Cleo (Parfumerie)

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • Cleo (Parfumerie)
Private companiesFurniture and Fixtures • Cleo (Parfumerie)

Contactgegevens Cleo (Parfumerie): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cleo (Parfumerie): address, phone, fax, email, website, opening hours

Cleo (Parfumerie)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kapellestraat 59; 2630; Aartselaar, België

Telefoon (phone): 03 877 07 43 (+32-03 877 07 43) 03 877 07 43 (+32-03 877 07 43)

Fax (fax): +32 (57) 676-95-73 +32 (57) 676-95-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cleo (Parfumerie): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cleo (Parfumerie)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cleo (Parfumerie)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cleo (Parfumerie), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cleo (Parfumerie). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cleo (Parfumerie), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cleo (Parfumerie). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cleo (Parfumerie)
Products information Cleo (Parfumerie)

BTW identificatienummer (tax): BE02931671142
Ondernemingsnummer: 2142578125
Hoofdstad (capital): 400,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 839,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Perfumery - Retail

Product categorie (product category): Beauty salons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cleo (Parfumerie)
(Get full report from official database of BE for Cleo (Parfumerie))

Aanvulling soorten activiteiten voor Cleo (Parfumerie)
Addition kinds of activities for Cleo (Parfumerie)

072101. Boomgaard en wijnstok | Orchard tree and vine services
723100. Schoonheidswinkels | Beauty shops
35679904. Drijvers en dorrels, industrieel proces | Driers and redriers, industrial process
37110401. Brooms, aangedreven (motorvoertuigen), assemblage van | Brooms, powered (motor vehicles), assembly of
38210113. Laserbalkuitlijningstoestellen | Laser beam alignment devices
59999921. Rubberen stempels | Rubber stamps
70110401. Bed and breakfast herberg | Bed and breakfast inn
95120200. Grondbeschermingsbureaus | Land conservation agencies

Werken bij Cleo (Parfumerie): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cleo (Parfumerie): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cleo (Parfumerie). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cleo (Parfumerie). Looking for open vacancies in other companies

  • Teammeber Okay Boutersem (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Hands-on Teamleader Magazijn (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deelname aan de dagdagelijkse werkzaamheden van de Warehouse Manager Administratieve ondersteuning en back up van de Warehouse Manager o Administratieve verwerking van de leveringen en verkooporders o Opstellen transport documenten o Organiseren van zendingen o Bijhouden prijs- en stocklijsten Personeelsplanning en werkverdeling Aansturen en motiveren van het warehouse team (8) Doen naleven van veiligheidsvoorschriften, arbeidsreglement, hygiënereglement en orde en netheid op de werkvloer

  • Lasser/samensteller (m/v) (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Bocholt dat actief is in de productie van trappen en leuningen, maar ook carports, poorten en ander metaalwerken in staal en inox zijn wij op zoek naar een gedreven lasser/ samensteller. Belangrijk is dat je zelfstandig kan werken. Je krijgt de nodige plannen, waarna je zelf de constructie samen stelt. Je zal vooral tewerkgesteld worden in het atelier, maar verplaatsing tot werf kan sporadisch voorkomen. Het betreft een functie in dagdienst. Voorlopig om een drukke periode op te vangen, maar de mogelijkheid tot een vast contract zit er zeker in.

  • Online marketing and analytics specialist (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als online marketing en analytics specialist maak je deel uit van het digital team en ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en bewaking van de online strategie. Je taken omvatten o.a. : Implementatie in samenwerking met IT en externe partners van online platformen Coördinatie en optimalisatie van e-mail templates, webpagina’s, funnels en functionaliteiten in samenwerking met je interne klanten Ondersteuning en training van de teams in online platformen. SEO audits en optimalisatie van de website Usability testing, A/B testing van e-mails en webpagina’s Google Analytics rapporten maken, interpreteren en optimalisaties doorvoeren op basis van de resultaten Conversie-optimalisatie & creatie van landingspagina’s binnen het CMS Contacten met diverse partners van online oplossingen Op de hoogte blijven van de nieuwe trends in online media en toepassen waar nuttig

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Balen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Hamme (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent promotiemateriaal regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben jij een vlotte student die op zoek is naar een bijverdienste voor deze zomer? Kan je je makkelijk verplaatsen naar Roeselare? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!Wat zijn jouw taken? Je geeft een degustatie van een drankje in verschillende supermarkten en drankenhandels. Stand opzetten Proevertjes uitschenken Mensen bedienden Mensen voorzien van de nodige uitleg/informatieWat zijn de werkuren? Je werkt op zaterdag van 10u-17u.

  • Warehouse Supervisor (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: VMC-SELECT

    Type: Vaste Job

    Analyseren en organiseren van de flows met het oog op een optimaal functionerend magazijn Aansturen van 2 teamleaders en 8 magazijnmedewerkers en instaan voor opleiding, werkoverleg, taakverdeling en personeelsbezetting Zorg dragen voor de naleving van werkprocedures over kwaliteit, hygiëne, veiligheid, orde, netheid en milieu Samenwerken met andere afdelingen: plannings- en teammeetings, customer service, shiftoverdracht, ... Rapporteren van kengetallen naar management en verbeteracties

  • CONSULENT in Health & Beauty - Extra inkomen eigen regio (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Hou je van gelaatsverzorging? Je gaat klanten de juiste producten aanbevelen voor hun huid en hen leren hoe ze ze dienen te gebruiken. Hou je van make-up? Je gaat klanten advies geven welke make-up bij hen past en hoe ze deze gemakkelijk kunnen aanbrengen. Hou je van parfum? Je gaat klanten laten testen en begeleiden om de juiste keuze te maken. Dit alles kan via persoonlijk 1-op-1-advies of in de vorm van workshops in kleine groepjes. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten.

  • Verpleegkundige opdracht November WZC Wingene (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt van 12 november t.e.m. 30 november van maandag t.e.m. vrijdag en niet in het weekend. Je werkt vooral de shift van 8u30 - 16u42 en af en toe een late shift van 12u54 - 21u. Als verpleegkundige in het WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ... 

  • flexijob afwas (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Flexijob

    verzorgen van het vaatwerk

  • KEUKENHULP FLEXIJOB (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PHARE DE VIE

    Type: Flexijob

    Je helpt de kok bij het bereiden van eenvoudige gerechten. Je helpt mee met de voorbereidingen, het snijden van de groenten, maken van desserts,... Er worden zowel koude als warme bereidingen klaar gemaakt. Daarnaast help je ook met de afwas en eventueel met poetsen. Je werkt 2 avonden in de week : op vrijdagavond + een 2de avond in de week, telkens van 18 tot 24 uur.

Zoek naar antwoorden van Cleo (Parfumerie) in sociale netwerken
Look for responds of Cleo (Parfumerie) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cleo (Parfumerie). Laat een reactie achter voor Cleo (Parfumerie). Cleo (Parfumerie) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cleo (Parfumerie). Leave a respond for Cleo (Parfumerie). Cleo (Parfumerie) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cleo (Parfumerie) op de google maps. Adres en contacten Cleo (Parfumerie)
Location of Cleo (Parfumerie) on the google maps. Address and contacts of Cleo (Parfumerie)

Andere gerelateerde bedrijven als come Cleo (Parfumerie) Cleo (Parfumerie): R.C.S. MARCINELLE | CARROSSERIE RENIERS | LE RHODES | ANNICK JACKERS | Richard Sylvester

Other related companies as Cleo (Parfumerie): R.C.S. MARCINELLE | CARROSSERIE RENIERS | LE RHODES | ANNICK JACKERS | Richard Sylvester

Cleo (Parfumerie) is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cleo (Parfumerie), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02931671142. Het bedrijf Cleo (Parfumerie) bevindt zich op het adres: Kapellestraat 59; 2630; Aartselaar. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 400,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 839,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Beauty salons. Lijst met producten zijn Perfumery - Retail.
De hoofdactiviteit van Cleo (Parfumerie) is Meubels en uitrustingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cleo (Parfumerie) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cleo (Parfumerie), openstaande posities, locatie van Cleo (Parfumerie) op de kaart.

Cleo (Parfumerie) is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cleo (Parfumerie), company assigned to the tax number BE02931671142. The company Cleo (Parfumerie) is located at the address: Kapellestraat 59; 2630; Aartselaar. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 400,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 839,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Beauty salons. List of products are Perfumery - Retail.
The main activity of Cleo (Parfumerie) is Furniture and Fixtures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Cleo (Parfumerie) is not available. You also can look at reviews of Cleo (Parfumerie), open positions, location of Cleo (Parfumerie) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cleo (Parfumerie), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cleo (Parfumerie), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cleo (Parfumerie), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cleo (Parfumerie), employees, financial statistics.