Caro's Schoonheidsstudio

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • Caro's Schoonheidsstudio
Private companiesApparel and Accessory Stores • Caro's Schoonheidsstudio

Contactgegevens Caro's Schoonheidsstudio: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Caro's Schoonheidsstudio: address, phone, fax, email, website, opening hours

Caro's Schoonheidsstudio

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Klaveren 12; 2300; Turnhout, België

Telefoon (phone): 014 42 75 40 (+32-014 42 75 40) 014 42 75 40 (+32-014 42 75 40)

Fax (fax): +32 (12) 596-17-67 +32 (12) 596-17-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Caro's Schoonheidsstudio: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Caro's Schoonheidsstudio"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Caro's Schoonheidsstudio"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Caro's Schoonheidsstudio, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Caro's Schoonheidsstudio. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Caro's Schoonheidsstudio, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Caro's Schoonheidsstudio. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Caro's Schoonheidsstudio
Products information Caro's Schoonheidsstudio

BTW identificatienummer (tax): BE02398284912
Ondernemingsnummer: 7754943847
Hoofdstad (capital): 409,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 170,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Caro's Schoonheidsstudio zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beauty salons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Caro's Schoonheidsstudio
(Get full report from official database of BE for Caro's Schoonheidsstudio)

Aanvulling soorten activiteiten voor Caro's Schoonheidsstudio
Addition kinds of activities for Caro's Schoonheidsstudio

174300. Terrazzo, tegel, marmer en mossaic werk | Terrazzo, tile, marble and mossaic work
206301. Droge bietensuikerproducten, behalve raffinage | Dry beet sugar products, except refining
734999. Onderhoudswerkzaamheden, nec, nec | Building maintenance services, nec, nec
51940101. sigaretten | Cigarettes
73899960. Schatting service, bouw | Estimating service, construction

Werken bij Caro's Schoonheidsstudio: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Caro's Schoonheidsstudio: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Caro's Schoonheidsstudio. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Caro's Schoonheidsstudio. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker: platte daken (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een dakwerker, platte daken: - Dakwerken platte daken, epdm - Binnen- en buitenhoeken afwerken - Dakranden afwerken - Bevestigen van verschillende soorten isolatie en dichtingmaterialen

  • Lasser/monteur metaalsector (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de metaalsector zoeken wij een gemotiveerde lasser! Heb jij goede technische skills en ben je gemotiveerd om het huidige team te versterken? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Jouw takenpakket bestaat uit het lassen van containers met halfautomaat alsook het monteren.

  • Terminaltrekker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een terminaltrekker. Je zal voornamelijk in staan voor het aan- en afrijden van een kipwagen)

  • Student winkelbediende bakkerij (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in het centrum van Diest zijn we op zoek naar een student verkoop (m/v) Je gaat de klanten bedienen. Je doet kassawerk. Je vult de winkel aan met brood, pistolets,... Je helpt af en toe mee de afwas doen. Je zorgt dat de winkel netjes is. Je noteert de bestellingen.

  • Bijlesgever C# (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor C# aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Business Development Manager interim en werving & selectie – nieuw kantoor Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als Business Development Manager ontwikkel je je business in uitzendarbeid, werving en selectie  en projectsourcing. Je benadert bedrijven in je regio en je bouwt een stevig klantenbestand op. Je gaat ook op zoek naar nieuwe collega’s om als een enthousiast topteam elke dag te gaan voor de juiste kandidaat bij het juiste bedrijf.    1. Commerciële professional • Je kent de lokale bedrijvenmarkt door en door en bent voortdurend op zoek naar nieuwe leads. Hoe je leads omzet in nieuwe klanten, daar heb je alle vrijheid in. • Je bent een doorzetter en houdt vol tot je de opdracht krijgt toevertrouwd. • Je luistert naar je klanten en begrijpt snel waar hun uitdagingen liggen. • Je stelt de oplossing voor die het best past: interim, werving en selectie of projectsourcing. Op die manier ontwikkel je de business voor WaW. • Je zoekt de perfecte kandidaten en overtuigt jouw klanten van je selectie. Daar haal je een grote voldoening uit.   2. Talentmatcher • Je hebt een neus voor talent en weet hoe en waar je het vindt. • Je interviewt en selecteert de juiste kandidaten. • Daarna stel je ze voor aan je klant. Je geniet als je een match realiseert. • Je onderhoudt de relatie met jouw kandidaten voor, tijdens en na hun opdracht.   3. Georganiseerde planner • Je beheert je kandidaten- en bedrijvendossiers. • Je weet je prioriteiten te stellen om efficiënt je doelen te bereiken. • Een collega neemt het opmaken van een arbeidsovereenkomst en de administratieve opvolging van je over.  

  • Klinisch psycholoog - Psychologisch consulent (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK KRIEKELAAR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar Klinisch Psychologen en Psychologisch Consulenten die een eigen zelfstandige praktijk willen oprichten (maar niet goed weten waar te beginnen;-) en dit binnen het concept van een praktijk-netwerk. Vanuit dit concept krijg je alle tools in handen, en word je ondersteund bij alle aspecten van de uitbouw van een eigen satteliet-praktijk binnen het netwerk van Psychologenpraktijk Kriekelaar.

  • TAALTRAINER DUITS IN VIRTUELE LESLOKALEN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: AGATAAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een dynamische en gemotiveerde taaltrainer om interactieve lessen Duits te geven in virtuele leslokalen. Het gaat om lessen Duits aan 1 cursist via live afstandslessen (websessies). De lessen duren 1 tot 1,5 uur per les. De cursist is beschikbaar op de volgende dagen en tijdstippen: - maandag om 18 uur - woensdag om 8u15 - vrijdag om 8u15 Wat je voor deze lessen nodig hebt is: - Een computer of laptop met stabiele internetverbinding - Een webcam - Een koptelefoon met ingebouwde microfoon (goedkoopste model volstaat, geen gsm-oortjes). Eventueel kan je een koptelefoon van Agataal lenen. Geïnteresseerde kandidaten vragen we een interactieve proefles van maximum 15 minuten voor te bereiden voor beginners, gericht op mondelinge communicatie in een professionele context.

  • BIJLESLEERKRACHTEN WISKUNDE (regio VILVOORDE-ZAVENTEM/VLAAMS-BRABANT) (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: VZ2018

  • Urgentiearts (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent voltijds staflid op de dienst Spoedgevallen.

  • Tuinarbeider (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DE TUINIEKER

    Type: Werfreserve

    Je zal meehelpen bij het onderhouden en aanleggen van tuinen.

  • FLEXIJOBBER DONDERDAG- EN VRIJDAGNAMIDDAG (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: DUBRUL

    Type: Flexijob

    Voor onze traiteurszaak gelegen in Rollegem zijn we op zoek naar een ervaren keukenmedewerker die onder het regime van een flexijob kan werken. Je werkt op donderdag en vrijdag van 14u30 tot 19u30. Je helpt bij het bereiden van de koude en warme schotels, wraps...

Zoek naar antwoorden van Caro's Schoonheidsstudio in sociale netwerken
Look for responds of Caro's Schoonheidsstudio in social networks

Lees alle opmerkingen voor Caro's Schoonheidsstudio. Laat een reactie achter voor Caro's Schoonheidsstudio. Caro's Schoonheidsstudio bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Caro's Schoonheidsstudio. Leave a respond for Caro's Schoonheidsstudio. Caro's Schoonheidsstudio on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Caro's Schoonheidsstudio op de google maps. Adres en contacten Caro's Schoonheidsstudio
Location of Caro's Schoonheidsstudio on the google maps. Address and contacts of Caro's Schoonheidsstudio

Andere gerelateerde bedrijven als come Caro's Schoonheidsstudio Caro's Schoonheidsstudio: Bicycle Zone-Dide Sport | Rommel Willy | Michiels Patrick | POLICE F?D?RALE | PHILIPPE COPS

Other related companies as Caro's Schoonheidsstudio: Bicycle Zone-Dide Sport | Rommel Willy | Michiels Patrick | POLICE F?D?RALE | PHILIPPE COPS

Caro's Schoonheidsstudio is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Caro's Schoonheidsstudio, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02398284912. Het bedrijf Caro's Schoonheidsstudio bevindt zich op het adres: Klaveren 12; 2300; Turnhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 409,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 170,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Beauty salons. Producten gemaakt in Caro's Schoonheidsstudio zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Caro's Schoonheidsstudio is Kleding en accessoires, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Caro's Schoonheidsstudio is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Caro's Schoonheidsstudio, openstaande posities, locatie van Caro's Schoonheidsstudio op de kaart.

Caro's Schoonheidsstudio is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Caro's Schoonheidsstudio, company assigned to the tax number BE02398284912. The company Caro's Schoonheidsstudio is located at the address: Klaveren 12; 2300; Turnhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 409,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 170,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Beauty salons. Products created in Caro's Schoonheidsstudio were not found.
The main activity of Caro's Schoonheidsstudio is Apparel and Accessory Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Caro's Schoonheidsstudio is not available. You also can look at reviews of Caro's Schoonheidsstudio, open positions, location of Caro's Schoonheidsstudio on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Caro's Schoonheidsstudio, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Caro's Schoonheidsstudio, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Caro's Schoonheidsstudio, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Caro's Schoonheidsstudio, employees, financial statistics.