Brees Advocatenkantoor

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • Brees Advocatenkantoor
Private companiesGeneral Merchandise Stores • Brees Advocatenkantoor

Contactgegevens Brees Advocatenkantoor: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Brees Advocatenkantoor: address, phone, fax, email, website, opening hours

Brees Advocatenkantoor

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Truidensesteenweg 7A; 3440; Zoutleeuw, België

Telefoon (phone): 011 78 45 36 (+32-011 78 45 36) 011 78 45 36 (+32-011 78 45 36)

Fax (fax): 011 78 27 69 (+32-011 78 27 69) 011 78 27 69 (+32-011 78 27 69)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Brees Advocatenkantoor: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Brees Advocatenkantoor"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Brees Advocatenkantoor"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Brees Advocatenkantoor, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Brees Advocatenkantoor. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Brees Advocatenkantoor, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Brees Advocatenkantoor. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Brees Advocatenkantoor
Products information Brees Advocatenkantoor

BTW identificatienummer (tax): BE07197387695
Ondernemingsnummer: 9487762451
Hoofdstad (capital): 490,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 616,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Brees Advocatenkantoor zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Brees Advocatenkantoor
(Get full report from official database of BE for Brees Advocatenkantoor)

Aanvulling soorten activiteiten voor Brees Advocatenkantoor
Addition kinds of activities for Brees Advocatenkantoor

542101. Vis- en zeevruchtenmarkten | Fish and seafood markets
24490207. Vaten, hout: gecoördineerd | Vats, wood: coopered
36440202. Raceways | Raceways
36990105. Dynamotrons | Dynamotrons
38249900. Vloeistofmeters en tellen | Fluid meters and counting devices, nec
39140000. Zilverwerk en geplateerde waren | Silverware and plated ware
60369900. Spaarinstellingen, behalve federale, nec | Savings institutions, except federal, nec
73710100. Aangepaste computerprogrammeringsdiensten | Custom computer programming services

Werken bij Brees Advocatenkantoor: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Brees Advocatenkantoor: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Brees Advocatenkantoor. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Brees Advocatenkantoor. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpboekhouder (mét flexibiliteit) (M/V) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vervanging brugpensioen

    Robert Half is momenteel op zoek naar een hulpboekhouder (mét flexibiliteit) (M/V). Dit voor een groeiende familiale KMO regio Ieper. Als hulpboekhouder heb je volgende verantwoordelijkheden: Verkoopfacturatie Inboeken van aankoopfacturen Inboeken van financiële verrichtingen In beperkte mate debiteurenbeheer Ondersteunen van de collega boekhouder waar nodig Ad hoc administratieve taken Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Kwaliteitscontroleur Elektriciteit & Elektro (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kwaliteitscontroleur behoren onderstaande taken tot je pakket. Je meet, test, controleerteen grote variëteit van montagegroepen in voormontage en montage in de lijn. Je spoort mogelijke fouten, slechte regelingen of onderdelen tijdens de opbouw van de producten op. Je organiseert zelf je werk in het aangewezen domein. Je bestudeert en analyseert de gegevens. Je bepaalt zelfstandig de geschikte controlemethode en -volgorde, rekening houdend met de ter beschikking staande hulpgereedschappen en omstandigheden. Je kiest zelfstandig de meest aangewezen meetgereedschappen naargelang het toegewezen domein. Naast de controle op variabelen controleer je ook op attributen. Je maakt noodzakelijke berekeningen om oorzaak van de problemen op te sporen. Je registreert de resultaten van controles in duidelijke, overzichtelijke rapporten. Deze rapporten zijn de basis voor verdere verwerking, analyse en repair. Ingeval er afwijkingen vastgesteld worden, verwittig je de sectieleider en maak je een afkeurbon op met een duidelijke omschrijving van de afwijking en de foutencode en staat in voor de splitsing volgens voorgeschreven indeling. Je spoort zelfstandig de oorzaken van montagemoeilijkheden op door zelf onderdelen te demonteren en terug te monteren. Andere taken: Periodiek uitvoeren van steekproeven op belangrijke parameters in opdracht van de sectieleider. Nazicht op wisselstukken gemaakt in montage. Opstellen en up-to-date houden van checklijsten. Nazicht op het herstel uitgevoerd in vorige secties. Onderzoeken van klachten, bepalen van oorzaken, gebaseerd op ervaring van de montagecyclus

  • Orderpicker (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Beveren zijn wij op zoek naar orderpickers: Ben je op zoek naar een uitdagende job? Heb je ervaring als orderpicker, en voicepicking in het bijzonder? Ben je bereid om in een koude omgeving te werken tussen 4 en 7 graden? Dan is deze job misschien iets voor jou! Via voicepicking dien je je te verplaatsen van locatie A naar B, daar dien je de correcte goederen te nemen en plaats je zorgvuldig alles op een pallet. Dit alles gebeurt via een elektrische BT.

  • Medewerker houtbedrijf (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingeschakeld binnen de productieomgeving. DAGUREN opstart: onmiddellijk. - opleggen en afnemen van de machine. - Helpen met kwaliteitscontrole. - Helpen met inpak.

  • Medewerker wijnafdeling supermarkt M/V (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekende supermarkt regio Hemiksem zijn wij op zoek naar een medewerker voor de wijnafdeling. Heb je een passie voor wijn, ben je commercieel ingesteld en deel je je kennis graag met anderen? Lees dan snel verder. je zal instaan voor het beheer van de wijnafdeling in de supermarkt. Advies geven aan klanten, samenstellen van het wijnassortiment en degustaties behoren tot je takenpakket.

  • SAMENSTELLER MONTAGE STAAL (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de constructie en montage van staal in de regio van Assenede, zijn we op zoek naar een enthousiaste samensteller atelier. Je zal instaan voor de voorbereidende werkzaamheden waaronder: Construeren, bewerken en samenstellen van de metaalconstructies volgens tekening Aflassen van de samengestelde constructies Boren, zagen, knippen, slijpen, enz. Met jouw technisch inzicht ben je in staat om alles efficiënt te laten verlopen Je werkt van 7u30 tot 15u50 in het atelier of volgens de uren van de klant.

  • Huishoudhulpen regio Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman, huishoudhulp ).

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Student verkoop (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: t-interim Tongeren

    Type: Studentenjob

    Ben je een student en ben je op zoek naar een leuke bijverdienste tijdens de week of tijdens het weekend? Dan zoeken wij jou! Voor een firma te Tongeren zoeken we regelmatig studenten. Heb je een passie voor mode? help je klanten graag de gepaste outfit te vinden? Dan ben jij de geschikte persoon !!! Wat zijn je taken? * kassawerk * klantenservice * leveringen verwerken * winkel schoonmaken

  • Student verkoop sportwinkel (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Voor een sportwinkel te Paal zoeken we een gedreven student die instaat voor het verder helpen van de klanten en het bedienen van de kassa. Naast het kassawerk help je de klanten verder en geef je ook advies aan de klanten o.a. mbt sportBH's.

  • Dossierbeheerder / Accountant voor familiale omgeving - Roesela (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Werken in eigen streek in een family friendly kantoor? Het is mogelijk. Met hun flexibele werktijden en werkschema's die aan jouw wensen zijn aangepast kan jij je gezinsleven vlot combineren met je werkleven. Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Als rechterhand van de vennoot assisteer je hem bij zijn taken. Je zal een 30-tal dossiers van volledig van A-Z afwerken. Je werkt heel nauw samen met twee bedrijfsleiders die je dossiers superviseren. Zo kan je op korte termijn veel bijleren. Je bent het aanspreekpunt bij uitstek van je klanten. Ze kunnen naar jou toekomen met al hun vragen en ook voor advies inzake diverse aangelegenheden kunnen ze bij jou terecht.

  • Flexijob voor de bediening (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: 'T NOTARISHUYS

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kelner (M/V) die, op geregelde basis, kan helpen in de bediening op drukke momenten. Dit zowel tijdens de week (dinsdag, woensdag, donderdag) als tijdens het weekend (vrijdag en zaterdag).

Zoek naar antwoorden van Brees Advocatenkantoor in sociale netwerken
Look for responds of Brees Advocatenkantoor in social networks

Lees alle opmerkingen voor Brees Advocatenkantoor. Laat een reactie achter voor Brees Advocatenkantoor. Brees Advocatenkantoor bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Brees Advocatenkantoor. Leave a respond for Brees Advocatenkantoor. Brees Advocatenkantoor on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Brees Advocatenkantoor op de google maps. Adres en contacten Brees Advocatenkantoor
Location of Brees Advocatenkantoor on the google maps. Address and contacts of Brees Advocatenkantoor

Andere gerelateerde bedrijven als come Brees Advocatenkantoor Brees Advocatenkantoor: ETS. FORET GUY | ALFONS DELVAUX | R. VOKAER | PETER VAN HEGHE | NOEL VANDOORNE

Other related companies as Brees Advocatenkantoor: ETS. FORET GUY | ALFONS DELVAUX | R. VOKAER | PETER VAN HEGHE | NOEL VANDOORNE

Brees Advocatenkantoor is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Brees Advocatenkantoor, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07197387695. Het bedrijf Brees Advocatenkantoor bevindt zich op het adres: Sint-Truidensesteenweg 7A; 3440; Zoutleeuw. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 490,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 616,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Brees Advocatenkantoor zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Brees Advocatenkantoor is Algemene Merchandise Stores, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Brees Advocatenkantoor is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Brees Advocatenkantoor, openstaande posities, locatie van Brees Advocatenkantoor op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Brees Advocatenkantoor is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Brees Advocatenkantoor, company assigned to the tax number BE07197387695. The company Brees Advocatenkantoor is located at the address: Sint-Truidensesteenweg 7A; 3440; Zoutleeuw. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 490,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 616,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Lawyers. Products created in Brees Advocatenkantoor were not found.
The main activity of Brees Advocatenkantoor is General Merchandise Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Brees Advocatenkantoor is not available. You also can look at reviews of Brees Advocatenkantoor, open positions, location of Brees Advocatenkantoor on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Brees Advocatenkantoor, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Brees Advocatenkantoor, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Brees Advocatenkantoor, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Brees Advocatenkantoor, employees, financial statistics.