De Caluwe Annette

Contactgegevens De Caluwe Annette: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Caluwe Annette: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Caluwe Annette

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Viadukt 5; 9140; Temse, België

Telefoon (phone): 0479 82 25 26 (+32-0479 82 25 26) 0479 82 25 26 (+32-0479 82 25 26)

Fax (fax): +32 (58) 702-74-35 +32 (58) 702-74-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Caluwe Annette: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Caluwe Annette"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Caluwe Annette"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Caluwe Annette, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Caluwe Annette. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Caluwe Annette, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Caluwe Annette. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Caluwe Annette
Products information De Caluwe Annette

BTW identificatienummer (tax): BE07125976562
Ondernemingsnummer: 8181488037
Hoofdstad (capital): 729,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 533,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Pedicure

Product categorie (product category): Beauty salons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Caluwe Annette
(Get full report from official database of BE for De Caluwe Annette)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Caluwe Annette
Addition kinds of activities for De Caluwe Annette

311102. Schoen leer | Shoe leather
36749913. Schakelaars, siliconenbesturing | Switches, silicon control
48320100. Radio-omroepzenders, muziekformaat | Radio broadcasting stations, music format
50329902. Baksteen, behalve vuurvast | Brick, except refractory
59990906. Orthopedische en prothese toepassingen | Orthopedic and prosthesis applications

Werken bij De Caluwe Annette: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Caluwe Annette: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Caluwe Annette. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Caluwe Annette. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent arbeider (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch bedrijf regio Izegem zijn wij op zoek naar een polyvalent arbeider voor de opbouw en onderhoud van trailers.

  • Grond & Wegenwerker (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als wegenwerker voer je opbraak-, grond- en funderingswerken uit, je plaatst en herstelt verhardingslagen voor onder meer wegen, inritten, voetpaden en parkeerterreinen. Je legt riolering-, waterafvoer- en andere leidingsstelsels aan en draagt een grote verantwoordelijkheid wat publieke veiligheid betreft.

  • Huishoudhulp Diksmuide (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon!

  • Student Schoonmakers (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor de regio van West-Vlaanderen zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten om op te starten in eigen regio. Volgende aspecten behoren tot het takenpakket: ?je maakt schoon bij onze klant in de regio ?dit volgens de gevraagde methodes met de gevraagde technieken materialen en machines (je krijgt hiervoor opleiding) ?je gebruikt de correcte persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM?s) ?je besteedt aandacht aan de specifieke procedures die van toepassing zijn bij onze klant

  • Gemotiveerde student(e) kantoor Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor te Aarschot zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde student voor ons team te versterken. Minstens één dag per week, met voorkeur meerdere dagen. Je krijgt een zeer uitgebreide waaier aan taken toegewezen: - het opbellen en telefonisch screenen van kandidaten - kandidaten inschrijven, screenen en matchen met de juiste vacature - administratieve ondersteuning naar de consulenten toe - telefonische oproepen beantwoorden, klantencontact - vacatures online plaatsen ...

  • Student kassa sportwinkel Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Voor een sportwinkel te Zwijndrecht zoeken we een gedreven student die instaat voor het verder helpen van de klanten en het bedienen van de kassa. Je werkt telkens op zaterdag.

  • Koerier delicious Fried chicken (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: TIJARI

    Type: Studentenjob

    Koerier met B rijbewijs om maaltijden aan huis te brengen. liefst student

  • Bijlesgever wiskunde (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Stage Recruitment Consultant (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1672891-inline.html?cid=Partner_VDAB Wij geloven in ‘growth through the growth of our people’. Ons business model is dan ook volledig opgebouwd rond deze gedachte. Je kan onze organisatie het best beschrijven als een Career Hub die functioneert als een vlakke netwerkorganisatie waarbij kennisdeling en gezamenlijke creativiteit centraal staat en groei versneld wordt.   Wij geloven in ‘growth through the growth of our people’. Ons business model is dan ook volledig opgebouwd rond deze gedachte. Je kan onze organisatie het best beschrijven als een Career Hub die functioneert als een vlakke netwerkorganisatie waarbij kennisdeling en gezamenlijke creativiteit centraal staat en groei versneld wordt.   Als stagair(e) recruitment consultant ben je samen met je team verantwoordelijk voor de interne (Trifinance) en externe (klanten) recruitment opdrachten: Je hebt contact met onze klanten, zoekt pro-actief naar kandidaten, screent hun competenties tijdens interviews en maakt een verslag op over deze kandidaten; Je bent verantwoordelijk voor de A-Z opvolging van onze kandidaten en sollicitaties; Je bouwt een netwerk op van finance professionals en wordt hun trusted partner in hun zoektocht naar nieuwe uitdagingen; Als een business partner onderhoud je contacten met onze klanten; Je wordt betrokken bij de verdere ontwikkeling van onze intake initiatieven: communicatie, interne projecten, events, etc. Ben je sterk in communicatie? Ben je gepassioneerd door het maken van de juiste match tussen kandidaat en klant? Ben je klantgericht en geïnteresseerd in het ontmoeten van mensen? Ben je resultaatgericht, pro-actief en weet je van aanpakken? Heb je zin om een ambitieus en gepassioneerd team te versterken?

  • Technieker - Elektr (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Je bent een technieker op zoek naar een uitdagende job te Roeselare waar je kan meehelpen aan verbeteringen van een geautomatiseerd machinepark? Dan hebben wij de job voor jou! Als technieker sta je samen met je collega in voor het organiseren van het preventief en curatief onderhoud en zet je je schouders onder verschillende verbeterprojecten binnen een zeer sterk geautomatiseerde verpakkingsafdeling. Je ondersteunt je collega-techniekers en assisteert in het opzoeken van fouten, het stellen van diagnoses en het snel en duurzaam oplossen van het probleem. Bij complexe technische storingen spring je bij met jouw kennis en ervaring. Daarnaast fungeer je als technisch aanspreekpunt voor de externe techniekers, je volgt hun werkzaamheden op en overlegt met alle interne betrokkenen. Je houdt van uitdaging en neemt graag mee de verantwoordelijkheid in projecten (aanpassing, verdere automatisering, nieuwe verpakkingslijnen, ...). Aan de hand van verbetervoorstellen en het opzetten van bijhorende acties, slaag je erin om storingen te beperken in de toekomst en te werken aan continue optimalisatie. Je rapporteert aan de coördinator van de technische dienst.

  • DAKWERKER / HELLENDE DAKEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GardenFIXers Roeselare

    Type: Vaste Job

    Werken uitvoeren op hellende daken : dakpannen, leien, tegelpannen alsook uitvoeren van gevelbekleding. .Het lezen van een plan is een sterk punt. Afvoerbuizen en hanggoten kunnen plaatsen. Je hebt ervaring in een soort gelijke functie.

  • Computer Futures - Product Owner (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een (freelance) product owner op zoek naar een nieuwe uitdaging?    Een toonaangevende klant zoekt een freelance Product owner. Je bent binnen het bedrijf de schakel tussen de business en het team en werkt op een innovatief project.     Profiel Ruime Product owner ervaring Patronen doorbreken Sterke persoonlijkheid Continu verbeteren   Project details Locatie: Zuid-Brussel Projectduur: min 6 maanden Marktconforme verloning   Interesse?   In een persoonlijk gesprek vertel ik graag meer over de inhoud en achtergrond van de rol.  Reageer op de advertentie via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van De Caluwe Annette in sociale netwerken
Look for responds of De Caluwe Annette in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Caluwe Annette. Laat een reactie achter voor De Caluwe Annette. De Caluwe Annette bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Caluwe Annette. Leave a respond for De Caluwe Annette. De Caluwe Annette on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Caluwe Annette op de google maps. Adres en contacten De Caluwe Annette
Location of De Caluwe Annette on the google maps. Address and contacts of De Caluwe Annette

Andere gerelateerde bedrijven als come De Caluwe Annette De Caluwe Annette: Vanderheyden F & Fils | Evasion Coiffure | ECOLE REN? THONE | B. DERVEAUX | JOOST COPPENS

Other related companies as De Caluwe Annette: Vanderheyden F & Fils | Evasion Coiffure | ECOLE REN? THONE | B. DERVEAUX | JOOST COPPENS

De Caluwe Annette is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Caluwe Annette, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07125976562. Het bedrijf De Caluwe Annette bevindt zich op het adres: Viadukt 5; 9140; Temse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 729,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 533,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Beauty salons. Lijst met producten zijn Pedicure.
De hoofdactiviteit van De Caluwe Annette is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Caluwe Annette is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Caluwe Annette, openstaande posities, locatie van De Caluwe Annette op de kaart.

De Caluwe Annette is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Caluwe Annette, company assigned to the tax number BE07125976562. The company De Caluwe Annette is located at the address: Viadukt 5; 9140; Temse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 729,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 533,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Beauty salons. List of products are Pedicure.
The main activity of De Caluwe Annette is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of De Caluwe Annette is not available. You also can look at reviews of De Caluwe Annette, open positions, location of De Caluwe Annette on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Caluwe Annette, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Caluwe Annette, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Caluwe Annette, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Caluwe Annette, employees, financial statistics.