ELEKTRICITEIT VANSTEENBRUGGHE NV

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • ELEKTRICITEIT VANSTEENBRUGGHE NV
Private companiesFood Stores • ELEKTRICITEIT VANSTEENBRUGGHE NV

Contactgegevens ELEKTRICITEIT VANSTEENBRUGGHE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELEKTRICITEIT VANSTEENBRUGGHE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELEKTRICITEIT VANSTEENBRUGGHE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Berchemweg 95 9700 Oudenaarde - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-55-33-15-90 32-55-33-15-90

Fax (fax): 32-55-33-00-43 32-55-33-00-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELEKTRICITEIT VANSTEENBRUGGHE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELEKTRICITEIT VANSTEENBRUGGHE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELEKTRICITEIT VANSTEENBRUGGHE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELEKTRICITEIT VANSTEENBRUGGHE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELEKTRICITEIT VANSTEENBRUGGHE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELEKTRICITEIT VANSTEENBRUGGHE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELEKTRICITEIT VANSTEENBRUGGHE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELEKTRICITEIT VANSTEENBRUGGHE NV
Products information ELEKTRICITEIT VANSTEENBRUGGHE NV

BTW identificatienummer (tax): BE05757080078
Ondernemingsnummer: 2110443115
Hoofdstad (capital): 929,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 815,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in ELEKTRICITEIT VANSTEENBRUGGHE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electricity - works

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELEKTRICITEIT VANSTEENBRUGGHE NV
(Get full report from official database of BE for ELEKTRICITEIT VANSTEENBRUGGHE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELEKTRICITEIT VANSTEENBRUGGHE NV
Addition kinds of activities for ELEKTRICITEIT VANSTEENBRUGGHE NV

3842. Chirurgische apparaten en benodigdheden | Surgical appliances and supplies
385199. Ophthalmic goods, nec | Ophthalmic goods, nec
20139911. Vleesxtracten, uit gekocht vlees | Meat extracts, from purchased meat
20460303. dextrine | Dextrine
27419901. Catalogi: uitgeverij en drukwerk | Catalogs: publishing and printing
32310405. Veiligheidsglas: gemaakt van aangekochte glas | Safety glass: made from purchased glass
51120501. Bestandskaarten | File cards

Werken bij ELEKTRICITEIT VANSTEENBRUGGHE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELEKTRICITEIT VANSTEENBRUGGHE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELEKTRICITEIT VANSTEENBRUGGHE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELEKTRICITEIT VANSTEENBRUGGHE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een administratief & logistiek bediende voor een bedrijf te Hoeselt. Jouw taken: Opvolgen van de bestellingen Contact met klanten, telefoon, mail, … Planning en regelen van transporten Stockbeheer Plaatsen van bestellingen bij leveranciers

  • Enthousiaste thuishulp te Meise (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Moorslede – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Arendonk (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Heusden-Zolder en omgeving.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ranst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Lesgever Dans (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TASTE ART

    Type: Studentenjob

    TASTE-ART organiseert naschoolse, muzische spel- en sportactiviteiten voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Een jong gemotiveerd team van medewerkers staat klaar om een gevarieerd aanbod van sport, spel, kunst, expressie, cultuur en vooral veel plezier aan te bieden aan de kinderen. De activiteiten gaan na de lesuren door in de scholen waardoor niet enkel eigen leerlingen van die campus maar ook externe leerlingen welkom zijn. U gaat de actvitieit 'Musicadans' geven. Deze activitiet loopt gedurende het volledige schooljaar en telt 28 lessen. Deze activiteit werkt rond kinderdans en zang.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Verwarmingstechnieker met interessant salarispakket (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor verschillende regio's in Vlaanderen EN/OF Brussel, zijn wij op zoek naar verwarmingstechnieker om onze klant te versterken. U zal te werk staan in uw eigen regio. - Als verwarmingstechnieker sta je in voor het afstellen, herstellen en het uitvoeren van preventief onderhoud van verwarmingsketels bij onze klanten. Deze ketels hebben een vermogen van 30kW tot 1000kW. - Het afstellen van branders (met grote vermogens) behoort tot één van jouw prioritaire taken. - Je werkt zelfstandig en autonoom de planning af. - Je wordt eveneens ingeschakeld voor de wachtdiensten waarvoor een wachtvergoeding is voorzien. - Depannages maken ook deel uit van jouw takenpakket.

  • SALES REPRESENTATIVE BRUSSELS & VLAAMS-BRABANT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ALPHA CREDIT

    Type: Vaste Job

    De opdracht van ons Retail departement is consumentenkrediet aan te bieden aan de sector van de Retailers en dit onder de naam CETELEM. Dankzij onze financiële oplossingen, kunnen onze partners hun klanten kredietkaarten of leningen op afbetaling aanbieden. Voor de komende jaren heeft onze afdeling Retail een ambitieus ontwikkelingsplan opgericht en is nu klaar voor een nieuwe challenge! Om haar te helpen in het behalen van deze uitdaging, zijn we op zoek naar een: JOUW FUNCTIE Je zal verantwoordelijk zijn voor de prospectie en de verkoop in Brussel en Vlaams- Brabant alsook voor de ontwikkeling van de portefeuille van bestaande klanten en de actieve prospectie bij grote “retail” partners gespecialiseerd in de elektronica, de verkoop van meubels, de reisbranche, de doe-het-zelf winkels, sport- en vrijetijdsartikelen ... Onder toezicht van een Sales Manager, ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: De opvolging van de toegewezen relaties met als doel relaties op lange termijn uit te bouwen evenals de vooropgestelde doelstellingen te integreren in de activiteit Het actief prospecteren van je Zone Het bepalen of invoeren van commerciële acties Het opvolgen van de marktacties en het integreren van productontwikkelingen Het aanpassen van je acties in functie van de omgeving en de prioriteiten Rekening houden met de risico’s en mogelijke fraude in dossiers Het opstellen van een goedgekeurd dossier Een betrouwbare en uitgebreide rapportering verzekeren Het meedelen van relevante en belangrijke informatie aan de hiërarchie.

  • Freelance Payroll Officer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1677013-inline.html?cid=Partner_VDAB Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station. Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station. Om de payrollverwerking op te vangen ben ik op zoek naar een freelance payroll officer voor 2 dagen/week. Je staat in voor de organisatie en uitvoering van de payroll voor 70 FTE's zowel arbeiders als bedienden. Je werkt hiervoor nauw samen met het sociaal secretariaat SD Worx.

  • Vacature erkend loopbaanbegeleider VDAB (M, V, X) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DYNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe locatie in Merelbeke zijn we op zoek naar een gemotiveerde, loopbaanbegeleider (M,V, X) voor de doelgroep volwassenen.

Zoek naar antwoorden van ELEKTRICITEIT VANSTEENBRUGGHE NV in sociale netwerken
Look for responds of ELEKTRICITEIT VANSTEENBRUGGHE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELEKTRICITEIT VANSTEENBRUGGHE NV. Laat een reactie achter voor ELEKTRICITEIT VANSTEENBRUGGHE NV. ELEKTRICITEIT VANSTEENBRUGGHE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELEKTRICITEIT VANSTEENBRUGGHE NV. Leave a respond for ELEKTRICITEIT VANSTEENBRUGGHE NV. ELEKTRICITEIT VANSTEENBRUGGHE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELEKTRICITEIT VANSTEENBRUGGHE NV op de google maps. Adres en contacten ELEKTRICITEIT VANSTEENBRUGGHE NV
Location of ELEKTRICITEIT VANSTEENBRUGGHE NV on the google maps. Address and contacts of ELEKTRICITEIT VANSTEENBRUGGHE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ELEKTRICITEIT VANSTEENBRUGGHE NV ELEKTRICITEIT VANSTEENBRUGGHE NV: BERNARD VERSTRAETE | F. BOUMANS | Cools-Billen | BUREAU WILLEMS-LOWET | PAUL DE PAUW

Other related companies as ELEKTRICITEIT VANSTEENBRUGGHE NV: BERNARD VERSTRAETE | F. BOUMANS | Cools-Billen | BUREAU WILLEMS-LOWET | PAUL DE PAUW

ELEKTRICITEIT VANSTEENBRUGGHE NV is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELEKTRICITEIT VANSTEENBRUGGHE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05757080078. Het bedrijf ELEKTRICITEIT VANSTEENBRUGGHE NV bevindt zich op het adres: Berchemweg 95 9700 Oudenaarde - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 929,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 815,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Electricity - works. Producten gemaakt in ELEKTRICITEIT VANSTEENBRUGGHE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ELEKTRICITEIT VANSTEENBRUGGHE NV is Voedingswinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELEKTRICITEIT VANSTEENBRUGGHE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELEKTRICITEIT VANSTEENBRUGGHE NV, openstaande posities, locatie van ELEKTRICITEIT VANSTEENBRUGGHE NV op de kaart.

ELEKTRICITEIT VANSTEENBRUGGHE NV is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELEKTRICITEIT VANSTEENBRUGGHE NV, company assigned to the tax number BE05757080078. The company ELEKTRICITEIT VANSTEENBRUGGHE NV is located at the address: Berchemweg 95 9700 Oudenaarde - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 929,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 815,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Electricity - works. Products created in ELEKTRICITEIT VANSTEENBRUGGHE NV were not found.
The main activity of ELEKTRICITEIT VANSTEENBRUGGHE NV is Food Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ELEKTRICITEIT VANSTEENBRUGGHE NV is not available. You also can look at reviews of ELEKTRICITEIT VANSTEENBRUGGHE NV, open positions, location of ELEKTRICITEIT VANSTEENBRUGGHE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELEKTRICITEIT VANSTEENBRUGGHE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELEKTRICITEIT VANSTEENBRUGGHE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELEKTRICITEIT VANSTEENBRUGGHE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELEKTRICITEIT VANSTEENBRUGGHE NV, employees, financial statistics.