Fiduciaire Thomassen NV

Contactgegevens Fiduciaire Thomassen NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fiduciaire Thomassen NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fiduciaire Thomassen NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koninginnelaan 66; 3630; Maasmechelen (Eisden), België

Telefoon (phone): 089 77 06 80 (+32-089 77 06 80) 089 77 06 80 (+32-089 77 06 80)

Fax (fax): 089 77 06 81 (+32-089 77 06 81) 089 77 06 81 (+32-089 77 06 81)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fiduciaire Thomassen NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fiduciaire Thomassen NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fiduciaire Thomassen NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fiduciaire Thomassen NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fiduciaire Thomassen NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fiduciaire Thomassen NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fiduciaire Thomassen NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fiduciaire Thomassen NV
Products information Fiduciaire Thomassen NV

BTW identificatienummer (tax): BE06681304931
Ondernemingsnummer: 4824340820
Hoofdstad (capital): 998,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 380,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Fiduciaire Thomassen NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Law consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fiduciaire Thomassen NV
(Get full report from official database of BE for Fiduciaire Thomassen NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fiduciaire Thomassen NV
Addition kinds of activities for Fiduciaire Thomassen NV

208401. wijnen | Wines
356600. Snelheidswisselaars, aandrijvingen en versnellingen | Speed changers, drives, and gears
20689901. Noten: gedroogd, gedroogd, gezouten of geroosterd | Nuts: dried, dehydrated, salted or roasted
34919906. Regelaars (stoominrichtingen) | Regulators (steam fittings)
36330100. Huishoudelijke wasmachines, inclusief munten | Household laundry machines, including coin-operated
38420200. Katoen en katoen applicators | Cotton and cotton applicators
39440305. Bordspelen, kinderen en volwassenen ' | Board games, children's and adults'
50639902. Zaklampen | Flashlights
76990500. Industriële dienstverlening | Industrial equipment services

Werken bij Fiduciaire Thomassen NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fiduciaire Thomassen NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fiduciaire Thomassen NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fiduciaire Thomassen NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Metserdiender (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: MOONEN JAN

    Type: Vervanging brugpensioen

    Ter vervanging van een bruggepensioneerde zijn we op zoek naar een metserdiender. Jouw taken zijn: Dienen van de metsers Algemene metselwerken Bedienen torenkraan

  • Commercieel bediende binnendienst (WARNETON)

    Regio: WARNETON

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een interne opleiding groei je uit tot het aanspreekpunt van klanten en transporteurs. Op termijn en afhankelijk van je inzet en ambities, krijg je binnen de dienst meer verantwoordelijkheden en mogelijkheden. Als commercieel bediende verzorg je de orderopvolging van A tot Z: input, voorraadcontrole, orderbevestiging, organisatie en opvolging van het transport. Het bijhouden van verkoop statistieken en het opmaken van prognoses behoort ook tot jouw takenpakket. Je werkt nauw samen met de collega's van planning en de kwaliteitsdienst.

  • Chauffeur containervervoer (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur containervervoer vertrek je dagelijks vanuit het depot in Sint-Gillis-Waas naar bedrijven in de Antwerpse haven om de containers op te halen. De containers leeg je op het depot in Sint-Gillis-Waas met behulp van een heftruck. Nadien breng je de lege container terug naar het bedrijf en haalt nieuwe containers op in de Antwerpse haven.     Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf gespecialiseerd in granen, ben ik op zoek naar een chauffeur containervervoer.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Groot Aalst (Moorsel, Hofstade, Meldert, Haaltert ....) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Winkelmedewerker (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: t-interim Tienen

    Type: Studentenjob

    Je werkt mee achter de schermen in de "keuken" voor de bereiding van slaatjes, broodjes en verse voorverpakte maaltijden. Je springt in aan de kassa (50%) Je helpt mee aan de verkoop van de vlees- en kaaswaren Je vult rekken aan Je helpt klanten verder

  • Dossierbeheer (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in regio Stekene zoeken we een gemotiveerde student accountancy-financiën die hen kan ondersteunen met dossierbeheer. Je staat in rechtstreeks contact met klanten, beantwoordt vragen en voert voorbereidende boekhoudkundige taken uit. Doorgroeimogelijkheden voor bachelorprofielen die binnen de sector en in een gerenomeerd boekhoudkantoor willen floreren. Zet je kennis om in praktijk!

  • MONTEUR LAADKLEPPEN (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: VAN DIJCK

    Type: Vaste Job

    Monteren en inbedrijfstellen van laadkleppen.

  • Teamleader (M/V) Expert Cleaning Regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: CARE

    Type: Vaste Job

    Voor de versterking van ons team zijn wij op zoek naar een: Teamleader (M/V) Expert Cleaning Regio Leuven Gewoon schoonmaken? Care Expert Cleaning helpt mee nieuwe geneesmiddelen ontdekken en produceren. Care Expert Cleaning reinigt en desinfecteert cleanrooms en labo’s in de farmaceutische, medische en technologische industrie. Werken in een cleanroom is niet evident, dit vergt structuur, organisatie en discipline. Procedures moeten strikt gevolgd worden en je maakt schoon wat visueel niet vuil is. Daarom werkt Care Expert Cleaning met perfectionisten, met mensen met een grote drive, die daarenboven leergierig zijn. Functie Als teamleader ben je het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Bij de klant ben jij verantwoordelijk voor het georganiseerde verloop van de reinigingswerkzaamheden. Dit doe je door de werkzaamheden te plannen, te inspecteren maar bovenal door de juiste leiding te geven aan onze medewerkers op de werkvloer. Je weet je team te coachen zodat onze cleaning operators probleemloos alle procedures volgen en voldoen aan de veiligheids- en kwaliteitsvereisten van de klanten. Een greep uit je takenpakket: Opstellen van de planning van de cleaning operators Opvolging van de werkzaamheden Controle van de kwaliteit van de werkzaamheden Single point of contact voor de aan jou toegewezen klanten Je geeft leiding aan de cleaning operators die tewerkgesteld zijn bij je klanten Aanwerven van cleaning operators in samenwerking met HR Enkele administratieve taken, zoals het opmaken van rapportages, plaatsen van bestellingen, beheren van gepresteerde uren, voorbereiding van facturatie

  • Advocaat Corporate M&A (Antwerpen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Zelfstandige activiteit

    Advocaat - Corporate M&A - (Antwerpen) Voor een gerenommeerd advocatenkantoor zijn we op zoek naar een Advocaat gespecialiseerd in M&A om het team experten te versterken. Onze klant is een specialist in bijstaan van ondernemingen in een brede waaier aan juridische kwesties. Ze bieden hun groeiend nationaal en internationaal cliënteel steeds een totaaloplossing aan waarbij kwaliteit primeert. Transparantie, duidelijke communicatie en efficiëntie typeren de aanpak van dit kantoor. Functieomschrijving: Als Advocaat Corporate M&A ben je verantwoordelijk voor volgende functies: Het adviseren van klanten en bijstaan in het maken van beslissingen omtrent fusies en overnamen, private equity, herstructureringen, aandeelhoudersgeschillen, enz. Het proactief meehelpen uitdenken van een lange-termijn strategie voor de klant. Het opbouwen en onderhouden van een vertrouwensrelatie met het cliënteel.

  • Centric - Java Developer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Context   IT eDevelopment is a subdepartment of IT Delivery. Its core activity is to develop and maintain different customer-facing communication channels, such as, Customer portal, e-shop... At IT eDevelopment, we focus on the customer and search for a perfect balance between flexibility and professionalism, resulting in qualitative deliveries while respecting the deadline.   Currently we have an open position for a Senior Java/AEM Developer: As an Java developer, you are working as a programmer in a team that is responsible for the client's website,  . The website is an important asset , as this is the access point for customers to start their digital adventure. You aim for a perfect balance between technical complexity and satisfying as many customers as possible, whilst always keeping performance in mind. You keep an overall view on all components of the application and know how to make a distinction between future-proof solutions and fast-to-market requirements.     Responsibilities  Transform and develop all requirements and user stories to an appropriate architecture and solution in collaboration with the internal customer, IT architecture and IT Middleware; Write automated unit and integration tests; Propose improvements; Define technical guidelines; Document the implemented architecture and solution.   Education and level of experience Adobe Experience Manager platform (including OSGI, Sling and component development) is a big plus Minimum 5 years relevant experience as a Java developer 5 years relevant experience with JavaScript and Angular 1 (Angular 2 experience is a bonus) AEM knowledge is a big bonus Knowledge of Spring framework GIT versioning system has no mysteries Master the Dutch and English language Agile mindset, Scrum Clean code supporter, TDD mindset Continuous integration, Jenkins Implementation of and integrations with Web Services (SOAP, JSON) OWASP knowledge   Competences You develop in a Scrum team, according to Agile best-practices; You reflect on internal procedures related to standardization and methodologies and the documentation of it You are a team player with an own opinion and contribution You can work independently and in team You have an analytical mind You are able to gather knowledge from you team, as well as sharing your own You take responsibility You can handle stress situations You are able to organize and prioritize your work You are flexible in terms of working hours (occasionally weekend work) You are a strong communicator

  • onderhoudsmedewerker (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: TRAITEUR JOHAN & GRIET

    Type: Flexijob

    onderhoudsmedewerker voor atelier en ook op verplaatsing. Het reinigen van tafels en kasten en ook de vloeren. Op verplaatsing helpen lossen, ordenen, afwas sorteren in bakken. Afwas

  • bakker voor weekend (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SINT-ELOOI

    Type: Flexijob

    Je bent een ervaren bakker die 1 of 2 dagen per week zelfstandig wil werken, dan zoeken wij Bakkerij Vanherck te Deurne jou.

Zoek naar antwoorden van Fiduciaire Thomassen NV in sociale netwerken
Look for responds of Fiduciaire Thomassen NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fiduciaire Thomassen NV. Laat een reactie achter voor Fiduciaire Thomassen NV. Fiduciaire Thomassen NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fiduciaire Thomassen NV. Leave a respond for Fiduciaire Thomassen NV. Fiduciaire Thomassen NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fiduciaire Thomassen NV op de google maps. Adres en contacten Fiduciaire Thomassen NV
Location of Fiduciaire Thomassen NV on the google maps. Address and contacts of Fiduciaire Thomassen NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Fiduciaire Thomassen NV Fiduciaire Thomassen NV: BRASSERIE DU GRAND ENCLOS | PASCAL MAERTEN | NO NOIZ | JOSIS M | MEDIA-COM BELGIUM

Other related companies as Fiduciaire Thomassen NV: BRASSERIE DU GRAND ENCLOS | PASCAL MAERTEN | NO NOIZ | JOSIS M | MEDIA-COM BELGIUM

Fiduciaire Thomassen NV is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Fiduciaire Thomassen NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06681304931. Het bedrijf Fiduciaire Thomassen NV bevindt zich op het adres: Koninginnelaan 66; 3630; Maasmechelen (Eisden). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 998,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 380,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Law consultants. Producten gemaakt in Fiduciaire Thomassen NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Fiduciaire Thomassen NV is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fiduciaire Thomassen NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fiduciaire Thomassen NV, openstaande posities, locatie van Fiduciaire Thomassen NV op de kaart.

Fiduciaire Thomassen NV is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Fiduciaire Thomassen NV, company assigned to the tax number BE06681304931. The company Fiduciaire Thomassen NV is located at the address: Koninginnelaan 66; 3630; Maasmechelen (Eisden). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 998,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 380,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Law consultants. Products created in Fiduciaire Thomassen NV were not found.
The main activity of Fiduciaire Thomassen NV is Printing, Publishing and Allied Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Fiduciaire Thomassen NV is not available. You also can look at reviews of Fiduciaire Thomassen NV, open positions, location of Fiduciaire Thomassen NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fiduciaire Thomassen NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fiduciaire Thomassen NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fiduciaire Thomassen NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fiduciaire Thomassen NV, employees, financial statistics.