LANGE JARDIN SERVICE

Contactgegevens LANGE JARDIN SERVICE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LANGE JARDIN SERVICE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LANGE JARDIN SERVICE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Marchienne 104; 6534; Thuin (Gozée), België

Telefoon (phone): 071 51 88 60 (+32-071 51 88 60) 071 51 88 60 (+32-071 51 88 60)

Fax (fax): +32 (86) 922-48-33 +32 (86) 922-48-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LANGE JARDIN SERVICE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LANGE JARDIN SERVICE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LANGE JARDIN SERVICE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LANGE JARDIN SERVICE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LANGE JARDIN SERVICE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LANGE JARDIN SERVICE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LANGE JARDIN SERVICE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LANGE JARDIN SERVICE
Products information LANGE JARDIN SERVICE

BTW identificatienummer (tax): BE08037841796
Ondernemingsnummer: 4092376708
Hoofdstad (capital): 442,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 361,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Swimming pools - Contractors & equipment

Product categorie (product category): Lawn mowers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LANGE JARDIN SERVICE
(Get full report from official database of BE for LANGE JARDIN SERVICE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LANGE JARDIN SERVICE
Addition kinds of activities for LANGE JARDIN SERVICE

571900. Diverse huishoudelijke artikelen | Miscellaneous homefurnishings
14460000. Industrieel zand | Industrial sand
17990605. Drapery track installatie | Drapery track installation
22840301. Haakdraad | Crochet thread
27899902. Papier snijden | Paper cutting
28650206. naftaline | Naphthalene
33310100. Primaire koper smelter producten | Primary copper smelter products
51980104. lakken | Lacquers
80420105. Visuele opleidingsspecialist optometrist | Visual training specialist optometrist

Werken bij LANGE JARDIN SERVICE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LANGE JARDIN SERVICE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LANGE JARDIN SERVICE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LANGE JARDIN SERVICE. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnbediende (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar een magazijn/logistiek bediende. - Je bezit bepaalde magazijnervaring - Je hebt idealiter kennis van Navision of goede kennis van verschillende ERP pakketten. - Je ondersteunt en bent gemotiveerd. Takenpakket: - opvolging binnen ERP pakket (navision) - ontvangst van chauffeurs - taken verdelen aan de magazijniers - administratieve controles - steekproef controles in het magazijn - Kwalitatieve en kwantitatieve controles van in- en uitgaande goederen Zie jij jezelf in deze functie? Solliciteer dan snel online of spring eens binnen in ons Konvert kantoor te Lier.

  • Administratief Assistent Dienst Naverkoop (NED/ENG) Evere (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Robert Half is momenteel op zoek naar een Administratief Assistent Dienst Naverkoop (M/V). Onze klant is een bedrijf gelegen in Evere. Als Administratief Assistent Dienst Naverkoop heb je de volgende verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het vervolledigen van de dossiers; Je behandelt alle aanvragen van klanten; je biedt de eerste service aan klanten; Je overlegt met het werkatelier welke herstellingen er uitgevoerd moeten worden; Je brengt de klant op de hoogte van de stand van zaken (duurtijd herstelling, kosten, proces,...); Je handelt alle dossiers af en zorgt voor de volledige administratie. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Productiemedewerker reiniging en onderhoud (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een productiemedewerker die mee zal instaan voor onderhoud en reiniging van de producten. Dat wil zeggen dat je je specifiek bezig zal houden met het ontvangen en uitladen van de produkten, de sortering ervan, het reinigen en ontsmetten  en daarna ook het terugsturen. Indien nodig zullen er na controle ook herstellingen dienen uitgevoerd te worden. Dagelijks sta je dus in voor het reinigingsproces van verhuurd materiaal. Je geeft gegevens in in een specifiek software programma. Je volgt een welbepaalde procedure en volgt prioriteiten op. Je zorgt er mee voor dat de chauffeurs dagelijks het nodige materiaal ter beschikking hebben om de klanten te beleveren. Je krijgt hiervoor een volledige opleiding door de productieverantwoordelijke.

  • Operator 3 ploegen (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de productie? Voor een voedingsbedrijf in Erembodegem zijn we op zoek naar voltijds operatoren in een 3 ploegenstelsel. Je moet zorgen dat je de machines juist instelt op basis van de verschillende recepturen en je volgt het volledige productieproces nauwlettend op.

  • Belader Afvalophaling regio Brugge/Gistel (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio van Brugge/Gistel zijn we op zoek naar verschillende beladers om zo snel mogelijk op te starten! Als belader sta je in voor de afvalophaling bij particulieren of rolcontainers bij bedrijven. Je zorgt voor de manuele ophaling en deponeert alles in de vrachtwagen. Je bent bereid alvorens opstart een infosessie te volgen om op een vlotte manier op te kunnen starten.

  • PROJECTLEIDER ELEKTRICITEIT (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als projectleider elektriciteit zijn we op zoek naar iemand die projecten van A tot Z kan opvolgen. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Je staat in voor de voorbereiding uitvoering en opvolging van projecten; Plannen van personeel en materiaal; Toezien op kwaliteit en veiligheid; Budget nauwlettend in de gaten houden; Administratieve opvolging van het project; Aansturen en motiveren van medewerkers op de werf en op kantoor; Contacten onderhouden met opdrachtgever leveranciers en onderaannemers.

  • Vacature chauffeur CE: bijverdienste op vrijdag en zaterdag (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Genk zijn we op zoek naar chauffeur met rijbewijs CE voor een bijverdienste. Je werkt wekelijks op vrijdag en zaterdag. Je rijdt met een tankcontainer (geen ADR-attest). Je vertrekt vrijdagnacht rond 2:00 en rijdt naar München om daar de vrachtwagen te lossen. Je neemt daar dan 9 uur rust en vertrekt daarna terug richting Genk. Je doet dus een overnachting.

  • Huishoudhulp Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: t-interim Hoogstraten

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met eengroot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling.   Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele,persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulpmet huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk:   Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen     Bedrijfsprofiel:

  • Student verkoop charcuterie Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Westerlo weekend werk op zondag Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Capaciteit Planner Ingenieur (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    INTRODUCTIE Onze klant is 's wereld grootste biofarmaceutisch bedrijf met een productaanbod voor alle fasen in een mensenleven, een sterke productenpijplijn en toonaangevend research- en productiecapaciteiten. Hun missie: samen werken aan een gezondere wereld. Binnen de afdeling Operation Excellence - Plant Performance zijn ze op zoek naar een Long Range Capacity Planner; een spilfiguur in het analyseren van de capaciteit. FUNCTIE - Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van de beschikbare capaciteit van equipment op middellange en lange termijn - Je neemt zowel bestaande volumes als voorstellen voor nieuwe producten mee op in de analyses - Je voert deze analyses proactief uit zodat capaciteitstekorten tijdig kunnen vermeden worden - Je maakt voorstellen om deze capaciteitstekorten op te vangen: business cases opstellen voor nieuw equipment, organisatorische aanpassingen of projecten voorstellen om efficiëntie te verhogen - Op een eenvoudige en pragmatische manier visualiseren en presenteren - Je presentatie is de basis voor de strategische beslissingen die de site moet nemen PROFIEL - Hogere technische opleiding of gelijk door ervaring - Aantal jaren projectervaring in een productie omgeving - Ervaring met het implementeren van optimalisaties (DMAIC, six sigma, lean) - Yellow & Green belt certifiëring is een plus - Goed zelfstandig en in team kunnen werken - Goede communicatieve en sociale vaardigheden - Taalvaardigheden: Nederlands en Engels OFFERTE Onze klant biedt u een aantrekkelijk salaris binnen een dynamisch bedrijf. Wilt u er meer over weten? Of is dit nog niet helemaal wat u zoekt? Contacteer Charlotte Vincentelli;

  • Zaalmedewerkers & maître (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: SAILLART

    Type: Werfreserve

    U gaat mee feesten verzorgen

  • PAB assistent (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Werfreserve

    Voor een klant te Knokke zijn wij op zoek naar een PAB assistent. Wat houdt dit in: Je staat de klant bij in zijn/haar dagdagelijkse taken (ondersteuning) Je voert de klant rond Je helpt op fysiek vlak (rolstoel) Je draait mee in het gezin

Zoek naar antwoorden van LANGE JARDIN SERVICE in sociale netwerken
Look for responds of LANGE JARDIN SERVICE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LANGE JARDIN SERVICE. Laat een reactie achter voor LANGE JARDIN SERVICE. LANGE JARDIN SERVICE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LANGE JARDIN SERVICE. Leave a respond for LANGE JARDIN SERVICE. LANGE JARDIN SERVICE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LANGE JARDIN SERVICE op de google maps. Adres en contacten LANGE JARDIN SERVICE
Location of LANGE JARDIN SERVICE on the google maps. Address and contacts of LANGE JARDIN SERVICE

Andere gerelateerde bedrijven als come LANGE JARDIN SERVICE LANGE JARDIN SERVICE: WILHELM HEINRICHS | COLRUYT | HOTEL WINTERHOF | E5 MODE | M.P.S. SPRL

Other related companies as LANGE JARDIN SERVICE: WILHELM HEINRICHS | COLRUYT | HOTEL WINTERHOF | E5 MODE | M.P.S. SPRL

LANGE JARDIN SERVICE is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LANGE JARDIN SERVICE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08037841796. Het bedrijf LANGE JARDIN SERVICE bevindt zich op het adres: Rue de Marchienne 104; 6534; Thuin (Gozée). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 442,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 361,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Lawn mowers. Lijst met producten zijn Swimming pools - Contractors & equipment.
De hoofdactiviteit van LANGE JARDIN SERVICE is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LANGE JARDIN SERVICE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LANGE JARDIN SERVICE, openstaande posities, locatie van LANGE JARDIN SERVICE op de kaart.

LANGE JARDIN SERVICE is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is LANGE JARDIN SERVICE, company assigned to the tax number BE08037841796. The company LANGE JARDIN SERVICE is located at the address: Rue de Marchienne 104; 6534; Thuin (Gozée). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 442,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 361,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Lawn mowers. List of products are Swimming pools - Contractors & equipment.
The main activity of LANGE JARDIN SERVICE is Construction - Special Trade Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LANGE JARDIN SERVICE is not available. You also can look at reviews of LANGE JARDIN SERVICE, open positions, location of LANGE JARDIN SERVICE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LANGE JARDIN SERVICE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LANGE JARDIN SERVICE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LANGE JARDIN SERVICE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LANGE JARDIN SERVICE, employees, financial statistics.