 (53) 377-49-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Helsen Jan: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Helsen Jan"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Helsen Jan"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Helsen Jan, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Helsen Jan. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Helsen Jan, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Helsen Jan. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Helsen Jan
Products information Helsen Jan

BTW identificatienummer (tax): BE01290863037
Ondernemingsnummer: 8405334472
Hoofdstad (capital): 854,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 497,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Helsen Jan zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Helsen Jan
(Get full report from official database of BE for Helsen Jan)

Aanvulling soorten activiteiten voor Helsen Jan
Addition kinds of activities for Helsen Jan

231102. Jassen, jassen en jassen | Coats, overcoats and vests
242102. Zaag-, schaaf- en houtschaafjes | Sawdust, shavings, and wood chips
14790402. Bariet mijnbouw | Barite mining
15419904. Graan lift constructie | Grain elevator construction
32630000. Halfgeleide tafel en keukengerei | Semivitreous table and kitchenware
34430120. Tanks voor tankwagens, metalen plaat | Tanks for tank trucks, metal plate
35679906. Verbrandingsovens, metaal: huishoudelijk of commercieel | Incinerators, metal: domestic or commercial
50510214. Pijp en buizen, staal | Pipe and tubing, steel
50949902. Juweliers bevindingen | Jewelers' findings
86410400. Sociale verenigingen | Social associations

Werken bij Helsen Jan: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Helsen Jan: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Helsen Jan. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Helsen Jan. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR CE (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor vervoer van bouwmaterialen. Bij voorkeur heb je ervaring als vrachtwagenchauffeur en groot pluspunt is ervaring met kooi-aap. Je hebt ruime ervaring met laadkraan.

  • BARMAN | nieuwe zaak Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dranken klaarmaken Toog ordelijk houden Zaalpersoneel ondersteunen

  • verkoopsmedewerker (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Fun Edegem is op zoek naar een verkoopsmedewerker (M/V) Voor de klant ben jij het gezicht van FUN, die rol als ambassadeur van FUN neem je ter harte. Je bent verantwoordelijk voor het winkelbeeld, daarvoor kan je handig gebruik maken van je gevoel voor orde. Altijd goedgemutst, verzorg je met plezier de animatie in de winkel (en binnen je team). Je verdiept je op regelmatige basis in een FUN product om een demo of workshop te kunnen geven. Als teamplayer houd je het moreel binnen je team hoog. Je oprechte interesse in het FUN product, zorgt ervoor dat je dagelijks bijleert van je Shop Manager Assistant. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en staat dan ook altijd voor hen klaar. Je beschikt over een uitzonderlijk inlevingsvermogen die je –in combinatie met je groeiende productkennis- toepast op de FUN klant om hen te helpen bij hun keuze. Je rapporteert rechtstreeks aan je Shop Manager / Shop Manager Assistant.

  • Schrijnwerker dak (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het algemeen schrijnwerk met betrekking tot hellende daken - De onderdelen van de constructie op de werf assembleren en monteren, controleren en aanpassen - Houten onderdelen en structuren vervaardigen: Houten dakbedekking en buitenschrijnwerk (dakvensters, goten, , houten gevels, …)

  • Huishoudhulp/Poetshulp Meerle (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen (Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dicht bij huis, Dankbaarste job, Gezinshulp, Gezinszorg, Thuishulp, Huishouden, Poetsvrouw, Schoonmaakster, Kuisen, Job mooie werkuren, Poetsen aan huis, Poetsen particulieren, Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin, Vast contract, Vaste uren, Goed verdiend, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetstips, Wastips, Strijktips, Schoonmaaktips, Schoonmaakadvies, Huishoudtips, Poetsdienst, Werken dicht bij huis, Sodexo, Goed uurloon, Eindejaarspremie, Vakantiegeld, Koken, Vacature, Papieren dienstencheques, Elektronische dienstencheques, Arbeidsvoorwaarden, Goede verloning, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoeselt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student gezocht! (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ASAP

    Type: Studentenjob

    Een van onze klanten zoekt een gedreven studente voor horeca taken U komt terecht binnen een gekende feestzaal in de regio waar u verantwoordelijk bent voor enkele van onderstaande taken * onthaal clienteel * bediening in de zaal * afwas en opkuis van de zaal * buiten meubilair klaarzetten voor festiviteiten

  • Elektromechanisch ingenieur - specialist elektrische installat (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: LGA Engineering

    Type: Vaste Job

    Elektromechanisch ingenieur - specialist elektrische installaties Dit bedrijf, marktleider in de kunststofindustrie, heeft een internationaal karakter en meerdere vestigingen in België. Zij gaan op zoek naar een specialist in elektrische installaties, dit in regio Lokeren. Wil je werken in een sterke economische organisatie waar je de kans krijgt om uw talenten maximaal te ontplooien, waar de werknemers centraal staan en een bedrijf dat makkelijk bereikbaar is? Dan is deze opportuniteit zeker iets voor jou. Taken Je begeleidt een klein team van techniekers en stuurt deze aan Je lost diverse elektrische en mechanische problemen op in de productieafdelingen Je rapporteert rechtstreeks aan de elektrisch verantwoordelijke en tevens functioneer je als zijn rechterhand Je werkt voornamelijk hands-on maar je neemt ook administratieve taken op Je voert voorbereidend werk uit, je werkt de elektrische schema's uit Je bewaakt de vooruitgang van de verschillende projecten waaraan je werkt Je communiceert regelmatig met leveranciers

  • Assistant Storemanager - Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Vaste Job

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

  • Huisarts (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: HEILIG HART DIENSTVERLENINGSCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bent u een erkend geaccrediteerd arts met een hart voor bijzondere zorg? Wij willen graag ons team van 4 huisartsen uitbreiden met een 5de enthousiaste, dynamische huisarts. Als huisarts binnen ons DVC zijn jouw taken in hoofdzaak gericht op - het verrichten van medische consultaties binnen het DVC. Naar frequentie richten we ons op 3 maal anderhalf tot 2 uren per week - het samen met de collega-huisartsen de continuïteit ind e huisartsengeneeskundige hulpverlening verzorgen - het opnemen van week- en weekendwachten binnen de georganiseerde lokale wachtdienst. - het deelnemen aan intern overleg (anderhald à 2u elke 3 maand) - het mee nadenken over het medisch beleid van het DVC

  • FREELANCE COACH ECONOMIE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons pedagogisch team heeft freelance versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen economie te kunnen invullen. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

  • Misck - IT Director (DWH / Data Analytics...) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    De IT-Directeur genereert de optimale balans tussen klantgerichtheid en efficiëntie, en neemt binnen de organisatie een sturende rol op voor alle IT oplossingen door middel van projecten ( IT-gerelateerde componenten voor de interne klant en IT-infrastructuur) teneinde de strategische bedrijfsdoelstellingen en kerndoelen te realiseren.     Activiteiten Eindverantwoordelijk voor het vastleggen van de visie en strategie (maken van een IT-strategisch plan) voor de directie Binnen het IT-MT sturen/verdedigen m.b.t. middelen voor het eigen domein met respect voor de andere domeinen teneinde een optimale bijdrage te kunnen leveren aan de IT en bedrijfsstrategie. Organiseren van de verantwoordelijkheidsdomeinen van de directie, het plannen van de activiteiten, en het toezien op de correcte samenwerking van de teams binnen de directie Optimale staffing - juiste M/V met juiste competenties en vaardigheden op juiste positie - binnen de directie garanderen Vertalen, inspirerend uitdragen, opvolgen en sturen van de kerndoelen naar de doelstellingen van de afdeling en de medewerkers teneinde een gedragen strategie te krijgen en te kunnen realiseren Coachen van medewerkers in eigen directie met het oog op groei en ontwikkeling, zowel van de individuen als van de teams Voeren van plannings- en waarderingsgesprekken, geven van continue feedback aan de medewerkers op hun functioneren individueel en als team Directie-overschrijdende samenwerkingsverbanden initiëren, stimuleren en ondersteunen Toepassen van verandermanagement binnen de eigen directie (inspireren, omgaan met weerstand, realiseren,...) Veranderingsagent; stimuleren en uitdragen van de veranderingsbereidheid vs stabiliteit en continuïteit teneinde de juiste balans te creëren van deze 2 belangrijke perspectieven/objectieven in lijn met de IT en bedrijfsstrategie. Klaarstomen van de directie voor de nieuwe (digitale) uitdagingen en opportuniteiten: Nieuwe business modellen Nieuwe technologieën Nieuwe werkwijzen Opbouwen en onderhouden van gezonde relaties en constructief overleg met de interne en externe stakeholders/partners om samen de doelstellingen te halen en de vernieuwde processen en afspraken ingang te doen krijgen binnen de verschillende IT-directies en externe partijen Helder en transparant de veranderingen en vernieuwingen vertalen en communiceren naar de rest van de organisatie Stimuleren en uitdragen van het veranderingsbeleid vs stabiliteit en continuïteit. Begeleiden van de uitvoering van audits, en bewaken van de uitvoering van de daaruit voortkomende acties. Identificeren van knelpunten en optimalisatie van opportuniteiten binnen de afdelingen en competentiecenters met oog op een efficiëntere en effectievere organisatie Eindverantwoordelijk voor en ondersteunen van betrokkenen (procesbeheer/procesowners/...) bij: ontwerp van processen, omzetten in werkinstructies, kwaliteit en governance van de processen. Zorgen voor aansturen van projecten in stuurgroepen In samenwerking met procurement, sluiten van strategische contract negotiaties en zorgen dat optimaal overgedragen wordt naar de run organisatie Opzetten, structureren en organiseren van de directie. Bepalen en communiceren van de rollen en verantwoordelijkheden binnen en tussen de teams Opbouwen van relaties met stakeholders zoals interne klanten, vendors, procurement, finance, legal,.. in kader van staffing en uitvoeren van projecten teneinde snel en gepast de objectieven te bereiken Zetelen in strategische stuurgroepen met leveranciers teneinde te garanderen dat de sourcing strategie optimaal wordt ingevuld in... ...

Zoek naar antwoorden van Helsen Jan in sociale netwerken
Look for responds of Helsen Jan in social networks

Lees alle opmerkingen voor Helsen Jan. Laat een reactie achter voor Helsen Jan. Helsen Jan bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Helsen Jan. Leave a respond for Helsen Jan. Helsen Jan on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Helsen Jan op de google maps. Adres en contacten Helsen Jan
Location of Helsen Jan on the google maps. Address and contacts of Helsen Jan

Andere gerelateerde bedrijven als come Helsen Jan Helsen Jan: HUIS BEAU 10 | CAMPS-MOORS | Gleneli | ETABLISSEMENT SCRUEL IVAN | FA. PHILIPPE KOERIER

Other related companies as Helsen Jan: HUIS BEAU 10 | CAMPS-MOORS | Gleneli | ETABLISSEMENT SCRUEL IVAN | FA. PHILIPPE KOERIER

Helsen Jan is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Helsen Jan, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01290863037. Het bedrijf Helsen Jan bevindt zich op het adres: Pieter Reypenslei 25; 2640; Mortsel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 854,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 497,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Helsen Jan zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Helsen Jan is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Helsen Jan is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Helsen Jan, openstaande posities, locatie van Helsen Jan op de kaart.

Helsen Jan is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Helsen Jan, company assigned to the tax number BE01290863037. The company Helsen Jan is located at the address: Pieter Reypenslei 25; 2640; Mortsel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 854,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 497,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Lawyers. Products created in Helsen Jan were not found.
The main activity of Helsen Jan is Personal Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Helsen Jan is not available. You also can look at reviews of Helsen Jan, open positions, location of Helsen Jan on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Helsen Jan, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Helsen Jan, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Helsen Jan, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Helsen Jan, employees, financial statistics.