CENTRE D'ESTHETIQUE YSARA

Contactgegevens CENTRE D'ESTHETIQUE YSARA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRE D'ESTHETIQUE YSARA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRE D'ESTHETIQUE YSARA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Ursulines 1; 5000; Namur, België

Telefoon (phone): 081 22 81 51 (+32-081 22 81 51) 081 22 81 51 (+32-081 22 81 51)

Fax (fax): +32 (51) 733-71-67 +32 (51) 733-71-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRE D'ESTHETIQUE YSARA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRE D'ESTHETIQUE YSARA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRE D'ESTHETIQUE YSARA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRE D'ESTHETIQUE YSARA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRE D'ESTHETIQUE YSARA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRE D'ESTHETIQUE YSARA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRE D'ESTHETIQUE YSARA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRE D'ESTHETIQUE YSARA
Products information CENTRE D'ESTHETIQUE YSARA

BTW identificatienummer (tax): BE01238128662
Ondernemingsnummer: 7579162597
Hoofdstad (capital): 532,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 818,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in CENTRE D'ESTHETIQUE YSARA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beauty salons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRE D'ESTHETIQUE YSARA
(Get full report from official database of BE for CENTRE D'ESTHETIQUE YSARA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRE D'ESTHETIQUE YSARA
Addition kinds of activities for CENTRE D'ESTHETIQUE YSARA

209902. Bakpoeder en frisdrank, gist en andere ontlastingmiddelen | Baking powder and soda, yeast, and other leavening agents
224199. Smalle stoffenfabrieken, nec | Narrow fabric mills, nec
28190908. Anorganische metaalverbindingen of zouten, nec | Inorganic metal compounds or salts, nec
36990405. Onderwater geluidsapparatuur | Underwater sound equipment
44499903. Rivier vervoer, behalve op de st. | River transportation, except on the st. lawrence seaway
75349901. Rebuilding en retreading banden | Rebuilding and retreading tires

Werken bij CENTRE D'ESTHETIQUE YSARA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRE D'ESTHETIQUE YSARA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRE D'ESTHETIQUE YSARA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRE D'ESTHETIQUE YSARA. Looking for open vacancies in other companies

  • POLYVALENT MEDEWERKER M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Onze klant is dringend op zoek naar een ervaren horecamedewerker. Met een glimlach ontvang je de klanten en volg je hun bestellingen op. Daarnaast coördineer je de keuken en bar. Je zorgt voor een correcte kassa & kasdagboek. Je hebt de verantwoordelijkheid van jouw klein & dynamisch team en je staat in voor het personeelsbeleid. Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een polyvalent horeca medewerker. Je werkt in een hip / jong team, met een glimlach ontvang je de klanten en volg je hun bestellingen op. Daarnaast coördineer je de keuken en bar. Je zorgt voor een correcte kassa & kasdagboek. Je hebt de verantwoordelijkheid van jouw klein & dynamisch team en je staat in voor het personeelsbeleid.

  • Technisch-Commercieel Bediende (NETHEN)

    Regio: NETHEN

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een technisch-commercieel bediende die op zoek is naar een nieuwe uitdaging met veel variatie. Je bent het aanspreekpunt bij inkomende telefoons en communicatief sterk zodat je weet te onderhandelen. Onderhandelen over prijzen bij aankoop van producten schrikt je dan ook zeker niet af. Je zorgt voor de logistieke dossiers en opvolging van aankoopbestellingen en levertermijnen van lopende bestellingen. Je hebt technische achtergrond zodat je plannen kan lezen en beoordelen. Het kan gebeuren dat je op klantenbezoek gaat om kwaliteitscontroles uit te voeren of met klanten/ leveranciers te onderhandelen.

  • CORPORATE TRAVEL CONSULTANT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend en continu groeiend reisbureau zoeken wij een corporate travel consultant om het team in Antwerpen te versterken. * Je werkt in een klein, dynamisch team dat zijn eigen corporate klanten bedient. * Je geeft advies, reisinformatie, berekent prijzen, geeft tickets uit en dit allemaal in functie van de met de klant gemaakte afspraken. * Je bent eindverantwoordelijke voor je dossiers. * Je helpt elke dag mee om de dienstverlening net dat stapje verder te tillen dan de concurrentie door je dynamische en flexibele houding. * Je bent gebeten door de drang om elk contact om te zetten in een recurrente, langdurige klantenbinding gebaseerd op vertrouwen.

  • Planner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Antwerpen zijn we op zoek naar een planner. Taken : De planning verzorgen van onze activiteiten binnen de industriële reiniging. Inplannen van personen, voertuigen en materialen op diverse werven. De nodige documenten voorbereiden die nodig zijn bij het uitvoeren van de jobs op de werven (werkbons, attesten, …) Contacten onderhouden met de operators en klanten. Afvaltransporten organiseren ADR wetgeving opvolgen in de praktijk

  • WEGMARKEERDER (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor wegmarkeringen signalisatie reinigingswerken enz. Dit zowel voor openbare wegen als privéterreinen als parkings. je helpt mee met collega's om de sjablonen op de wegen te plaatsen en te spuiten gooit glaskorrels zet kegels.

  • Attractiebediener Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    In Bellewaerde sta je in voor de bediening van een attractie en de begeleiding en controle van de bezoekers. Tevens houd je toezicht op de veiligheid. Je kan eventuele problemen inschatten en tijdig de parkverantwoordelijke verwittigen. Enige technische bagage is een pluspunt maar niet noodzakelijk.

  • Jobstudent Horeca Zoo weekends + schoolvakanties (ook kerstvakantie) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Je wordt ingeschakeld in onze sneldienstrestaurants in de Zoo en kan op verschillende werkplekken ingeschakeld worden. Tot je takenpakket hoort onder andere: De bezoekers onthalen en bedienen aan de toonbank. Je neemt bestellingen op en rekent af aan de kassa. Bereiden van gerechten aan de koude kant (broodjes, salades,...) Je ruimt tafels af. Je houdt de zaal in orde. Je onderhoudt de werkpost en het materiaal. Je verzorgt de afwas. Je helpt bij het kuisen van het restaurant bij sluiting.

  • Jobstudent ergotherapie/orthopedagogie/verpleegkunde of zorgkunde voor DVC De Bron (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: DVC DE BRON

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent sta je in voor de dagelijkse zorg, hygiëne, voeding, therapeutische ondersteuning, animatie… van onze gebruikers. Daarbij behandel je hen met respect en geef je hen een thuisgevoel. Je werkt samen met je collega’s zorgkundigen, verpleegkundigen en ergotherapeuten.

  • Sergio Herman zoekt horeca medewerkers! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FRITES ATELIER ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Als horecamedewerker ben je van onmisbare waarde voor ons concept. Jij verzorgt de culinaire beleving van de gast tot in de details, en functioneert in alle functies op de locatie; van voorbereidingen in de keuken, gasten helpen aan de kassa, frites bereiden in onze ambachtelijke bakovens, tot gerechten opmaken volgens Sergio 's receptuur. Dit alles doe je met een lach van oor tot oor, spontane en toffe collega's, en grenzeloze aandacht voor kwaliteit en service.

  • GEMOTIVEERDE ZAALMEDEWERKER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Gasthof DE KROON

    Type: Vaste Job

    Voor ons restaurant zoeken wij een gemotiveerde zaalmedewerker : je helpt mee met de bediening, je neemt bestellingen op, dient gerechten en dranken op, ruimt de tafels af.

  • ADJUNCT WERFLEIDER - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als Adjunct Werfleider wordt bijgestaan door een ervaren werfleider word je verantwoordelijk voor de aansturing van één of meerdere grote werven in regio Antwerpen. Je stuurt een team van ploegbazen, arbeiders en onderaannemers aan. Je staat in voor het opstellen van meetstaten, vorderingsstaten en afrekeningen, het afroepen van materialen en de werkurencontrole. Je bent actief betrokken bij de algemene werfopvolging o.a. met betrekking tot de bouwsystemen, planning, veiligheid en kwaliteit

  • Electricien/klusjesman flexijob weekend (m/v) (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een all round klusjesman op flexi-job basis voor in het weekend. Deze vacature is dus enkel geldig als u reeds in vast dienstverband werkt en extra wil bijverdienen. Je bent een handige Harry en wordt ingeschakeld voor verschillende herstellingen op vlak van sanitair, verwarming, vloer en tegelwerken, schrijnwerkerij en elektriciteit zoals plaatsen van verlichting en stopcontacten, klinken vervangen, kastdeurtjes herstellen, kleine schilderwerken, wc ontstoppen, verhuizen, tuin onderhouden, reinigen van gevels.... Uurrooster is vrijdag 14:00 - 22:00, zaterdag 14:00 - 22:00, zondag 10:00 - 18:00 ( vrijdag kan ook vanaf 18:00 hr)

Zoek naar antwoorden van CENTRE D'ESTHETIQUE YSARA in sociale netwerken
Look for responds of CENTRE D'ESTHETIQUE YSARA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRE D'ESTHETIQUE YSARA. Laat een reactie achter voor CENTRE D'ESTHETIQUE YSARA. CENTRE D'ESTHETIQUE YSARA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRE D'ESTHETIQUE YSARA. Leave a respond for CENTRE D'ESTHETIQUE YSARA. CENTRE D'ESTHETIQUE YSARA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRE D'ESTHETIQUE YSARA op de google maps. Adres en contacten CENTRE D'ESTHETIQUE YSARA
Location of CENTRE D'ESTHETIQUE YSARA on the google maps. Address and contacts of CENTRE D'ESTHETIQUE YSARA

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRE D'ESTHETIQUE YSARA CENTRE D'ESTHETIQUE YSARA: R.C. PADENBORRE | COUTURE CHEMILUX | ROGER AERNOUT | HET LINDEKE | Cue-Cam

Other related companies as CENTRE D'ESTHETIQUE YSARA: R.C. PADENBORRE | COUTURE CHEMILUX | ROGER AERNOUT | HET LINDEKE | Cue-Cam

CENTRE D'ESTHETIQUE YSARA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRE D'ESTHETIQUE YSARA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01238128662. Het bedrijf CENTRE D'ESTHETIQUE YSARA bevindt zich op het adres: Rue des Ursulines 1; 5000; Namur. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 532,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 818,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Beauty salons. Producten gemaakt in CENTRE D'ESTHETIQUE YSARA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CENTRE D'ESTHETIQUE YSARA is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRE D'ESTHETIQUE YSARA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRE D'ESTHETIQUE YSARA, openstaande posities, locatie van CENTRE D'ESTHETIQUE YSARA op de kaart.

CENTRE D'ESTHETIQUE YSARA is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTRE D'ESTHETIQUE YSARA, company assigned to the tax number BE01238128662. The company CENTRE D'ESTHETIQUE YSARA is located at the address: Rue des Ursulines 1; 5000; Namur. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 532,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 818,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Beauty salons. Products created in CENTRE D'ESTHETIQUE YSARA were not found.
The main activity of CENTRE D'ESTHETIQUE YSARA is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRE D'ESTHETIQUE YSARA is not available. You also can look at reviews of CENTRE D'ESTHETIQUE YSARA, open positions, location of CENTRE D'ESTHETIQUE YSARA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRE D'ESTHETIQUE YSARA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRE D'ESTHETIQUE YSARA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRE D'ESTHETIQUE YSARA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRE D'ESTHETIQUE YSARA, employees, financial statistics.