Brigitte

Contactgegevens Brigitte: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Brigitte: address, phone, fax, email, website, opening hours

Brigitte

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Klitsbergstraat 67; 3583; Beringen (Paal), België

Telefoon (phone): 011 42 33 65 (+32-011 42 33 65) 011 42 33 65 (+32-011 42 33 65)

Fax (fax): +32 (15) 628-42-24 +32 (15) 628-42-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Brigitte: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Brigitte"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Brigitte"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Brigitte, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Brigitte. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Brigitte, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Brigitte. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Brigitte
Products information Brigitte

BTW identificatienummer (tax): BE04552703857
Ondernemingsnummer: 1195007324
Hoofdstad (capital): 276,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 801,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Brigitte zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beauty salons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Brigitte
(Get full report from official database of BE for Brigitte)

Aanvulling soorten activiteiten voor Brigitte
Addition kinds of activities for Brigitte

7692. Las reparatie | Welding repair
34969902. Kabel, ongeïsoleerde draad: gemaakt van aangekochte draad | Cable, uninsulated wire: made from purchased wire
36990106. Elektronische lineaire versnellers | Electron linear accelerators
38410500. Medische instrumenten en apparatuur, bloed- en botwerk | Medical instruments and equipment, blood and bone work
56320201. dancewear | Dancewear

Werken bij Brigitte: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Brigitte: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Brigitte. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Brigitte. Looking for open vacancies in other companies

 • Textielbedrijf zoekt medewerkers (M/V) (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Dit bedrijf is een gevestigde waarde in het hartje van Dendermonde. Hun goede reputatie onder de eigen medewerkers zorgt voor stabiliteit en werkzekerheid. In de productie werk je in ploegen. Starten doe je met een opleiding zodat jij deze machines perfect kan beheren. Deze onderneming ziet jouw inspanningen en stelt jou als medewerker centraal. Ook jij wordt bevoorraad met extra vitamines, wekelijks kan je proeven van diverse soorten fruit. Dagelijks worden er warme dranken aangeboden.

 • Productie operator (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Dilsen is Tempo-Team op zoek naar een gemotiveerde productie operator. Als productie operator sta je in voor de machinebediening.

 • Verkoopmedewerker Zoersel (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor: verzorgen en aanvullen van de toonbank de kwaliteit en versheid van de producten bewaren de klant op maat verder helpen met zijn bestelling bestellingen klaarzetten voor klanten bereidingen maken: salades traiteur... opvolgen van de bestellingen van vleeswaren onderhoud van de winkel: poesten toonbank afwas... bijspringen achteraan in de winkel indien nodig

 • Elektricien / hoogtewerker M/V (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een elektricien die bij onze klant te Aalter aan de slag gaat krijgt deze taken toegewezen: Je staat in voor het herstellen en onderhoud van de openbare verlichting langs gewestwegen en autosnelwegen; Je helpt mee bij de montage van nieuwbouw verlichtingsinstallaties; Ook in-dienst-stellen van dynamische verkeersborden behoort tot je takenpakket; Alsook het uitrusten van kruispunten met driekleurige verlichtingssignalisatie; De werken die je uitvoert zijn eveneens voor tunnels vliegvelden bruggen en kunstwerken.

 • Administratief Bediende Customer Service (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: Start People Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Administratief Bediende op het departement Customer Service, zal hij of zij voornamelijk instaan voor het administratieve beheer van data. Meer specifiek: klantengegevens, contractbeheer en facturatie. Hij of zij beantwoordt af en toe telefonische oproepen en onderhoudt contact met de andere afdelingen. • Je werkt in een team van 7 personen • Je registreert contractgegevens • Je vergelijkt de ingegeven prestaties met de geldende tarieven • Je factureert uitgevoerde controles • Je klasseert documenten digitaal en manueel • Je behandelt eventuele klachten en helpt onze klanten zo goed mogelijk verder

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Laarne (LAARNE)

  Regio: LAARNE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Zoersel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Brakel (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: CLEAN INSIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  We zijn dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Meldert – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MELDERT)

  Regio: MELDERT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Polyvalente medewerker en keukenhulp (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een gekende fastfoodketen in Wetteren zijn wij op zoek naar polyvalente medewerkers. Je zal instaan voor het meehelpen in de keuken, kassa, klanten bestellen en bedienen,... Wil jij meer te weten komen over deze vacature? Solliciteer snel online of stuur je cv naar Wetteren

 • kelner restaurant (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Restaurant Cocotte

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een kelner voor ons restaurant. Startdatum is voorzien begin oktober. U staat in voor de mice en place, zaaldienst, ontvangen van gasten, uitleg menu en drank. Ook dient u het eten op en schenkt u de drank.

 • Stage consultant/psycholoog (SCHAARBEEK)

  Regio: SCHAARBEEK

  Bedrijf: ASCENTO LEUVEN

  Type: Leercontract

  Wij hebben stageplaatsen in onze kantoren te Brussel. Binnen het domein Rekrutering en Selectie bestaan je dagelijkse taken uit onder andere het opstellen van competentieprofielen, cv’s zoeken in databanken, cv’s screenen, deelname aan selectie-interviews, rollenspelen en assessment centers, rapporten schrijven voor klanten, meegaan op intake- of feedback gesprek bij de klant, deelname aan jobbeurzen, … In het kader van Outplacementbegeleiding kan je een aantal sessies mee volgen en op termijn zelf oefeningen geven. Als kennismaking met het domein Talent & Performance Management bestaat de mogelijkheid om trainingen te observeren en mee te ontwikkelen. Projecten Je krijgt als stagiair(e) een project toegewezen dat je zelfstandig afwerkt. De inhoud van het project hangt af van de noden binnen Ascento op het moment van jouw stage en wordt in overleg bepaald.

Zoek naar antwoorden van Brigitte in sociale netwerken
Look for responds of Brigitte in social networks

Lees alle opmerkingen voor Brigitte. Laat een reactie achter voor Brigitte. Brigitte bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Brigitte. Leave a respond for Brigitte. Brigitte on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Brigitte op de google maps. Adres en contacten Brigitte
Location of Brigitte on the google maps. Address and contacts of Brigitte

Andere gerelateerde bedrijven als come Brigitte Brigitte: TEAROOM MIRO | MAISON SERVICADET | SERIC-BOIS | RENATA MATASSI | Haccour-Malherbe

Other related companies as Brigitte: TEAROOM MIRO | MAISON SERVICADET | SERIC-BOIS | RENATA MATASSI | Haccour-Malherbe

Brigitte is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Brigitte, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04552703857. Het bedrijf Brigitte bevindt zich op het adres: Klitsbergstraat 67; 3583; Beringen (Paal). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 276,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 801,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Beauty salons. Producten gemaakt in Brigitte zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Brigitte is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Brigitte is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Brigitte, openstaande posities, locatie van Brigitte op de kaart.

Brigitte is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Brigitte, company assigned to the tax number BE04552703857. The company Brigitte is located at the address: Klitsbergstraat 67; 3583; Beringen (Paal). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 276,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 801,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Beauty salons. Products created in Brigitte were not found.
The main activity of Brigitte is Automotive Repair, Services and Parking, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Brigitte is not available. You also can look at reviews of Brigitte, open positions, location of Brigitte on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Brigitte, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Brigitte, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Brigitte, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Brigitte, employees, financial statistics.