Chantal van Schaeybroeck

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • Chantal van Schaeybroeck
Private companiesGeneral Merchandise Stores • Chantal van Schaeybroeck

Contactgegevens Chantal van Schaeybroeck: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chantal van Schaeybroeck: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chantal van Schaeybroeck

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kapucijnenvoer 195; 3000; Leuven, België

Telefoon (phone): 016 20 40 98; 0475 68 52 93 (+32-016 20 40 98; 0475 68 52 93) 016 20 40 98; 0475 68 52 93 (+32-016 20 40 98; 0475 68 52 93)

Fax (fax): +32 (63) 112-27-43 +32 (63) 112-27-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chantal van Schaeybroeck: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chantal van Schaeybroeck"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chantal van Schaeybroeck"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chantal van Schaeybroeck, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chantal van Schaeybroeck. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chantal van Schaeybroeck, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chantal van Schaeybroeck. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chantal van Schaeybroeck
Products information Chantal van Schaeybroeck

BTW identificatienummer (tax): BE07969726562
Ondernemingsnummer: 3400238037
Hoofdstad (capital): 476,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 208,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Chantal van Schaeybroeck zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beauty salons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chantal van Schaeybroeck
(Get full report from official database of BE for Chantal van Schaeybroeck)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chantal van Schaeybroeck
Addition kinds of activities for Chantal van Schaeybroeck

6794. Octrooienaars en verhuurders | Patent owners and lessors
01190105. Erwt (droge veld en zaad) boerderij | Pea (dry field and seed) farm
17999922. Hydraulische apparatuur, installatie en service | Hydraulic equipment, installation and service
33169902. Corrugeren ijzer en staal, koudgewalst | Corrugating iron and steel, cold-rolled
55110000. Nieuwe en gebruikte autodealers | New and used car dealers
56990100. Uniformen en werkkleding | Uniforms and work clothing
80939904. Spraakgebrek kliniek | Speech defect clinic

Werken bij Chantal van Schaeybroeck: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chantal van Schaeybroeck: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chantal van Schaeybroeck. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chantal van Schaeybroeck. Looking for open vacancies in other companies

  • Cash Collection Administrator - Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Cash Collection Administrator (m/v). Onze klant is een gerenommeerd vereniging actief in de duurzame handelssector en gevestigd in het centrum van Brussel. Als Cash Collection Administrator zal je volgende verantwoordelijkheden hebben : Het beheren van klantenportfolio's; Het rapporteren aan een financieel directeur ; Het screenen van klanten op basis van hun openstaande rekeningen ; Het verwerken van kredietlimieten ; Het aanreiken van constructieve oplossingen ; Het voorstellen van afbetalingsplannen ; Het administratief opvolgen van dossiers ; Telefonisch contact opnemen met klanten om een zicht te krijgen op een probleem. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Voltijdse winkelverantwoordelijke bakkerij regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een grote verantwoordelijkheidszin, hou je van klantencontact en heb je affiniteit met voeding? Dan ben jij waarschijnlijk de kandidaat die wij zoeken! Wat kan jij verwachten? Je waakt over de algemene kwaliteit van jouw winkel en staat in voor de professionele en klantvriendelijke uitstraling ervan. Je zal instaan voor het goede verloop en optimalisatie van jouw winkel. Hieronder valt ook het plaatsen van winkelbestellingen, de dagelijkse kasafsluiting en stortingen. Je werkt naar vooropgestelde targets qua omzet, personeelskost en stock. Uiteraard krijg je hiervoor de nodige ondersteuning van interne diensten. Je coacht jouw team op een inspirerende manier en zorgt voor een goede taakverdeling binnen jouw team. Je maakt werkplanningen op en beheert het verlof. Je staat in voor opleiding, communicatie en coaching van nieuwe medewerkers. Als winkelverantwoordelijke ben jij dé schakel tussen de winkel en de regioverantwoordelijke en zorg je voor een vlotte en heldere communicatie.

  • Belader SUEZ Antwerpen (Luithagen, Brecht, Sint-Niklaas...) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADECCO SUEZ NOORDOOST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    SUEZ in regio Antwerpen zoekt gemotiveerder beladers voor afvalophaling. Je wordt tewerkgesteld in regio Antwerpen waar je instaat voor huis-aanhuisophaling (PMD, papier & karton, huisvuil, rolcontainers etc). Je werkt in variabele uren die tijdig worden meegedeeld. Je zal manueel het afval in de vrachtwagen deponeren en/of de container

  • Shifttechnieker (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hou jij van technische uitdagingen met veel afwisseling? Werk jij graag mee in een fantastisch en collegiaal team aan technische projecten in een productieomgeving? Verantwoordelijkheden: Je hoofdtaak bestaat uit het oplossen van technisch urgente storingen. Hierbij zijn storingsanalyses naar de grondoorzaken van de storing cruciaal. Daarnaast breng je technische verbeteringen aan, door preventieve onderhoudstaken uit te voeren. Verder sta je in voor het opstarten, afzetten en veilig schakelen van machines zodat het machinepark tijdig klaarstaat voor de opstart van productie. Tot slot voer je eerstelijnsonderhoud uit voor of op IT toepassingen.

  • HUISHOUDHULP LANGEMARK (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: GREENHOUSE IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Langemark zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • POETSHULP Olen - Noordewijk (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • STUDENT MAGAZIJNBEDIENDE (MAANDAG TE WERKEN) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Mechelen zijn we op zoek naar een student magazijnier voor op maandag een hele dag te werken. Deze studentenjob kan doorlopen tot wanneer je studies gedaan zijn indien gewenst!  

  • Jobstudent herfstvakantie (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar 3 student-enquêteurs voor de herfstvakantie De enquêtes worden afgenomen in het Shopping 1 te Genk, met behulp van Ipads. Je hebt bij voorkeur een marketing- of communicatie-achtergrond, en een goed besef van de belangrijkheid van enquêtes.

  • All-round Monteur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: E-EUROTECH

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar een geschikte kandidaat ter ondersteuning van onze technische dienst.

  • Project Manager Customer Support (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EVOLTA

    Type: Vaste Job

    Als groeiend multidisciplinair bureau van architecten en ingenieurs bieden wij jou de kans om deel uit te maken van ons Consultancy Team. Vanuit dit team worden onze vakspecialisten ingezet om projecten bij onze klanten te ondersteunen of te trekken, volgens hun expertise en groeipotentieel. Na oplevering van de machine wordt de Customer Service afdeling het eerste aanspreekpunt. Als Project Manager Customer Support, sta je in voor de eerste snelle reactie en hulplijn naar de klanten toe. Daarnaast sta je in voor de interne afname van projecten. Je behartigt hierbij ook het commerciële en financiële luik. Hoofdverantwoordelijkheden en kerntaken: Als Project Manager Customer Support ben je vanaf de oplevering van de machine bij de klant, de spreekbuis tussen de klant en het bedrijf. Je staat de klant te woord. Je verleent advies bij onderhoud en upgrades. Je stelt de offertes op voor service en interventies. Je plant en coördineert service en interventies en volgt de uitvoering hiervan nauwgezet op. Je rapporteert uitgevoerde activiteiten aan de klant. Je stemt met de Accounting Afdeling en de klant de facturatie af, en volgt de betaling op. Je informeert naar en behartigt de klantentevredenheid. Je verwerkt de informatie uit support, service en interventies. Je signaleert door de klant gemelde problemen aan de verantwoordelijke afdelingen, zorgt voor een terugkoppeling naar de klant en stelt een oplossing voor. Daarnaast zorg je voor ondersteuning en verbinding binnen de Customer Service Afdeling. Je ondersteunt Customer Care bij het opstellen van offertes voor wisselstukken en herstellingen. Je helpt Customer Care bij input van klantenorders, inclusief controle van de bestelnummers van de bestelopdrachten. Je staat Customer Care bij voor het opvolgen van het te herstellen materiaal, vanaf de toezending door de klant tot en met de terug-levering naar de klant. Indien noodzakelijk plaats je herstellingsopdrachten bij toeleveranciers.

  • OPERATOR QUALITY - WILRIJK (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant te Wilrijk zijn wij op zoek naar een Operator Quality. Je werkt telkens 1 week als operator en 1 week als kwaliteitsmedewerker. Taken: Je bent verantwoordelijk voor het op een veilige wijze uitvoeren van kwaliteitscontroles en metingen volgens de richtlijnen van het bestaande kwaliteitssysteem en het opvolgen van voorkomende acties. - Je voert metingen en controles uit, volgt deze op en draagt zorg voor de kalibratie van de meetapparatuur. - Je signaleert kwaliteitsissues en informeert operators in het algemeen over de te volgen kwaliteitsprocedures. - Je identificeert niet-conforme producten volgens de opgegeven richtlijnen. - De resultaten die uit de door jou gevoerde ISOHIP komen registreer je in Excel. - Voor de GOM afdeling voer je metingen uit volgens de specificaties. - Je voert diverse licht administratieve werkzaamheden uit. - Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de machines en het op orde houden van de werkplek.

  • Barman / Barvrouw (flexijob) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: DE ENGEL

    Type: Flexijob

    Je helpt de drankbestellingen uitschenken en klaarzetten. Je vult achteraf de toog en de frigo's terug aan. Je sorteert het leeggoed.

Zoek naar antwoorden van Chantal van Schaeybroeck in sociale netwerken
Look for responds of Chantal van Schaeybroeck in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chantal van Schaeybroeck. Laat een reactie achter voor Chantal van Schaeybroeck. Chantal van Schaeybroeck bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chantal van Schaeybroeck. Leave a respond for Chantal van Schaeybroeck. Chantal van Schaeybroeck on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chantal van Schaeybroeck op de google maps. Adres en contacten Chantal van Schaeybroeck
Location of Chantal van Schaeybroeck on the google maps. Address and contacts of Chantal van Schaeybroeck

Andere gerelateerde bedrijven als come Chantal van Schaeybroeck Chantal van Schaeybroeck: JEAN CHAMPAGNE | TELE MOUSTIQUE (EDITEUR: SANOMA MAGAZINES BELGIUM) | Sanifix BVBA | STOETERIJ GRAULUS | SLOT PIET

Other related companies as Chantal van Schaeybroeck: JEAN CHAMPAGNE | TELE MOUSTIQUE (EDITEUR: SANOMA MAGAZINES BELGIUM) | Sanifix BVBA | STOETERIJ GRAULUS | SLOT PIET

Chantal van Schaeybroeck is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Chantal van Schaeybroeck, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07969726562. Het bedrijf Chantal van Schaeybroeck bevindt zich op het adres: Kapucijnenvoer 195; 3000; Leuven. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 476,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 208,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Beauty salons. Producten gemaakt in Chantal van Schaeybroeck zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Chantal van Schaeybroeck is Algemene Merchandise Stores, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chantal van Schaeybroeck is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chantal van Schaeybroeck, openstaande posities, locatie van Chantal van Schaeybroeck op de kaart.

Chantal van Schaeybroeck is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Chantal van Schaeybroeck, company assigned to the tax number BE07969726562. The company Chantal van Schaeybroeck is located at the address: Kapucijnenvoer 195; 3000; Leuven. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 476,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 208,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Beauty salons. Products created in Chantal van Schaeybroeck were not found.
The main activity of Chantal van Schaeybroeck is General Merchandise Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Chantal van Schaeybroeck is not available. You also can look at reviews of Chantal van Schaeybroeck, open positions, location of Chantal van Schaeybroeck on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chantal van Schaeybroeck, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chantal van Schaeybroeck, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chantal van Schaeybroeck, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chantal van Schaeybroeck, employees, financial statistics.