Advokatenkantoor Van Den Berghen BVBA

Particuliere bedrijvenAutomotive Reparatie, Diensten en Parkeren • Advokatenkantoor Van Den Berghen BVBA
Private companiesAutomotive Repair, Services and Parking • Advokatenkantoor Van Den Berghen BVBA

Contactgegevens Advokatenkantoor Van Den Berghen BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Advokatenkantoor Van Den Berghen BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Advokatenkantoor Van Den Berghen BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Korte Maagdenstraat 7; 2800; Mechelen, België

Telefoon (phone): 015 21 69 36; 015 21 86 87 (+32-015 21 69 36; 015 21 86 87) 015 21 69 36; 015 21 86 87 (+32-015 21 69 36; 015 21 86 87)

Fax (fax): 015 21 09 78 (+32-015 21 09 78) 015 21 09 78 (+32-015 21 09 78)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Advokatenkantoor Van Den Berghen BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Advokatenkantoor Van Den Berghen BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Advokatenkantoor Van Den Berghen BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Advokatenkantoor Van Den Berghen BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Advokatenkantoor Van Den Berghen BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Advokatenkantoor Van Den Berghen BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Advokatenkantoor Van Den Berghen BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Advokatenkantoor Van Den Berghen BVBA
Products information Advokatenkantoor Van Den Berghen BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09127136230
Ondernemingsnummer: 9064239501
Hoofdstad (capital): 674,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 419,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Advokatenkantoor Van Den Berghen BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Advokatenkantoor Van Den Berghen BVBA
(Get full report from official database of BE for Advokatenkantoor Van Den Berghen BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Advokatenkantoor Van Den Berghen BVBA
Addition kinds of activities for Advokatenkantoor Van Den Berghen BVBA

7331. Directe postadvertentieservices | Direct mail advertising services
20910302. Kabeljauw, gedroogd | Codfish, dried
25140100. Metalen slaapkamer meubels | Metal bedroom furniture
35539901. Bandsaws, houtbewerking | Bandsaws, woodworking
39140207. Toiletartikelen, Nikkel Zilver | Toilet ware, nickle silver
50840509. Metalen raffinage machines en uitrusting | Metal refining machinery and equipment
51119902. Printpapier | Printing paper
51690208. Zuurstof | Oxygen
79999907. Outfitters, recreatie | Outfitters, recreation

Werken bij Advokatenkantoor Van Den Berghen BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Advokatenkantoor Van Den Berghen BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Advokatenkantoor Van Den Berghen BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Advokatenkantoor Van Den Berghen BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Groupleader (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAIKIN Europe NV

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je wordt verantwoordelijk voor een team van operatoren en tot je voornaamste taken Zorgen voor een vlot verloop van de werkzaamheden binnen jouw team. Opleiding geven aan nieuwe medewerkers on the job. De werksfeer in je afdeling goed houden. De werkverdeling en personeelsplanning uitvoeren en communiceren. De kwaliteit en het rendement opvolgen en bijsturen waar nodig. De veiligheid van je mensen en de orde/netheid van de werk zone bewaken. Continu verbeteren (Kaizen) van de werkmethodes en bedrijfsprocessen. Je werkt nauw samen met je eigen team en met de andere groupleaders. Je rapporteert rechtstreeks aan de Production Supervisors.

  • TECHNIEKER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ALL ROUND WORKS

    Type: Vervanging brugpensioen

    Voor ons renovatiebedrijf zijn we op zoek naar een all-round medewerker. U staat in voor het plaatsen van electriciteit, sanitair en chauffage. Daarnaast bent u handig in het plaatsen van vloertegels en gyproc. Plamuren en schilderen behoort eveneens tot uw takenpakket.

  • Handlanger bouw. (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Dessel zijn wij op zoek naar gedreven arbeiders die aan de slag willen in de bouwsector. Motivatie is belangrijker dan ervaring. Wil je in de bouwsector werken, wil je graag verticale boringen leren uitvoeren, schrikt zwaar fysiek werk jou niet af, geraak je tot aan het bedrijf in Dessel en beschik je over een rijbewijs B (of ben je bereid dit te behalen binnen een paar maanden)? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de juiste persoon zal er na een positieve interimperiode een vast contract klaar liggen.

  • Winkelmedewerker tankstation Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als winkelmedewerker voor dit nieuwe tankstation te Knokke zijn wij op zoek naar een sociaal en opgewekt persoon die tijdelijk beschikbaar is voor een vervangingsopdracht van een 2-tal weken. Je wordt polyvalent ingezet op de verschillende plaatsen bij deze moderne zaak. Tot je taken kunnen behoren: de broodjeszaak Panos: klanten bedienen, broodjes maken,... de supermarkt: bediening, kassawerk, aanvullen,... tankstation: afrekenen Daarnaast ben je ook bereid om hier en daar het onderhoud, het proper houden van de zaak, voor je rekening te nemen.

  • Vertegenwoordiger (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Begijnendijk zijn wij op zoek naar een technisch adviseur (M/V) Als technisch adviseur informeer je de klanten over de producten die jullie aanbieden.  Het bedrijf  streeft ernaar om het werk van hun klanten te vereenvoudigen, te verbeteren en verlenen steeds een technische en optimale service.  De producten ontwikkelen ze ZELF met zeer hoogwaardige kwaliteit en met een extreme duurzaamheid voor de professionele markt. Al hun producten hebben een duidelijke toegevoegde waarde, gecombineerd met de nodige aandacht voor mens en milieu.

  • Service technieker (M/V) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een marktleider in de productie van bulk verpakkingsmachines, is op zoek naar een Service technieker. Tot je takenpakket behoren het aanpassen en regelen van de werking van onze verpakkingslijnen volgens de instructies van de projectleider. Dit gebeurt volgens een bepaald stappenplan: interne afregeling in nauwe samenwerking met de afstellers van de machines. Vervolgens een afnametest van de machines in de fabriek samen met de projectleider en de klant en tenslotte de afregeling van de machines ter plekke bij de klant waarop dan nog een afnametest volgt. Na deze stappen volg je de machines verder op tijdens eventuele interventies op vlak van onderhoud of herstelling. Dit kan ter plaatse of van op afstand. Verder schrijf je de afregelprocedures uit op mechanisch, elektrisch en pneumatisch vlak en bezorg je de basisinformatie van de door jou behandelde projecten aan je collega service techniekers.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Vremde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VREMDE)

    Regio: VREMDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Oekene,snelle opstart! (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!je komt terecht in een aangename werkomgeving, waar je met respect behandeld wordt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Meerhout (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Geel

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Je helpt graag andere, hebt inzicht in het organiseren van huishoudelijke taken en je houdt van nauwkeurigheid en mooie resultaten. Kunnen beschikken over een wagen of bromfiets en ervaring in de sector zijn pluspunten. Doch motivatie en enthousiasme zijn belangrijker. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken, om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag contact met ons op!

  • Business Analist (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1654229-inline.html?cid=Partner_VDAB Eiger North, een jong dynamisch bedrijf binnen de Cronos Groep, gegroeid vanuit een jarenlange ervaring in het implementeren van IT-projecten heeft een sterk competence center opgestart om bedrijven te begeleiden bij het uitvoeren van een grondig analyse van de business noden om dan de vertaalslag te kunnen maken naar de functionele specificities. Bedrijven die een succesvolle IT-implementatie kunnen voorleggen hebben allen één gemeenschappelijke leuze: “Bezint eer je begint”. Wij zijn op zoek naar hongerige en dorstige Analisten en Business Process Experten die de stap naar een IT-omgeving willen zetten.  Echte selfmotivators die de lat voor zichzelf hoog willen leggen, die willen werken in een ondernemende omgeving, die het bedrijf van onze klanten als hun eigen bedrijf beschouwen, die initiatief willen nemen, die kritisch durven zijn en onze klanten ook aan kritische vraagstellingen durven onderwerpen, die  willen groeien en plezier maken, die willen leren en tevens  hun eigen opgedane kennis willen delen, die geen belang hechten aan fancy titels maar hun persoonlijke ontwikkeling des te meer naar waarde schatten.

  • Ervaren tuinman (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Werfreserve

    Voor onze klant te Kalmthout zijn wij op zoek naar een ervaren tuinman voor 1 dag in de week(eventueel op zaterdag) De eerste dagen zal je meelopen met de werkgever daarna zal je zelfstandig op pad gaan naar klanten. Je krijgt een camionette met aanhangwagen ter beschikking tijdens de werkuren. Deze camionette is niet voor privégebruik, je moet dus zelf naar Kalmthout geraken. Een eerste werkervaring is een vereiste aangezien je snel inzetbaar moet zijn. Belangrijk; ervaren/zelstandig/representatief

  • Metaal draaier (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: EURO-STRIKE

    Type: Werfreserve

    Metaal draaier met ervaring voor seriewerk (zowel CNC als conventioneel).

Zoek naar antwoorden van Advokatenkantoor Van Den Berghen BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Advokatenkantoor Van Den Berghen BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Advokatenkantoor Van Den Berghen BVBA. Laat een reactie achter voor Advokatenkantoor Van Den Berghen BVBA. Advokatenkantoor Van Den Berghen BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Advokatenkantoor Van Den Berghen BVBA. Leave a respond for Advokatenkantoor Van Den Berghen BVBA. Advokatenkantoor Van Den Berghen BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Advokatenkantoor Van Den Berghen BVBA op de google maps. Adres en contacten Advokatenkantoor Van Den Berghen BVBA
Location of Advokatenkantoor Van Den Berghen BVBA on the google maps. Address and contacts of Advokatenkantoor Van Den Berghen BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Advokatenkantoor Van Den Berghen BVBA Advokatenkantoor Van Den Berghen BVBA: Renovatie Michiels Alain | MARGARETA JUNIUS | Maria Coiffure | MOORKENS CHARLEROI SA | Semaille Anne

Other related companies as Advokatenkantoor Van Den Berghen BVBA: Renovatie Michiels Alain | MARGARETA JUNIUS | Maria Coiffure | MOORKENS CHARLEROI SA | Semaille Anne

Advokatenkantoor Van Den Berghen BVBA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Advokatenkantoor Van Den Berghen BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09127136230. Het bedrijf Advokatenkantoor Van Den Berghen BVBA bevindt zich op het adres: Korte Maagdenstraat 7; 2800; Mechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 674,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 419,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Advokatenkantoor Van Den Berghen BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Advokatenkantoor Van Den Berghen BVBA is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Advokatenkantoor Van Den Berghen BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Advokatenkantoor Van Den Berghen BVBA, openstaande posities, locatie van Advokatenkantoor Van Den Berghen BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Advokatenkantoor Van Den Berghen BVBA is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Advokatenkantoor Van Den Berghen BVBA, company assigned to the tax number BE09127136230. The company Advokatenkantoor Van Den Berghen BVBA is located at the address: Korte Maagdenstraat 7; 2800; Mechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 674,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 419,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Lawyers. Products created in Advokatenkantoor Van Den Berghen BVBA were not found.
The main activity of Advokatenkantoor Van Den Berghen BVBA is Automotive Repair, Services and Parking, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Advokatenkantoor Van Den Berghen BVBA is not available. You also can look at reviews of Advokatenkantoor Van Den Berghen BVBA, open positions, location of Advokatenkantoor Van Den Berghen BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Advokatenkantoor Van Den Berghen BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Advokatenkantoor Van Den Berghen BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Advokatenkantoor Van Den Berghen BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Advokatenkantoor Van Den Berghen BVBA, employees, financial statistics.