Campolini Manuel

Contactgegevens Campolini Manuel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Campolini Manuel: address, phone, fax, email, website, opening hours

Campolini Manuel

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de Cortenbergh 118; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 732 27 00 (+32-02 732 27 00) 02 732 27 00 (+32-02 732 27 00)

Fax (fax): 02 735 23 52 (+32-02 735 23 52) 02 735 23 52 (+32-02 735 23 52)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Campolini Manuel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Campolini Manuel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Campolini Manuel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Campolini Manuel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Campolini Manuel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Campolini Manuel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Campolini Manuel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Campolini Manuel
Products information Campolini Manuel

BTW identificatienummer (tax): BE01435333251
Ondernemingsnummer: 2324951171
Hoofdstad (capital): 723,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 628,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Campolini Manuel zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Campolini Manuel
(Get full report from official database of BE for Campolini Manuel)

Aanvulling soorten activiteiten voor Campolini Manuel
Addition kinds of activities for Campolini Manuel

515302. Veldbonen | Field beans
562101. Women's specialiteiten kleding winkels | Women's specialty clothing stores
703201. Recreatieve kampen | Recreational camps
23539902. Harvest hoeden, stro | Harvest hats, straw
26720100. Chemisch behandelde papieren, gemaakt van aangekochte materialen | Chemically treated papers, made from purchased materials
34430507. Reactorbevestigingsschepen, metalen plaat | Reactor containment vessels, metal plate
39490905. Snaren, tennisracket | Strings, tennis racket
48130204. Web zoeken portal provider | Web search portal provider
73891308. Patentmakelaars | Patent brokers

Werken bij Campolini Manuel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Campolini Manuel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Campolini Manuel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Campolini Manuel. Looking for open vacancies in other companies

  • Cijfermatig administratief bediende te Brussel (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tijdelijke vacature in de banksector regio Brussel zijn wij op zoek naar een cijfermatig administratief bediende. Je wordt ingezet bij de afdeling Fund Accounting & Administration. * Medeverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van onze dagelijkse business waar NAV-berekening, boekhouding en rapportering de voornaamste taken zijn. Jouw focus ligt op het boekhoudingsdeel. * opstart en vereffening van fondsen * onderhoud van de fondsenboekhouding met bijhorende controles * opstellen van jaarrekeningen voor de beleggingsfondsen * opmaken van statistieken voor de regelgever * uitvoeren van interne en externe betalingsopdrachten * opmaken maand- en kwartaalrapporteringen * onderhoud van het nominatief register

  • Technisch operator InBev Leuven! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technisch operator ben je verantwoordelijk voor het dagdagelijks draaien van machines. Jouw taken zijn oa: Instellen van de machines Ombouwen van de machine nav een ander type verpakking Je houdt ervan om pannes en storingen snel en goed op te lossen om zo de continuïteit van onze productie te garanderen. Deze opdracht is in 3 ploegen (vroege - late - nacht) met kans op vast contract indien positieve evaluatie.

  • Kinesist of Psychomotorisch therapeut Psychosezorg (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5749 Locatie: ZNA Psychiatrisch ziekenhuis Stuivenberg Afdeling/ Bedrijfseenheid: Psychomotorische therapie, Psychosezorg Jobtime: 100% (38 uur/ week) Contract: onbepaalde duur met ingang van 1/11/2018 Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je staat vooral in voor de residentiële therapieën, zowel in groep als individueel. Je hebt als opdracht aan elke patiënt een individuele en planmatige zorg te bieden door toepassing van psychomotorisch-therapeutische technieken en handelingen, met inachtname van de noden en behoeften van de patiënt, met als doel het menswaardig bestaan van de patiënt te bevorderen en dit zonder onderscheid van geslacht, ras, godsdienstige of filosofische overtuiging. Je past de psychomotorisch-therapeutische technieken en handelingen deskundig en doelgericht toe in kader van opgestelde programma. Je beheert administratieve gegevens, toestellen, materialen en documentatie. Je bewaakt en verbetert de kwaliteit van het aangeboden programma, o.a. door mee te werken aan overleg en vormingsprojecten. Ook volg je opleiding en bijscholing, en kan hieraan in voorkomend geval meewerken. Je rapporteert aan de verantwoordelijke Psychomotorische therapie PZ Stuivenberg, en werkt samen binnen een multidisciplinair team. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Niels Vrijsen, HR recruiter, op 03 234 40 28. Meer weten over de functie? Contacteer Jurgen Lodewijckx, Trajectverantwoordelijke paramedisch, op 03 217 77 87. Zie je dit 100% zitten?

  • Verkoper (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper in een boetiek in het hartje van Kortrijk sta je in voor: - het adviseren en helpen van klanten - de inrichting van de etalage en de winkel - het plaatsen van bestellingen - het afrekenen aan de klanten - het proper en net houden van de winkel

  • Poederlak - Operator in 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een succesvol bedrijf te Lokeren, gespecialiseerd in het ontwikkelen van aluminium contstructies, zijn wij momenteel op zoek naar operatoren met kennis van poederlak. Je zal instaan voor het instellen en bedienen van de allernieuwste poederlaklijn: - Grondstof voorzien volgens orders - Continue opvolging van de lijn - Kwaliteitscontrole Uiteraard is er een interne opleiding voorzien om de machine te bedienen. Wel wordt een eerste kennismaking met poederlak gevraagd.

  • Technisch operator (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend, stabiel bedrijf zijn we op zoek naar een technisch operator. In deze functie ben je na een interne opleiding verantwoordelijk voor: - het opstarten van machines na een stilstand of wissel - het instellen en het operationeel begeleiden van de verschillende productielijnen - het bijsturen van het productieproces in functie van de visuele kwaliteitscontrole - het registreren van de nodige gegevens in de computer (productieresultaten, controles, ...) - het begeleiden van nieuwe werknemers en interims - het assisteren van de inpakkers bij moeilijkdraaiende machines - het vervangen van de inpakker tijdens pauzes - het uitvoeren van ombouwen aan de verschillende machines - het opsporen en herstellen van elektrische en mechanische defecten

  • CNC Frezer (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant, gespecialiseerd in constructiewerken, te Westerlo zijn we op zoek naar een CNC-Frezer. Als CNC Frezer beschik jij over een goede kennis van de materialen, heb jij alle technieken onder de knie Planlezen is voor jouw geen enkel probleem. 

  • HUISHOUDHULP REGIO KALMTHOUT (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Kalmthout

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp poetst en/of strijkt u bij verscheidene particulieren. U kan zich makkelijk verplaatsen met fiets, openbaar vervoer of auto en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U kan parttime of fulltime werken (tussen 15u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Herent, 21 uur per week (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 21 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Herent. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijken en koken voor de kinderen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste Huishoudhulp regio Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent WEEKEND Technische Dienst (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ADECCO ON SITE PLUKON

    Type: Studentenjob

    Voor Plukon, een voedingsbedrijf te Maasmechelen zijn we op zoek naar STUDENTEN voor het WEEKEND op de afdeling Technische Dienst. Je staat in voor volgende zaken: onderhoud machines (zowel elektrisch als mechanisch) onderhoud gebouwen en terrein allerlei klusjes zoals verven, vervanging lampen, etc...

  • Verkoop warenhuis (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Vaste Job

    Voor een gekende winkel regio Izegem, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker in een warenhuis. Ben je gemotiveerd? Ben je klantvriendelijk? Heb je een goed voorkomen? Ben je leergierig? Kan je in het weekend werken? Dan is deze job voor jou!

Zoek naar antwoorden van Campolini Manuel in sociale netwerken
Look for responds of Campolini Manuel in social networks

Lees alle opmerkingen voor Campolini Manuel. Laat een reactie achter voor Campolini Manuel. Campolini Manuel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Campolini Manuel. Leave a respond for Campolini Manuel. Campolini Manuel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Campolini Manuel op de google maps. Adres en contacten Campolini Manuel
Location of Campolini Manuel on the google maps. Address and contacts of Campolini Manuel

Andere gerelateerde bedrijven als come Campolini Manuel Campolini Manuel: EXO | I. MISSIAEN | ETAINS DU VAL DOBORNE SA | APOTHEEK CAMERLYNCK O | FEDERALE POLITIE

Other related companies as Campolini Manuel: EXO | I. MISSIAEN | ETAINS DU VAL DOBORNE SA | APOTHEEK CAMERLYNCK O | FEDERALE POLITIE

Campolini Manuel is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Campolini Manuel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01435333251. Het bedrijf Campolini Manuel bevindt zich op het adres: Avenue de Cortenbergh 118; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 723,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 628,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Campolini Manuel zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Campolini Manuel is Motorvrachtvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Campolini Manuel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Campolini Manuel, openstaande posities, locatie van Campolini Manuel op de kaart.

Campolini Manuel is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Campolini Manuel, company assigned to the tax number BE01435333251. The company Campolini Manuel is located at the address: Avenue de Cortenbergh 118; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 723,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 628,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Lawyers. Products created in Campolini Manuel were not found.
The main activity of Campolini Manuel is Motor Freight Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Campolini Manuel is not available. You also can look at reviews of Campolini Manuel, open positions, location of Campolini Manuel on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Campolini Manuel, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Campolini Manuel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Campolini Manuel, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Campolini Manuel, employees, financial statistics.