De Moor Bart

Contactgegevens De Moor Bart: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Moor Bart: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Moor Bart

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Louise 240; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 627 47 60 (+32-02 627 47 60) 02 627 47 60 (+32-02 627 47 60)

Fax (fax): 02 627 47 79 (+32-02 627 47 79) 02 627 47 79 (+32-02 627 47 79)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Moor Bart: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Moor Bart"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Moor Bart"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Moor Bart, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Moor Bart. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Moor Bart, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Moor Bart. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Moor Bart
Products information De Moor Bart

BTW identificatienummer (tax): BE06516235351
Ondernemingsnummer: 2566375732
Hoofdstad (capital): 835,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 687,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in De Moor Bart zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Moor Bart
(Get full report from official database of BE for De Moor Bart)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Moor Bart
Addition kinds of activities for De Moor Bart

261102. Pulpmolens, oplossende pulpverwerking | Pulp mills, dissolving pulp processing
22310300. Vouw-, doek- en bekledingsstoffen: wol | Felts, blanketing and upholstery fabrics: wool
38429927. Whirlpool baden, hydrotherapie apparatuur | Whirlpool baths, hydrotherapy equipment
50470101. Bedden, ziekenhuis | Beds, hospital
87480300. Communicatieadvies | Communications consulting
96310400. Reglement, beheer van nutsbedrijven, overheidsniveau | Regulation, administration of utilities, level of government

Werken bij De Moor Bart: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Moor Bart: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Moor Bart. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Moor Bart. Looking for open vacancies in other companies

  • VERPLEEGKUNDIGE PROJECTSTAFFING NACHTEN (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens dit project kom je terecht in een nieuw woonzorgcentrum dat ook serviceflats aanbiedt. Dit huiselijke woonzorgcentrum is gelegen in een groene omgeving en beschikt over 130 kamers. Je komt terecht in een dynamisch multidisciplinair team dat instaat voor het optimaliseren van de levenskwaliteit van hun bewoners. Je staat in voor de nachtelijke verpleging en verzorging van de bewoners van het woonzorgcentrum. Daarnaast sta je ook in voor de verpleegpermanentie van de serviceflats. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • GL Accountant - Ternat (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een GL Accountant (m/v) voor een internationaal bedrijf in Ternat. Het bedrijf is gevestigd in Ternat. De verantwoordelijkheden voor deze functie als GL Accountant zijn: * Je verzorgt de algemene boekhouding; * Je houdt de analytische boekhouding bij; * Je ondersteunt het team bij vragen over de algemene boekhouding; * Je verzorgt Btw-, intrastat- en intracommunautaire aangiftes; * Je voert de maandelijkse rapportering uit. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Magazijnier met technisch inzicht (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Hasselt zijn we op zoek naar een magazijnier met technisch inzicht. Je controleert binnenkomende goederen en zorgt voor een correcte opslag en de bijhorende administratie. Je maakt bestellingen klaar en houdt het magazijn op orde. Op rustige momenten ondersteun je in het atelier waar machines samengesteld worden.

  • Monteur (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Monteren van de producten en toebehoren. Je werkt in een team met de hoofdmonteur en vertrekt vanuit zijn woonplaats naar de werven toe. De werven zijn verspreid over gans België en Noord-Frankrijk.

  • Monteur staalbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant, gelegen in Opglabbeek, gaan we op zoek naar een monteur staalbouw. - Als monteur staalbouw monteer je metaalconstructies, plaats je plinten, leg je welfsels en monteer je daken en wanden. - Je bent in staat om kleine aanpassingen te doen zoals gaten boren, kleine laswerken uitvoeren,... . - Je staat zelf in voor je materiaalbeheer en het onderhoud van het materiaal.

  • Residentiele elektricien (M/V) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een functie als residentieel elektricien regio Gent? Lees snel verder want Actief Interim heeft jou nodig! Als residentieel elektricien ben jij in staat om zelfstandig onderstaande taken uit te voeren: - Kabels trekken - Kabelgoten plaatsen - Plaatsen en afwerken van stopcontacten, verlichting - ....

  • Junior technieker (basiskennis elektriciteit) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf actief in diverse werkzaamheden, zijn we op zoek naar een junior technieker met basiskennis elektriciteit. Hoe ziet jouw dag eruit als technieker? - Je bent actief in de wondere wereld van Telecom, zowel Proximus als Telenet zijn binnen het bedrijf grote spelers; - Je staat in voor de plaatsing en het lassen van glasvezelkabels; (Hier een beter idee van krijgen? https://www.youtube.com/watch?v=h4k_qBqS7zU ) - Je spoort actief fouten op binnen het glasvezelnet en zorgt ervoor dat deze storingen verholpen worden; - Je voert verschillende controlemetingen uit, dit om de goede werking te waarborgen; - Hier zit ook een deeltje adminstratie bij nl. dagrapporten opmaken en deze toelichten aan de werfleider. Dit alles leer je tijdens een on-the-jobtraining waarbij je wordt begeleid door een ervaren technieker.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bornem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent (GINGELOM)

    Regio: GINGELOM

    Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jobstudenten om te werken in een supermarkt. Je kan ingezet worden aan de kassa of in de winkel zelf. Je komt in contact met de klanten, en helpt ze steeds verder met een glimlach. Je hebt een verzorgd voorkomen, en leert graag bij.

  • Student slagerij (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie groothandel in voeding te Hasselt zijn we op zoek naar een meewerkend slager in opleidng of iemand die een passie voor vlees heeft. Je zoekt extra dagen bij als slager of je bent een student slagerij, die al een goede ervaring heeft met snijden, versnijden van vlees. Je werkt vooral op zaterdag. Dus.. Als jij een gemotiveerde student, opleiding slagerij (hotelschool) bent, neem zeker contact op! Je hebt ervaring met messen en je gaat hier heel voorzichtig mee om

  • Kinderneuroloog (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    BalanSS is een multidisciplinair centrum aan de rand van Gent met een groep logopedisten, kinesisten, psychologen, diëtist, psychomotoor therapeuten, orthopedagogen,.. Door de steeds groter wordende instroom patiënten en de bouw van een extra locatie in 2019 in Latem stijgt onze nood aan een extra samenwerkingsverband met een kinderneuroloog om ons te helpen met intervisiemomenten, diagnosestelling, eventuele opstart medicatie, voorschriften verder onderzoek…. Hieronder geven we kort even onze visie en missie weer, maar kijkt u gerust op www.BalanSS.be en www.learn2Learn.be om te bekijken of u zich in onze werking kan vinden. Onze visie: Aanreiken van een warme efficiënte & kwalitatieve hulpverlening zonder wachtlijsten. Behandeling op maat en noodzaak van de patiënt met als enig doel: een snel, optimaal en bereikbaar resultaat. BalanSS – multidisciplinair centrum bestaat uit 2 afdelingen: BalanSS Diagnostiek & BalanSS Behandeling. Learn2Learn remediërende studiecoaching werkt parallel met het centrum.

  • Zelfstandige thuisverpleegkundige (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: THUISVERPLEGINGSTEAM MARIÊN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons team is dringend op zoek naar wat versterking . Liefst op zelfstandige basis, hoofdberoep of bijberoep (deeltijdse uren). Ben jij iemand me t het ❤ op de juiste plaats, iemand die stressbestendig is en het in huis is, dan ben je bij ons op de juiste plaats. Wij zoeken iemand die dynamisch en flexibel is, en die het een uitdaging vindt om zelfstandig zijn/haar taken te vervullen als thuisverpleegkundige (Verpleegtechnische zorgen, opvolging, etc.) en niet te vergeten al onze patiënten een glimlach te bezorgen. Onze werkregio bevindt zich voornamelijk in groot Heist op den Berg en Hulshout. .

Zoek naar antwoorden van De Moor Bart in sociale netwerken
Look for responds of De Moor Bart in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Moor Bart. Laat een reactie achter voor De Moor Bart. De Moor Bart bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Moor Bart. Leave a respond for De Moor Bart. De Moor Bart on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Moor Bart op de google maps. Adres en contacten De Moor Bart
Location of De Moor Bart on the google maps. Address and contacts of De Moor Bart

Andere gerelateerde bedrijven als come De Moor Bart De Moor Bart: GARAGE BOEYKENS WILLY | PROFILE | AIR COMPACT BELGIUM | R. COSYNS | CARDIOPHONE

Other related companies as De Moor Bart: GARAGE BOEYKENS WILLY | PROFILE | AIR COMPACT BELGIUM | R. COSYNS | CARDIOPHONE

De Moor Bart is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Moor Bart, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06516235351. Het bedrijf De Moor Bart bevindt zich op het adres: Avenue Louise 240; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 835,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 687,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in De Moor Bart zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Moor Bart is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Moor Bart is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Moor Bart, openstaande posities, locatie van De Moor Bart op de kaart.

De Moor Bart is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Moor Bart, company assigned to the tax number BE06516235351. The company De Moor Bart is located at the address: Avenue Louise 240; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 835,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 687,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Lawyers. Products created in De Moor Bart were not found.
The main activity of De Moor Bart is Insurance Agents, Brokers and Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Moor Bart is not available. You also can look at reviews of De Moor Bart, open positions, location of De Moor Bart on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Moor Bart, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Moor Bart, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Moor Bart, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Moor Bart, employees, financial statistics.