ABBELOOS I

Contactgegevens ABBELOOS I: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABBELOOS I: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABBELOOS I

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Jules Mac Leodstraat 29; 9050; Gent (Gentbrugge), België

Telefoon (phone): 09 232 30 00 (+32-09 232 30 00) 09 232 30 00 (+32-09 232 30 00)

Fax (fax): 09 232 53 70 (+32-09 232 53 70) 09 232 53 70 (+32-09 232 53 70)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABBELOOS I: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABBELOOS I"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABBELOOS I"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABBELOOS I, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABBELOOS I. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABBELOOS I, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABBELOOS I. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABBELOOS I
Products information ABBELOOS I

BTW identificatienummer (tax): BE01239501953
Ondernemingsnummer: 9335052490
Hoofdstad (capital): 372,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 788,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in ABBELOOS I zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABBELOOS I
(Get full report from official database of BE for ABBELOOS I)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABBELOOS I
Addition kinds of activities for ABBELOOS I

807299. Tandheelkundige laboratoria, nec | Dental laboratories, nec
944102. Administratie van sociale en menselijke hulpbronnen | Administration of social and human resources
12410201. Overbelasting verwijderen, antraciet mijnbouw | Overburden removal, anthracite mining
35450317. Meters (gereedschapstoebehoren) | Gauges (machine tool accessories)
83220303. Rampenservice | Disaster service

Werken bij ABBELOOS I: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABBELOOS I: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABBELOOS I. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABBELOOS I. Looking for open vacancies in other companies

  • All Round Logistiek Medewerker (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Goederen in ontvangst nemen en opslaan. - Indien noodzakelijke verplaatsen van goederen in het magazijn met behulp van heftruck. - Ontvangen van documenten (laad- en losbonnen, vrachtbrieven, enz.) - Opmaken van documenten (laad- en losbonnen, vrachtbrieven, enz.) - Goederen controleren op onder meer kwaliteit, hoeveelheid, verpakking. - Sorteren en stickeren van goederen. - Verzendklaar maken van goederen/ orders. - Signaleren en herstellen van eventuele fouten of afwijkingen van inkomende of uitgaande orders. - Eventuele beschadiging van de goederen registreren en communiceren naar de verantwoordelijke. - Beheren van de voorraadadministratie en inventariseren van magazijnvoorraad. - Administratief verwerken van processen in het bedrijfsspecifiek computersysteem. - Dagelijks informeren naar de uit te voeren opdrachten. - Verzamelen en verwerken van verkooporders; registeren in het gangbare systeem. - Opvolgen productieplanning. - Onderhouden van contacten met externen (klanten, leveranciers). - Rapporteren aan collega’s en leidinggevenden. - Onze interne huisregels rond “Good Housekeeping” nauwgezet volgen. - Rapporteren en signaleren van onregelmatigheden, opslagplaats zowel buiten als binnen. - Signaleren en melding maken van onveilige situaties en/of gebreken aan materieel. - Het eigen werk analyseren en beoordelen. - Naleven van de te nemen veiligheidsmaatregelen in het magazijn/ werkplaats. - Formuleren van eventuele verbeterprocessen en adviseren van het management. - Verantwoordelijke voor de afvalstroom. - Meewerken aan de beheersing van de afvalstroom, zorgen dat afval correct gescheiden wordt. - Zorgen voor tijdige afhaling door bevoegde instanties.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

  • Student m/v met passie voor mode regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Beste student! Voor een kledingzaak in Tielt zijn we dringend op zoek naar studenten die er op regelmatige basis kunnen werken. je staat in voor de verkoop van kledij je helpt de klanten bij de paskamers je hebt een passie voor mode je gaat met een glimlach op je gezicht werken

  • STUDENT SEPTEMBER: Magazijnier M/V (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Sint-Pieters-Leeuw zijn wij op zoek naar extra studenten tijdens de maand september. Samen met de techniekers zal je de camionettes inventariseren. Je kijkt na of alle nodige stukken erin zitten en telt na. VG.943/buosa

  • Dossierbeheerder met ervaring - doorgroeien - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit moderne boekhoudkantoor gelegen in Kortrijk is momenteel op zoek naar een ervaren Dossierbeheerder. Je zal terecht komen in een modern kantoor waar ze sterk bezig zijn met het digitaliseren. De 30 medewerkers staan hier dagdagelijks klaar om hun klanten te begeleiden op het gebied van Accountancy, Fiscaliteit, Audit en de juridische aangelegenheden. Daarnaast zal je je hier kunnen ontplooien door middel van interessante doorgroeimogelijkheden. Jouw verantwoordelijkheden Boekhouder / Dossierbeheerder - Functie Je staat als dossierbeheerder in het voor A-Z afwerken van je dossiers. Dit houdt onder andere in: Opstellen van de jaarrekening Het aangeven van de personen- en vennootschapsbelasting Afsluiten van de balans Het voeren van de eindbesprekingen met klanten. Naarmate jouw kennis groeit en jij je motivatie laat zien, zal jij kunnen groeien in je functie en takenpakket.

  • Payroll en Compensation & Benefits Manager te Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    - Je bent met jouw team verantwoordelijk voor een correcte en tijdige uitvoering van de loon- en personeelsadministratie van 1200 medewerkers en daarmee samenhangende compensation & benefits activiteiten.  - Je past een correct loonbeleid toe in de verschillende afdelingen. - Je houdt de sociale en fiscale wetgeving nauwgezet bij en zorgt dat de wijzigingen correct worden geïmplementeerd. - Samen met jouw team bepaal je de afdelingsdoelstellingen om steeds een vernieuwende en geoptimaliseerde dienstverlening te garanderen.  - Bij hoge nood bied je ondersteuning door het zelf uitvoeren van de payroll en loonadministratie.  - In samenwerking met de Fleet Manager beheer je het wagenpark op een correcte en kostenefficiënte manier.  - Je onderneemt acties om de groepsverzekeringen en de pensioenplannen van de medewerkers te optimaliseren.  - Je bent het aanspreekpunt voor het managementteam i.h.k.v. sociaal- fiscale aangelegenheden en adviseert vanuit aangeboden overheidsmaatregelen teneinde de loonkost te beheersen. - Je fungeert als aanspreekpunt voor het managementteam en medewerkers voor alle sociaal juridische zaken en je neemt met jouw kennis van zaken besluitvormingen om de efficiëntie en correcte afhandeling van dossiers te garanderen. - Je bent de contactpersoon voor het sociaal secretariaat en de verzekeringsmaatschappijen.  - Je inspireert jouw teamleden tot verdere ontplooiing en je motiveert hen tot een efficiënte en aangename samenwerking.  - Je rapporteert aan de HR Director. Bedrijfsprofiel: Onze partner is een internationaal bedrijf en leider in zijn segment.  Om de hard HR afdeling te leiden zijn ze op zoek naar een voltijdse Payroll en Compensation & Benefits Manager mét juridische achtergrond.

  • Payroll Officer (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    - Als payroll officer ben je verantwoordelijk voor een tijdige en correcte payrollverwerking voor een 200 tal arbeiders in samenwerking met het sociaal secretariaat. Je verwerkt zeer accuraat de tijdsregistratie en volgt alle payroll materie op. - Je ondersteunt het management  en jouw HR collega’s met diverse rapporten en statistieken. - Het opvolgen van de sociale wetgeving en sociaaljuridische topics is jouw sterkte en je kan deze vertalen naar het management, jouw collega’s en de medewerkers. - Verder geef je vorm aan een aantal projecten in het kader van de efficiëntieverbetering en automatisatie van de HR processen. Zo kan je eveneens een kostenbewust HR beleid realiseren in lijn met de bedrijfsobjectieven. - Je formuleert voorstellen tot verbetering inzake tijdsregistratie, planning, payrolling, personeelsgegevens, hospitalisatieverzekering, medische controle en andere gerelateerde topics. - Binnen deze domeinen en door jouw geactualiseerde en nauwkeurige kennis bied je geloofwaardigheid en service aan alle stakeholders. Jouw vlotte communicatiestijl zorgt voor een laagdrempelig en toegankelijk HR. - Je rapporteert aan de HR Manager van de site en werkt in een tandem met de HR Officer. Bedrijfsprofiel: Mijn klant is actief in de voedingssector en dé grootste speler op de Belgische markt. Om hun enthousiast team te versterken in de vestiging te Kallo zijn ze op zoek naar een Payroll Officer. Samen werken jullie mee aan de groei van het bedrijf.

  • iOS Developer - tijdelijk (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: V-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    V-IT is op zoek naar meerdere Senior Developers iOS en Android voor onze klant in Antwerpen. Omschrijving Ervaring met het bouwen van een mobile banking app is een voordeel. Je moet een echt native developer zijn die de nodige ervaring heeft in complexere omgevingen. vb Security (Vasco of Gemalto) Je komt in het grote team. Bij de klantwerken ze vandaag via de SAFE methodologie voor ontwikkeling.

  • Shop Manager (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij onze opdrachtgever, een retailketen in volle expansie is er meer dan ooit plaats voor dynamische mensen die deel willen uitmaken van een hecht team om samen de meer dan 125 winkels te ondersteunen. Voor de regio Antwerpen zijn we op zoek naar een store manager met passion voor fashion. Onze klant staat voor uitdagingen op vlak van dynamiek, creativiteit en kwaliteit! • Met de hulp van jouw assistent, de verkoopconsulenten en met de ondersteuning van je Area Sales Manager, ben je verantwoordelijk voor de commerciële resultaten van jouw winkel. Het omzetcijfer verhogen is het doel: actief de klant centraal stellen is het middel om dit te bereiken. • Als motivator en coach vorm je jouw medewerkers tot een (h)echt team dat kwalitatieve service biedt en betrokkenheid uitstraalt. • Jouw winkel en etalage aantrekkelijk en uniek maken binnen de modewereld behoren ook tot jouw takenpakket. Niemand loopt de winkel nog gewoon voorbij! • Ook op administratief vlak ben je een duizendpoot. Je beheert de personeelsplanning, de kassa , voorraden en voorraadverschillen, … Ben jij onze geschikte Manager? Kijk wat wij je te bieden hebben.

  • ICT Consulting Group (ICTCG) - Développeurs / Consultants Java (LUXEMBOURG)

    Regio: LUXEMBOURG

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Votre profil De 3 à 15 ans d'expérience professionnelle en développement orienté objet avec une connaissance du coeur de la technologie Java Avoir de bonnes notions des technologies et des architectures web (partie graphique : HTML / CSS / JavaScript, XML / JSON, Web Services, Bases de données / Transactions, Multithreading) Connaissance de l'anglais Attrait pour le changement, le contact client et le travail en équipe   Capacité à travailler de manière autonome Nous vous offrons Un emploi stable, indépendamment d'une mission client Une rémunération dynamique, sur mesure et directement liée à vos performances, avec un bonus versé en bitcoin, ou crypto-monnaie La meilleure voie pour maintenir à jour vos connaissances et utiliser les technologies de pointe Un rôle important au sein d'une équipe de projets créative, dans les différents départements de multiples clients de renom pour livrer et soutenir de nouveaux produits et de nouvelles solutions (y compris la documentation et des modes d'emploi techniques) Une collaboration avec d'autres développeurs, analystes techniques, chefs de projets et utilisateurs Une diversité de rôles (de l'architecture au testing notamment), avec une participation au cycle de développement complet et une intervention à chaque étape du processus Un processus de recrutement clair, rapide et transparent organisé comme suit : Vous remplissez un formulaire (5 minutes). Vous recevez notre feedback dans les 8 jours. Si vous correspondez au profil recherché, un entretien téléphonique de 30 à 60 minutes avec notre CEO permettra d'aborder avec vous aussi bien les aspects techniques que généraux du poste   Si l'entretien est positif et si la philosophie d'ICTCG colle à la vôtre, vous serez convié à une interview en face à face Si la correspondance se confirme, nous vous ferons une proposition concrète   Vous n'êtes pas mis en compétition avec d'autres candidats Pour postuler, envoyez directement votre candidature via le bouton ci-dessous.

  • zaalmedewerker T GOE GEDACHT HAACHT (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: NEW FLAM CONTROL

    Type: Flexijob

    bestellingen noteren opdienen van dranken en gerechten afruimen zorgen voor een ordelijke en deftige zaal mee bijdragen tot tevreden klanten

Zoek naar antwoorden van ABBELOOS I in sociale netwerken
Look for responds of ABBELOOS I in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABBELOOS I. Laat een reactie achter voor ABBELOOS I. ABBELOOS I bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABBELOOS I. Leave a respond for ABBELOOS I. ABBELOOS I on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABBELOOS I op de google maps. Adres en contacten ABBELOOS I
Location of ABBELOOS I on the google maps. Address and contacts of ABBELOOS I

Andere gerelateerde bedrijven als come ABBELOOS I ABBELOOS I: Bove Electro | N.T.C. SA | Cornette Autobedrijf BVBA | A.V. 1000 | Banverco NV

Other related companies as ABBELOOS I: Bove Electro | N.T.C. SA | Cornette Autobedrijf BVBA | A.V. 1000 | Banverco NV

ABBELOOS I is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ABBELOOS I, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01239501953. Het bedrijf ABBELOOS I bevindt zich op het adres: Jules Mac Leodstraat 29; 9050; Gent (Gentbrugge). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 372,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 788,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in ABBELOOS I zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ABBELOOS I is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABBELOOS I is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABBELOOS I, openstaande posities, locatie van ABBELOOS I op de kaart.

ABBELOOS I is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is ABBELOOS I, company assigned to the tax number BE01239501953. The company ABBELOOS I is located at the address: Jules Mac Leodstraat 29; 9050; Gent (Gentbrugge). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 372,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 788,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Lawyers. Products created in ABBELOOS I were not found.
The main activity of ABBELOOS I is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ABBELOOS I is not available. You also can look at reviews of ABBELOOS I, open positions, location of ABBELOOS I on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABBELOOS I, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABBELOOS I, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABBELOOS I, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABBELOOS I, employees, financial statistics.