Bouquillon D L

Contactgegevens Bouquillon D L: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bouquillon D L: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bouquillon D L

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hendrik Serruyslaan 58 Box 2; 8400; Oostende, België

Telefoon (phone): 059 80 33 02 (+32-059 80 33 02) 059 80 33 02 (+32-059 80 33 02)

Fax (fax): 059 80 35 40 (+32-059 80 35 40) 059 80 35 40 (+32-059 80 35 40)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bouquillon D L: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bouquillon D L"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bouquillon D L"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bouquillon D L, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bouquillon D L. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bouquillon D L, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bouquillon D L. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bouquillon D L
Products information Bouquillon D L

BTW identificatienummer (tax): BE03547729492
Ondernemingsnummer: 1434783935
Hoofdstad (capital): 277,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 551,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Bouquillon D L zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bouquillon D L
(Get full report from official database of BE for Bouquillon D L)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bouquillon D L
Addition kinds of activities for Bouquillon D L

491199. Elektrische diensten, niet inbegrepen | Electric services, nec
517299. Petroleumproducten, nec, nec | Petroleum products, nec, nec
655200. Onderverdelers en ontwikkelaars, anders | Subdividers and developers, nec
28920201. Amatolen (explosief) | Amatols (explosive)
30899903. Banden, kunststoffen | Bands, plastics
39150000. Juweliersmateriaal en lapidair werk | Jewelers' materials and lapidary work
87429904. Algemeen management consultant | General management consultant

Werken bij Bouquillon D L: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bouquillon D L: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bouquillon D L. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bouquillon D L. Looking for open vacancies in other companies

  • Shunter XPO Logistics (rijbewijs CE voor transport op bedrijf) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE XPO SUPPLY CHAIN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant XPO Logistics te Zellik, een internationale speler in de logistiek, zijn wij op zoek naar een shunter. Je zorgt voor het aan- en afrijden van de vrachtwagens aan de laadkaaien. Je helpt mee met het laden en lossen.

  • SCHRIJNWERK: HOUTSKELETBOUW (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een ploegbaas schrijnwerker/plaatser houtskeletbouw om een team van 2 à 3 personen te leiden.

  • POETSHULP DIENSTENCHEQUES HERENTHOUT (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bertem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Sterke jobstudent zondag hulp kippenkraam (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak/ slagerij in Izegem zijn wij op zoek naar een gemotiveerde, sterke jobstudent! Ben je vrij op zondagvoormiddag van 8u30 - 12u30? Ben je klantvriendelijk en heb je een goede fysiek? Ben je gemotiveerd en wil je graag een centje bijverdienen? Solliciteer dan snel bij Konvert Izegem! Je helpt op zondagvoormiddag om de kippen te braden aan het spit. Deze kan je er zelf opsteken en afhalen.

  • Student telefonie (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Zele zijn we op zoek naar een student gedurende 1 week ( of enkele opeenvolgende dagen naargelang beschikbaarheid ) om telefonische prospectie en opvolging te doen. Database aanleggen en juiste contactpersonen kunnen detecteren Telefonisch het bedrijf voorstellen Specifieke actie voorstellen Afspraak maken / voorstellingsmail doorsturen / cataloog opsturen Gemaakte afspraken opvolgen Offertes opmaken en doorsturen

  • Technieker Sanitair (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Als technieker sanitair ben je verantwoordelijk voor het aanleggen van loodgieterij op de grote werven van Colruyt Group, maar ook voor kleinere installaties en dringende depannages. Zo help je meer dan 29.000 collega’s met je technische vaardigheden en praktische ervaring. Het grootste deel van je werkdag leg je (brand)leidingen, (perslucht)buizen en sanitaire voorzieningen aan. Daarnaast plaats je ook toiletten, douches en lavabo’s. Dit doe je voornamelijk in de centrale gebouwen en op grote werven van Colruyt Group. Je kan ook opgeroepen worden voor kleine installatie-aanvragen of depannages in jouw regio. Je werkt altijd samen met een collega waarmee je een bestelwagen deelt. Tussen de werfbezoeken door maak je verslagen op van je werk of bestel je materiaal voor een volgende opdracht. Je werkt telkens van 7u tot 15u15. Soms (twee à drie keer per maand) ga je ook ’s nachts of in het weekend aan de slag. Je staat er niet alleen voor: het eerste half jaar word je begeleid door een ervaren collega. Je maakt deel uit van een hecht team van zes ervaren techniekers. Met hun ondersteuning doe je gaandeweg kennis op over de werven, gebouwen en duurzame technieken van Colruyt Group. Je werkt in de regio rond Halle.

  • Autotechnieker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: DI NITTO

    Type: Vaste Job

    Autotechniek in al zijn aspecten beheersen - mechanisch als elektronisch. Onderhoud uitvoeren Diagnoses stellen Werkorders snel en nauwkeuring volgen

  • Electrical Engineers (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je kennis van het AREI? Ben je bereidt om te werken in Elsoo & Antwerpen? Heb je reeds ervaring opgedaan binnen een Elektrische omgeving? Dan ben jij dé electrical engineer die we zoeken! Je staat in voor het zelfstandig ontwerpen op basic niveau van een 6KV installatie bestaande uit bestaande 6KV verdeler, nieuwe trafo, nieuw busbar en nieuwe 400V hoofdverdeler. Je stelt specificaties op t.b.v. trafo, busbar en hoofdverdeler. Je voert berekeningen uit. Je bepaalt kabeltrace’s 6KV. Je zorgt voor het input geven t.b.v. cost estimate. Je speelt een actieve rol in multidisciplinair project team. Je staat in voor het basis ontwerp van aardingsinstallatie, verlichtingsinstallatie, indeling E-ruimte, hoofdkabelbaan trace’s, datasheets motoren, datasheets frequentie regelaars, interface specificatie package units, scope of work/basic of design.

  • vochtbestrijder / stukadoor (TIELRODE)

    Regio: TIELRODE

    Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

    Type: Vaste Job

    Uitvoeren van werkbonnen bij onze particuliere klanten gaande van injectiewerken,bezettingswerken, kelderbekuipingen , ventilatie en vloerdrainages Samen met je collega vertrek je dagelijks naar een andere werf in gans Vlaanderen Wij zijn enkel op zoek naar personen met de nodige ervaring in de sector van vochtbestrijding. U beschikt over een stabiel werkverleden en kan de nodige referenties voorleggen.

  • Uitzendconsulent m/v (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: KAMEO JOBS

    Type: Vaste Job

    Je gaat op zoek geschikte kandidaten voor onze vacatures. Je screent de kandidaten op basis van een uitgebreid interview Je gaat op zoek naar vacatures voor onze kandidaten want jij kent je kandidaat als geen ander Je adviseert je klant en je kandidaat gedurende het hele traject van de selectie Telefonische prospectie schrikt je niet af om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. Je hebt geen nood aan een vastomlijnde opdracht en kan de stress aan van een druk kantoor Je zorgt voor een correcte administratie

  • Gentis - Security Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Looking for Senior Security Engineers for different clients based in Brussels --Freelance--     Required criteria Fluent French and English Relevant experience as Security Engineer/Expert Proven experience with FortiNet and Cisco: Switching & routing, Firewall (Cisco and FortiNet), DMZ, VPN (FortiNet)   Interested?   Send your CV via the button below. 

Zoek naar antwoorden van Bouquillon D L in sociale netwerken
Look for responds of Bouquillon D L in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bouquillon D L. Laat een reactie achter voor Bouquillon D L. Bouquillon D L bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bouquillon D L. Leave a respond for Bouquillon D L. Bouquillon D L on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bouquillon D L op de google maps. Adres en contacten Bouquillon D L
Location of Bouquillon D L on the google maps. Address and contacts of Bouquillon D L

Andere gerelateerde bedrijven als come Bouquillon D L Bouquillon D L: Loeters Jan BVBA | JULIEN VAN HOECKE | A.H. DHOOGHE | LE CHAPON | CRANE PROCESS FLOW TECHNOLOGIES SPRL

Other related companies as Bouquillon D L: Loeters Jan BVBA | JULIEN VAN HOECKE | A.H. DHOOGHE | LE CHAPON | CRANE PROCESS FLOW TECHNOLOGIES SPRL

Bouquillon D L is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bouquillon D L, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03547729492. Het bedrijf Bouquillon D L bevindt zich op het adres: Hendrik Serruyslaan 58 Box 2; 8400; Oostende. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 277,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 551,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Bouquillon D L zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bouquillon D L is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bouquillon D L is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bouquillon D L, openstaande posities, locatie van Bouquillon D L op de kaart.

Bouquillon D L is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bouquillon D L, company assigned to the tax number BE03547729492. The company Bouquillon D L is located at the address: Hendrik Serruyslaan 58 Box 2; 8400; Oostende. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 277,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 551,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Lawyers. Products created in Bouquillon D L were not found.
The main activity of Bouquillon D L is Construction - Special Trade Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Bouquillon D L is not available. You also can look at reviews of Bouquillon D L, open positions, location of Bouquillon D L on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bouquillon D L, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bouquillon D L, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bouquillon D L, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bouquillon D L, employees, financial statistics.