Cheruy Christian

Contactgegevens Cheruy Christian: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cheruy Christian: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cheruy Christian

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Neerveld 101-103; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert), België

Telefoon (phone): 02 743 43 43 (+32-02 743 43 43) 02 743 43 43 (+32-02 743 43 43)

Fax (fax): 02 743 43 10 (+32-02 743 43 10) 02 743 43 10 (+32-02 743 43 10)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cheruy Christian: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cheruy Christian"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cheruy Christian"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cheruy Christian, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cheruy Christian. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cheruy Christian, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cheruy Christian. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cheruy Christian
Products information Cheruy Christian

BTW identificatienummer (tax): BE03599090576
Ondernemingsnummer: 9505065917
Hoofdstad (capital): 759,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 260,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Cheruy Christian zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cheruy Christian
(Get full report from official database of BE for Cheruy Christian)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cheruy Christian
Addition kinds of activities for Cheruy Christian

371402. Motorvoertuig transmissies, aandrijfsamenstellingen en onderdelen | Motor vehicle transmissions, drive assemblies, and parts
16230000. Water-, riool- en nutlijnen | Water, sewer, and utility lines
25319902. Banken voor openbare gebouwen | Benches for public buildings
32719905. Blokken, beton: droogstapelvergrendeling | Blocks, concrete: drystack interlocking
33399915. Tellurium raffinage (primaire) | Tellurium refining (primary)
38299915. Zoutgehalte indicatoren, behalve industriële proces type | Salinity indicators, except industrial process type
87420302. Franchising consultant | Franchising consultant

Werken bij Cheruy Christian: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cheruy Christian: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cheruy Christian. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cheruy Christian. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator stansmachines | 2 ploegen (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een drukkerij in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar een gemotiveerde operator voor de vouwmachines. Jouw takenpakket bestaat uit: Aanvoer van grondstoffen aan de stansmachine Instellen van de machine Controles uitvoeren tijdens de productie Basisonderhoud uitvoeren

  • Huishoudhulp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: t-interim Mechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Op zoek naar een flexibele job met aandacht voor jouw persoonlijke situatie? Bied je nu aan als huishoudhulp bij t-interim. En profiteer van een degelijke opleiding en begeleiding.

  • Orderpicker (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een groot bedrijf, regio Herentals, dat instaat voor de distributie van kledij van Superdry en Gymshark zijn we voor een tijdelijke opdracht op zoek naar magazijniers. Opdracht wordt voorzien in de periode van 19/11/2018 tot en met 30/11/2018 inclusief het weekend. What's in it for you? als orderpicker werk je mee aan het in goede banen leiden van alle aankopen die online gebeuren in het kader van de Black Friday madness. Zo ben je rechtstreeks verantwoordelijk dat de bestelling correct en tijdig bij de klant aankomt. je doet dit door het werken met een handscanner. je bereikt dagelijks je vooropgestelde stappen. Het magazijn is erg groot waardoor die 10.000 stappen per dag in no time zijn bereikt. flexibiliteit: je hebt de vrijheid om zelf te beslissen welke shiften en/of dagen voor jou het beste uitkomen (vroege, late en/of nacht). Ook weekendwerk is een optie.

  • Jobstudent promotiemateriaal regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben jij een vlotte student die op zoek is naar een bijverdienste voor deze zomer? Kan je je makkelijk verplaatsen naar Roeselare? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!Wat zijn jouw taken? Je geeft een degustatie van een drankje in verschillende supermarkten en drankenhandels. Stand opzetten Proevertjes uitschenken Mensen bedienden Mensen voorzien van de nodige uitleg/informatieWat zijn de werkuren? Je werkt op zaterdag van 10u-17u.

  • Safety & Quality Manager (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: FREYSSINET BELGIUM

    Type: Vaste Job

    JOUW UITDAGING Je maakt deel uit van het managementteam en neemt het voortouw in nieuwe veiligheidsinitiatieven. · Je analyseert het veiligheidsbewustzijn op de werven, de omgevingsfactoren, de middelen en veiligheidsinstructies. Dit resulteert in het continue verhoging van het veiligheidsniveau binnen de organisatie. · Je bent medeverantwoordelijk voor het implementeren en het uitvoeren van het bestaande internationale veiligheidsplan. · Je verleent specifiek advies en geeft presentaties aan het kader en arbeiders. · Je voert de wettelijk bepaalde taken in het kader van jouw rol als preventieadviseur uit en bent in contact met je buitenlandse collega’s. · Je adviseert het projectmanagement in het uitvoeren van risicoanalyses en organiseert interne audits voor zowel ISO als VCA**. Op basis hiervan neem je de nodige maatregelen en stelt actieplannen op. · Je analyseert incidenten en arbeidsongevallen, geeft gepast advies en neemt de nodige acties. · Je bewaakt de naleving van de veiligheidsvoorschriften en het kwaliteitsmanagementsysteem. · Werfbezoeken en bijwonen van coördinatievergaderingen behoren tot jou dagelijkse taken · Je adviseert de aankoopafdeling aangaande de veiligheidsvereisten bij aankoop van arbeidsmiddelen, PBM, ea. · Je bent een professionele specialist, dus je blijft up-to-date in je domein en zorgt voor de communicatie en toepassing binnen de hele organisatie.

  • Machineoperator computergestuurde installatie - VASTE NACHT (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Na een interne opleiding kun je de computergestuurde installatie zelfstandig opstarten, besturen en bijsturen. Je werkt hiervoor zelfstandig. Bij verstopping grijp je in en je zorgt voor het dagelijks onderhoud van de machine. Je helpt bij kleine herstellingen en meldt storingen of onregelmatigheden aan de technische dienst. Je houdt nauwkeurig de produktiefiches bij. Je garandeert de veiligheid rond de machine.

  • CNC-plooier (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde CNC-plooier van metaalstukken. Je stelt zelf de machine in en bedient ze ook.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Reclame bedeler in Viersel (VIERSEL)

    Regio: VIERSEL

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Zelfstandig verpleegkundige (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Thuisverpleging Vitalim

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door een sterke groei van onze dienstverlening in de regio Zedelgem/Brugge zijn we vanuit Thuisverpleging Vitalim op zoek naar bijkomende enthousiaste & gemotiveerde zelfstandige collega- verpleegkundigen Onze missie is dan ook dat het welzijn van onze patiënten te allen tijde centraal staat. Als zelfstandige thuisverpleegkundige neem je deel in het aan huis uitvoeren van de zorgen van onze patiënten. Je komt terecht in een klein gedreven team, met goede ondersteuning en mogelijkheid om bijkomende opleidingen te volgen Ben je geïnteresseerd om deze missie mee te verwezenlijken en zich te engageren op lange termijn (voltijdse en/of deeltijdse basis)? Stuur jouw CV door Wat wordt er van jou verwacht? Je bent dus verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging van de patiënt in samenwerking met jouwcollega’s. Jouw taken bestaan voornamelijk uit: ð De nodige en correcte verpleegkundige verstrekkingen uitvoeren ð Communicatie met de patiënt ð Opvolging van het patiëntendossier Kortom, je zorgt ervoor dat de patiënt het nodige comfort en welzijn krijgt.

  • Onderwijzer ASV (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: MPI HELIX

    Type: Werfreserve

    Onderwijzer Type 2 + autiwerking Onderwijzer Type 9 Onderwijzer Type BA

  • weekendhulp bakkerij (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: Bakkerij Selis

    Type: Flexijob

    koffiekoeken afwerken, winkel inladen, afwassen, de bakkerij opkuisen, producten voor 's nacht al klaarzetten

Zoek naar antwoorden van Cheruy Christian in sociale netwerken
Look for responds of Cheruy Christian in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cheruy Christian. Laat een reactie achter voor Cheruy Christian. Cheruy Christian bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cheruy Christian. Leave a respond for Cheruy Christian. Cheruy Christian on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cheruy Christian op de google maps. Adres en contacten Cheruy Christian
Location of Cheruy Christian on the google maps. Address and contacts of Cheruy Christian

Andere gerelateerde bedrijven als come Cheruy Christian Cheruy Christian: Alg. Schrijnw. Hedwig Dierickx & zn VOF | BUREAU LIBERTY | JEAN-LUC GABRIEL | P.I.L. SERVICES | BRUGSE TAXI-SERVICE BVBA

Other related companies as Cheruy Christian: Alg. Schrijnw. Hedwig Dierickx & zn VOF | BUREAU LIBERTY | JEAN-LUC GABRIEL | P.I.L. SERVICES | BRUGSE TAXI-SERVICE BVBA

Cheruy Christian is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cheruy Christian, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03599090576. Het bedrijf Cheruy Christian bevindt zich op het adres: Rue Neerveld 101-103; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 759,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 260,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Cheruy Christian zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cheruy Christian is Kleding en accessoires, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cheruy Christian is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cheruy Christian, openstaande posities, locatie van Cheruy Christian op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cheruy Christian is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cheruy Christian, company assigned to the tax number BE03599090576. The company Cheruy Christian is located at the address: Rue Neerveld 101-103; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 759,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 260,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Lawyers. Products created in Cheruy Christian were not found.
The main activity of Cheruy Christian is Apparel and Accessory Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Cheruy Christian is not available. You also can look at reviews of Cheruy Christian, open positions, location of Cheruy Christian on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cheruy Christian, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cheruy Christian, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cheruy Christian, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cheruy Christian, employees, financial statistics.