Debacker V

Contactgegevens Debacker V: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Debacker V: address, phone, fax, email, website, opening hours

Debacker V

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dorpsstraat 32; 8840; Staden (Westrozebeke), België

Telefoon (phone): 051 77 00 60 (+32-051 77 00 60) 051 77 00 60 (+32-051 77 00 60)

Fax (fax): +32 (51) 325-66-48 +32 (51) 325-66-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Debacker V: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Debacker V"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Debacker V"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Debacker V, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Debacker V. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Debacker V, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Debacker V. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Debacker V
Products information Debacker V

BTW identificatienummer (tax): BE08072448730
Ondernemingsnummer: 1540802001
Hoofdstad (capital): 540,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 426,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Debacker V zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beauty salons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Debacker V
(Get full report from official database of BE for Debacker V)

Aanvulling soorten activiteiten voor Debacker V
Addition kinds of activities for Debacker V

30890103. Emmers, kunststoffen | Buckets, plastics
38410409. Inhalatoren, chirurgisch en medisch | Inhalators, surgical and medical
50150102. Automotive benodigdheden, gebruikt: groothandel en detailhandel | Automotive supplies, used: wholesale and retail
59849901. Butaangas, gebotteld | Butane gas, bottled
59991301. schoonheidsmiddelen | Cosmetics
67929901. Olieverhuur, kopen en verkopen op eigen rekening | Oil leases, buying and selling on own account

Werken bij Debacker V: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Debacker V: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Debacker V. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Debacker V. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Grobbendonk zijn wij opzoek naar Orderpickers voor Black Friday: - Orderpicken (met een scanner) van kledij en lifestyle producten - Algemene netheid van het magazijn - Je zal werken met een scanner - Stickeren van dozen - Laden en lossen STUDENTEN ook welkom!

  • Staalmonteur (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te As zijn wij op zoek naar een staalmonteur. Het bedrijf is gespecialiseerd in staalbouw bij particulieren (woningen). 

  • Tekenaar (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Malle/Zoersel zijn wij op zoek naar een mechanisch tekenaar (M/V) Functieomschrijving: U staat in voor het maken van tekeningen en ontwerpen in Autocad (2D) en Solid Works (3D) U biedt assistentie bij het proces van offerte tot productie en indienstname bij de klant. In die optiek volgt u ook de projecten op in de werkplaats. Afhankelijk van het te produceren stuk bepaald u de technische specificaties (persluchtcilinders, kettinglengte, motoren,...) en instellen van machines Tevens neemt u contact op met leveranciers voor aankoop van materiaal en volgt dit dossier verder op 

  • WERKVOORBEREIDER REGIO BRECHT (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar WERKVOORBEREIDER die het team kan versterken! ➘ Door de verscheidenheid in het type projecten die onze klant uitvoeren, kan je in dit bedrijf jezelf en je talenten verder ontplooien. ➘ Samen met de werfleider werkt de werkvoorbereider het dossier technisch uit. ➘ Je staat in contact met onze klanten, leveranciers, werfleiders en de installateurs van de werf.

  • Meestergast ovenafdeling vaste nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je stuurt en coacht en assisteert daarbij een ploeg van een 20-tal medewerkers in de hoogtechnologische productieafdeling. Je zorgt voor verdere opleiding van je teamleden door kennisoverdracht - en captatie. Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling en spreekt de technische ploeg aan in geval van storingen. je overlegt met collega's en leidinggevenden om duurzame oplossingen te vinden. Je hebt geregeld contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de manager productie. Je hebt een voorbeeldfunctie , draagt de waarden van de firma hoog in het vaandel en leeft de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften steeds strikt na.

  • Winkelmedewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taak bestaat grotendeels uit het aanvullen van de goederen en het klaarmaken van de bestellingen van de klanten, het op orde houden van de winkel. Daarnaast sta je ook in voor kassawerk (40%) en adviseer je klanten bij vragen.

  • Schrijnwerker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Groot-Gent, in Deinze, dat meubels maakt voor interieur, badkamers en keukens, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Schrijnwerker. U staat in voor de montage in het atelier van alle soorten meubels voor interieur, badkamer en keuken U staat ook in voor de afwerking ervan

  • International Business Development Junior Manager - Rough Diamond (NL/FR/ENG) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Antwerpse Diamantsector

    Type: Vaste Job

    Antwerp World Diamond Centre (AWDC) of AWDC vertegenwoordigt officieel de Antwerpse diamantsector. In die rol promoot AWDC de gehele diamantsector in binnen - en buitenland en wordt AWDC ook internationaal erkend als ontmoetingsplaats, woordvoerder en bemiddelaar voor de gehele Belgische diamantgemeenschap. Functieomschrijving: AWDC is voortdurend op zoek naar nieuwe markten en mogelijkheden om de kritische massa ruwe en geslepen diamant op de Antwerpse diamantmarkt te behouden en idealiter te versterken. In dit verband is AWDC op zoek naar een dynamisch persoon als International Business Development Junior Manager (m/v) om een strategie Business Development Ruw uit te werken en uit te voeren. AWDC biedt een voltijdse betrekking aan van onbepaalde duur. Takenpakket: Verkennen van nieuwe markten (via studiewerk en prospectiereizen) met als doel meer ruwe diamant naar Antwerpen te halen (zoals beschreven in het Antwerp Diamond Masterplan dat gelanceerd werd in februari 2012). De focus zal hierbij vooral liggen op artisanale diamant en op het Afrikaans continent. Onderzoek en analyse van de macro-economische omstandigheden van een land om te kijken of er potentieel zit als afzetmarkt voor ruwe diamant uit Antwerpen. Daarmee aansluitend analyse van data en de opmaak van en het presenteren bij high level bezoeken. Het ontwikkelen van nieuwe commerciële initiatieven met steeds één doel voor ogen, het behouden en versterken van Antwerpen als werelddiamantcentrum voor ruwe diamant. Daarbij aansluitend het ontwikkelen en begeleiden van projecten om artisanale diamant beter toegang te bieden tot de internationale Antwerpse markt kaderend in een aid for trade beleid. Bovendien zal de junior-manager verantwoordelijk zijn voor de inhoudelijke en operationele sturing van het product ‘African Diamond Conference’. Creëren en onderhouden van relaties met overheden, mijnbedrijven, handelaars en (interne en externe) partners op alle niveaus, zowel in Antwerpen als internationaal. Intern afstemmen met verschillende AWDC departementen. De verworven kennis en analyse in een duidelijke rapportering schetsen naar het directiecomité en de sector. Je zal hierbij deel uitmaken van het departement Public Affairs.

  • Customer Service Medewerkers (m/v) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Voor één van de grotere logistieke spelers, zoeken wij Customer Service Medewerkers (m/v). Is bij jou de klant altijd koning en los jij problemen meteen op? Dan is deze vacature zeker iets voor jou. De missie: Je bent verantwoordelijk voor een correcte klanteninformatie – pro-actief communiceren; Je dient tevens de klantadministratie in orde en up to date te houden; Je reageert snel op vragen van klanten en behandelt indien nodig de klachten. Je zorgt voor administratieve orderverwerking en vlotte communicatie met carriers; Je behandelt transportgerelateerde administratie, alsook douane gerelateerde administratie Import/Export.

  • Health & Safety Officer (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een internationaal gekende speler in de milieusector. We rekruteren voor hen een Health & Safety Officer ter uitbreiding van het QESH-team! In de rol van Health & Safety Officer ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de managers met de implementatie van de Health & Safety policies. Je assisteert de site managers en de projectmanagers van de 5 Belgische sites. Je rolt het H&S beleid uit (audits, wetgeving, procedures, ...). In samenspraak met de H&S Manager Europa bepaal je de jaarlijkse H&S targets. Je zorgt voor de voorbereiding en het beheer van de budgetten voor actieplannen m.b.t. gezondheid en veiligheid op de werkvloer en op de externe werven. Je bent betrokken bij diverse lokale H&S projecten.

  • Junior Master Supply Chain/Logistiek (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: NOHAU

    Type: Vaste Job

    De firma is een groeiende KMO actief in de FMCG-sector. Dankzij hun gepassioneerd team van 150 medewerkers maken zij kwaliteitsvolle producten die tot het hogere marktsegment mogen behoren. Ter versterking van de Supply Chain afdeling zijn wij vandaag op zoek naar een Young Potential met sterke interesse in Supply Chain en Logistiek. FUNCTIEOMSCHRIJVING: Bij aanvang zal je starten in het warehouse om hun ERP-systeem en het reilen en zeilen van de firma te leren kennen (+/- 3 maanden). Vervolgens word je naar gelang de noden en jouw interesse en ervaring ingezet op diverse projecten binnen het Supply Chain Departement. Dit kan volgende taken omvatten: Supply Chain Planning: raw materials, packaging, production, demand, logistiek, … (korte en lange termijn); Anticiperen op problemen m.b.t. planning, availability, stocks, … Actief deelnemen aan Supply Chain meetings; Analyseren en optimaliseren van Supply Chain en logistieke processen, opvolging KPI’s; Samenwerken met verschillende interne departementen; Rapporteren aan de Supply Chain Manager.

  • begeleider kinderopvang (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: OKO & ZO

    Type: Werfreserve

    - De buitenschoolse kinderopvang van vzw OKO&ZO biedt opvang aan in de gemeente Zele. - Je staat in voor de opvang van kinderen tussen 2,5 jaar en 12 jaar. kind - Je speelt met de kinderen, organiseert spelletjes en activiteiten. Dit gebeurt in een niet-schoolse sfeer. - Je hebt aandacht voor veiligheid, verzorging en hygiëne. - Je informeert de ouders over het verloop van de dag. pvoeder opvoedster - Je werkt samen in een team. kinderbegeleider kinderbegeleidster - Je werkt met grotendeels onderbroken uren: tijdens schooldagen is de opvang open tussen 6u30 en 8u15 en na schooltijd tot 18u.30, ook op woensdagnamiddag. Op schoolvrije dagen en tijdens de vakantieperiodes is de opvang geopend tussen 6u30 en 18u30. Tijdens schooluren is er tijd voor teamvergadering, voorbereidingen en onderhoud van de lokaties.

Zoek naar antwoorden van Debacker V in sociale netwerken
Look for responds of Debacker V in social networks

Lees alle opmerkingen voor Debacker V. Laat een reactie achter voor Debacker V. Debacker V bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Debacker V. Leave a respond for Debacker V. Debacker V on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Debacker V op de google maps. Adres en contacten Debacker V
Location of Debacker V on the google maps. Address and contacts of Debacker V

Andere gerelateerde bedrijven als come Debacker V Debacker V: MICROTECH | JARDIN BOTANIQUE DE JETTE | Scheers E | Sempels A | COVERENTER SA

Other related companies as Debacker V: MICROTECH | JARDIN BOTANIQUE DE JETTE | Scheers E | Sempels A | COVERENTER SA

Debacker V is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Debacker V, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08072448730. Het bedrijf Debacker V bevindt zich op het adres: Dorpsstraat 32; 8840; Staden (Westrozebeke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 540,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 426,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Beauty salons. Producten gemaakt in Debacker V zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Debacker V is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Debacker V is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Debacker V, openstaande posities, locatie van Debacker V op de kaart.

Debacker V is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Debacker V, company assigned to the tax number BE08072448730. The company Debacker V is located at the address: Dorpsstraat 32; 8840; Staden (Westrozebeke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 540,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 426,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Beauty salons. Products created in Debacker V were not found.
The main activity of Debacker V is Nonclassifiable Establishments, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Debacker V is not available. You also can look at reviews of Debacker V, open positions, location of Debacker V on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Debacker V, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Debacker V, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Debacker V, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Debacker V, employees, financial statistics.