Lalemant A

Contactgegevens Lalemant A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lalemant A: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lalemant A

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Thier de Limbourg 58; 4830; Limbourg, België

Telefoon (phone): 087 76 48 76 (+32-087 76 48 76) 087 76 48 76 (+32-087 76 48 76)

Fax (fax): 087 76 48 76 (+32-087 76 48 76) 087 76 48 76 (+32-087 76 48 76)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lalemant A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lalemant A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lalemant A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lalemant A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lalemant A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lalemant A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lalemant A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lalemant A
Products information Lalemant A

BTW identificatienummer (tax): BE05438751220
Ondernemingsnummer: 7295166015
Hoofdstad (capital): 844,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 377,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Lalemant A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Law consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lalemant A
(Get full report from official database of BE for Lalemant A)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lalemant A
Addition kinds of activities for Lalemant A

20130201. Spek, kant en gesneden: van gekocht vlees | Bacon, side and sliced: from purchased meat
22970000. Niet-geweven stoffen | Nonwoven fabrics
25110503. Magazijnrekken: hout | Magazine racks: wood
36510200. Huishoudelijke videoutrusting | Household video equipment
38739903. Chronometers, lente wond | Chronometers, spring wound
50840707. Verontreiniging apparatuur, water (milieu) | Pollution control equipment, water (environmental)
51999917. Kaarten en grafieken | Maps and charts
79110000. Dansstudio's, scholen en zalen | Dance studios, schools, and halls

Werken bij Lalemant A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lalemant A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lalemant A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lalemant A. Looking for open vacancies in other companies

  • Sanitair Installateur (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio van Roeselare zijn we dringend op zoek naar een Sanitair Installateur. Je plaatst sanitaire installaties en verwarming in nieuwbouwwoningen, scholen, ziekenhuizen en kleinere appartementsgebouwen (maximum 10 appartementen per gebouw).

  • Servicetechnieker (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief over gans België zijn wij op zoek naar een servicetechnieker (m/v) voor de regio West-Vlaanderen. In ruil voor je inzet en kennis, krijg je een aantrekkelijk loonpakket (zie aanbod) Je bent verantwoordelijk voor het opstarten, onderhouden en herstellen van verwarmingsketels. Bij problemen, analyseer je de situatie en zoekt naar de gepaste oplossing Je vertrekt steeds van thuis uit naar de klanten.

  • Machinist Grondwerken (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de Regio Sint-Katelijne-Waver zijn we opzoek naar een machinist grondwerken voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: Ingezet als chauffeur van tractoren kranen... Werken uitvoeren voor aanleg en renovatie van sprotvelden Lasergestuurde culverborden en bulldozers besturen Ingezet voor allerlei loonwerk in de tuinbouw

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Nederokkerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NEDEROKKERZEEL)

    Regio: NEDEROKKERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Ben je student, woonachtig regio Nazareth/ Eke en wil je een centje bijverdienen tijdens het weekend (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Heb je zin om te werken als jobstudent in een toffe supermarkt? Heb je een vaste vrije dag tijdens de weekend om ons te komen helpen aan de kassa en om goederen aan te vullen? En / of Ben je wekelijks vrij op maandag om te helpen bij de traiteurafdeling ? Solliciteer dan nu en kom terecht in een energiek team waar teamspirit hoog in het vaandel gedragen wordt.

  • Student voor de afdeling beenhouwerij (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, regio Kasterlee, zijn we op zoek naar een student voor de afdeling beenhouwerij. Jouw taken: - Je bent als verkoper in alle opzichten de vertegenwoordiger van ons concept. De toonbank is jouw paradepaardje : je presenteert de meer verfijnde charcuterie samen met de traiteurproducten op een manier dat de klant jouw producten wil ! - De chef verkoopster van het filiaal leidt je op tot een volwaardig teammember die de waarden en normen van het bedrijf vertegenwoordigt. - Je maakt de bereidingen klaar zoals je geleerd hebt in je opleiding en kan steeds onze gids inschakelen ... met andere woorden je krijgt een verantwoordelijkheid toegewezen maar je staat er nooit alleen voor. - Je bewaakt de kwaliteit en netheid van de producten als het materiaal.

  • student medewerker verkoop m/v (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een Hobbycenter in de regio zijn we op zoek naar een student om wekelijks op zaterdag volgende taken uit te voeren: Kassawerk, aanvullen van de winkelrekken en onderhoud van de zaak

  • Service Technieker Solar (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ENGIE Fabricom

    Type: Vaste Job

    Engie Fabricom Solar Technics, gevestigd te Roeselare, maakt deel uit van de groep ENGIE Fabricom en commercialiseert PV installaties voor het professionele marktsegment van bedrijven en overheidsinstellingen, en zijn op zoek naar een Service Technieker (m/v). Jouw Missie het onderhouden en herstellen van diverse elektrische installaties op het vlak van zonnepanelen in dienst stellen van industriële PV-installaties en hun monitoringssystemen zelfstandig storingen analyseren en oplossen problemen kritisch beoordelen en constructief zoeken naar oplossingen informeren en naleven van gemaakte afspraken met klanten en collega’s je vertrekt meestal met je ENGIE bestelwagen direct vanuit thuis naar klanten verspreid over gans het land

  • INSTALLATEUR VAN DATABEKABELING (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MAHIEU CABLING SERVICES

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van databekabelingswerken; dit voor projecten in residentiële, tertiaire en industriële gebouwen. Dit houdt o.a. in: Tracés realiseren voor het (door)trekken van kabels. Plaatsen van kabel- en draadgoten. Trekken van kabels; zowel koper als glasvezel. Plaatsen en aansluiten van dataracks. Aansluiten van de netwerkbekabeling – Aansluiten van connectoren op datakabels. Testen van de geplaatste en aangesloten netwerkbekabeling. Je vertrekt steeds in een team van 2 naar de verschillende werven. Alle werven/werken zijn steeds binnen; dus geen buitenwerk.

  • VSP zoekt nieuwe sales / account managers (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: VICKERS SALES PROFESSIONALS BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een leuke uitdagende baan in de Sales? Lees dan zeker verder: VSP zoekt nieuwe sales / account managers voor de BtC markt in Vlaanderen, wij werken voor een van de grootste energie leveranciers van Europa, die binnenkort allerlei nieuwe, innovatieve, producten gaat introduceren. Ben jij in staat bij onze residentiele klanten deze producten onder de aandacht te brengen en succesvol te verkopen? Dan willen wij graag met jou in contact komen. Wij bieden bij de start van je werkzaamheden een aantrekkelijke welkomstbonus, daarnaast, uiteraard een mooi vast salaris en een aantrekkelijk commissie systeem, een auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Wil je meer weten? Maak een afspraak met Asdin Mouloud telefoon op 0485/007.399 en hoor wat jij aan welkomstbonus alvast kan verdienen!

  • Flexi-jobs nieuwe Sbarro Pizza (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Sbarro

    Type: Flexijob

    In het station van Leuven hebben we recent een nieuwe Sbarro met een aanbod van ovenverse pizza's geopend. Als medewerker heb je o.a. volgende taken: Bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa) Mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten,...) Het proper houden van je werkpost, helpen bij afwas en respecteren van hygiëneregels

  • Onderhoudsmedewerker I Flexi (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Flexijob

    Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om met jouw enthousiasme de werkdruk van jouw collega’s te verlichten? Werk je het liefst achter de schermen en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en is orde en netheid een absolute must? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

Zoek naar antwoorden van Lalemant A in sociale netwerken
Look for responds of Lalemant A in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lalemant A. Laat een reactie achter voor Lalemant A. Lalemant A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lalemant A. Leave a respond for Lalemant A. Lalemant A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lalemant A op de google maps. Adres en contacten Lalemant A
Location of Lalemant A on the google maps. Address and contacts of Lalemant A

Andere gerelateerde bedrijven als come Lalemant A Lalemant A: Gestion Centre Ville | Immo Greta Leys BVBA | VAN PRAAG | JOZEF SEGHERS | AU BON COIN

Other related companies as Lalemant A: Gestion Centre Ville | Immo Greta Leys BVBA | VAN PRAAG | JOZEF SEGHERS | AU BON COIN

Lalemant A is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lalemant A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05438751220. Het bedrijf Lalemant A bevindt zich op het adres: Thier de Limbourg 58; 4830; Limbourg. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 844,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 377,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Law consultants. Producten gemaakt in Lalemant A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lalemant A is Vervoer per lucht, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lalemant A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lalemant A, openstaande posities, locatie van Lalemant A op de kaart.

Lalemant A is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lalemant A, company assigned to the tax number BE05438751220. The company Lalemant A is located at the address: Thier de Limbourg 58; 4830; Limbourg. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 844,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 377,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Law consultants. Products created in Lalemant A were not found.
The main activity of Lalemant A is Transportation by Air, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Lalemant A is not available. You also can look at reviews of Lalemant A, open positions, location of Lalemant A on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lalemant A, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lalemant A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lalemant A, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lalemant A, employees, financial statistics.