De Landsheer Els

Contactgegevens De Landsheer Els: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Landsheer Els: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Landsheer Els

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Fran?ois Laurentplein 1 Box 4; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 265 83 83 (+32-09 265 83 83) 09 265 83 83 (+32-09 265 83 83)

Fax (fax): 09 265 83 80 (+32-09 265 83 80) 09 265 83 80 (+32-09 265 83 80)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Landsheer Els: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Landsheer Els"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Landsheer Els"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Landsheer Els, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Landsheer Els. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Landsheer Els, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Landsheer Els. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Landsheer Els
Products information De Landsheer Els

BTW identificatienummer (tax): BE03487854003
Ondernemingsnummer: 2277984619
Hoofdstad (capital): 249,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 223,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in De Landsheer Els zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Landsheer Els
(Get full report from official database of BE for De Landsheer Els)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Landsheer Els
Addition kinds of activities for De Landsheer Els

14110106. Travertijn, afmeting-steengroeven | Travertine, dimension-quarrying
23690300. Kinderkleding en huiskleding | Children's robes and housecoats
27520701. Schema's, vervoer: gelithografeerd | Schedules, transportation: lithographed
28349901. Chloor tabletten en kits (waterzuivering) | Chlorination tablets and kits (water purification)
34290501. Klemmen en koppelingen, slang | Clamps and couplings, hose
42129908. Zware machines transport, lokaal | Heavy machinery transport, local

Werken bij De Landsheer Els: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Landsheer Els: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Landsheer Els. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Landsheer Els. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator 3 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalbedrijf in Genk zijn we op zoek naar een technisch operator. Je staat vnl in voor het bedienen en manipuleren van machines lijnen bevoorraden kwaliteitscontrole basis onderhoud van productielijnen Het gaat om een opdracht voor langere duur met kans op een vast contract na een succesvolle interimperiode. Een interne opleiding wordt door het bedrijf voorzien. Je bent bereid om in 3 ploegen te werken.

  • Finance Medewerker - dienstensector - Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is op zoek naar een leergierige Finance Medewerker die enthousiast uitziet naar een project van enkele maanden in Kontich. Onze klant is actief binnen de dienstensector en gelegen in Kontich. Je komt terecht in een KMO bestaande uit ongeveer 15 medewerkers. Als Finance Medewerker sta je in voor volgende zaken: Je boekt aankoop- en verkoopfacturen alsook de banken Je verricht de betalingen Je biedt ondersteuning bij administratieve taken Je ziet payrollgegevens na Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Service technieker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Roeselare zoeken wij: EEN SERVICE TECHNIEKER LIFTEN (m/v) Functie : installeren, opstarten en onderhoud van RDL liften en goederenliften. installeren en onderhoud van manipulator (er is opleiding voorzien) kablage en bordenbouw van zowel liftsystemen als interne transportsystemen

  • operator 2 ploegen (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Operator productie, voor een onderneming in Poperinge, tewerkstelling in 2 ploegen. Je wordt als operator, machinebediener ingezet in 2 ploegen. Je controleert de machine, stuurt bij waar nodig. Je vult materialen aan, volgt het proces op. Je werkt afwisselend in de vroege en in de late ploeg.

  • Patissier met ruime ervaring (ZOLDER)

    Regio: ZOLDER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Alle voorbereidingen van patissier Alle afwerkingen van de patissier Verwerken en maken van chocolade Eigen creaties uitvoeren in de patissier Sturing geven in klein team Maken van soezentaarten

  • KWALITEITSCONTROLEUR (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Let\\\'s Work is op zoek naar een kwaliteitscontroleur voor een onderneming die gespecialiseerd is in groenten: - je bent verantwoordelijk voor verschillende controles doorheen het gehele verwerkingsproces - je communiceert met medewerkers over eventuele problemen en je zorgt ervoor dat de toewijzing van producten aan de juiste kwaliteitsklassen gebeurt

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS DIKSMUIDE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Diksmuide zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Student bakkerij (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een warme bakkerij in Kinrooi zijn we op zoek naar studenten die op zondag kunnen werken.  Als student sta je zowel voor in de winkel als achter in de bakkerij, mogelijke taken zijn:  Bediening van klanten  Kassa Opruimen Afwerken van de patisserie 

  • STUDENT NEDERLANDS-FRANS (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Studentenjob

    Als collection expert sta je in voor de mondelinge communicatie via telefonie aangaande invorderingsdossiers. Het doel van elke communicatie is om op een klantvriendelijke manier tot een snelle inning te komen van onbetaalde facturen.   Ben jij de Student collection expert (m/v) die wij zoeken? Reageer dan op www.selecthr.be Contactpersoon: [email protected]                  Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, Europa's grootste aanbieder van Credit Management Services, zijn wij op zoek naar een Collection expert NL/ FR (m/v), als student kom je hiervoor ook in aanmerking. Ben je minimaal een dag in de week vrij?  Wil je werkervaring opdoen? Spreek je goed Frans? Dan kom je in aanmerking voor een functie als collection expert!  

  • student verkoper fashion m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Studentenjob

    Student verkoper m/v voor een hippe kledijketen in Ieper. Tewerkstelling op dagen in de week, alsook vrijdag, zatardag en zondag. Fashion Driven? Voor ZEB gaan wij op zoek naar studenten voor de winkel in Ieper. Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat. Je helpt nieuwe leveringen uitpakken, labelen en uithangen in de winkel. Je plooit de kledij en houdt de winkel op orde. Je doet controle aan de paskamers en helpt klanten waar nodig. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewkerstelling op je vrije dagen in de week, alsook vrijdag, zaterdag en zondag. Flexibele planning in beurtrol op basis van je beschikbaarheid, via een online planningtool.

  • Technisch Tekenaar/Ontwerper (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: AAMEC

    Type: Vaste Job

    Ontwerpen van industriële machines en installaties voor automotive toepassingen De Engineer/tekenaar is verantwoordelijk voor het ontwerpen en ontwikkelen van installaties. Tevens maakt de engineer/tekenaar de tekeningen voor een in opdracht verkregen project en analyseert de tekeningen met betrekking tot knelpunt in de uitvoering van het project. Stelt een volledig dossier samen van benodigde werkdocumenten en draagt zorg voor de revisie van tekeningen en het bijhouden van het dossier.

  • Rope Acces technician (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SKYWORKERS

    Type: Vaste Job

    Vacature: Rope Technician Wij: Wij zijn een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het werken op hoogtes, dieptes en moeilijk bereikbare plaatsen door middel van industriële touwtechnieken, beter bekend als ‘rope access’. Dit zorgt voor een zeer ruim werkterrein, optimale flexibiliteit en veiligheid. Skyworkers BVBA kan optimale veiligheid en kwaliteit garanderen aan zijn opdrachtgevers dankzij hoog opgeleid personeel (Irata) en ons VCA-petrochemie certificaat. Het Skyworkers team is een jong en zeer getraind team. De werken worden steeds uitgevoerd door gespecialiseerde mensen die reeds meerdere jaren actief zijn in de rope access sector en die specifieke opleidingen hebben genoten. Bij Skyworkers BVBA komt veiligheid op de eerste plaats. Door ons hoog opgeleid personeel en onze jarenlange ervaring kunnen we een veilige en snelle oplossing vinden op elk werkterrein. Wij beschikken over: · Irata level 1 (Operators) · Irata level 2 (Ploegleiders) · Irata level 3 (Coördinators) Uit te voeren werken: Industriële schilder- en straalwerken Offshore Industrial cleaning Besloten ruimtes Ontstoffingen Inspecties Afbraakwerken Constructie Renovatie Gevelreiniging Netting Laswerken Herstellingen mechanisch/elektrisch Stellingbouw Telecommunicatie Reinigen en herspuiten daken

Zoek naar antwoorden van De Landsheer Els in sociale netwerken
Look for responds of De Landsheer Els in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Landsheer Els. Laat een reactie achter voor De Landsheer Els. De Landsheer Els bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Landsheer Els. Leave a respond for De Landsheer Els. De Landsheer Els on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Landsheer Els op de google maps. Adres en contacten De Landsheer Els
Location of De Landsheer Els on the google maps. Address and contacts of De Landsheer Els

Andere gerelateerde bedrijven als come De Landsheer Els De Landsheer Els: FRANK GROSEMANS | Dekaply NV | FA. LYSSENS-DANNEBOOM | EGECA | W. BORR?

Other related companies as De Landsheer Els: FRANK GROSEMANS | Dekaply NV | FA. LYSSENS-DANNEBOOM | EGECA | W. BORR?

De Landsheer Els is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Landsheer Els, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03487854003. Het bedrijf De Landsheer Els bevindt zich op het adres: Fran?ois Laurentplein 1 Box 4; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 249,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 223,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in De Landsheer Els zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Landsheer Els is Motorvrachtvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Landsheer Els is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Landsheer Els, openstaande posities, locatie van De Landsheer Els op de kaart.

De Landsheer Els is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Landsheer Els, company assigned to the tax number BE03487854003. The company De Landsheer Els is located at the address: Fran?ois Laurentplein 1 Box 4; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 249,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 223,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Lawyers. Products created in De Landsheer Els were not found.
The main activity of De Landsheer Els is Motor Freight Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Landsheer Els is not available. You also can look at reviews of De Landsheer Els, open positions, location of De Landsheer Els on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Landsheer Els, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Landsheer Els, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Landsheer Els, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Landsheer Els, employees, financial statistics.