Byrne M

Contactgegevens Byrne M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Byrne M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Byrne M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Square de Mee?s 35; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 504 46 11 (+32-02 504 46 11) 02 504 46 11 (+32-02 504 46 11)

Fax (fax): 02 504 46 46 (+32-02 504 46 46) 02 504 46 46 (+32-02 504 46 46)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Byrne M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Byrne M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Byrne M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Byrne M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Byrne M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Byrne M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Byrne M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Byrne M
Products information Byrne M

BTW identificatienummer (tax): BE02731994628
Ondernemingsnummer: 2436187744
Hoofdstad (capital): 139,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 281,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Byrne M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Byrne M
(Get full report from official database of BE for Byrne M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Byrne M
Addition kinds of activities for Byrne M

227305. Tapijten, hand en machine gemaakt | Rugs, hand and machine made
355602. Snijden, hakken, slijpen, mengen en dergelijke machines | Cutting, chopping, grinding, mixing, and similar machinery
23920502. Stofdoeken: gemaakt van aangekochte materialen | Dust cloths: made from purchased materials
31999901. Dozen, leer | Boxes, leather
42120401. Meubilair verplaatsen, lokaal: zonder opslag | Furniture moving, local: without storage
50850107. Kratten, behalve papier | Crates, except paper
70410200. Rooming huizen | Rooming houses
80529901. Home voor de mentaal retarded, met gezondheidszorg | Home for the mentally retarded, with health care

Werken bij Byrne M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Byrne M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Byrne M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Byrne M. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR (M/V) met zeer mooie verloning (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator/inpakker ben je een belangrijke schakel in het kwaliteitsproces: Je zorgt in essentie voor de verpakking van de via volledig geautomatiseerde spuitgietmachines vervaardigde plastic artikelen. Je voert visuele controles uit op de producten die je verpakt. Het is dus belangrijk dat je productiefouten opmerkt en deze communiceert naar de leidinggevende.

  • CONVENTIONEEL DRAAIER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een conventioneel draaier. Deze firma is gespecialiseerd en actief in lagers, aandrijvingen, bevestigingsmaterialen en gereedschappen. Zij besteden hun onderhoudsdiensten uit naar industrie, met als specialisatie balanceren (uitlijnen). Je krijgt jouw opleiding ter plekke in het atelier. Schoolverlaters komen dus zeker ook in aanmerking! Als conventioneel draaier werk je uitsluitend in het atelier. Het werk is niet computergestuurd maar manueel. Ervaring met frezen is een plus! Je werkt van maandag tot en met donderdag van 7u30 - 16u, en op vrijdag tot 15u. Heel sporadisch werk je ook op zaterdag.

  • Vrachtwagenchauffeur C-CE (AWANS)

    Regio: AWANS

    Bedrijf: t-interim Tongeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    op basis van de ladinglijst bepaal je een efficiënte route je staat in voor het klantvriendelijk leveren van de goederen in regio Limburg er dienen een 20 à 25-tal klanten per dag beleverd te worden

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kessel-Lo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Knesselare (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: De Zon, de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Thuiszorg De Zon is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Thuiszorg De Zon is de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw, een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Jobstudent orderpicker tijdens schooljaar - m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ADECCO ONSITE VAN MARCKE

    Type: Studentenjob

    Wil je graag als jobstudent op je lesvrije (halve) dag een centje bijverdienen als orderpicker / magazijnier te Kortrijk? Dan hebben wij een leuke job voor jou! Van Marcke is een firma gespecialiseerd in sanitair en centrale verwarming. Voor de logistieke site in Kortrijk is Adecco Van Marcke op zoek naar jobstudenten die naar gelang hun beschikbaarheid kunnen ingezet worden. Jouw taken als jobstudent orderpicker / magazijnier zijn onder meer: orders klaarmaken / klaarzetten goederen voor chauffeurs, orders verpakken, laden van vrachtwagens, opkuisen van het magazijn.

  • Logistiek Coördinator (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: PROMOPLAN

    Type: Vaste Job

    Je coördineert en staat in voor het logistieke beheer van de verschillende projecten van onze klanten, dit zowel voor inkomend als uitgaand promomateriaal Dagelijks coördineer en plan je het werk binnen jouw team. Aan de hand van een transportbon, pick je het promomateriaal en zet je dit klaar op verzendlocatie. Ook het inkomend promomateriaal controleer je, maak je proper en plaats je in de voorraadrekken. Je coacht jouw mensen, begeleidt hen, volgt hen op en stuurt hen bij waar nodig. Tevens zorg je voor de goede werking in je team. Je draagt zorg voor een efficiënte werking van de bestaande logistieke processen, maar je durft deze ook kritisch te benaderen en te veranderen wanneer nodig. Creatie en accurate opvolging van alle goederen in de database, behoren ook tot jouw takenpakket. Je staat voortdurend met iedereen in verbinding en communiceert duidelijk.

  • Financieel Adviseur Vermogensopbouw (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Als Financieel Adviseur Vermogensopbouw heb je volgende verantwoordelijkheden: onthaal en begeleiden van de klanten; je brengt met enthousiasme en dynamiek alle waarden en de strategie over aan prospecten en klanten; je draagt bij tot de aanwinst en de retentie van nieuwe klanten; je ziet het potentieel en u richt de klant naar het aanbod dat aan zijn profiel is aangepast; je neemt pro-actief contact op met klanten en u bevordert hun gebondenheid; je verzorgt klantencorrespondentie en verzorgt dagelijkse administratie.

  • supervisor Callcenter (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: PASSION4BIZZ

    Type: Vaste Job

    Voor ons callcenter/adviesbureau te Kortrijk zijn wij op zoek naar een supervisor. We zoeken iemand die al een eerste ervaring heeft in het coachen, opleiden, begeleiden en opvolgen van mensen en afspraken. Ben jij de persoon die kan rapporteren, doelstellingen en plannen kan opmaken om op een zo adequaat mogelijke manier targets te behalen en afspraken in te plannen? Ben je iemand die op een duidelijke manie kan overbrengen wat er diend te gebeuren en die dit ook dagelijks/wekelijks kan raporteren? Heb jij de skills om een klein team te coachen, zowel individueel als op teamniveau? Beschik je over een goede dosis motiverende gespreksvoering? Kan je net zo makkelijk bijspringen als je merkt dat het een mindere dag is. Kan je vlot met de computer en programma's werken. Heb je geen nine to five mentaliteit maar ben je echt bereid om je schouders onder een project te zetten? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken. Stuur vandaag nog je CV en motivatiebrief door.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • ANALYTICAL SCIENTIST - CAPILLARY ELECTROPHORESIS (CGE) - PROTEINS (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669019-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE) Our client is located in the Walloon Brabant area (South of Brussels) and is a well-known actor in the pharmaceutical industry. Analytical Scientist Proteins Chromatographic Techniques / CGE South of Brussels As a Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE), your role will be the design of experiments. In the laboratory, you perform the daily activities linked to development, validation and transfers. You analyse the results, check the data and present them during the meetings. Of course, you also help with release and stability testing during the project on which you work. All these items have to be done in compliance with GMP and HSE Rules. Are you convinced you are the Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE) that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your cv today through our website!

  • Verzorgende in de thuiszorg regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als polyvalent verzorgende sta je in voor de zorg van bejaarden en hulpbehoevenden aan huis. Huishoudelijke taken zoals koken, wassen, strijken, poetsen en boodschappen doen behoren tot je dagelijkse taken. Occasioneel kan je ook opdrachten uitvoeren als oppas zieke kinderen en kraamzorg. Een vlinder verzorgende heeft een variabel uurrooster. Je werkt doorgaans 28u/week. Flexibel zijn is als vlinder verzorgende wel een must, maar biedt anderzijds ook veel variatie en afwisseling. Er is ondersteuning door een sectorverantwoordelijke met wie je maandelijks samenkomt.

Zoek naar antwoorden van Byrne M in sociale netwerken
Look for responds of Byrne M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Byrne M. Laat een reactie achter voor Byrne M. Byrne M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Byrne M. Leave a respond for Byrne M. Byrne M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Byrne M op de google maps. Adres en contacten Byrne M
Location of Byrne M on the google maps. Address and contacts of Byrne M

Andere gerelateerde bedrijven als come Byrne M Byrne M: Pwa Mol | Double Face SPRL | ECOLE FOND. COMMUNALE | ALM & Partners | CEVEMA NV

Other related companies as Byrne M: Pwa Mol | Double Face SPRL | ECOLE FOND. COMMUNALE | ALM & Partners | CEVEMA NV

Byrne M is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Byrne M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02731994628. Het bedrijf Byrne M bevindt zich op het adres: Square de Mee?s 35; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 139,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 281,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Byrne M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Byrne M is Meubels en uitrustingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Byrne M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Byrne M, openstaande posities, locatie van Byrne M op de kaart.

Byrne M is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Byrne M, company assigned to the tax number BE02731994628. The company Byrne M is located at the address: Square de Mee?s 35; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 139,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 281,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Lawyers. Products created in Byrne M were not found.
The main activity of Byrne M is Furniture and Fixtures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Byrne M is not available. You also can look at reviews of Byrne M, open positions, location of Byrne M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Byrne M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Byrne M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Byrne M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Byrne M, employees, financial statistics.