Dumont Jean-Paul

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • Dumont Jean-Paul

Contactgegevens Dumont Jean-Paul: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dumont Jean-Paul: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dumont Jean-Paul

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Oscar Van Goidtsnoven 97; 1190; Bruxelles (Forest), België

Telefoon (phone): 02 346 05 76 (+32-02 346 05 76) 02 346 05 76 (+32-02 346 05 76)

Fax (fax): 02 347 13 61 (+32-02 347 13 61) 02 347 13 61 (+32-02 347 13 61)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dumont Jean-Paul: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dumont Jean-Paul"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dumont Jean-Paul"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dumont Jean-Paul, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dumont Jean-Paul. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dumont Jean-Paul, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dumont Jean-Paul. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dumont Jean-Paul
Products information Dumont Jean-Paul

BTW identificatienummer (tax): BE03470001220
Ondernemingsnummer: 6451416015
Hoofdstad (capital): 534,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 602,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Dumont Jean-Paul zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dumont Jean-Paul
(Get full report from official database of BE for Dumont Jean-Paul)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dumont Jean-Paul
Addition kinds of activities for Dumont Jean-Paul

141101. Kalksteen en marmeren dimensie steen | Limestone and marble dimension stone
265299. Installatie kartonnen dozen, niet inbegrepen | Setup paperboard boxes, nec
34820000. Wapenmunitie | Small arms ammunition
50319903. Keukenkasten | Kitchen cabinets
50830203. Lawn machines en uitrusting | Lawn machinery and equipment

Werken bij Dumont Jean-Paul: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dumont Jean-Paul: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dumont Jean-Paul. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dumont Jean-Paul. Looking for open vacancies in other companies

  • deskundige openbare werken (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: LOCHRISTI GEMEENTE

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    zie vacaturebericht

  • CHAUFFEUR CE VOOR VERHUISFIRMA (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De firma zoekt specifiek een vaste CE chauffeur. Het is de bedoeling dat je van punt A naar B rijdt met de verhuiswagen en lift. Ter plaatste hoef je niet op de lift plaats te nemen. Deze gaat automatisch naar boven en dan ga je naar het juiste verdiep om de meubelen eruit te halen. De chauffeur krijgt eerst een 14-tal dagen opleiding om de job te leren kennen. Ze werken altijd in groepsverband dus iemand met een goede teamgeest is een vereiste. Men werkt voorlopig 6 dagen per week, maar indien ze een extra chauffeur hebben is er ruimte voor een extra dag verlof. Het is belangrijk dat de chauffeur perfect Nederlandstalig is , dit voor het contact met de klanten en de papieren in te vullen. Voor deze job moet je organisatorisch sterk zijn, vriendelijk zijn en fysiek capabel zijn om de job uit te voeren. Je werkt in een regime van 38u per week. Indien er overuren zijn mag je deze opnemen in verlof. Daguren zijn variabel sommige dagen start je om 5u en sommige dagen om 8u, ook einduur is variabel. Wat krijg je terug? Een job binnen een correcte, stabiele en familiale firma.

  • Tijdelijke sales assistant ter ondersteuning van de vertegenwoordigers (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een hip IT bedrijf in de regio van Lokeren zijn wij op zoek naar een tijdelijke sales assistant, ter ondersteuning van de vertegenwoordigers op de baan.  Het gaat om een tijdelijke functie, voorlopig 2 maand. Verlenging is zeker niet uitgesloten!  Commerciële contacten leggen met bedrijven en afspraken inplannen voor de vertegenwoordigers op de baan  Administratie: contracten opmaken, order input, email opvolging  Facturatie  Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Business Development Manager - IT Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Business Development Manager te Antwerpen kom je terecht in een ervaren, dynamisch en enthousiast team van collega’s. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van je eigen klantenbestand binnen ons detacheringsluik. Je voornaamste verantwoordelijkheden Onderhouden van bestaande commerciële contacten. Het verwerven van nieuwe klanten door actieve prospectie. Fungeren als SPOC voor de klanten en consultants. Klanten op een gerichte manier begeleiden en advies geven in hun selectieproces.

  • Magazijnier (m/v) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Eén van onze klanten uit Lommel is op zoek naar een magazijnier. Je zal werken in een koude omgeving (2-4 graden) met aangepaste kledij.

  • ORDERPICKER DAGUREN (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een gedreven all-round magazijnier met reeds je eerste ervaring als orderpicker? Dan ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn. Voor één van onze klanten in OLV-Waver, actief in de natuurvoedings- en biowinkels, zoeken wij orderpickers die met de volle 100% achter de dagverse producten staan.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO BEERVELDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • Jobstudent - marketing/communicatie (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven én gepassioneerde jobstudent met kennis van communicatie, marketing en social media. Kan jij jezelf, naast je studies, ongeveer 1 à 2 dagen per week vrij maken om nog een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigde waarde binnen de productie van tegels en klinkers.

  • Jobstudent Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmark te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PICK'S

    Type: Studentenjob

    Op de kerstmarkt van Brugge bemant u, gedurende ( een deel van ) de periode van 23 November tem 6 januari, een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als zelfstandig persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid. Naast bedienden komen ook zelfstandigen, flexijob en jobstudenten komen in aanmerking voor deze vacature.

  • Projectleider Metaalconstructies (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als projectleider behoud je het overzicht van jouw projecten. De commerciële contacten met de klant, de technische en de financiële opvolging vallen dan ook onder jouw verantwoordelijkheid. Je volgt de projecten op van A tot Z: offertes opstellen, opmetingen ter plaatse uitvoeren, ontwerp begeleiden, coördinatie naar productie, montage opvolging en facturatie. Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder.

  • BALIEMEDEWERKER (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als baliemedewerker sta je in voor het realiseren van de verkoop en het geven van deskundig en kwalitatief advies aan professionele klanten volgens de strategie en commerciële bedrijfsdoelstellingen. - je merkt op wanneer een klant geholpen wil worden - je benadert een klant op een professionele en beleefde manier - je volgt de wensen van de klant op en geeft professioneel advies over de     producten - je stelt eventuele alternatieven voor en bijkomende accessoires - je garandeert een correcte afhandeling van de verkoop Bedrijfsprofiel: Select Human Resources is een dynamisch internationaal HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Onze specialisatie is rekrutering en selectie van gekwalificeerd en ervaren personeel voor zowel een vaste als een tijdelijke betrekking en in de verwezenlijking van projecten binnen de brede wereld van HR services.   Voor een gerenommeerd bouwbedrijf gespecialiseerd in bouwbeslag en industrie, zijn wij op zoek naar een gedreven technisch onderlegde BALIEMEDEWERKER (M/V).

  • werkvoorbereider (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: MINUS

    Type: Vaste Job

    op basis van het ontwerpdossier, zorg je ervoor dat projecten technisch zodanig voorbereid zijn, zodat ze in productie, montage en plaatsing op een kwalitatieve en efficiënte manier uitgevoerd kunnen worden. deze voorbereidingsfase omvat zowel het uitvoeringsdossier als de projectgebonden aankopen

Zoek naar antwoorden van Dumont Jean-Paul in sociale netwerken
Look for responds of Dumont Jean-Paul in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dumont Jean-Paul. Laat een reactie achter voor Dumont Jean-Paul. Dumont Jean-Paul bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dumont Jean-Paul. Leave a respond for Dumont Jean-Paul. Dumont Jean-Paul on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dumont Jean-Paul op de google maps. Adres en contacten Dumont Jean-Paul
Location of Dumont Jean-Paul on the google maps. Address and contacts of Dumont Jean-Paul

Andere gerelateerde bedrijven als come Dumont Jean-Paul Dumont Jean-Paul: Goudeseune Eddy | MG INTERIEURBOUW BVBA | KINTRANS | ANDRE VAN ROSSEM | Van Den Heede O CVBA

Other related companies as Dumont Jean-Paul: Goudeseune Eddy | MG INTERIEURBOUW BVBA | KINTRANS | ANDRE VAN ROSSEM | Van Den Heede O CVBA

Dumont Jean-Paul is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dumont Jean-Paul, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03470001220. Het bedrijf Dumont Jean-Paul bevindt zich op het adres: Avenue Oscar Van Goidtsnoven 97; 1190; Bruxelles (Forest). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 534,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 602,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Dumont Jean-Paul zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dumont Jean-Paul is Transportdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dumont Jean-Paul is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dumont Jean-Paul, openstaande posities, locatie van Dumont Jean-Paul op de kaart.

Dumont Jean-Paul is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dumont Jean-Paul, company assigned to the tax number BE03470001220. The company Dumont Jean-Paul is located at the address: Avenue Oscar Van Goidtsnoven 97; 1190; Bruxelles (Forest). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 534,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 602,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Lawyers. Products created in Dumont Jean-Paul were not found.
The main activity of Dumont Jean-Paul is Transportation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Dumont Jean-Paul is not available. You also can look at reviews of Dumont Jean-Paul, open positions, location of Dumont Jean-Paul on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dumont Jean-Paul, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dumont Jean-Paul, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dumont Jean-Paul, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dumont Jean-Paul, employees, financial statistics.