De Meyer Dimitri

Contactgegevens De Meyer Dimitri: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Meyer Dimitri: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Meyer Dimitri

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wilselsesteenweg 168; 3010; Leuven (Kessel-Lo), België

Telefoon (phone): 016 25 02 50 (+32-016 25 02 50) 016 25 02 50 (+32-016 25 02 50)

Fax (fax): +32 (51) 911-85-88 +32 (51) 911-85-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Meyer Dimitri: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Meyer Dimitri"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Meyer Dimitri"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Meyer Dimitri, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Meyer Dimitri. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Meyer Dimitri, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Meyer Dimitri. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Meyer Dimitri
Products information De Meyer Dimitri

BTW identificatienummer (tax): BE03546356201
Ondernemingsnummer: 8678894042
Hoofdstad (capital): 437,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 580,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in De Meyer Dimitri zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Meyer Dimitri
(Get full report from official database of BE for De Meyer Dimitri)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Meyer Dimitri
Addition kinds of activities for De Meyer Dimitri

28730100. Ammonium- en ammoniumzouten | Ammonia and ammonium salts
34699903. Condensator of condensor blikjes en kisten, gestempeld metaal | Capacitor or condenser cans and cases, stamped metal
39991401. Handtas en pocketbook frames | Handbag and pocketbook frames
50210300. Bedden en beddengoed | Beds and bedding
50510104. Staven, draad (niet geïsoleerd) | Rods, wire (not insulated)
73890206. Katoen bemonstering en inspectiedienst | Cotton sampling and inspection service
75420000. wasstraten | Carwashes
78299902. Filmbibliotheek, film | Film library, motion picture

Werken bij De Meyer Dimitri: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Meyer Dimitri: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Meyer Dimitri. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Meyer Dimitri. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent horecamedewerker (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hoofdtaken Het leveren van een goede service naar de klanten toe Klantvriendelijkheid Instaan voor opleiding en begeleiding (Crewtrainer) Hygiënische normen rond voedselveiligheid naleven Alle normen en procedures respecteren Functieomschrijving Via interne opleidingen zullen alle verschillende stations worden aangeleerd. Aansluitend wordt een interne opleiding tot Crewtrainer voorzien. Na een gunstig verloop kan men doorgroeien tot Shiftmanager.

  • Chauffeur CE internationaal transport (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een meubelbedrijf in Kortemark zijn wij op zoek naar een ervaren chauffeur CE. Je werkt voornamelijk voor de Franse markt, waarbij je instaat voor het transport van meubelen naar verschillende winkels. Je bent telkens van maandag tot vrijdag weg, in normale omstandigheden ben je in het weekend thuis.

  • Productiemedewerker allround (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner, een chemisch bedrijf in de regio van Gent, zijn wij op zoek naar een productiemedewerker 2 ploegensysteem. je zorgt voor de opstart, opvolging en afwerking van het productieproces je vult verpakkingen af  je laadt en lost bulkwagens  je staat in voor de reiniging van reactoren, installaties en productiezones  je vervoert grondstoffen met de heftruck  je print labels, CMR documenten, werkaanvragen 

  • Magazijnier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: T-INTERIM LIER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een nieuwe conceptwinkel in Lier zijn we op zoek naar een magazijnier Je ontvangt, controleert, registreert de inkomende goederen Je staat in voor het stockbeheer, de verwerking van pickinglisten Je vervoert stukken tussen 2 verschillende magazijnen Je werkt punctueel, staat op orde en stiptheid

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Ravels (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden- Regio Wellen (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Student voor foodcorner Cargo M! (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Cargo M!

    Type: Studentenjob

    Je bereidt met ons vast team broodjes en salades met zorg. Je zet de puntjes op de "i" van de trendy broodjes en frisse slaatjes. KORTOM een afwisselende, uitdagende en sociale job.

  • Administratief medewerk(st)er (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: RENOSTEP

    Type: Vaste Job

    Als administratief medewerker ben jij een klasbak in: Punctueel beheren van de administratieve taken Met de glimlach klanten, leveranciers en samenwerkers helpen Mee denken met het bedrijf voor een verdere groei Denken in oplossingen Zelfstandig kunnen werken Een hart voor mooie interieurs is altijd een pluspunt

  • Calculator (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een hogere opleiding bouwkunde gevolgd of heb je al enkele jaren ervaring als calculator in een bouwonderneming? Dan kom jij zeker in aanmerking om als calculator aan de slag te gaan bij onze klant, een bouwbedrijf uit regio Beringen. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van kostprijsberekeningen in het kader van opmaak van offertes en aanbestedingsdossiers appartementen, industriële complexen, kantoorgebouwen, openbare werken, etc. Je verdiept je in lastenboeken, plannen en meetstaten en je controleert deze op hun volledigheid. Je staat in voor het opstellen van een kostprijsberekening rekening houdend met uitvoeringsmethoden en -termijn, werfinrichting en offertes en gevraagde gegevens. Je vraagt offertes op bij leveranciers en onderaannemers en controleert deze op de conformiteit met de lastenboeken. Je houdt hierbij rekening met de bestekken van studieburelen en openbare besturen en de wensen van de bouwheer. Je bent verantwoordelijk voor de samenstelling van de uiteindelijke offerte en de bijhorende documenten. Aan de hand van een professioneel calculatiepakket ondersteun je de salesafdeling technisch bij commerciële onderhandelingen.

  • VRACHTWAGEN MECANICIEN (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Forum Jobs Aalst

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een grootspeler in België op vlak van onderhoud en herstellingen van vrachtwagens en machines, zijn we op zoek naar een vrachtwagenmecanicien. Een greep uit jouw takenpakket: Onderhouden van vrachtwagens en machines Herstellen van vrachtwagens en machines Testen en afstellen van vrachtwagens en machines

  • Assistent winkelmanager GAMMA Merksem (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: GAMMA MERKSEM

    Type: Vaste Job

    Je bent medeverantwoordelijk voor een GAMMA winkel. Je werkt en houdt rekening met de doelstellingen, het commerciële en sociale beleid van de winkelverantwoordelijke, de operations manager en de algemene directie. Je coördineert de activiteiten en staat mee in voor het dagelijkse beheer van de winkel. Je promoot het imago van de winkel. Je stuurt het personeel en motiveert het winkelteam in samenwerking met en onder de leiding en verantwoordelijkheid van de winkelverantwoordelijke. Ten allen tijde kan je andere dagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Je kunt goed plannen en organiseren.

  • Advocaat Publiek Recht (min. 1 jaar ervaring), kantoor Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VERBIST ADVOCATEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verbist Advocatuur zoekt een (junior) advocaat met een sterke interesse in het publiek recht, en in het bijzonder het omgevingsrecht, voor een duurzame versterking van haar team. Je behandelt onze kantoordossiers van A tot Z, zowel bij het adviseren, het onderhandelen als het procederen speel jij een belangrijke rol; Je hebt op regelmatige wijze rechtstreeks contact met de cliënten; Wanneer een dossier gepleit moet worden, word je hiervoor zelfstandig of in team ingezet; Je werkt je in verschillende materies in binnen het publiek en administratief recht en houdt de relevante wetgeving en rechtspraak nauwgezet bij; Je draagt de expertise van het kantoor uit door (afhankelijk van jouw interesse en ervaring) opleidingen te geven, gespecialiseerde evenementen bij te wonen of rechtsleer te publiceren.

Zoek naar antwoorden van De Meyer Dimitri in sociale netwerken
Look for responds of De Meyer Dimitri in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Meyer Dimitri. Laat een reactie achter voor De Meyer Dimitri. De Meyer Dimitri bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Meyer Dimitri. Leave a respond for De Meyer Dimitri. De Meyer Dimitri on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Meyer Dimitri op de google maps. Adres en contacten De Meyer Dimitri
Location of De Meyer Dimitri on the google maps. Address and contacts of De Meyer Dimitri

Andere gerelateerde bedrijven als come De Meyer Dimitri De Meyer Dimitri: Zyde J | ANNE UYTERSPROT | AANNEMER VAN GELDER | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | PHILIPPE GONAY

Other related companies as De Meyer Dimitri: Zyde J | ANNE UYTERSPROT | AANNEMER VAN GELDER | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | PHILIPPE GONAY

De Meyer Dimitri is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Meyer Dimitri, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03546356201. Het bedrijf De Meyer Dimitri bevindt zich op het adres: Wilselsesteenweg 168; 3010; Leuven (Kessel-Lo). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 437,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 580,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in De Meyer Dimitri zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Meyer Dimitri is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Meyer Dimitri is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Meyer Dimitri, openstaande posities, locatie van De Meyer Dimitri op de kaart.

De Meyer Dimitri is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Meyer Dimitri, company assigned to the tax number BE03546356201. The company De Meyer Dimitri is located at the address: Wilselsesteenweg 168; 3010; Leuven (Kessel-Lo). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 437,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 580,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Lawyers. Products created in De Meyer Dimitri were not found.
The main activity of De Meyer Dimitri is Automotive Repair, Services and Parking, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of De Meyer Dimitri is not available. You also can look at reviews of De Meyer Dimitri, open positions, location of De Meyer Dimitri on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Meyer Dimitri, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Meyer Dimitri, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Meyer Dimitri, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Meyer Dimitri, employees, financial statistics.